Red lips

2013-11-16 ♥ 21:22:30Time goes fast

2013-11-15 ♥ 20:27:48
Jag har inte tillräktligt med tid per dag känner jag just nu. Jag har massor att göra men får inget gjort. Mycket har hänt de få dagar jag varit borta, inläggen och bilderna jag lovat tidigare har jag inte hunnit med. Jag tar och drar en del av det som hänt lite fort.
 
Igår var det Diabetesdagen, den "firade" jag ensam hemma med choklad till middag. Dessutom så fick jag veta att mina koncentrations problem och lässvårighter beror på ögonen, och jag får mina glasögon i början på nästa vecka, tills dess försöker jag inte plugga mer än nödvändligt, det är nämnligen extremt jobbigt för huvudet. Jag ska eventuellt även prata med min lärare om att skuta upp ett prov.
Denna helgen är jag hemma hos mormor, jag är hundvakt medan mamma är bort rest. Imorgon ska jag gå på ett öppethus, Munkebäcks gymnasiet. Jag får se hur det går med bloggen nu, mitt schema är fullt fram till jul, och skolan är prio ett (efter min hälsa, så när jag fått glasögonen är det frittfram).
 
Jag tänker på er!
Ha en go helg!
Puss & Kram
 

Tisdag is over

2013-11-12 ♥ 22:36:13
Inte bara jag som trivs i vår nya säng! 
Sov gott Lillis.

New in

2013-11-12 ♥ 11:12:50
Igår kom min nya säng till sin riktiga hem, och den gamla flyttade ut! Rena sängkläder och jag sov som en prinsessa!
Nu är det skola och med gympa första lektionen känns det ganska gött! 

Farsdag

2013-11-11 ♥ 18:11:24
Jag passar på att i efterskott säga grattis till min pappa på farsdag med lite bilder. Det var bio, fika på Espresso house, ett litet paket och ett vackert kort. 
¡Jag älskar dig!


Nackspärr #1

2013-11-10 ♥ 14:14:58
Jag har tagit mig an en nackspärr och jag kan säga att det står 1-0 till herr Nackspärr! Det är å andra sidan ganska  trevligt att bara se vad som händer framför och vänster om mig, jag missar all skit till höger! Men vi trotsade värken och är på väg in till stan, det blir bio klockan 16:10, farsdag till ära. 

Hur firar ni pappa?

Nostalgi

2013-11-09 ♥ 22:58:56
Ikväll är en riktigt nostalgisk kväll, Astrid Lindgren är underbar, likaså Emil i Lönneberga! Vi förstärker det hela med lite julmust och popcorn. Gamla goa tider!   Dagens Grey's

2013-11-09 ♥ 15:09:30
Här ovan ser ni ärren av en operation som precis utfördes på min klänning. Inga komplikationer uppstod och hon kommer blir helt återställd. Skönt, för klänningen sparas till ett speciellt tillfället, jag tror inte jag visat den här heller än, bortsett från denna smygtitt nu då! 

Förmiddagen har försvunnit på en sekund, jag har städat lite, tömt kameran och gjort lite annat små plock. Jag har även fixat lite inför farsdag imorgon. Jag skata tag i lite plugg nu, jag älskar att känna mig nyttig!

Myspys

2013-11-08 ♥ 16:08:14
Jag firar fredag medvaniljte och pepparkakor! Såklart tillsammans med Greys Anatomy och Lillis. Ikväll blir det thaimat till middag!  


La(zy)st day

2013-11-08 ♥ 10:49:19
Fredag hela veckan? - Ja tack! 

Här ovan ser ni dagens packåsna, gympakläder, bildmapp och "vardagsväska", muskelbyggning på hög nivå! Nu väntar engelska, efter en go samhällslektion! 


Bored!

2013-11-07 ♥ 21:45:52
Jag skrev precis ett långt inlägg.... Som precis försvann... 

Jag tänkt inte skriva om allt, utan vara säga att jag ska till optikern nästa vecka, jag hoppas på att det är synen som förstör min koncentration. Jag hoppas dessutom att jag ska bli ägare till ett var snygga brillor (läsbrillor), framför att det ska vara något annat fel.
Håll tummarna för mig! Vi kan hålla tummarna för att det blir en bra helg också! 
Sov gott!

Dags kompott

2013-11-06 ♥ 22:23:24
Fick idag reda på att en av mina vänner enbart läser bloggar medan hon sitter på toaletten (med locket nedfällt) och borstar tänderna, vilken borde vara runt detta nu. Det gjorde pressen stor, och hur underhåller man någon som bortar tänderna? Vem sa förresten något om att underhålla, jag borde trötta ut er vid den här tiden på dygnet, jag själv har som vanligt svårt att somna...

Gymnasiet var som jag hoppades, alltså inget för mig och jag stryker det från listan redan nu! Jag har två stycken som slåss om första platsen, men jag tänker hålla det inom familjen ett tag till, om ni försåt vad jag menar, jag har två öppnahus kvar att gå på innan jag ska fundera över helheter osv. 

Om ni vill veta mer om min dag så föreslår jag att ni fortsätter läsa här nedan:
Jag har varit extremt trött och olonsentrerad hela veckan (alltså även idag), jag har känt mig uttråkad i fritidsgården och extremt stirrad på (ouppklädd och halvblåst) i bamba, men ändå har det varit en great dag! Dessutom så kollade vi på en video från sjan på musiken (som jag inte var med på), då kallade min lärare mig för barnslig och retard, tänk vilken underbar dag, tack Håkan! 

