Fem sanningar

2011-11-30 ♥ 17:59:00


Fick precis reda på att mina kusiner har något, typ en loppis i skolan och själv klart ska jag dit! Vet inte hur länge jag blir där så jag tror inte jag gör flera inlägg idag!

Men glöm inte anmälla er till veckan blogg här:
http://lillamalins.blogg.se/2011/november/tavling-v38.html#comment
Avslutas på fredag!

Hoppas alla får en trevlig kväll och en härlig natt!
Puss'

Länkbyte med Nikki

2011-11-30 ♥ 17:26:17


Denna bloggen drivs av  en tjej som heter Nikki, hon är ett STORT idol fans! Kolla in hennes fina blogg.
Tryck på bilden för att komma dit!

http://canonkanonen.blogg.se/
http://canonkanonen.blogg.se/
http://canonkanonen.blogg.se/
check it out!Bara så ni vet så gör jag länkbyten bara att fråga!


30 November

2011-11-30 ♥ 16:53:57

Nu är jag äntligen hemma,
Jag slutar klockan tjugo över tre idag men färjan går inte förän fyra så jag han till ica. Jag köpte en loka och ostfralla till mellanmål!

Mums!

I
morgon är det första avsnittet av årets julkalender och första luckan i mina julkalendrar, och första december betyder att det endast är 24 dagar kvar tills julafton! Hoppas tiden går fort! Imorgon ska jag även till nordstan med min kompis Sofi, köpa lite julklappar och födelsedags present till pappa! När jag ändå pratar om min pappa så har han namnsdag idag och han skulle köpa något gott, hoppas på bakelse eller något liknande...

Snart måste jag göra min spanska läxa så jag slipper göra den i helgen och så måste jag göra mina förarintygs uppgifter innan jag glömmer av hur man gör det!

Vet ni en sak till? Nytt besöks record, 206 st!  Love all of you!

S
ka plugga en stund nu, Puss och Kramglöm inte anmälla er till veckans blogg här:
http://lillamalins.blogg.se/2011/november/tavling-v38.html#comment
Lycka till!


Jag är trött på rubriker!

2011-11-29 ♥ 19:23:46

Hej igen,
Ebba har gått hem och jag sitter här en stund. Snart ska jag börja med maten, det känns lite dags för det klockan över sju eller? Ikväll blir det "kär och galen" och "House". 

Idag var flortantena i våran skola, usch vad bananlack är äckligt. Det positiva var att vi missade en del av våran svenska lektion!
                                         

                                Men jag hatar tandläkaren iallfall....

Jag har nu "beställt" en fjärrutlösare som jag ska få av mamma i julklapp! Snällt va?!

Men jag ska stänga av datorn nu och har inget mera att skriva!

Vi hörs imorgon!

Puss och Kram på er och katten!


Underarm, haha!

2011-11-29 ♥ 17:33:00
Detta tycker jag var otydligt! vad tycker ni? Jag har opererat min handled, alltså underarm...
Det fatta inte jag... haha

Dom INTE snabba på att skicka ut detta lilla intyget. Opererades förra måndagen. En vecka och en dag. Lappen han inte ens komma till första gympa lektionen...

29 November

2011-11-29 ♥ 16:02:45
Nu är jag hemma från skolan, änuu en trisdag avslutad...
Jag har preceis ätit lite mellanmål och ska snart vara med en kompis, ingen aning om vad vi ska göra men hoppas vi hittar på något! Igentligen hade jag tänkt baka knäck idag men kom på att vi inte har saker hemma, pappa måste handla först! Idag fick vi tillbaka våra engleksa prov (som vi gjorde i början av terminen) jag fick 121/128 tror jag det var iallafall, hyffsat nöjd...

På fredag ska jag på filmkväll med några vänner, det ska bli väldigt trevligt. Ska bara  komma på något bra att köpa till henne som har fyller år! Några förslag till en tjej som nyss har fyllt 13 år?

Vet inte vad jag ska skriva mera nu, hoppas ni haft en bra tisdag!Glöm inte anläla er till veckans blogg, HÄR!  Lycka till med det!

Puss och Kram

Är med och tävlar!

