Tjuvätande?

2012-01-31 ♥ 21:05:38

Är hemma nu och jag precis ätit en sallad från MUMS, helt okej... Nu blir det house, får se vad han hittar på idag? Imorgon ska det troligen bakas kolakakor, så himla gått och jag har varit sugen på det jätte länge. På tal om kakor så klämde jag och Josefin i oss en hel socker kaka och jag vet inte hur mycket saft, men vi hade iallafall en riktigt trevlig dag ihop!

En fråga bara, det är väll inte detta som kallas att tjuväta, eller?


Duktiga sockerkakor

2012-01-31 ♥ 16:00:04

Jag och Jossan har precis varit väldigt duktiga! Slängt ihop två socker kakor, varav den ena är våran!!! Dom ska snart in i ugnen, så fort den blivit varm! Då ska ska jag och Jossan spela kort, fast kortleken har bara 50 kort... Önska sockerkakorna en skön ugnstund!


Godmorgon kalla morgon

2012-01-31 ♥ 07:29:35

Idag är det riktigt kallt ute! Jag tror jag kommer frysa ihjäl när jag går ut, kall som jag är! Men händerna blir nog värst?! Hoppas det blir varmare sen! JAG SOM TRODDE DET SNART SKULLE BLI VÅR...?

Idag efter skolan ska jag iallafall hem till Josefin, så jag ska alltså inte hem efter. Jag tror vi ska baka och mysa, men det blir nog ganska dåligt med uppdatering bara så ni vet! VAD SKA NI GÖRA IDAG? Ha en bra dag, puss &kram


right now

2012-01-30 ♥ 19:21:04

Just nu kollar jag på denna man:


Iallafall den sista av dom (på yngre dar), när han är på sol semenster på Gran Canaria. Checka ut tv4 film om ni vill se honom!
Vilka har ferästen sett den nya? Stig Helmer Story?

Nej, nu ska jag faktiskt börja med maten och se om jag kan få någon i magen även idag. Får hoppas på det, om nu såg jag att klockan var mycket, snart halv åtta! Ikväll blir det ju "Familjen annorlunda"!


jump whit me

2012-01-30 ♥ 16:49:42


Hemma nu och ska gå över till min granne för att få lite hjälp med en läxa, men jag hoppas att det ska gå fort! Det har med det skitiga förarintyget att göra. Men sen har jag inga läxor att göra idag egentligen. Träna lite till spanskan men sen var det inga mer läxor som jag vet till denna vekan (prov på fredag).

Men jag skriver mer senare!


Omdömmen

2012-01-30 ♥ 09:32:54

Godmorgon,
Snart ska jag åka mot skolan så jag kommer i tid. Börjar 10.10. Under helgen har en del av mina omdömmen ramlat in på Unikum, det ser väll ganska bra ut men jag var inte så nöjd i svenska och SO, men den läraren är inte min favorit heller. Jag ska iallafall träffa Josefin idag och vi ska väll flumma som vanligt, men jag måste försöka få lite matte gjord på matte timmen!
Jag har iallafall precis kammat lillis, hon får så otroligt stora tovor hur mycket man än kammar och borstar. Just nu har hon två jätte, jätte stora och några små. Men här är dagens "skörd":

Men ha nu en trevlig måndag, vi hörs senare!


Övertaget

2012-01-29 ♥ 16:30:40

Lillis har övertaget här hemma!

Hon ska vara överallt, lilla katt.

Just nu sitter jag iallafall och försöker lösa rubiks kub, men jag ska nog ge upp. Den är omöjlig, iallafall för mig... Om en stund ska iallafall mina kusiner komma, dom bestämde att komma hit så farmor ska slippa att gå ut. Hoppas det blir mycket goda kakor och kanske till och med tårta...?! Matten är avklarad och det är skönt, imorgon blir det ju nya läxor att klara av!

Har ni ferästen sett nya headern?
Vad tycker ni? Bättre/sämre?


skrivbords katt

2012-01-29 ♥ 11:57:54


Nu ska jag snart gå upp och duscha, efter duschen måste matte göras och sedan kanske jag ska gå till mina kusiner? Idag har jag egentligen inget mera planerat. Det blir nog bara att slappa och vila upp innan skolan imorgon. Ikväll blir det nog smoothie till mellanmål och till middag vet jag inte vad det blir, hoppas på något gott iallafall! Jag ska nu kika runt efter lite saker på nätet och hoppas jag haft rätt på en del saker!
Ha en trevlig söndag!


Natt på museet 2 i onepiece

2012-01-28 ♥ 22:06:31

Hej guys,
Just nu slappar jag vid natt på museet två i min onepiece! Sett den innan och den är sådär. Okej första gången/gångerna men sen är den inte så rolig längre. Men jag spelar typ mest wordfeud ändå, utmana mig? Lägg till: maliiinjohansson ! Jag och pappa sitter och spelar i varsin sida av soffan, socialt!

Jag och Jossan (<3) smsar massa nu och håller på att planera typ sova över och bowling/bio/badning/shopping/fika. Vi har inte bestämt oss om vad det blir men troligtvis bowling... Ska iallafall bli kul! Jag tror vi ska sova hos mig, men det är inte häller bestämt. Haha, kändes som vi bestämt men vi har nog bara pratat eftersom vi inte hade några svar...

Nu är det två veckor kvar till jag fyller år, visar vad jag önskar imorgon!

Ha nu en trevlig lördagskväll och sovgott!


BOORING

2012-01-28 ♥ 17:50:08

Just nu har jag riktigt tråkigt, så jag försöker lära mig photoshop, resultat:

Håller helt klart med er att lillis kropp blev väldigt "fint" utklippt, haha! Pappa är och pratar med massa folk så jag sitter här själv. Lillis har gömt sig under soffan eller hos farmor. Jag sitter just nu och lyssnar på en låt som jag fått från denna tjej!
Denna:

Riktigt trött på den...

Vill ni veta en riktigt intressant sak?
Klart ni vill.
Jag har fått världens största finne i pannan! Finnar måste väll vara det värsta för utseendet som finnas? eller? Usch, Ogilla knapp!
Nu ska jag bara för det så och smörja in ansiktet med något starkt som får den äckliga finnen att försvinna, hoppas han(för det måste väll vara en jobbig killfinne?) hoppar bort innan måndag!

HJÄLP! 


mmmm

2012-01-28 ♥ 15:30:57




Städat hela morgonen och förmiddagen, här är belöningen. Färskt bröd och varm oboy!

Vad gör ni?


summer flower

2012-01-28 ♥ 12:30:33


Börjar med en blomma som lite sommar känsla!

Jag är iallafall vaken nu, har ätit frukost och tagit en dusch. Ska nog sätta mig en stund med matten idag.
Men nu ska jag faktiskt sätta mig coh göra några födelsedags grattis kort. Eftersom att min kusin fyllde år den 26 och mitt kusinbarn den 27. Grattis till er båda och till mormor som fyllde den 24.
Men nu ska jag inte skriva mer just, jo en sak. Lillis hoppade precis upp på mitt skrivbord!
Puss och ha en bra lördag!


Vill du ha en header eller enkel design?

2012-01-27 ♥ 21:00:00

Vill du att jag gör en header eller en lättare design till dig?
Skriv en kommentar så fixar jag det!
Gäller denna helgen.


Ätit

2012-01-27 ♥ 19:55:22

Har precis ätit lite av detta:



och snart blir det lite av detta:

MUMS MUMS!


Virka jessica

2012-01-27 ♥ 15:49:46

Nu ska jag och min kusin virka, får se hur det går...

Ska bara hitta ett mönster på internet, visar er den, kanske...
puss


Bild

2012-01-27 ♥ 14:42:32

Hemma nu och tänkte snabbt visa er några bilder.
Här är min:

Josefins:

Victor(ia)s:



Godmoroj

2012-01-27 ♥ 06:59:03


Nu ska jag snart komma upp ur sängen, jag har precis käkar frukost och gått egenom svenska provet en snabbis. Hoppas att denna dagen går fort för jag orkar verkligen inte!
Ikväll blir det taco, julmust och fruktsallad, gotti otti.

Ha en bra fredag och stå ut sista dagen innan helg och ledigt några dagar!
Kisses


tio minuters collage

2012-01-26 ♥ 21:50:48

Gjorde precis ett snabbt collage, tog runt 10 minuter!

Var inte det minsta noga med att klippa ut bilderna denna gången, får göra det bättre och mer nogrant nästa gång!

Nu ska jag iallafall snart krypa till "kojs"
Ska ju orka skolan imorgon också innan det är helg, men vi hörs såklart imorgon!
puss&kram


PROBLEMET ÄR LÖST!

2012-01-26 ♥ 19:37:50

Nu fattar jag varför jag helt plötsligt inte fick några kommentarer!
Det gick ju inte att kommentera!
Sen jag gjort om designen har det inte gått att kommentera. Mamma ringde för en stund sedan och sa det till mig, jag kollade upp det och det gick alltså inte att kommentera!
MEN NU KAN NI KOMMENTERA SOM VANLIGT IGEN, PROBLEMET LÖST!


i just ate....

2012-01-26 ♥ 18:30:42


Detta köpte jag och Jossan på ica förut, vi är värsta gottegrisarna...

Nu ska jag plugga lite svenska, wihoo!!


