Time goes fast

2013-11-15 ♥ 20:27:48
Jag har inte tillräktligt med tid per dag känner jag just nu. Jag har massor att göra men får inget gjort. Mycket har hänt de få dagar jag varit borta, inläggen och bilderna jag lovat tidigare har jag inte hunnit med. Jag tar och drar en del av det som hänt lite fort.
 
Igår var det Diabetesdagen, den "firade" jag ensam hemma med choklad till middag. Dessutom så fick jag veta att mina koncentrations problem och lässvårighter beror på ögonen, och jag får mina glasögon i början på nästa vecka, tills dess försöker jag inte plugga mer än nödvändligt, det är nämnligen extremt jobbigt för huvudet. Jag ska eventuellt även prata med min lärare om att skuta upp ett prov.
Denna helgen är jag hemma hos mormor, jag är hundvakt medan mamma är bort rest. Imorgon ska jag gå på ett öppethus, Munkebäcks gymnasiet. Jag får se hur det går med bloggen nu, mitt schema är fullt fram till jul, och skolan är prio ett (efter min hälsa, så när jag fått glasögonen är det frittfram).
 
Jag tänker på er!
Ha en go helg!
Puss & Kram
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0