2011-11-29 ♥ 12:12:00
Jag är med och tävlar om att vinna ett iPhone skal! Vill du också vara med tryck här:
http://mmeeli.se/2011/november/tavling-vinn-kamerafodral-eller-mobilfodral.html#comment Önska mig lycka till! :)<3

Natti

2011-11-28 ♥ 21:36:00
med två bilder på min söta katti


Snart är det dax att lägga sig. En ny dag i morgon. Tisdag=Trisdag! Den känns så lång och tråkig. Hatar värkligen tisdagar! Men om jag får sova ordentligt blir det nog bra, hoppas jag!

Nu är det ju en dag närmare jul, Jag läntar så himlans mycket nu, Min önskelista är klar så nu är det bara att vänta i en månad och se vad jag får... Haha. Jag har ju två jular, en hos mamma och en hos pappa. Vi har även ganska stor släkt på pappas sida och i år  kommer ALLA! Men ta det rätt, jag längtar inte bara till julklapparna utan även till att få träffa alla!

Nu ska jag borsta tänder och tvätta ansiktet, imorgon innan skolan måste jag värkligen duscha. Känner mig inte så "fresh" om man säger så. Men jag hoppas ni alla får en trevlig natt!


   Sov Gott
Puss & Kram


Bild Text

2011-11-28 ♥ 18:53:36


What to say

2011-11-28 ♥ 17:11:19


(Random bild)
Idag är det den 28/11 det betyder 25 dagar till jul afton.


TÄVLING v.38

2011-11-28 ♥ 15:57:00Vad är detta för något?  AVSLUTADLycka till, vinnare av båda dras på fredag!

/
Malin

Ps. Allt som inte har med saken att göra kommer att raderas


Fina hjärtan!

2011-11-28 ♥ 15:09:51


Fick dessa av mormor igår på första advent! Två julgrans kulor! Visst är dom jätte fina!

(bilder utan blixt, konstiga bilder)


Brandman!

2011-11-28 ♥ 15:04:46

Min lärare är "extra" brandman!

Under våran sista lektion idag (NO) så fick han larm och var tvungen att springa iväg, Det betydde att vi endast behövde ha NO i fem miuter(lektionen är 80 min). Det var riktigt skönt eftersom att jag värkligen inte orkade med den lektionen. Vi fick inte tillbaka SO provet idag häller, men att rätta dom står först på vår vikaries lista... Hoppas hon hinner göra det snart. Spanska förhöret idag gick nog ganska bra!

 Jag har precis ätit och snart ska jag sätta mig och skriva en önskelista. Får se vad jag kommer på att önska mig år. Jag önskar mig typ bara dyra saker som te.x Blixt, fjärr utlösare och macro objectiv! Det blir nog kanske att även träna in lite spanska idag, så att man kan det ännu bättre till nästa vecka.

Nu har jag också fått en jul kalender. Eller jag har fått två, av farmor. Först en vanlig choklad och sedan en sådan här:

Det kommer att bli kul att öppna, längtar tills på torsdag då jag får se vad som döljer sig under luckorna!

Hörs senare!


Gulliga pappa

2011-11-28 ♥ 11:03:00

Titta vad jag fick av pappa igår på första advent, visst är han gullig! Den står på min hylla nu!
  

Advent var för övrigt  trevlig hemma hos mormor( om man bortser från vinden när jag skulle hem). Vi åt pajer och sallad. Sen morots kaka och struvor. Sen när jag kom hem till pappa drack jag te och år pepparkakor! Det är ju nu ännu mindre tid kvar tills jul och det ska hinas mycket, bland annat Liseberg, Handla julklappar, Landet och Bio. Det är mera helger än det är kvar!!! Men det finns ju fredag, lördag och söndag varje helg... 
Tack mormor för igår. 

(tidsinställt inlägg)
/Malin


God morgon

2011-11-28 ♥ 08:47:49

God morgon till en inte så blåsigt dag endast 8,7 m/s mot går dagens 32m/s.
När jag åkte hem igår var det helt fruktansvärt, Jag höll på att blåsa bort flera gången på vägen mellan färjorna. Jag fick luta sig mot vinden samtidigt som jag gick. Sen kunde lilla färjan  inte lägga till utan den fick backa och sen kasta tampar och massa, sjukt läskigt var det iallafall!
Kolla vad vinden gjorde med våran flaggstång:


Just nu äter jag frukost och tränar spanska in i det sista, jag hade glömt av det och nu får jag göra så gott jag kan. Det är alla månader och årstider...
Idag ska vi troligtvis få tillbaka geografi provet, det måste väll ha gått bra så mycket som jag övade på det!!! Men jag lovar ett berätta för er senare(om vi får det).