-

2012-01-26 ♥ 17:22:01

Nu är jag på bussen, har precis ätit och fikat med Josefin. Vi har bara ätit och ätit och ätit, sen har vi gått igenom provet en gång också! Men det blir ner öva när jag kommer hem! Imorgon väntar alltså prov, matte, idrott och bild...

Nu vet jag att min kompis "Victoria" börjat läsa, h*n läste nämligen på våran data lektion idag, lite pinsamt var det... Tror faktiskt inte att det är så många i min klass som vet vad den heter och som läser den....

Får se hur jag ligger till med prov och grejs när jag kommer hem, men ni märker väll om det kommer en uppdatering, eller?


Fika med Josefin

2012-01-26 ♥ 07:34:31


Hej och god morgon, egentligen ska jag göra mig klar och gå mot skolan nu. Men kände att jag behövde uppdatera en snabbis. Idag är det torsdag och fredag kvar till helg, idag väntar förhör i NO, spanska och engelska och imorgon är det svenska prov.

Efter skolan idag ska jag och Jossan in till MUMS och fika, vi ska även öva till svenska provet. Hoppas vi får det trevlig iallafall. Idag slutar vi klockan 15.25 så vi får se när jag kommer hem igen, men det blir kanske något mobil inlägg!

Puss och ha en bra dag!


mäster kock(arna)

2012-01-25 ♥ 20:22:39

Nu blir det middag med detta program.

Ha en skön kväll, vi ses igen imorgon. Ha det bra och sov gott!
Puss&Godnatt


Tips om tuggummi

2012-01-25 ♥ 18:47:44

Fick mitt nummer av julia i förrgår:
Vad tycker ni om denna iden? Den ska jag såklart köra på nästa gång jag inte har något att göra, haha! Jag ska köpa med mig extra, kanske med citrus smak eller något...
Bara en sak kvar att bestämma, vilka ska jag bjuda??

Vilket är erat favorit tuggummi?


Mitt rum

2012-01-25 ♥ 17:10:03

FÖRE:



EFTER:


mer än halva veckan- check!

2012-01-25 ♥ 15:41:08


Har lämnat denna fina tjejen och sitter på biblioteket. Har ganska precis sluatat ennu en förarintygs lektion. Läraren sa att han "kämpade" för att sjuor inte ska få ha förarintyg för att dom inte kan räkna, taskiga gubben. När jag kommer hem ska jag käka lite och sedan kommer det bilder på mitt rum som nästan är klart!

Sen blir det som vanligt att plugga, NO, spanka och engelska till imorgon. Men nu har iallafall mer än halva veckan gått!

Men som sagt så hörs vi senare, ska om en stund dra mig mot färjan... Hare gött sålänge!
Puss och Kram från mig!


Vilken är min färg?

2012-01-25 ♥ 07:07:24

Jag är vaken, ligger i sängen och kollar på TV. Våra bästa år... Jag har ätit lite frukost, flingor och snart ska jag ta en macka!

Idag är det gympa och förarintyg, hoppas dagen går fort. När denna dagen är förbi har mer än halva veckan gått och då är det närmare nästa helg än förra helgen, SKÖNT!

Men nu ska jag fixa mig lite mera redo för att dra till skolan, måste gå halv åtta, men jag tänkte ge er en fråga att fundera över mesans jag är i skolan:

VILKEN HÅRFÄRG ÄR MIN FÄRG?


Färsk Lillis och bara 17 dagar!

2012-01-24 ♥ 19:23:22


Tjenare, började detta inlägget med en färsk bild på Lillis, visst är hon söt?!
Pappa har fått upp ytterliggare två hyllor på mitt rum så imorgon kanske jag visar. Men det kommer inte finnas några tavlor eller någon spegel upp på ett tag. Spegeln kommer när jag fyller år (om 17 dagar), inte alls långt kvar längre, cool!

Kom på en sak, vad är det för mening att ha en blogg om man inte vill att någon ska läsa den, så nu ska jag gå ut med det. Till vissa i skolan iallafall. Ni får gärna börja kommentera mera, såg på statistiken att det är ganska många läsare så kommentera gärna!

Nu ska jag snart fixa maten och sen blir det en dusch.
Sov så sött kära vänner!
puss & kram


I miss my favorite place on earth

2012-01-24 ♥ 17:30:01


fem jobbiga minuter

2012-01-24 ♥ 16:03:00


Nu har jag kommit hem och inte gjort så mycket.
Idag har jag lyckats att låsa min iphone i först en minut med hjälp av Ebba och sedan slog jag fel och då blev det genast fem minuter. Fem jobbiga, haha.

Nu ska här pluggas en stund och sedan ska det lagas mat.

Hur har ni haft det idag kära vänner?

Puss


God morgon svampbob

2012-01-24 ♥ 07:30:13


God morgon, just nu sitter jag och kollar på svampbob innan jag ska dra mig mot skolan ännu en gång...

På dagens schema står Skola och läxor sen blir det väll bara att ta det lungt efter det, imorgon ska jag ju stå ut med elevensval igen....
 
Men Jag hoppas alla får en bra dag, vi hörs senare!
Pussar och kramar


Tv på väggen

2012-01-23 ♥ 20:18:53

Pappa håller på att sätta upp min TV på väggen och jag sitter och pluggar. Vi har precis ätit middag och snart blir det nog TV och slapp resten av kvällen. Om ungefär två och en halv timme blir det nog sängen för att orka gå upp till skolan imorgon!

Så jag tänkte inte skriva så mycket mera idag. Men förut i skolan så hade jag med mig min artikel som vi hade till SO. Ser ni vad felet är?

Lägg märke till Fotografens mejl adress! Namn Namnsson....

Kom precis på att jag ska se 112-på liv och död, hade jag ju glömt. Får se vad som händer för hemskt idag...
Imorgon kanske ni får se mitt rum, om pappa får upp TVn för det fäste inte så bra i väggen eller vad det var, förstår inget sånt bygg snack...

Men ha en fortsatt bra kväll och natt, vi hörs imorgon igen!
Puss


Fri passagerare!

2012-01-23 ♥ 18:50:23

Idag hade jag nästan en fri passagerare till skolan

Hon tänkte hoppa ner och följa med, hon hade ångrat sig. usch vad tråkigt...
Just nu ligger hon och sover i min säng.
~sötaste katten~

Nu kan jag iallafall spanskan, jag glömmer den nog till onsdag så jag får friska upp minnet imorgon.


Dagens blogg

2012-01-23 ♥ 18:13:21

Efter ni sett videon, för större chans att vinna:
-följ min blogg på bloglovin
-gilla min blogg på facebook
-skriv ett inlägg om tävlingen.

Ni hittar knappar till facebook och bloglovin i min sidomeny!
Lycka till


Blogg.se...

2012-01-23 ♥ 17:19:26

Som ni ser är nya headern uppe nu, jag får de hur länge den stannar och hur jag trivs med den (tryck på F5 om ni inte ser den)

Har precis kommit hem från en ganska bra dag i skolan, just nu äter jag lite mellan mål och ska snart börja plugga. Redan samlat på mig NO, SO, Svenska, engelska, förarintyg och spanska... Men jag hoppas det inte tar hela veckan eftersom jag och Josefin planerar att åka in och fika på stan på torsdag!
Annars har jag inget annat planerat i veckan.

Till er som bloggar på blogg.se har jag en fråga:
När ni designar eran blogg, blir det så för er ibland att hur mycket man en ändrar i stilmallen så ändras det inte i bloggen? Så har det blivit med bland annat mina kommentarer, jag har att det ska vara storlek 50 nu!

Nej, nu får jag starta pluggandet så jag kan bli klar någon gång!


Tjuvkik

2012-01-23 ♥ 13:10:00

Tänkte bjuda på denna tjuvkik medans jag är i skolan:


Ser att jag måste göra rent min kamera....


Ibland kommer man på sig själv....

2012-01-23 ♥ 08:55:19


God morgon kära läsare, detta är jag idag
Nu är jag vaken och jag har sovit fantastiskt skön i mitt rum. Igår när jag låg i sängen kom jag på mig själv att ligga och le fånigt. Ibland är man duktig. Katten verkade inte tycka om det men hon får stå ut med det ändå!

Jag har precis fått på mig kläder och ätit frukost, kvart i tio är det dax att åka till skolan och då har man ennu en skol vecka framför sig....

Men igår tänkte jag på några saker:
1. Jag fyller år om 18 dagar, fjorton år!
2. Jag längtar till sommaren, då man kan fördriva tiden på landet tillsammans med hela släkten och hästarna. Bara drälla runt, fotografera och sola. Bara kunna vara sig djälv och vara lite barnslig! Längtar verkligen till den tiden ska komma! Jag skulle kunna spendera hela mitt sommarlov där, om några av mina kompisar från skolan var där och min kära Elin. Kom på en sak till, jag ska nog till Norge i maj!

Nej, nu sitter jag iallafall här och lyssnar på musik och försöker få in lite saker i menyn på bloggen!

Ha en bra måndag, jag slutar 15.40, alltså hemma vid halv fem...


"nya" rummet

2012-01-22 ♥ 20:31:12


Sitter nu i mitt "nya" rum och pluggar lite. Matten är klar men jag har lite annat att göra också... 
Jag ska inte skriva så mycket nu, ska strax kolla på ett TV program men några saker till.
1.Jag kan inte få designen som jag vill ha den!
2. Jag ska visa er mitt rum när allt är på plats så nu får vänta ett tag till!
3. Jag orkar inte börja skolan igen...