Här kommer några random bilder från dagen
(Mitt nya gårdskort, jag (retard, oklädd och med konstig min) som hovmästare i bamba, riskonst som lämnades på ett utav borden, gulligt?... Gissa vem som fick torka bort det... ;)
Sov gott!


Times

2013-11-06 ♥ 10:28:27
Återigen så brinner jag mig på caféet i fritidsgården för att sedan vandra vidare till bamba för att torka bord. Med andra ord så missar jag nästan alla lektioner idag! Jag passar även på att skaff ett gårdskort! 

I eftermiddag ska jag till GTI-gymnasiet med min mor på öppethus, och jag hoppas på att den är dåligt, det skulle göra valet lättre, hehe. 

OK

2013-11-05 ♥ 22:27:54
Och inte "OK", som i att jag är okej, fördet  skiter i i ändå! Utan "OK" som i Ostindiska kompaniet. Jag pluggar historia och ifall att någon mot förmodan skulle ha en intressant fakta på lager om just mitt "OK" så är det högst välkommet i detta nu! Även om man har ett intressant fakta angående "triangel handel" så vore det riktigt schysst! 
Förövrigt så var det öppna huset bra! För er som ska söka gymnasium till jul så kan jag bara råda er till att gå till så många intressanta som möjligt, det är verkligen givande och man kan känna av atmosfären ( JA, det kan man göra överallt på jorden om man befinner sig innanför jordens atmosfär, men ni försår) och få svar på alla frågor! 
Dagens tips från coachen!  

Short

2013-11-05 ♥ 09:28:03
Dagens frukost

Efter att ha laddat upp med blåbärssoppa, knäckebröd och yoghurt med banan så är jag i skolan. I eftermiddag ska jag till en gymnasieskola på öppethus. Nu är det äntligen dags för en svenskalektion också, känns dom en evighet sedan sist!
Taggar denna dag! 
Enjoy


Matte med vänner

2013-11-04 ♥ 20:43:03
Jag och Magnus har mött upp några nya vänner, Per Gessle och company i Gyllene Tider. GT betyder mattekväll!
Vi har mattelektion imorgon och jag har mattebetinget från veckan innan lovet kvar, smart när man precis haft en hel veckas ledigt! Men jag löser det nu, mellan Halv åtta hos mig och Ensam mamma söker

 

Bra budskap!

2013-11-04 ♥ 17:52:57Dags igen

2013-11-04 ♥ 11:46:37
En morgon som denna drömmer jag om en varm te från Espresso house! Vi har redan haft en vikarie på vår spanskalektion, efter lunch har vi vikarie även på SOn. Sovmorgon är inte fel, så det är bara spanska vi hunnit med. 

Jag är fortfarande inte på topp, men det är skönt att komma igång, om än med rivstart efter en helg i sängen. 
Ha en ________ vecka!


Lier!

2013-11-03 ♥ 13:11:28
Är jag inte en underbar lögnare? 
Trodde ni verkligen på att jag skulle komma tillbaka i fredags? Ni är så lättlurade! 
Usch vad dåligt jag mått i helgen, jag har i stort sett ätit pepparkakor, druckit julmust och sett två hela säsonger av GA

Har ni haft något bättre för er i helgen?

H Ö S T L O V

2013-11-01 ♥ 22:36:10
Fredag idag. Jag har varit högst frånvarande här under veckan, men det finns en förklaring. Jag tänkte dra dagarna i relativt korta drag. 

Måndag
Hela dagen var lugn, jag pluggade mest. Framåt midnatt fick jag världen flow och pluggade nog svenska i närmare två timmar, nyttig dag. Dessutom var min kusin på besök med sina barn.

Tisdag
Jag startade tisdagen med en underbar frukost
Tomat med örtsalt, te, Aktivia hallonyoughurt och två crisp med avokadomos (avokado, citron, salt).
Sedan fortsatte det med ännu en lugn dag, lite plugg osv.

Onsdag
Jag träffade en nyfunnen kompis och vi gick en go promenad i det härliga vädret. Dock gick jag aningen för "lättklädd" och drog på mig värdens halsont, som senare tog sig till nästa level och orsakat världens snorigare näsa, det hänger fortfarande i. 

Tordag
Hela dagen spenderades på Ullared, och vi var inte ensamma! Eftersom jag inte kände mig på topp var det en ganska jobbig, men jag fick ändå handlat en hel del. 

Fredag
Nu är vi tillbaka där vi började, idag är det fredag. Imorse var jag hos diabetesläkaren, han var nöjd med ett Hba1C på 47 och han var mer nöjd än jag själv och vad jag någonsin kunde drömma om att han skulle vara. Han är godis för mig, kind off. Egentligen skulle mina ögonbottnar ha fotats också, men ögonkliniken stängde innan vi han dit. Så det blir gött, jag behövde lin syn idag.

Under eftermiddagen/kvällen var jag hemma hos Matilda, med några vänner. Det var halloweenparty! 
Vad tycker ni om mig i svart hår? 

Trevligt var det och mer bilder från kvällen kommer att visas vid tillfälle. Men nu är jag otroligt trött och längtar efter min goa säng, och några avsnitt Grey's Anatomy

Jag hoppas jag mår bättre imorgon och då åker jag ev. till mormor. Håll tummarna med mig. Jag äter alvedon, halstabletter och tar näsdroppar om vart annat. För att inte nämna antalet näsdukar som går åt. 

Sov gott.
Now i'm back! 


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0