is som i Lillis

2013-10-26 ♥ 00:01:06
Om man kan dö av trötthet så är jag inte långt ifrån nu, usch vad jag är trött. Trots den tidiga morgonen i onsdags har jag inte kunnat somna på kvällarna och behövt gå upp tidigt på mornarna, så även idag, det är andledningen till att jag fortfarande är vaken. 

Under eftermiddagen har inte ens orden i min telefon blivit rätt och om jag inte kan skriva på en telefon som rättar felstavning så är det illa, dessutom så är det otroligt varmt i mitt rim nu också. Jag försökte läsa några sidor i min läsebok, men gav upp den efter att ha läst om de två första meningarna närmare en miljard gånger.

Men nu ska jag och Lillis släcka lampan och sova, och bara för att hon har lättare att somna en jag så ska jag tjuvstarta! Sov gott! Hovmästare idag

2013-10-25 ♥ 18:29:19
Idag fick jag till min stora besvikelse hem en klänning som jag inte alls gillade från zalando, så det blir en retur och letande efter en ny. Jag ska ha den på lördag nästa vecka, då det är halloween party hos Matilda och sedan jul, nyår osv. 

Idag har jag inte haft tid att skriva, hela dagen har mer eller mindre gått åt till att torka bord i bamba och sedan fick vi sluta en timme tidigare. Så nu kan ni önska mig grattis till höstlovet 2013. Vi inviger denna kvällen med tacos.
Taco kväll:FN-dagen

2013-10-24 ♥ 12:27:39
Dag "förentanationernas-dag"! Jag hade gärna spridit lite av deras underbara budskap här på bloggen, men känner att jag inte se tillräckligt på fötterna för det och ber er istället att googla, när ni ändå håller på kan ni kolla lite närmare på "Jakobsminne". 

Vi har under förmiddagen sysslat med lite aktiviteter rörande detta, konsert i FG, föreläsning i bamba och andra övningar i klassen blandannat, vår skola har valt att satsa på detta, hur folk har det i andra länder osv. Dessutom så har vi ett projekt varje år där vi samlar in pengar, "operation dagsverke". 

Nu har vi fått i oss lunch och snart är det dags för paneldebatten i NO. Efter skolan är det dags för mitt andra öppethus, Plusgymnasiet
Passa på och njut av ERA rättigheter, dom är inte självklara! 

Dödligt trött

2013-10-23 ♥ 17:53:16
Jag är hemma, och sjukt trött efter den tiiiidiga morgonen och den lååånga dagen! Ju kollar jag på några avsnitt av GA och tar det "bara lugnt". 
Studiebesöket på Ringhals kärnkraftsverk gick bra och var riktigt intressant! Det var film, fika, presentationer och poängpromenad. Dessutom åt vi ju vår medtagna (och högst fantastiska) matsäck! Jag är absolut redo för en paneldebatt gällande kärnkraft imorgon, i mitt fall: emot kärnkraft

Ikväll blir en tidig, tidigt, tidig kväll! Pendelhumor -> Kungsbacka

2013-10-23 ♥ 07:58:3805:15

2013-10-23 ♥ 06:33:52
Idag är vi pigga och glada för ett studiebesök på Ringhals kärnkraftsverk, nästan iallafall. Det är inte normalt att behöva gå upp klockan strax efter fem, vi blir nog en härlig klass idag, stackars Järnet! 
Matsäcken är packad och nu är vi på färjan. Järnets Resväg:Look alike tisdag

2013-10-22 ♥ 13:44:36
Matilda & Moa


Vecka 43

2013-10-21 ♥ 15:44:27
Sista veckan innan höstlovet ser ut såhär:På väg hem från huvudstaden...

2013-10-20 ♥ 14:14:55
...och Tindra är inte den ända som är trött, men jag försöker plugga lite. 

Stockholms dag

2013-10-19 ♥ 18:07:48
Säglestorg, Plattan, Gallerian, Gamla stan, Riksdagshuset och kungliga slottet, det finns mycket i Stockholm och jag har det en del av centrum under dagen! Utöver det så finns det, tro det eller ej, tunnelbanor och trädgårdar.
Vi lunchade på Hard Rock, rockigt gott! Jag käkade en fresh sallad och vi delade på en natcho, riktigt härligt och gött.

Vi gick även förbi biografen där Olof-Palme spenderade sin sista tid i livet och även platsen där han senare blev mördad, historiska plus poäng till mig!