What to say and what to do about it?


Alla skolår och städa, städa & städa

2012-01-22 ♥ 13:08:15


Detta är alla skol/dagis kort jag tagit. Dagis till åk 7.

Just nu håller jag fortfarande på att städa och få allt ordnat i mitt rum. Vi har börjat möblera och flytta saker men en vägg ska målas om en gång till!

Men nu ska jag fortsätta plocka in saker i mitt rum, jag är riktigt nöjd med fond väggen, jag lovar att visa er före och efter bilder sen!

Restan av dagen ska städas, pluggas och sedan lagas mat. 

Hörs kanske senare vänner! 
 puss och Kram


Godmorgon målning

2012-01-22 ♥ 09:49:20

Nu ska här äras frukost och sedan ska här målas, får se hur långt vi kommer i mitt rum idag.

Idag måste även pluggas, imorgon är det ju skola igen, tråkigt men sant.
Så nu har jag haft lite kul, ha en bra dag allesammans, får se när jag fixar mer med designen!


Inte klart

2012-01-21 ♥ 19:13:05

Bakgrund ska bytas
komementarer ska fixsas
arkiv ska fixas
och lite annat men jag orkar inte mera nu...  Allt ser skumt ut, men får fixa det imorgon eller något.
Pappa har iallafall målat mitt rum och fond väggen blev mycket bättre än jag trott, trodde den skulle vara för ljus men det var den inte!

Nu ska jag snart ta något att äta och sedan bara slappa i soffan med lite melon. Vad ska ni göra?


Nu ska här fixas!

2012-01-21 ♥ 16:31:29

Nu ska bloggen verkligen renoveras!
Jag ska ta bort ALLT, stilmall och kodmallar! Så nu kommer det vara rösigt ett tag så får vi se när den blir klar! Ni får stå ut ett tag!

Puss och Kram


Massa snö

2012-01-21 ♥ 12:50:34

Nu har snön lagt sig riktigt ordentligt här!


Jag ser det snöar

2012-01-21 ♥ 10:04:39

Ja, här snöar det ganska rejält nu, undrar just om det kommer lägga sig, det är ju ändå ganska kalt ute...

Om en stund, eller egentligen nu ska jag med mamma till frisören och sedan ska vi hem och göra lite läxor, efter det ska jag hem till pappa och hjälpa honom måla i mitt rum, eller kolla på?

Här är iallafll den nya tröjan jag köpte när jag och Jossan var i stan, jag köpte även en till linnshorts dress fast i en annan färg. Båda för bara 99 Kr ,VÄRT!


Nä, nu vill mamma åka så hon i nte missar sin tid, jag skriver nästa gång när jag skriver!
Puss


Ordentligt med skydd

2012-01-21 ♥ 01:25:41

Nu ska en av mina älsklingar få ett ordentligt skydd runt sig!!


Fix för gäster

2012-01-20 ♥ 17:54:13


Nu har vi för fix för gäster här hemma. Tror dom ska komma vid sju tiden. Då blir det kyckling och till efterrätt blir det glass! Min syster kommer, min bror kommer och min mormor kommer, det blir mysigt... Pappa skulle nog börja måla mitt rum idag och imorgon när jag kommer hem ska vi fortsätta med det!

Jag hoppas att ni alla får en trevlig kväll så får vi se om jag skriver mera sen!
Puss&Kram


inte min tur dag!

2012-01-20 ♥ 14:47:58

Japp idag tog jag sovmorgon, eller egentligen inte. Jag var klar men la mig i soffan och somande om vid TN:n. Missade första lektionen, men det är första gången sedan andra dagen i sexan jag försovit mig till skolan så det får gå! Sen glömde jag gympakläderna i hallen när jag tog på mig jackan, inte min tur dag! Fredag den 13 en vecka för efter!

Om en stund ska jag åka till mamma, ska nog åka ganska snart. Efter att jag ätit lite mellanmål med min farmor och mina kusiner, mys mys!

Annars var det en ganska bra dag i skolan, bild, matte, KLF. Det var dom lektioner jag var med på. När vi hade idrotten  var jag och en kompis ute och gick! Så en soft dag har jag haft iallafall!

Hur har eran dag varit?

Här komemr två bilder på Lillis och hennes nya kompis "spargrisen"


Ben och Jerrys

2012-01-19 ♥ 20:16:43

Nu är jag påväg hem igen, köpte endast två saker, visar när jag kommer hem eller imorgon!

Ska blir skönt att komma hem nu, jag är helt slut och måste nästan lägga mig snart... Imorgon är det SO, KLF, matte, idrott och bild. Vi slutar redan klockan två och det ska bli väldigt skönt!

Jag vill iallafall tacka Josefin för en trevlig dag och sen vill jag säga att Ben och Jerrys glass är väldigt god.
Har bi testat denna?:


Jag och Josefin

2012-01-19 ♥ 16:11:50

Hej kära läsare,
Nu sitter jag och Josefin på en dubbeldäckare, längst fram där uppe! NICE!
Vi slutade iallafall vid tio över tre idag och alla denna veckans läxor är fixade och klara, morgon dagens är klara och ska bara lämnas in! Känns JÄTTE skönt!

I helgen ska jag till mamma mellan fredag och lördag sen ska jag hem och hjälpa pappa måla på lördagen och söndagen, längtar tills det är klart!

Annars har jag väll inte så mycket att säga så jag slänger med en bild på mig och Josefin (mobil bilds kvalitet).
puss och kram!

 


Idag lyder följande:

2012-01-19 ♥ 07:29:07

-Skola, läxförhör, slöjd, spanska, data
-Shoppa med Josefin.
-Fika
-Hem
-Äta
-Sova


Kolla dessa ben

2012-01-18 ♥ 18:57:00


Kolla dessa söta små bakbenen. Dom tillhör min lilla katt, Lillis. Hon behöver verkligen klippa sig! Gossi gossi katten, jag älskar dig!

För övrigt är tidningen klar nu, såhär ser framsidan ut:

Hoppas våran petiga lärare godkänner detta nu bara!


precis mumsat

2012-01-18 ♥ 18:02:07

Hej igen,
Jag har precis mumsat i mig dessa två sötsaker

RIKTIGT GODA!

Nu är jag snart klar med min tidning, jag ska bara göra en framsida. Happy happy! Men sen måste jag läsa NO, egentligen skulle jag göra den först för den är till imorgon men tidningen är roligare!

En sak jag inte tycker om: Andra hands val, tänker inte gå in mer på det pga av en andledning som jag inte häller tänker gå in på. Men tankeställare folk!

Pappa har åkt nu, väntar med spänning för att få veta vad som säger om klassen och allt!


something for you

2012-01-18 ♥ 16:39:34


Detta var en bild till en av mina läxor, och snart är jag i mål med denna veckans läxor!

Just nu sitter jag hemma och äter i min one piece efter att ha genomlidit ennu en förarintygs lektion. HATAR DET! Fattar inget så nu vill jag bara glömma det tills det är dags att  göra läxorna i det.

Regnet har nu kommit tillbaka och det är trist men är hemma nu så det gör inte så mycket egentligen. Början av denna veckan hat gått riktigt fort (bortsätt från sista lektionen idag) och nu är mer än halva veckan avklarad, skönt!
Men helt klar är jag inte så nu blir det lite mera plugg, idag är det även föräldrar möre i skolan. Pappa ska dit så vi får se vad dom säger om våran stökiga klass!

Allt bra med er? Vilket är erat favorit ämne?


uffessakerochting.se

2012-01-18 ♥ 15:43:00



Klicka på bilden eller [HÄR] för att komma till en grymt kul webshop!


IKEA skåpen

2012-01-17 ♥ 18:51:45


Som ni sett är det lite ändringar i designen, vad tycker ni? Bättre/Sämre?

Jag har iallafall tagit en paus från läxorna och hjälpt pappa bygga ihop lite köks skåp från IKEA. Efter två fel byggen med botten var det klart, duktig är jag iallafall...

Just nu chattar jag lite med Elin och ska snart fortsätta med pluggandet! En sak till, sista lektionen i skolan idag var kaos, egentligen var väll alla ganska kaosiga. Värre än vanligt men sista gick inte alls. Så nu blev det lite mera att göra hemma med tidningen.

Men säg gärna vad ni tycker om designen, Bättre/Sämre?
vad tycker ni ska ändras?

Gissa vad jag ska göra nu!
Japp, gå på toa och sedan fortsätta med plugg!


Fritid, vad är det?

2012-01-17 ♥ 15:47:42



Sitter nu här med en kaffe latte igen, egentligen hinner jag inte alls skriva detta inlägget eftersom att jag ska ha spanska och förarintyg till imorgon, engelska och NO till torsdag, SO och svenska till fredag. Så vad tror ni jag ska göra resten av denna veckans "fritid"?

Jag ska iallafall börja nu, och det blir med spanskan!
Ha det gott sålänge!


Ennu en gång...

2012-01-17 ♥ 11:06:33

... Är det dags för engelska. Vi är inne på tredje lektionen och det är två kvar efter denna!

Vi ska snart kolla på en film i engelskan.
Jag vet att det inte går att kommentera mobil inläggen, vet inte varför...

Kolla vem som är här idag, på svenskan ska vi ha våra datorer!
Puss


ingen svordom förarintyg

2012-01-16 ♥ 20:51:00

JAG BLIR GALEN, JAG FATTAR INGET!

