Förvånade?

2014-02-16 ♥ 23:17:31


HJÄLP VEM ÄR DEN BLONDA?

Ja, det är faktiskt den gamla vanliga jag. Fast utseendemässigt ser jag ut att ja förändrats lite. Nu slog jag faktiskt till och med mig själv med häpnad, är detta verkligen ett riktigt inlägg? Ja, man kan nästan undra! 

Otroligt mycket har hänt sedan jag tittade in här senast. Mest har jag pluggat, men även en mycket nära släkting och fantastisk man har lämnat jorden. Men jag tror inte att jag vill prata om gammalt just nu. Utan om, och jag säger OM jag nu skulle börja blogga här igen så tänker jag starta ifrån HÄR OCH NU! 

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0