Idag slutar vi klockan tre och då ska jag hem och öva skjutmått(läxa i NO till tisdag). Jag ska även försöka uppdatera då, om jag orkar och inte får för mycket mera läxor.

NU: Äta frukost
SEN: Skolan!

Ha en bra dag!
Puss


1 advent!

2011-11-27 ♥ 11:40:15

TREVLIG FÖRSTA ADVENT,
Jag är nu på färjan påväg till stan, jag bestämde att åka tidigare eftersom att jag ändå inte hade något att göra och då kan kg lika gärna hjälpa mormor att göra struvor( med mycket socker).

Nu ska det ju bli storm idag, klass två varning här. Hoppas inte att set blir det så blir det jobbigt att komma hem ikväll, usch och fy! Håller tummarna för att det inte ska bli storm! Vattnet är en högre idag än igår, och det är riktigt högt ska jag säga er!

Är i bilen nu, där det kanske är en mus(det har iallafall varit) och det är sååååå äckligt! Vi får sätta dit en fälla...

Men som sagt, jag önskar er en trevlig första advent. Jag uppdaterar senare om jag hinner det!

Puss och Kram
min fina katt:


God kväll!

2011-11-26 ♥ 18:32:00
God kväll kära läsare!

Aldelses strax ska jag stänga av datorn och fixa något att äta, vet ännu inte vad det blir för något! Efter middagen blir det nog att sätta sig på TV:n fast jag har inte kollat om det går något bra ännu!

Imorgon vet jag bara att jag ska till mamma och mormor på adventsfika, därför vet jag inte när jag kan uppdatera imorgon. Tror jag ska åka klockan ett så kanske kan jag skriva ett inlägg innan jag åker. Men kanske hinner jag inte det, beror på när jag åker och när jag vaknar. Men om jag inte uppdaterar så vill jag passa på att önska er en trevlig första advent och en trevlig kväll!

J
ag kom även  på ennu ett tecken på att det snart är jul, jul stjärnor!

Dessa fina blommor står i vårat köksfönster och sprider julstämning, Fina eller hur?

Jag vill gärna höra vad ni tycker om den nya designen också, skriv gärna en kommentar!
Ha en trevlig kväll och natt, Puss och Kram!

Fallande snöflingor över headern!

2011-11-26 ♥ 17:16:51
Här kommer det:
För att lägga in sånna fallande snö flingor som jag har i eran blogg ska ni göra såhär:

1.Kopiera följande kod:


<script type="text/javascript">

Width =1200; //                        <-Hur mycket du vill att det ska snöa på bredden

Height =7000; //                      <- Hur mycket du vill att det ska snöa  på sidorna

Count =70; //                          <-Hur många flingor du vill att det ska snöa

MaxStep=5; //                         <- Max hastighet på snöflingorna

MinStep=1; //                           <-Minst hastighet på snöflingorna

MaxFlake=15; //                      <- Max storlek på snöflingorna

MinFlake=7; //                          <-Minst hastighet på snöflingorna

PosX = new Array();

PosY = new Array();

StepX = new Array();

StepY = new Array();

StarSize=new Array();

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosX[i] = Math.random()*Width;

PosY[i] = Math.random()*Height;

StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;

StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;

document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>*</div>");

}

function animate() {

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosY[i] += StepY[i];

PosX[i] += StepX[i];

document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";

if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås

PosX[i] = Math.random()*Width; ///2

PosY[i] = -20;

StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;

}

document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";

document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";

}

setTimeout("animate()", 50);// hastighet

}

setTimeout("animate()", 1000);

</script>


2. Gå till eran blogg och gå till Design ->Kodmallar

3. Klistra in koden ovan efter </head> och innan <body>

4. Glöm inte ta bort tjocka texten på fösta raderna i koden och ändra hur ni vill ha det. (Koden övan är mina flingor)


Hoppas att ni förstår, annars är det bara att fråga!
LYCKA TILL!