Jag har suttit och pluggat hela eftermiddagen och kvällen. SOn är färdig och spanskan är påbörjad. Jag har två frågor kvar i förarintyget och jag fattar inget! Jag blir galen, jag och pappa har suttit i 1½-2 timmar. Jag kommer inte få något förar intyg som det känns nu, jag är rädd för läraren och han kan inte förklara så jag fattar. Men jag får ta hem det varje  vecka och hoppas att pappa kan förklara bättre för mig...

Idag blev det iallafall köttfärsås till middag hemma, pga läxor blir det en sen middag, det resulterar i att jag är hungrig! Hoppas det går fort idag!

Det blir inet så sent idag, trött tjej. Imorgon blir det skola och sedan fortsätta med pluggandet.

Vad hände med all fritid?
Borta med vinden?

Ha en bra kväll!
Krya på dig nu Josefin och kom till skolan imorogn!
Puss och Godnatt!


Mooooa

2012-01-16 ♥ 20:00:01

Den som först gissade rätt på vem detta var ↓

image description
Självklart är det Nasse i Nalle puh!

Blev en riktigt söt tjej med en humor blogg, lika mycket humor i skolan som i bloggen.


Checka in hennes blogg så blir hon glad  Klicka på bilden!


Costa Concordias olycka

2012-01-16 ♥ 17:06:49

Sammanfattning för mig själv, läs om du vill:


Fartyget:
Costa Concordia byggdes 2006 och var då den största lyxkryssaren som fanns i världen med sina ca 290 meter. Ett STORT lyxfartyg!

Olyckan: fredags kvällen runt klockan 21.30 vid ön Giglio utanför Italien. Gick fartyget på en sandbank eller ett rev som resulterade i att ett hål på 70-100 meter bildades i skrovet. Elen slås då ut och det blir svart. Passagerarna ska ha fått informationen om ett elfel. Men stax efter det får man veta att skeppet måste evakueras.
När klockan blir 23.00 lutar skeppet runt tio grader, folk får panik och försöker rädda sina liv. Dom hoppar ombord på livbåtar eller rakt ner i det kalla vattnet.
När klockan blir 03.00 har skeppet en lutning på ca 25 grader. Det finns fortfarande ett hundratal passagerare ombord, med hjälp av båtar och helikoptrar försöker man rädda dom.
På morgon kvisten vid 08.00 lutar skeppet i det närmaste horisontellt, då upptäker man i dagsljuset orsaken, det enorma hålet på skeppets vänstra sida!


Varför?: Costa Concorida ska ha ändrat sin kurs på kaptenens eget bevåg eftersom att han ville visa upp det fina skeppet för ön och att han ville signalera till en vän som bodde där.


Kaptenen: Ändrade själv kurs. Det finns uppgifter om att han ska ha varit i baren och druckit bara en stund innan fartyget gick på grund. 


Nu: Fartyget ligger vid vatten som är 30 meter djupt och kan plötsligt glida iväg och sjunka helt, därför var det väldigt riskfyllt för dykarna att ta sig in i skeppet. Man hittade efter ett dygn ett par som var instängda i sin hytt. Dom kunde räddas och var okej.






Övrigt: Ombord på skeppet fanns det fem svenskar och alla klarade sig. Nu till det som jag tycker är helt fantastiskt: Ombord på skeppet fanns det ca 4200 personer. Sex stycken är raporterade som döda och 16 stycken saknas fortfarande. Hur sjukt bra siffror är inte det av 4200?!


Att göra när jag kommer hem

2012-01-16 ♥ 16:23:47

Först mat och sedan:


Engelska på tur

2012-01-16 ♥ 13:58:58

Har precis haft matte och nu står engelska på tur. Sista lektionen är NO och vi slutar 15.40.
När jag kommer hem väntar mer skolarbete och läxor!

Tröttsamt, plugg, plugg, plugg detta gör att jag orkar:

 

 


Hoppas på en bra måndag

2012-01-16 ♥ 09:06:02


Godmorgon,
Jag är vaken, jag vaknade till och med av mig själv denna skoldagen, Skumt! Tyvärr är Josefin sjuk, så himla tråkigt, saknat henne över helgen. Hoppas hon kommer imorgon! Jag är iallafall nästan klar för att gå till skolan, jag har duschat och snart är det dags att dra. Vi kom igår fram till att nästa helg ska pappa måla en del av mitt rum iallafall vitt, jag tror nog att jag har bestämt vilken färg jag ska ha som fond vägg i mitt rum, det blir en typ grå aktig färg.Hoppas vi alla får en bra måndag!


Godnatt sötisar

2012-01-15 ♥ 23:04:03

Har precis krypit ner i sägen och läst lite på Expressen! Måste verkligen sova för att orka gå upp till skolan imorgon! Får hoppas att det blir en bra dag.

Vi hörs imorgon söta och awesome läsare och vi ses imorgon Josefin!


Äntligen uppdatering

2012-01-15 ♥ 19:48:43

Äntligen har blogg.se kommit med en uppdatering till sin app, man kan bestämma storlek på bilden och välja vart man vill ha den (left, center, right) längtat efter den uppdateringen! TACK för det!

Så nu lägger jag ut en bild i större format från appen. En bild av världens bästa och sötaste tjej! Älskar dig gumman, Puss


Love ya guys

2012-01-15 ♥ 17:23:51

Mycket har blivit gjort under dagnen, riktigt stolt!

Vi har precis påbörjat middagen och det blir fläskflieé, potatis kroketter och sallad. Jag känner att hungern börjar smyga sig på igen. Har även kollat in vad som går på TV ikväll och det som går är INGET över huvud taget, tråkigt men sant!
Imorgon blir det iallafall skola igen, men sovmorgon till 10.10, skönt det iallafall. Men nu ska jag slappa och bara ta det lungt. Jag har inte suttit mycket idag, Vad har ni gjort idag?
Hoppas ni fortsätter läsa fast jag uppdaterar dåligt ibland!
Love ya guys!


Costa Concordia

2012-01-15 ♥ 16:07:24





dit barn Malin

2012-01-15 ♥ 15:30:38


Ennu en sak hittad i städ stöket. Ett kort jag gett pappa någon farsdag. Hade nog precis lärt mig stava, 6 år kanske? Tyckte det var lite sött!

Nu börjar vi iallafall få LITE ording här hemma, det blir nog riktigt bra. Men det tar tid, vi sk ajag fixa badrum, mitt rum och kontoret, sedan hallen och trappan. Men allt lär dröja länge!


Dockis

2012-01-15 ♥ 14:06:27

Kolla vem jag hittade när jag städade

Detta är en docka jag fick när jag föddes, och nu när vi städade hittade jag henne igen. Hon heter dockis och har blivit sydd ett antal gånger! Men jag slänger henne inte denna gången, hon ligger i en plast låda som ska upp på vinden!

Nu har jag rensat garderoben och massa annat. Mitt rum börjar bli tomt nu, nästan!


Såhär ser det ut hos mig nu

2012-01-15 ♥ 13:00:36

Om ni undrar varför inget blivit skrivet idag är det för att vårat kök ser ut såhär:

Mitt rum har även några stora plastlådor med saker som ska upp på vinden!
Vi har rejäl röj för att få ordning överallt och sedan börja i mitt rum!
Nu ska jag iallafall äta lite nudlar till Lunch, gotti gotti!

Ha det bra sålänge

Ps. Nu är det andra helgen utan godis!
STOLT...


Fixas imorgon!

2012-01-14 ♥ 18:48:51


Är hemma nu efter att ha varit på IKEA, i färg affärer och hos min faster. Köpt en del grejer och fick en bokhylla av min faster. Nu blir det att packa upp och sedan blir det väll att fixa lite ikväll och under morgon dagen!

Förlåt för att jag inte uppdaterat men jag hoppas ni har förståelse!
Har inget mera att säga nu.
Puss


USCH!

2012-01-14 ♥ 13:14:40


Vem?

2012-01-13 ♥ 21:31:43

Kladdade lite förut, kan ni gissa vem detta är?
Första som svarar rätt får en lääänk i ett inlägg här i bloggen!


Städerska

2012-01-13 ♥ 18:18:29


Såhär känner jag mig nu, paj i ugenen och ny sand i kattens låda. Men ska jag vara ärlig så är det ganska kul att städa när man gör det på egna villkor och när man känner för det. Men mest när man märker skillnad, När man ser att det blir ett bra resultat på det man gör!
Vad tycker ni?

Nu luktar det hallonpaj i hela lägenheten, mums!

Idag är det ju Fredag den 13, jag har inte råkat ut för någon otur än!
Har ni det?


UTE

2012-01-13 ♥ 17:00:34

STOLT
Idag tog jag mig ut, frivilligt på en promenad. fyra varv runt ön blev det. Två själv, ett med katten och ett med kameran. Detta blev lite av resultatet med sista varvet:

Blåsten är tillbaka och det är ganska kallt. Det har också redan börjar mörkna!
Just nu letar jag hallonpaj recept och det ska jag fortsätta med!
Hörs senare!
Puss


Heffaklumpen

2012-01-13 ♥ 14:42:59

Hejsan,
Om en stund är det dax att baka hallonpaj och sedan städa lite, bland annat Lillis katt låda och plocka undan i mitt rum! Ikväll kommer pappa hem med pizza och då blir det mys med pizza och hallon paj, det är skönt med fredag!