Jag har upptäckt Stockholms "kultur" och jag säger ärligt att jag föredrar Göteborg. Krångligt och framför allt dyrt att ta sig från förorten till centrum, vilket det inte är i Göteborg (från där jag bor till centrum). Tempot i Göteborg är betydligt lugnare och mer harmoniskt. Kanske är det bara min inställning, "the typical Göteborgare". Men jag kan inte neka till att Stockholm har många kända och historiska platser, och det gillar jag ju!
Stockholm i höst!

2013-10-19 ♥ 10:50:32
Idag är det en riktigt höstig dag, frosten har vaknat, vilket jag tycker är ganska vackert. Jag har änsålänge inte prat någon höst med kameran, så det blir en mobilbild idag också.
Idag, Lördag, ska vi in till Stockholm stad och upptäcka något annat än Göteborg, rapporterar senare.
Nu: Från Upplands Väsby  till Stockholm city! 

Onödigt godis

2013-10-18 ♥ 16:59:17
Vill ni veta en sak, jag får ont i örat när jag sätter in ett örhänge. Det beror på att det var såpass längesedan jag använde örhängen! Onödig fakta! 

Snart når vi vårt mål, drygt 40 minuter kvar. Jag har fördrivit tiden med CC, sms, lite religion och framför allt godis & Loka! 
Vad har ni för planer en helg som denna? 

Förresten så är det lite snö efter vägarna här vi är och har varit det sedan en bit tillbaka (mellan Göteborg - Stockholm).

Estockholmo

2013-10-18 ♥ 13:07:14
Jag kan passa på att önska vår rektor, Karl-Johan Svamp, grattis på födelsedagen. Han fyller tydligen 40 år idag och vår lärare var iväg och käkade tårta! 

Nu är jag iallafall på väg till vår huvudstad och alla de vackra träden susar förbi utanför bilrutan!


Put it behind

2013-10-17 ♥ 18:50:03
Jag har precis mejlat iväg två relativt stora arbeten till två av mina relativt ovetande lärare. Gött, nu lägger jag det bakom mig och går vidare, nästa steg är att packa! Jag såg precis färdigt säsong 3 av Grey's Anatomy också, en effektiv eftermiddag. 
Andledningen till att vi (jag, mor och plastis) ska åka till Stockholm imorgon är för att hälsa på min morbror, vi träffas inte speciellt och vår kontakt är väl inte heller den bästa, så det ska bli spännande! Dessutom så får jag ju upptäcka vår huvudstad också. 

Mitt internet o telefonen tog slut igår, så nu är det mest likt en sköldpadda, det firar jag med att gå på första lektionen (samhäll) imorgon, innan vi ska åka på en drygt 5 timmars bilresa. 
Lovely! 

Kallas det lunch?

2013-10-17 ♥ 12:30:10
Vi har precis haft vår lunchrast och varit i bamba, jag måste tyvärr säga att detta nog är den värsta maten vi någonsin fått, både morotssoppan och laxlassangen var en stoor besvikelse och nästintill oätlig. Vi går hungriga till NOn, men för hoppningsvis får vi något att äta på hemkunskapen! 
I eftermiddag ska jag hem och packa, för imorgon åker vi till Stockholm! 
Wish me luck! 

Uppklippt och toppat

2013-10-16 ♥ 19:57:52
Såhär blev det, feels soft!

Jag är beroende av två saker just nu, Grey's Anatomy och SO, så roooligt och underhållande! 
Har ni några galna eller roliga behov? 

Frissipissi

2013-10-16 ♥ 16:46:56
¡Hola! Jag är på väg in mot stan (igen, det känns som att jag skriver det hela tiden). Idag står en klippning på schemat klockan 17:30, vi fick boka en "akuttid" igår eftersom mitt hår snart ramlar av för att det är så otroligt slitet, så nu känns det bra att få det gjort. 


När jag kommer hem blir det lite plugg, jag använde felen tid på både SOn och matten idag, så det blir extra jobb hemma. Dessutom ska jag borsta Lillis innan vårt hem är hårfullt.

Grattis W

2013-10-16 ♥ 12:35:05
Grattis till födelsedagsbarnet Wilma!
Vi köpte en massa kakor till henne och hade kakkalas tidigare idag, gött mos (vi åt potatismos i bamba). 
Hoppas er dag är bra!


Just nu vill jag leva, just nu...

2013-10-15 ♥ 22:49:45
Min kväll i snabba drag:
Jag pluggade massor av fundera/diskutera frågor i religion.