Jul stämning!

2011-11-26 ♥ 16:42:58
Hej igen,
Idag är  vädret inget kul alls, regnigt och kallt! Det blev inget stan idag, det gick ingen bra film och vi kände inte för det häller! Så vi har varit hemma. Det vi gjort är att spela Word Feud,  ätit pizza rester till mellanmål/lunch och sett minst 20 avsnitt av Svampbob, Patrik, bläckvard och herr Krabba nere i Bikinobotten!
                                                                               

För övrigt så har vi nu fått fram det mästa av våra ljuststakar och jul stjärnor, det känns att det inte är långt kvar till jul afton nu. Jul stämning i alla hus. Först och främst alla ljusstakar och sedan alla clementiner, allt jul skum och all god julmust! MUMS! Till jul ska ju också alla tomtar komma fram men det får vänta några veckor, orkar inte ha det framme så länge. Första advent är imorgon och första december är på torsdag! Längtar till första advent då det är första avsnittet av jul kalendern(Som man ser varje morgon med en varm kopp te) och så får man öppna första luckan av sin jul kalender, en haribo!
Jul stämning här i vårt hus:


Vattnet är jätte högt idag så vi var ute och kollade till våra båtar nyss. Klockan är snart kvart i fem men det är mörkt ute som om att det var mitt i natten!!!

Nu har jag designat lite mer!

2011-11-26 ♥ 12:00:56

God morgon världen,
jag har ännu inte ätit frukost men jag har designat lite som nu ser. Vad tycker ni?
Bättre/Sämre?
Jag vet ännu inte vad som händer idag men kanske ska vi åka in till stan, hoppas det iallfall! Kanske bio eller lunch?

Jag har även sakt att jag ska lägga upp hur man får snö flingorna som jag har, men just nu hinner jag inte det eftersom att jag måste äta(Hungrig)!  Men jag lägger upp det så fort jag hinner och orkar!

Lillis ligger i min fönster och stirrar på mig, det är lite läskigt faktiskt. Haha! Hon fäller jätte mycket nu eftersom att hennes päls har växt så mycket nu!

Men som sagt, Frukost dax!


Lite nytt

2011-11-25 ♥ 19:25:12
Pappa har gått iväg på "after work" och jag hamnade vid datorn igen. mina kusiner har gått hem och eftersom att vi har fått in jul stjärnor och annat jul pynt här hemma så tänkte jag fylla min blogg med lite jul insperation. Jag är fortfarande inte nöjd med min header, det kommer säker en ny innan jul, Är det någon som vill göra en åt mig? Lägg märke till snöflingorna som snöar över headern och ner över bilderna också :) Jag ska också byta bakrund så fort jag hittar någon jag tycker om!

Vilken tycker ni bäst om?

1.


2.

3.


4.


Snälla hjälp mig välja ut den finaste!


Nu blir det ett glas julmust och kanske några godis bitar medans jag ska chatta med mina älskade Elin som jag saknar så otroligt mycket!

Kramar till er, Glöm inte nu att berätta vilken header som är finast!

Mys med kusinerna!

2011-11-25 ♥ 16:54:10

God eftermiddag kära läsare,
Jag har precis ätit lite mellanmål med mina kära små kusiner. Vi åt detta goda:

MUMS!
Vi kollar just nu på något konstigt barn program... Men jag ska om en stund försöka få dom att göra något socialt med mig, te.x spela något spel eller något liknande. Vet inte riktigt när deras föräldrar kommer men det dröjer nog ett tag. Men det är bara kul, umgås lite med som eftersom att det var så länge sedan jag träffade dom nu!
Farmor är hos min faster så jag passar dom ensam idag, fast det har jag gjort många, många gånger innan...

Idag fick vi sluta kvart över två, men vi kommer ju inte hem före kvart över tre iallfall, men den sista lektionen var väldigt rörig, vikarien visste inte hur hans skulle göra typ... Det är tråkigt att sluta så sen på en fredag men annars har dagen varit ganska okej....

Jag funderar nu på vad jag vill ha för jul kalender i år, Har någon något tips på någon rolig? Det är endast 28 dagar kvar till det är julafton! Vet någon vad det är för kalender som ska gå i år?