Idag var det en ganska bra dag i skolan. Bland annat hade vi Idrott, KLF, matte, SO och våran första bildlektion i sjuan, Vi har börjat med att måla våra bild mappar. Jag har denna figur som utgångs bild:

Men jag ska göra hans huvud större och hans snabel på ett annat sett. Men jag har bara hunnit göra ena örat och halva huvudet! Men jag hoppas det blir bra sen, om den blir okej kommer ni få se den om ett tag!

Vad ska ni göra i helgen så?

Puss


APP TIPS!

2012-01-12 ♥ 18:13:49

Okej, vart börjar jag?

2012-01-12 ♥ 16:59:40

Hemma är jag iallafall.
Ganska slut efter idag och vill nästan egentligen bara gå och sova, men nej, fler läxor. Under kategorin "läxor" i mitt liv finns:
*Engelska, 20-40 glosor.
*Förarintyg, 19 frågor.
*SO, lämna in en färdig skriven tidning.
*Spanska, massa ord på ett papper.
*NO och SO prov ganska snart
Det räcker gott och väl för mig, Hinner knappt med det. Imorgon är det gympa igen, näst sista lektionen och sista är bild. Annars händer inte mycket ikväll och imorgon!

På lördag ska jag dessutom till min faster och vi ska även köpa färg till mitt rum. Vet inte om jag har berättat det men jag ska iallafall göra om mitt rum, Vita väggar med fondvägg och om möblering LÄGTAR TILLS DET ÄR KLART! Hoppas det blir bättre än nu, trött på att ha det såhär!

Nu äter jag en potatis och funderar över om jag ska se Copycat singers eller Sveriges mästerkok ikväll, får väll se vad pappa tycker. Men klockan nio blir det iallafall Biggest loser Sverige!
Vad ska ni se?
Hur mår ni?
Puss

Svar på kommentar

2012-01-12 ♥ 16:39:42

Annika Rossing om Shopping:

Åh, jag älskar sånna byxdresser, har dock ingen. Du råkade inte se någon annan när du var inne? Har velat ha en jätte länge, men har inte hittat någon bra. Eller fanns den i fler färger? Tacksams för svar :)

Svar:
 
Jag har alltså köpt denna på bik bok

När jag var där på bik bok vid Nordstan fanns det två kvar, fast bara i denna färgen. Men du kan ju alltid kolla på Frölundatorg eller någon annanstans. Jag tyckte verkligen den var värd 49 kr! En perfekt klädsel för en varm sommardag, eller där jag ska använda den, i Spannien!

Kramar


mästerkock

2012-01-11 ♥ 19:58:00


Snart blir det sveriges mästerkok här hemma och efter det vet jag inte. Vid tio blir det sängen iallafall. Idag har jag varit kass på att uppdatera och så kommer det nog vara ett tag. Iallafall till jag är tillbaka i mina skolvanor igen. Hoppas ni stannar ändå, jag gör mitt bästa för att få tiden att räcka till men när man kommer hem vid halv fem och sen har läxor att göra.
Till middag idag blev det iallafall pyttipanna!
God natt!
puss


Några bilder

2012-01-11 ♥ 18:44:25

Några bilder från häromdagen.


Undrar ni? Läxberg

2012-01-11 ♥ 17:00:05

Undrar ni varför jag inte uppdaterar? Detta är mitt läxberg efter två dagar i skolan!

Det är alltså det jag pysslar med nu. Jag har precis börjat med dom lösa papprena överst i högen... Alltså lite kvar att göra!

Idag fick vi iallafall träffa vår nya spanska lärare, hon värkar faktiskt riktigt bra. Det kan nog bli en bättre termin med henne, hoppas jag! Sen hade vi gympa och det var faktiskt ganska kul! Vi hade även SO, Svenska och sista lektionen hade vi elevensval, jag är rädd för våran magister där!!!
NU BLIR DET PLUGG, PLUGG OCH ÅTER PLUGG!


Förlåt+NY DAGENS BLOGG

2012-01-10 ♥ 19:48:13

Förlåt för riktigt kass uppdatering under efter middagen. Jag har tyvärr inte hunnit, och jag hinner inte nu heller.
Därför gör jag såhär:


God natt!
Pussar och Kramar


rivstart!

2012-01-10 ♥ 15:55:11

Ja, idag har skolan dragigt igång med en rivstart och tre läxor! Vi gick alltså in direkt i en riktig skoldag med vanliga lektoner. Men nu är jag hemma. Sitter för tillfället och äter köttfärsås i min onepiece! Snart ska jag göra läxorna, en av dom iallafall?

Här åkte precis ambulans båten och ambulans helikopiern förbi, undra vad som hänt. Hoppas det inte är någon som blivit för sjuk!

Glöm inte tävlingen, som ni hittar här---->TÄVLING!

Jag just nu

Matchande strumpor, jag vet!
Puss


Ready for school

2012-01-10 ♥ 07:02:56


Idag är det skolan som gäller, just nu slänger jag i mig lite frukost innan jag ska iväg! Jag vet ännu inte hur lång(eller kort) skoldag vi får. Men när jag kommer hem får ni veta. Ha en bra tisdag sålänge!
Puss och Kram


NYA JACKAN

2012-01-09 ♥ 19:54:00

Här kommer två bilder som jag fick i förtidig födelsedags present av mamma. Köpt på New Yorker. Den är ju stilren och väldigt mild och naturlig i färgerna, men jag gillar den!
Tack mamma&Ken!


Till middag blev det fisk och potatis idag, har egentligen aldrig varit så förtjust i fisk men nu går det ner. Ibland är det till och med gott! Men inte så jag vill äta det varje dag. Imorgon tror jag att det skulle bli pannkakor i bamba.
Det skulle vara gott, hoppas hoppas.

Snart blir det sveriges mästerkock och efter den blir det sängen. Första skoldagen imorgon, åå jag orkar inte! Hoppas inte vi behöver gå full dag i morgon, men vi börjar imorgon 08.20 med SO!

*weheartit*
¡Puss och godnatt vi hörs imorgon!


Loka, Hallon och Persika

2012-01-09 ♥ 18:30:00

Idag har jag druckit denna

Den nya smaken i loka familjen.
Jag tycker:
Det var intressant att testa den nya smaken. Den luktade precis som BOBS persika lätt drycks saft.
Men jag tycker inte den var så god, det var inte en av deras bästa smakerna enligt mig.
Någon av er som testat den? Vad tyckte ni?


Shopping

2012-01-09 ♥ 17:19:44
Hoppalång, som Dag-Otto säger.
Hemma från stan nu, jag och Josefin hade jätte mysigt men dock handlade vi aldeles för lite, men nöjd med det jag köpte. Här kommer allt:

Ett hårband från H&M perfekt att få undan håret med, endast 10 kr.


Benvärmare från Gina tricot, endast 20 kr.


Ansikts mask från Lindex, 20 kr.


Tunna leggings från Lindex, 30 kr.


Sist men inte minst det jag är mest nöjd med. En Linnshorts dress från Bik Bok, endast 49 Kr. FYND! Kommer använda den varje dag i sommar, love it!

För övrigt fikade vi, Jätte gott och gick runt överallt, trött i benen! Sen när vi var vid centralen och väntade på bussen köpte Jossan en stor ben och jerry glass, vi åt 1/5. Sen stoppade josefin den i väskan, undrar hur det slutade när hon kom hem? Haha.

Vad har ni fina läsare gjort idag?
Har ni köpt något nytt på sistonde?

Malin tycker

2012-01-09 ♥ 17:11:00

Ny kategori!
Nu har jag gjort en ny kategori:
Malin tycker
Där kommer jag skriva vad jag tycker om olika saker som t.ex kläder, filmer, mat, drycker och andra saker! Snart kommer det första Malin tycker!


Svar II

2012-01-09 ♥ 16:00:00




Är du nöjdare med din klass nu eller vilken klass tycker du va bäst, kompassen, minnesten?
Min klass är ganska rörig, hoppas det blir bättre nu efter lovet. Minnsesten var ganska rörigt med lärare och vikarier. Så det beror på vilken del av klassen man menar. själva klassen, trivsel eller lärare?

vilket är ditt bästa minne?
Bästa minnet, svår fråga. Det finns så himla många bra minnen. Både med vänner, familj och släkt. Tror inte jag kan ta ut ett.

favvo blogg?
Kan jag inte svara på, jag tycker det finns jätte mycket bra bloggar!

vilka bloggar följer du?
Många bloggar! Bland annat dessa:
Emmas, Elins, Emmas, Emilias, fokis, Marias, Josefins och massa massa fler!

söt katt vad heter den /hur gammal är den?
Hon heter Lillis och är runt ett och ett halvt år.

Gillar du att läsa?
Jag gillar att läsa om jag själv får bestämma vad jag ska läsa.

Har du brytit ngt?
Nej, jag har haft turen att inte bryta något!

Är du allergisk mot ngt?
Nepp, tur även där!

Har du några syskon?
Jag har två halv syskon (samma mamma) En bror och en syster.

Hur lång är du?
Sist jag mätte mig var jag 153 cm

Vilken skostorlek har du?
Skor är väldigt olika, men jag brukar ha storlek 36-37

Vilken är din favoritsport och varför?
Sport, ää vadå sport. Nej, men jag håller inte på med någon sport och ska jag vara helt ärlig är jag inte så intreserad heller.