Jag har tittat på fem avsnitt av Grey's Anatomy! <3

Utöver det har jag ätit mellanmål och middag. Jag är egentligen färdig för sängen, men jag måste bara se färdigt det här avsnittet... 
Sov gott!

Planerat lite smått

2013-10-15 ♥ 10:55:53
Här är de planer som jag har inför resten av veckan. Skolveckan är förvånansvärt lugn vilket känns gött inför helgens minisemester! Dock är det lite matte och läsning som kommer behövas läggas till också. 

Vad har ni för planer? 

Tuff morgon

2013-10-15 ♥ 07:22:15290

2013-10-14 ♥ 15:29:50
Min goa lärare, Järnet, lät mig gå lite tidigare, så nu är jag på gång, bollen är i rullning! 


- på buss 290, mot Kunskapsgymnasiet! 


MÅNDAG

2013-10-14 ♥ 09:32:00
Första dagen på den nya veckan.
Idag är det som valigt skola fram till klockan (ca) fyra, men efter det är det dags för mer spännande grejs, jag ska besöka ett gymnasium för första gången i mitt liv! Det är öppethus på Kunskapsgymnasiet som gäller idag, och jag har höga förhoppningar, då det var samma skola som min syster gick på när hon gick gymnasiet! Med fjärilar i magen hoppas jag att ni håller tummarna för mig och att jag ska känna direkt om det är rätt eller inte.
 
Men nu ska jag inte störa er utan jag ska rusa iväg till skolan, vi hörs.
Have a good week!

Så att säga

2013-10-13 ♥ 21:40:00
Jag har haft blandade saker på gång idag, men vi vaknde till ett stömavbrott, alltså ingen värme, ingen varm mat och framför allt inget ljus! Men jag gjorde mig iordning med hjälp av en ficklampa och vi kom iväg till stan. Innan vi lämnade Camilla vid bussen tog vi en te på Espresso House, eftersom vi  inte kunde ta någon hemma. När Camilla var tryggt avlämnad på centralen så gick jag och pappa för att handla lite, jag hittade äntligen en ny (och välbehövlig) väska, och jag tackar pappa som betalade, tills vidare... 
 
På vägen hem åt vi lunch ute och jag "firade" med ett blodsocker på 21,1... Jippi, vilken glädje! Men jag tar tag i det NU för snart ska jag till min läkare, närmare bestämt dem 1 novemver. Kommande vecka har en del spännande saker planerade, men jag säger inget än, utan ni får helt enkelt vänta! Jag avslutade kvällen med lite matte, och nu ska jag snart göra mig iordning för en tidig kväll.
Jag avslutar kvällen här på bloggen med en glad bild från Turkiet, Sov gott!

Mööösigt

2013-10-12 ♥ 21:00:31
Idag sov jag till 12:30, alltså nästan totalt tolv timmar, så jag behövde nog sova ut ordentligt! Jag vaknade sedan av att solen sken in genom rutan, varmt som attan blev det i mitt rum! 

När jag väl kommit upp så bestämde jag och Ebba att vi skulle åka en sväng till stan. Pappa och Camilla (inte jag, bara lite) hade godisabstinens så jag köpte dom en stor påse! 

Just nu sitter jag hemma hos Ebba och kollar på film, mys kväll! 

"Skånehelg"

2013-10-11 ♥ 21:15:27
Denna helgen är egentligen "Skånehelgen", som jag har kommit att kalla den då det är en tradition att vi åker dit varje år och firar min kusin som fyller år, detta året hela 21 år! Det har även blivit en tradition att vi där gett gss ut med kameran, innan jag fick min så använde vi Jennis (min kusins) systemkamera, Nikon D80. 
Detta är alltså två bilder på mig tagna 2009.
 
Men som ni kanske förstod med hjälpen ovan så stannade vi hemma, det fanns flera andledningar och just nu känns det gött att vara hemma och vila ut. Jag kan också få lite plugg gjort så den nya veckan får en ny fräsch start utan en massa arbeten som halkat efter! Camilla åker hem tidigt på söndag också och jag vill ha sovmorgon, i need it
 
Utöver de tråkiga ovan så ska jag fortsätta detta inlägget med att vara allmänt formell och tråkig. Geografiprovet gick över förväntan och jag är faktiskt nöjd. Jag käkade kebabrulle till middag och pappa köpte hem en julmust light till mig, livet är på topp! Nu väntar jag (sedan två dagar tillbaka, eftersom vårt internet suger) på att Grey´s Anatomy säsong tre ska bli färdig nedladdat, men tills dess tittar jag på swefilmer.com.
Ha en trevlig kväll!