V
i har iallfall lekt med web camen en stund, här har ni några bilder med riktigt dålig cam kvalitet...
Härliga kusiner jag har!

När pappa kommer hem blir det pizza och kanske en film och godis! Jag längtar nästan tills jag ska lägga mig(eller inte) Men iallafall till att få sova så länge jag vill imorgon! 

Jag kommer kanske inte att uppdatera mera idag men jag kommer att svara på kommentarer med mera via min iphone.

Så ifall det inte blir något mera inlägg ikväll så vill jag önska er alla en trevlig fredags kväll!
Pussar och Kramar!


Vikarie

2011-11-25 ♥ 10:14:10

Vikarie på so, svenska och idrott idag. Hoppas att den vi får på idrotten är snäll...
Snart är SO:n slut och det är musik, idag hoppas jag på god mat i bamba, jag är hungrig!

Efter skolan idag ska jag vara barn vakt åt mina kusiner, det ska bli mysigt!
Ikväll ska vi käka pizza och ha det mysigt(jag, pappa och Lillis)

Ha en bra dag, får se när jag skriver igen!

Såhär slutade det med besöks saken igår:

 


Blommor

2011-11-24 ♥ 21:22:00


Fick blommor av mamma i måndags, fina eller hur?

Idag har jag haft över lag en bra dag, vi fick ju faktist sluta 55 minuter tidigare än vanligt.
Imorgon är sista dagen innan helgen, grymt skönt. Hoppas vi får sluta lite tidigare även imorgon! Sen får jag se vad som händer mer i helgen hoppas på något kul!

När denna veckan är slut är det inte många veckor till jullovet, hoppas dom går undan så det snart är jul afton! Julafton bir som vanligt hos mamma och jul dagen som vanligt hos pappa...

Jag har ferästen fått  besöks rekord idag, jag älskar er alla!

Men nu tänkte jag stänga av datorn och göra mig iordning för natten!
*Hoppas ni får en härlig natt*
Puss och Kram
God natt


Rekord

2011-11-24 ♥ 20:07:41

Idag har jag fått besöks rekord på senaste 90 dagarna!
Tack, tack, tack!

Nu ska jag kolla på du är vad du äter och sedan lyx fällan!

Här är rekordet:


24 November

2011-11-24 ♥ 15:16:01


(Gamal bild på mig och min lilla kille, förra året? Den ända jag hittade med tomte luva)


Kan ni fatta?
det är bara en månad kvar till julafton, det är sjukt hur fort det gått. Snacka om att jag längtar nu, träffa hela släkten och få fina julklappar. Jag har ännu inte kommit på vad jag önskar mig...
Vad önskar ni er i julklapp i år?


N
u ska jag snart sätta mig och träna spanska, den är till måndag men jag har ingen lust att träna i helgen!
Min hand mår förästen mycket bättre nu, det är bara lite obehagligt (jag slipper ju gympan imorgon och nästa vecka iallfall).

Jag har iallafall precis ätit lite mellanmål och nu är jag mätt, mätt=Glad Malin!
Jag vill också tacka för alla jag fått vinna några dagens/Veckans blogg tävlingar, jag blir så himlans glad! TACK, TACK, TACK!

Idag skulle det faktiskt ha blivit snö, men istället blev det äckligt, obehagligt regn! Sånt regn som inte känns blött men man blir pisse blöt! Ibland skulle jag vilja vara moder natur "blink".

Nu ska jag plugga, vi hörs senare!
Puss&KramTävlar

2011-11-24 ♥ 14:46:24

Är med och tävlar på denna fina blogg http://haidisblog.se/ om att vinna ett iphone skal!
Önska mig lycka till :D

4361

2011-11-24 ♥ 13:01:57

Hejsan, har precis haft data och snart är det svenska(förhör i minoritetsspråk).
Hela(halva) dagen har jag spelat tempel run, det är jätte kul :)

Jag kollade iallafall runt lite på olika bloggar och hittade ett tips på en sida där man kunde värdera sin blogg, detta är min blogg:


God morgon

2011-11-24 ♥ 08:43:23

God morgon kära blogg,
Idag är det en kass morgon, iallafall vädret! Snart är det dags för engelska här i min skola sen är det spanska (fy). Längtar redan till jag får gå hem, men sista lektionen (30 minuters matte) är iallafall inställd!