Vem är din idol? Behöver inte vara en känd person.
Min idol, jag vet inte. Har nog direkt ingen idol. Jag lyssnar på jätte mycket blandad musik och kan inte bestämma en!

Är det din katt i headern?
Ja, det är min katt. Lillis. Hon är en perser.

Vad är din favorit mat?
Min favorit mat är nog fläsk filée och klyft potatis. Men jag tycker om den mesta maten. Tacos, pizza och thaimat tar andra platsen!

När köpte du Lillis?
Jag köpte inte Lillis, jag ska förklara kort:
Lillis var min systers katt, efter något år köpte min syster en till katt. Men Lillis och hennes andra katt monster kom inte överäns och Lillis gömde sig hela tiden. Efter många om och men här hemma kom vi fram till att vi skulle låna Lillis ett tag. Ett tag har blivit månader och nu är hon min även på papperena!


TACK FÖR ALLA FRÅGOR, HOPPAS NI ÄR NÖJDA MED SVAREN!


Svar I

2012-01-09 ♥ 11:30:00




Hur länge har du bloggat?
Jag, började nog blogga för ungefär två år sedan. Detta är alltså inte min första blogg.

Hur många läsare har du per dag?
Det är värligt olika, allt från 20-50 unika och 100-250 sidvisningar. 

Har du något mål för din blogg?
Något mål har jag nog egentligen inte, men jag försöker att få fler läsare. såklart

Hur många år är du ?
Jag är 13 men fyller 14 den 11 februari.

Vad skulle du vilja bli när du är stor?
Svår fråga, jag vet inte än. men mitt stora intresse just nu är att fotografera!

Tycker du om ditt utseende?
Är men någon sin helt nöjd med sitt eget utseende? Men sådär....

Gillar du någon i din klass?
Det beror på vad du menar med gillar? Jag gillar många men jag är inte direk kär i någon.

Sminkar du dig?
Om jag vill och om jag hinner.

Kan du göra fler video inlägg?
Jag kan göra fler video inlägg, men jag vet inte vad jag ska prata om. Ge mig tips?!

Varför gillar du Josefin extra mycket?
Jag gillar alla mina kompisar. Men jag och Josefin har kommit nära och har alltid kul ihop!

Varför gillar du att blogga?
Det är ett tidsfördriv och man kan skriva av sig lite. Det är också kul att få alla gulliga och fina kommentarer från er.

Gillar du att blogga?
Jag gillar att blogga, men jag bloggar  mer eller mindre i olika perioder.

Vem är din bästa vän?
Mina bästa vänner heter Josefin och Elin, men jag träffar nästan aldrig Elin.

Finns det någon blogg du följer?
Jag följer ganska många bloggar.
 
Är Lillis din bästa katt?
Lillis är min ända och bästa katt, Jag älskar Lillis!

Hur är det Lillis?
Lillis: Bra, jag ligger fortfarande och sover!

Funderar du på något specielt?
Nej, inte direkt. Kanske lite över vad jag ska ha imorgon när skolan börjar.

Hur många gånger bloggar du om dagen?
Det är väldigt olika. Det beror på om jag ska göra något specielt eller om jag bara är hemma. Men kanke mellan 2-5?

När blev du intresserad av att blogga? Puss:)<3
Jag blev nog aldrig intresserad i början, alla mina kompisar bloggade och då ville jag också (grupptryck ni vet).




2,5 timmar

2012-01-09 ♥ 07:08:15

Efter 2,5 timmars sömn har jag fått i mig ett glas oboy och ett glas hallon saft. När pappa väckte mig imose höll jag på att dö, så nu måste jag väll vara trött ikväll, iallafall efter en dag på stan också. Imorgon är det "back to school" och det ska bli kul att träffa klassen men inte att gå upp såhär tidigt varje dag!

Njuter just nu av en kopp te. Jag har skrivit några tidsinställda inlägg bland annat svaren till frågestunden och klockan ett kommer en tävling. Jag ska åka klockan kvart i tio och jag känner på mig att jag kommer få huvudvärk idag, pga sömnbrist! Men jag hoppas det kommer först fram emot eftermiddagen när jag kommer hem igen.

Nu ska jag kolla klart på Våra bästa år och sedan duscha. Måste ju vara ren när man ska till stan, hoppas det inte är för kallt så jag inviga min nya jacka idag!

Have a nice Monday everyone!
Kisses from me!

Vad skulle jag göra utan dig?

2012-01-08 ♥ 22:47:37

Innan vi köpte denna ↓ älskade lilla lila sak vet jag inte hur jag gjorde


Vårat internet har blivit typ tre gånger snabbare, någon jag värkligen rekomenderar för er som är trötta på segt internet! Vi har Telias men man kan ju ha andra också, t.ex telenor, Vad har ni för abonomang? Vi har Telia i nästan alla våra sånna saker...

Snart ska jag göra mig iording och sätta mig i sängen och läsa en stund, Lillis ligger redan i sängen och sover. Hon är en siktigt slapp och lat katt... Kolla hon tar mycket av min säng (bortse från nallen vid mina kuddar ;):

 Haha, pluppen!

Jag har även börjat planera lite hur jag vill att mitt nya rum ska se ut, jag föröker få "igenom" en lite "make up". Målning, och möblerning. Riktigt trött på att ha det som jag har det! Jag tror pappa gått med på det för han frågade förut vilken färg jag ville ha på min fondvägg, vilket jag inte bestämt. Men jag har bestämt hur jag vill ha möblerna och har även skrivit ut em skiss från IKEAS rum görar sak.

puss'

Pssss. jag förbereder en tävling...


Kattens nya leksaker

2012-01-08 ♥ 20:47:00

Kolla vilka fina nya leksaker jag köpt till Lillis, hon tyckte inte så mycket om dom, dom skramlade för mycket. Hon putte på dom med ena tassen sen sprang hom iväg som en dåre. Ni ser henne i bakgrunden, hon är på långt avstånd från dom! Sötis!

Dom kostade bara 29 kr på överskotts bolaget (ÖB) och hon hade ju inga leksaker så jag köpte dom till henne! Snäll jag är va? Nu ligger hon iallafall och slappar i min säng, lata katten. Jag får ge henne lite godis nu och sätta henne bredvid mig i soffan!

soooofta!

bad picture

2012-01-08 ♥ 19:23:39
Min nya blus och bolero är kvar hemma hos mamma så ni får nöja er med en iphone bild ändå, nästa gång jag har den ska jag ta en bra bild, men här är en dålig:

Älskar Blusen men inte den korniga bilden!

Nu är jag iallafall hemma hos pappa igen och har fått på mig ett par mjukisbyxor. När jag kom upp för trappan kom Lillis ut i hallen och mötte mig, jag har saknat min fina katt! Snart ska jag ta och sätta på en kopp varm te och sätta mig i soffan. Jag ska ju lägga mig sent idag så det kommer nog fler inlägg.

Jag har iallafall haft det jätte mysigt hos mamma, ätit gott, umgåts och myst! Sen shoppat och simmat också, men det vet ni ju. Imorgon ska jag till stan med bästa Josefin, vi ska fika och kolla i lite affärer, ska bli riktigt mysigt.

Nu ska jag visa pappa vårt nya schema, hoppas han går med på att protestera på det, annars kommer jag bli galen! Önska mig lycka tilll, haha.
Puss sålänge!

Promenix

2012-01-08 ♥ 14:38:13
Snart blir det en promenix i det helt okej vädret. Jag vaknade för ungeför en timme sedan, är detta en tjej som inte kommer komma till skolan på tisdag? Imorgon ska jag iallafall till stan med Josefin, ta en fika och kolla i lite affärer. Mysigt blir det.

Imorgon tror jag svaren kommer till frågestunden, om ingen säger något så skriver jag svaren! Vill ni ha videro inlägg med svaren eller ska jag skriva dom?

Men nu vill mamma
gå så jag måste stänga av, vet inte riktigt ännu när jag ska hem till pappa. Men förbered er på en dålig uppdateings dag!

(Arkiv bild)  
Puss sålänge!

Fryser i sängen (p)älskling

2012-01-08 ♥ 01:41:31

En snabbis:
Hej, jag hade inte lust att blogga när jag kom hem, men nu när alla sover kan jag skriva en snabbis. Jag har ganska nyss slagit mormor flera gånger i olika kort spel, hon vann en gång. Nu ligger jag i min säng och ska snart försöka sova, jag fryser förfärligt mycket om mina fötter!

Kalkon middagen var ganska trevlig och maten var god, det gjorde du bra mormor! Sen blev det glass till efterätt, en av mina stora favoriter i livet. Jag hade ju tänkt visa outfiten men jag hade inte tillgång till någon kamera och min mobil bild blev inte bra, men jag ska försöka ta en imorgon.

Under kvällen tjeckade jag även in "ansiktsbok" och såg att vi fått våra nya scheman. kollade igenom det och såg direkt att det är det klart värsta schemat vi haft, vi får överklaga det och hoppas på att få ett nytt igen, det passar inte det minsta med våran färja. Vi börjar iallafall 8.20 på tisdag, dummt att vi inte kunde få sovmorgon första dagen, vet inte hur jag ska vända tillbaka dygnet. Det är ju inte långt kvar, somna sent på söndag vakna tidigt på måndagen är min taktig just nu!

