Dagens Grey's

2013-11-09 ♥ 15:09:30
Här ovan ser ni ärren av en operation som precis utfördes på min klänning. Inga komplikationer uppstod och hon kommer blir helt återställd. Skönt, för klänningen sparas till ett speciellt tillfället, jag tror inte jag visat den här heller än, bortsett från denna smygtitt nu då! 

Förmiddagen har försvunnit på en sekund, jag har städat lite, tömt kameran och gjort lite annat små plock. Jag har även fixat lite inför farsdag imorgon. Jag skata tag i lite plugg nu, jag älskar att känna mig nyttig!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0