Ha en trevlig dag, dagens outfit:


Minoritetsspråk!

2011-11-23 ♥ 18:41:38

Usch, säger jag bara!

Mini "prov" på sveriges minoritetsspråksprov imorgon, usch vad jag inte kan det.
Bara lite av de, men jag hoppas det ska gå bra ändå!
Tiden går just nu väldigt långsamt och jag väntar på middag,Hoppas även på glass till efterätt! Hela onsdagen har egentligen varit långsam, kunde ju inte göra något på slöjden och sen hade vi Matte, spanksa(förhöret gick ganska bra 14/16), So och Elevensval(förarintyg, Lärde oss att ta ut kurser).
 Ikväll blir det halv åtta hos mig, bonde söker fru och bron.


Nu ska jag plugga på den "lilla" lappen som jag just skrev ut, önska mig lycka till med pluggandet!

Kort och onödigt inlägg
P
uss och Kram


Leilas cupcakes

2011-11-23 ♥ 17:02:48

Eftersom att det var några som ville ha receptet på cup cakesen så kommer det nu:

Cup cupcakesen:

3 st ekologiska ägg (tror det fungerar med vanliga)

2½ dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

50 g smör

1 dl gräddfil

2 msk kallt kaffe

3.5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

4 msk kakao av god kvalitet

100 g mörk kvalitetschoklad 70 %(vilket jag inte brukar ha)

1 nypa salt

Chocolate frosting:

60 g mjukt smör

5 dl florsocker

1 tsk vaniljsocker

0.5 dl kakao av god kvalitet

100g phiadelphiaost

1 msk varmt kaffe

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

 

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

 

3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

 

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

 

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Behöver ej ha detta i cup cakesen)

 

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

 

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

 

8. Chocolate frosting:

 

9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

 

10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller något annat

 

Mitt resultat:
Nästan två dagar

2011-11-23 ♥ 10:18:55

Nu är det nästan två dagar sedan jag uppdaterade, men jag har inte orkat. Jag missade en del i skolan i måndags sedan var det läxor och handen har gjort ganska ont! Bandaget satt för hårt satt mina fingrar inte fick något blod därför bytte jag bandage igår fast det gamla skulle suttit en vecka...

Annars händer inget speciellt i mitt liv, nu är det slöjd men jag kan inte göra något med min hand, kan ju bara använda en! Snart är det spanska och jag har inte hunnit öva mer än två gånger, hoppas Pia(min lärare) är på bra humör idag!

Denna veckan blir ingen veckans blogg och veckans bild, kanske nästa vecka?
På fredag är det äntligen helt igen och då ska jag slappa, på lördag blir det kanske bio eller Liseberg och på söndag blir det advents fika hos mormor med familjen och säkert några flera!

Men det kommer kanske att vara lite blogg "torka" på lillamalins blogg. Men jag ska försöka uppdatera snart igen!

Hoppas att ni alla har det bra, jag har det okej.


Känner den inte

2011-11-21 ♥ 10:47:41

Operationen är klar och jag får skriva detta inlägg med en hand eftersom att jag inte får böja handleden! Sen känner jag inte min lillfinger pga bedövningen, men annars är det bra!
Jag tycker det är så kul när dom som gör "ingreppet" är så positiva och glada och pratar! Dom var jätte roliga, sjöng och pratade om massa saker det var nästan trevligt att ligga där och det gjorde inte det minsta ont vilket var väldigt skönt. Ännu sitter bedövningen i och det känns bra, hoppas den känns lika bra när den släpper!

Igår kollade jag på copy cat singers med Lasse Berghagen, det var riktigt kul, och svårt! Nästa vecka är det Pernilla Wahlgren tror jag...

En sak till, sen orkar jag inte skriva mer:
R.I.P Kurt Olsson/Lars Brandeby!

Ha en fortsatt bra dag!
Puss


Hemma

2011-11-20 ♥ 19:55:28

Är hemma hos pappa igen nu. Eller jag kom hem för ganska länge sedan men jag har ätit och varit med min katt som inte värkat sakna mig det minsta. Hon trivs så bra med pappa.