Byt om med 9C

2013-10-11 ♥ 13:58:36Godmorgon

2013-10-11 ♥ 07:54:00
Hoppas ni har fått en härlig och behövlig nattsömn nu, och tar denna fredagen med storm, för sedan är det helg och några dagars ledighet! 
Idag har vi sovmorgon och jag startar dagen med en härlig, banan/hallon smoothie! Första lektionen är det prov så jag laddar upp ordentligt, jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och slänga på mig lite kläder, men inte samtidigt såklart! 
 
Planerna inför helgen är ganska oklara, jag tror det blir ganska lugnt faktiskt, jag ska försöka plugga lite och framför allt ta det lungt framför en TV-serie som jag nu nått säsong tre av sedan förra veckan, gissa vilken? Nämligen denna, såklart!
Ha en bra dag! 

Mitt i gymnasiedjungeln

2013-10-10 ♥ 21:04:56
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har massor av spännande saker på gång just nu! Jag kanske ska börja från början, vart den nu är, vi kan säga i tisdags då jag var på gymnasiemässan med mamma. Onsdagen föll som den borde, jag pluggade.

Idag hade vi slöjd första lektionen, där vi till Inga-Lills stora sorg pratade om gymnasium hela lektionen istället för att jobba, men hon sa inte så mycket. På spanskan tog vi ner stolarna för att sedan ställa upp dom och gå till bussen. Idag var det nämligen gymnasiemässa på svenskamässan i Göteborg tillsammans med klassen. Även andra gången på mässan blev en besvikelse, alldeles för lite gratis godis och pennor! 

Som ni kanske förstår är jag mitt i gymnasiedjungeln just nu, det är faktiskt riktigt spännand att undersöka möjligheterna för min framtid, och jag har absolut fått mina favoriter, inom kort är det dags att ge sig ut på öppethus i de olika gymnasieskolorna, se det bildligt, en bild säger mer än tusen ord! 

Inte nog med detta så har jag ett otroligt stort geografi-prov imorgon, vilket är grunden för mitt betyg till jul, grunden inför sökandet alltså. Jag har pluggat som en galning, sista dagen som vanligt, typiskt mig. Men nu ser vi positivt på det hela och säger att det kommer gå bra! 
En snapchat bild på mig där jag befinner mig i plugg-action kanske är på sin plats här.

Någon mer som befinner sig i djungeln? 
Önska mig lycka till med allt!  

As we speak

2013-10-05 ♥ 18:22:50Inte ett ord

2013-10-03 ♥ 23:39:40
Det blev senare än tänkt, nu måste jag verkligen göra mig iordning och krypa till kojs, utan att nämna något om kvällen. 

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och skola står först på schemat efter att vakna och äta frukost mm. Jag lovar att uppdatera om allt imorgon!
Sov gott!


Back on track

2013-10-03 ♥ 15:25:42
Idag fick vi sluta en timme tidigare, och kom hem med en färja tidigare, så skönt!
Som ni försår så var jag alltså i skolan med härliga vänner idag.

Nu är jag på väg till stan, klockan sex drar vi oss mot Rondo för en helkväll med Magnus Uggla! Jag tror det blir en super trevlig kväll tillsammans med mat, mor och morssida av familjen! 

Tillfrisknande

2013-10-02 ♥ 15:47:58
Min kropp är fortfarande slapp och dessutom har jag fått ont i ryggen. Så imorse bestämde jag mig för att vara hemma och ta en vilodag, eftersom jag ändå inte missade speciellt mycket. 
Under dagen jag istället pluggat matte, druckit te, ätit knäckebröd, ätit youhurt och dessutom sett massor av Grey's Anatomy avsnitt från säsong ett, favo serie! 

Vart är toppen?

2013-10-01 ♥ 19:44:47
Situation just nu
In el soffan!

Jag känner mig långt från på topp just nu. Jag har massor att göra, såsom matte inför prov på torsdag, religion, svenska och lite engelska. Men vart är min konsentration (och motivation), under denna skoldagen jag jag fått så mycket som ingenting gjort...

Jag vet inte om jag är hungrig? Trött är jag och soffan vann idag kampen mot pluggandet, min hjärna och kropp insisterade och svek mig. Men jag andas (och äter) och tar nya tag snarast! Huvudet spränger också, kanske ät det feber på gång! Jag håller tummarna för att det inte är så! 

God natt! 

Bild nu

2013-10-01 ♥ 12:07:55
Coola kids i fritidsgården Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0