Jag hoppas att mitt (p)älskling sover nu, jag bjuder denna kvällen på en bild av henne:

Jag älskar denna bilden på min (p)älskade katt
Sov gott nu alla fina läsare. Hörs imorgon
Puss&Kram


Shopping

2012-01-07 ♥ 16:03:34
Hej igen, nu är jag hemma. Efter badet åkte vi till Frölundatorg och shppade. Jag började med att mamma skulle köpa massa ljus, skit tunga som jag fick bära hela dagen! Sen tog vi och fikade på Espresso house, Jag åt en scones och drack någon god kall vit sak med choklad sak, GOTT! efter det var vi och kollade i några affärer innan vi kom till New yorker, där köpte jag en typ blus och bolero att ha ikväll, visar er någon annan gång. Sen jöpte vi även en typ vår jacka som jag ska få när jag fyller år. Tycker allt är jätte fint!
glömde att säga att första affären vi var inne i var "Enklare liv" Där bytte vi tvbå små dumma saker som förstörde iphonens plast till en sånhär:

Jätte bra att ha när man är ute med båten på sommaren, är på stranden eller när vi åker till Mallorca i sommar. Man kan ju även sätta i sina hörlurar, Love it!

Om ungefär en och en halv timme kommer min syster och hämtar mig, jag ska nämligen åka med henne till kalkonmiddagen. Ska bli kul att träffa henne och att träffa min bror! Saknar!
Nej,
nu ska jag gå ner och sätta mig med mamma och Ken med ett glas julmust. Jag får se när jag kommer hem ikväll annars uppdaterar jag imorgon. Men jag tror jag kommer vara vaken läääänge ikväll...
Idag hade pappa varit på landet, mina älsklingar mådde bra!


Puss och Kram
gamla dam

Gooood moooorning Badhus!

2012-01-07 ♥ 10:46:27

God morgon,
Nu har denna tjejen vaknat till liv och ätit frukost. snart ska jag ge mig iväg som en slusk. Men det är bara för att vi ska till badhuset och hur fin behöver man vara där? Det är ju där man duschar och så efter. Jag vet inte hur lågt mamma ska tvinga mig att simma idag, vi får väll se.
Nu är det så att om ni vill kommer svaren till frågestunden komma upp i ett video inlägg, Video eller ej? Det det blir flest av kommer det att bli! 'Ni har till måndag att fortsätta fråga, så fråga nu!
Jag vet inte hur länge vi badar men klockan sex ska vi på kalkon middag som jag berättade igår så jag får se hur det blir med uppdateringen, mobil uppdatering kanske?
Men ha en riktigt mysig lördag så hörs vi senare i vilket fall!


Endast Malin är vaken

2012-01-07 ♥ 00:50:59
Som rubriken lyder, Endast jag är vaken här hemma så jag plockade fram datorn ennu en gång idag. Stackarn, starta och stängas av... Jag verkar vara den enda bland alla jag känner som inte är trött. Så tråkigt att vara vaken själv så jag roar mig med att roa er, kul va?

Blåsten är även tillbaka nu, Så tröttsamt. Det skakar i väggar och låter läskigt. Men jag känner mig van nu. Jag har spelat wordfeud hela kvällen för att fördriva tiden. Mot pappa(som precis gick och la sig) och sedan mot min kusin och mitt kusinbarn i Norge, vi spelade på norska så jag hade lite svårt att få bra ord, haha.

Kollade även på mormors kamera tidigare under kvällen när jag skulle lägga in bilden jag visade er tidigare. Då hittade jag denna bilden:

Den är tagen den 15 mars 2009. Tyckte den var ganska söt och sen hade jag ändå ingen annan bild att visa er!


En sak till innan
jag ska gå och göra mig iordning. Jag är med och tävlar om Zumba dvd hos http://eemma.se, Hon har tävlingen i sammarbete med uffessakerochting.se. Om du också vill vara med i tävligen får du gå till Emmas roliga och fina blogg som alltid har roliga tävlingar. Så vad väntar ni på? var med ni också! gå till Emmas blogg!
http://eemma.se http://eemma.se http://eemma.se http://eemma.se http://eemma.se

Hoppas jag vinner, jag behöver värkligen röra lite på mig efter all julmaten!


Puss, kram & Godnatt!

Jägaren 2 right now!

2012-01-06 ♥ 20:01:11
Hej igen nu har jag fått i mig middag, någon konstig soppa som mamma gjort, men den var god! Nu sitter vi och kollar på Jägaren 2, såg den förra veckan så det är därför jag bloggar lite nu. Förut slog jag mormor i skit gubbe och sedan slog hon mig i ett annat kort spel, så oavgjort denna gången.

Nu har det varit ett ganska skumt väder ett tag, denna eftermiddagen/kvällen hade vi en fin himmel så jag tog med mig mormors kamera ut en stund och tog ett kort.

Glöm inte frågestunden Ställer ni några frågot till så kommer jag att svara i ett video inlägg, om ni vill det? Ni hittar frågestunden [här] och http://lillamalins.blogg.se/2012/january/fragastund.html. FRÅGA FRÅGA FRÅGA! Svarar på frågorna under måndagen.

Imorgon har vi inte riktigt bestämmt vad vi ska göra. Bada, shoppa, bara vara hemma eller hund mässa. På kvällen blir det iallafall kalkon middag hos några släktingar. Troligtvis ska både syster och bror med, mysigt! Får väll se om jag tycker om kalkon i morgon då... Tror aldig jag ätit det innan.

Nu ska jag njuta av filmen. Sedan ska jag nog inte göra något mera idag. Dricka ett glas julmust och slappa. pratade precis med pappa och katten har det bra!
Hoppas ni fått en bra början på helgen och att ni får en bra fortsättning! Skriver mer imorgon!
Puss & Godnatt alla awesome läsare!

Fler besökare?

2012-01-06 ♥ 16:26:41

Vill just du ha fler besökare till din blogg?
Klicka [här] och registrera dig, du får garanterat flera läsare 100% Gratis!
REDIGERA DIG NU OM DU VILL HA FLER LÄSARE, kul va?!


MOOORRROTT

2012-01-06 ♥ 16:06:04
Nu är jag hemma hos min mormor, mamma är på kalas och kommer kanke hem om någon timme?

(arkiv bild, mormors katt Gossen)

Mormor och jag sitter just nu vid varsin dator men kanske ska vi spela kort om en stund, som vi brukar gör. Jag är grymast! haha. Mormor håller nog inte med men det är jag iallafall! Jag Håller även på att planera en resa till stan på måndag tillsammans med Josefin som förövrigt också har köpt sin mini PC nu, en nästan likadan, fast svart och med windows 7(jag har windows 7 starter).

Om Stig Helmer story, Jag tycker den var ganska långsam och inte jätte bra. Dom andra är mycket bättre! Men ändå var det ganska kul att ha sett den och dom på "äldre" dagar! Men ni kanske tycker den är bra så jag ska inte säga för mycket, alla är ju olika i smak och tycke... Vad tycker ni andra som sett den?

Jag tror ni som läser min blogg 
är nästan lika glada som jag nu när jag fått min mini PC eftersom att uppdateringen blir bättre, eller tycker ni att det är för mycket att läsa? Men nu har jag inget mera att säga för tillfället. Hörs senare!

Puss och Kram

The Stig Helmer story

2012-01-06 ♥ 13:10:30

(mobil blogg)
Hej, nu har förkylningen börjat smyga sig på mig också, tråkigt! Hoppas det inte blir värre iallafall.

Idag skulle vi gått upp halv tio men ingen klocka ringde så vi jag vaknade halv elva och väckte pappa för att åka kvart över elva. Nu har vi varit och kollat lite på backa plan. Bion börjar halv två så vi är precis framme där, hoppas filmen är bra! Någon som sett den?

Efter filmen ska vi äta middag och sedan ska jag till mamma, uppdaterar mera där ifrån senare!

Vad ska ni göra idag?
Puss


Vinnarna av veckans blogg!

2012-01-05 ♥ 18:09:40

Här kommer denna veckans vinnare av veckans blogg, kunde inte bestämma mig.
Det blir alltså två vinnare



Vinnare ett                               Vinnare två

GRATTIS TILL ER!


Vad har ni gjort idag?

2012-01-05 ♥ 16:51:14


(lillis andra favorit plats, PAPPAS pärm...)

Ikväll blir det tacos till middag, pappa är ledig imorgon så det blir lite fest mat! Idag har jag inte gjort NÅGOT ALLS! Nästan så så jag skäms lite... Men jag får tänka på att jag måste vila upp innan skolan börjar igen. VAD HAR NI GJORT IDAG? Mer än mig? Just nu kollar jag iallafall på Family guy och smsar lite med Josefin(<3).

Sen har jag blivit sjukt trött på min dator idag, den har hängt sig HELA tiden, har typ slösat två timmar på att vänta och inte kunnat göra något med datorn... Men skit samma jag hade ju tiden. Men nu har jag inget mera att skriva så jag skriver inget mer!


mysko med eposten vid kommentarer

2012-01-05 ♥ 15:56:23

Ursäkta mitt utseende!


dålig ovana!

2012-01-05 ♥ 14:01:58
En sak måste jag säga jag har fått en riktigt dålig ovana, jag vaknade för ungefär en timme sedan. Hur tusan ska jag komma in i skolans rutiner igen? Det är ju bara fyra/fem dagar kvar tills vi börjar igen. Jag måste gå upp jätte tidigt på måndagen så jag är trött på kvällen och somnat tidigt! Just nu somnar jag så sent att allt blir helt fel. Många slutar ju jobba vid halv två idag och då har jag typ inte varit vaken länge!

Idag ska jag inget göra, iallafall inget jag vet om. Det blir nog att slappa och sen ska jag ju boka biljetter till bion imorgon, hoppas det finns några bra platserkvar. Annars vet jag inte vad jag ska göra, inte bra att sova så här länge.... Pappa ringde precis och skrattade åt mig!

Tänkte även berätta att jag är med och tävlar om att bli dagens blogg på en jätte söt, rolig och fin blogg. Den drivs av en tjej som heter Emilia. Så om ni vill läsa en bra blogg tycker jag att ni ska checka in Emilias blogg!

Min katt är kär, kär i min pappa. Hon följder pappa hela tiden, hon avgudar honom! Hon ligger bredvid honom och på hans saker. Kolla:

Men hon får inte vara inne i pappas sovrum och då duger jag. Hon sover alltid i min säng och det är jag som alltid ger henne mat, vatten och godis. Jag borstar henne och tömmer hennes låda. Det är jag som gosar med henne hela tiden. Knäppa katt! Pappa tycker iallafall det är väldigt kul att reta mig med det... haha

Nu har ni iallafall en sista chans att anmälla er till veckans blogg. Den avslutas ikväll eller imorgon Ni kan anmälla er [här]

Nej nu är det dax att ta sig upp ur sängen ocg ta en dusch eller ta på sig kläder. Ha en trevlig Torsdag Alla awsome läsare!

Puss & Kram

FRÅGASTUND

2012-01-04 ♥ 21:11:41

OM DET BLIR ÖVER 30 FRÅGOR SVARAR JAG I VIDEO INLÄGG!

FRÅGA PÅ!!!

slapp outfit i slutet av inlägget

2012-01-04 ♥ 19:53:06

Nu är en mätt tjej tillbaka. Idag var jag med Ebba, vi gjorde inte så mycket utan vi kollade på en film och sedan på 16 and pregnant! Precis innan Ebba gick hem höll jag på att dö av hunger men nu har jag alltså fått i mig mat! Gott vare! Annars har det inte hänt något annat idag. Just nu sitter jag och läser lite bloggar samtidigt som jag ska fixa någon lätt bild som jag kan ha när jag ska lägga upp fråga stunden i bloggen. Så nu vet in att den kommer upp snart iallafall! Jag har också kollat på bio biljetter nu. Det blir alltså Stig Helmer story på fredag och efter bion blir det middag med pappa och sedan åker jag till mamma! 

Nu ennu en förfärligt jobbig storm verkat lugna sig lite, den fjärde i raden denna hösten och vintern! Hoppas det räcker nu! Jag är väldigt trött på väder som inte kan "bestämma" sig och på väder som är kallt och allt. Skit att man inte är modernatur! haha!

Sen kanske ni ser att det blivit flera ändringar i bloggens utseende också, satt och små pysslade halva natten, fram till runt tre(tur inte pappa läser detta). Men har ännu inte börjat jobba på någon ny header, men jag lovar, det kommer... Jag ska även fixa lite andra små saker, men jag tror inte ni märker dom. Tycker ni det är något som behöver ändras, läggas till eller tas bort? Bara att säga till!

Idag får ni iallafall min slappa, hemma outfit. Såhär ser den ut. Även en vacker bild på mina strumpor...  


Mallorca

2012-01-04 ♥ 12:24:24

Vet ni en sak,
Igår bokade vi resa. Dagen efter sommar avslutningen åker vi till M A L L O R C A, ett litet gult (och för hoppingsvis) mysigt hotell. 100 meter till stranden och 300 meter till centum. Pool, vilket är det jag gillar bäst utomlans. Jag vet redan en sak som ska följa med, K A M E R A N, blixten och objectiv! Ni ska veta att jag längtar nu! Jag ska åka med min pappa, faster och hennes man som vanligt.

Här är några bilder från Grekland 2009 och 2010 , som för övrigt var en jätte trevlig resa(jag älskar grekisk sallad!):


Bildena är små eftersom att jag breddat bloggen efter att jag laddade upp bildena, förlåt för det!


rostad med marmelad

2012-01-03 ♥ 19:37:12

Hemma hos pappa igen nu eftersom att mamma ska jobba imorgon, men troligtvis ska jag tillbaka till henne i helgen. Idag kommer ingen outfit bild eftersom att mina kläder blev pissblöta när jag gick hem, skit väder! Nu ska jag iallafall sätta på en kopp te och rosta några mackor med marmelad på. Gott gott!

Imorgon ska jag nog vara hemma så under dagen imorgon tänkte jag lägga ut en frågestund, så nu är det bara att tänka ut en fråga eller ställa en fråga ni tänkt på. Alltså imorgon är det bara att fråga på!

Jag ska stänga av nu och ta en lugn och slapp kväll, Sov gott allihoppa!


En liten snål vecka kvar!

2012-01-03 ♥ 11:33:28
Hej och godmorgon,
Ennu en dag har jag fått sova ut, badet blev dock inställt eftersom att mammas kompis inte hann med det. Istället ska vi åka till frölunda torg med min mormor och min syster! Hoppas att vi hittar något kul och kanske något gott till fikan?! Annars vet jag inte om det händer så mycket idag. I eftermiddag/kväll ska pappa hämta mig och då ska jag hem till katten igen, den sura katten.

Nu är det en vecka kvar till skolan börjar igen, längtar inte direkt efter själva skolan utan mera att få träffa mina vänner(JOSEFIN, för länge sedan. Saknar dig!) och umgås med dom lite. Jag vill inte ha några läxor, man hinner inte göra något när man får så mycket som vi får!

Nu är klockan halv tolv och vi ska åka om en kvart. Jag har inte tagit på mig några kläder så det måste göras nu. Få se om det kommer outfit senare dag...

Puss

Trött på att stämpla ut

2012-01-02 ♥ 17:34:53

Vet ni vad jag är trött på?
Dessa↓


(bild från google)

Varje gång man går på och om man ska byta kommun måste man ju trycka pluss. Det går bra, men sen varje gång man går av måste man ju hålla fram det igen för att stämpla ut, annars drar den pengar på  kortet till slut stationen. Där är mitt problem, jag glömmer nästan ALLTID att stämpla ut! Vet inte hur mycket pengar jag blivit blåst på genom detta nya systemet? Tyckte det var smart i början, då kom jag alltid ihåg det eftersom jag tyckte det var kul med nytt men nu tycker jag nästan att dom gammla korten var bättre! Det borde finnas en smartare lösning!
Men nog om det

Nu är jag iallafall hos mamma, vi har käkat middag och spelat en runda yatzy. När vi körde allt i ording fick jag på övre hälften 58 och mamma 16, när allt var slut fick jag 128 och mamma 80, vem äger? ´haha.
Snart ska vi sätta oss vid datorn eller göra en snabb sak här på datorn, en sak till skolan jag får panik på! hoppas mamma orkar hjälpa mig med det.
Imorgon blir det iallafall badning, vid halv tolv ska vi vara på åby badet och träffa mammas kompis. Det blir jobbigt, eftersom att efter "vintern" har jag så sjukt dålig kondition!

Ha det bra sålänge!
Puss

image description


NY DAGENS BLOGG, anmäll er här!

2012-01-02 ♥ 14:08:00

Grishjärna

2012-01-02 ♥ 12:04:50

Som ni ser nu så är det lite nytt på bloggen nu!
Jag har fixat lite i menyn och lite av rubrikerna och klockan, fortfarande inte nöjd med klockan och datumet.... Som ni ser har jag en annan header också. Den är endast tillfällig till jag hunnit fixa en ny bild att göra den av! Sen har jag ändrat så det står grishjärna på fliken där uppe, hahaha!

Nu ska jag duscha snart iallafall, känner mig inte så härlig. Alltså prio ett, duscha!


Fixar och trixar

2012-01-02 ♥ 10:32:20

God morgon,
Som ni ser fixade jag lite med designen under gårdagen. Jag håller fortfarande på att fixa lite olika saker, bland annat en header och en annan presentation i menyn.

Jag får se hur det blir i eftermiddag, om jag åker till mamma eller om jag inte gör det.  Just nu har jag inte mera att säga än att jag håller på med designen.


upp dressed

2012-01-01 ♥ 17:49:00


Raketer

2012-01-01 ♥ 15:21:35

Jag är vaken, iallafall för en stund sedan. Vaknade vid kvart över två. Igår hade vi ganska trevligt, var väll hemma vid runt halv tre, låg i sängen vid tre, sen somnade jag inte direkt utan jag lyssnade på ljudbok...

Jag tycker det är jätte svårt att ta kort på raketer man här är några bilder som jag tog igår:


Vet inte om ni såg klänningen så bra igår, det var ju en ganska liten bild, så jag tänkte att jag kan visa den senare igen! Om ni vill då?

Nyårslöftet blir iallafall godis förbud, jag och pappa ska ha det ihop och då blir det lättare (hoppas jag) Har ännu inte bestämmt hur länge och vet ännu inte hur mycket jag får! Men det är iallafall årets stora löfte!
Vad har ni för nyårslöften?


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0