Just nu är det arga snickaren senare blir det antingen Gustafsson eller något nytt program på trean och efter det blir det Beck. När jag nu slår mig ner vid TN:n tar jag med mig en kopp varmt te och en god glass, hoppas vi har någon! Annars får jag äta det hos mormor imorgon(vi köpte glass idag)!

Imorgon blir det ingen sovmorgon! Ska åka kvart över sju och måste därför gå upp vid sex(i vanliga fall halv nio). Men jag ska ju inte tänka på hela dagen(på jobbiga saker iallafall, bara NO fast det är ju lite jobbigt). Men vad har jag för val....inget!
Bara att gilla läget!

Ville också säga Grattis till min klasskompis som fyller år idag, jag vet inte om hon läser men iallafall!
¡Grattis!

Nu blir det TV och katt, pussar till er! Hoppas ni får en trevlig kväll och en bra natt!


Just nu

2011-11-20 ♥ 12:53:02

Mums


Julmarknad

2011-11-20 ♥ 10:34:45

God morgon alla kära läsare!
Alldeles strax ska jag, mormor och Lars på jul marknad! Jag vaknade halv tio idag och har ätit frukost och tagit en behövlig dusch!

Ikväll ska jag hem till katten, jag har ännu ingen aning om när, var och hur men på något sätt ska jag iallafall hem...

Jag undrar även om det är någon av er som har ett bra tips på en riktigt bra hand kräm som inte är allt för fet. Mina händer är så sjukt torra, nästan som förra året och så vill jag inte ha det, ge mig tips!

Jag har även lovat två i min klass att lägga upp receptet på choklad cup cakesen så det kommer upp någon dag, det lovar jag!

Annars vet jag inte vad jag ska skriva, jag hoppas få en härlig dag och jag hoppas att ni får en härlig dag!

Till er som läser och kommenterar Vill bara säga en sak:


Sett filmen!

2011-11-19 ♥ 19:32:23

Sett eclipse nu, den är sjukt bra! Längtar efter att få se fortsättningen av den på bio! Hoppas det blir snart, jag ska se den med mamma!

Jag spelar lite word feud mot mamma och snart ska jag nog gå och spela lite med mormor och slappa ennu mera! Kanske TV, godis och chips. Fast jag ätit det hela kvällen redan...

Idag på torget köpte jag massa pyssel till mina julkort och sen tog vi en jätte mysig och ganska god fika, pratade lite och hade en mor och dotter dag(halv dag iallafall). Mysigt var det!

Jag tänkte också berätta att en ny tävling troligen kommer upp på måndag om jag orkar det efter operationen. Efter operationen ska jag vara hemma hos mormor tills pappa jobbat färdigt. Då måste jag försöka träna lite NO till förhöret på tisdag och sen på spanskan som är till måndag(för mig onsdag)!

Jag ville egentligen bara önska er en trevlig kväll och det blev ett ganska långt inlägg, ett helt onödigt egentligen! Men det är min blogg så det får ni leva med! Tack att ni läser ändå kära läsare!

Puss&Kram


Vinnarna!

2011-11-19 ♥ 12:25:45

Fötlåt för att det kommer en dag senare, jag hade ingen tillgång till dator igår kväll!
Och kvinnan på bilden var så klart...

...Laila Bagge!God morgon!

2011-11-19 ♥ 10:53:11

Här i huset har vi nu vaknat till liv och mormor är påväg upp för en frukost kaffe med oss! Efter frukosten ska vi åka mot Frölunda torg och köpa lite mera pyssel till mina kort vi ska även hyra den tredje filmen innan vi inom en snar fram tid ska de breaking down!
Sen får vi se va resten av dagen ger mig, men såhär ser jag ut idag:


18 november

2011-11-18 ♥ 18:36:58

Är hemma hos mamma nu och har precis ätit en god middag tillsammans med mamma, bror och hand flickvän! Snart blir det kaffe(till dom vuxna) och glass. Resten av kvällen får vi ta som den kommer och se vad som händer(och fötter).
Vi har iallafall köpt pucko och massa godis! När det senare blir bara mamma och jag så blir det nog bara TV och slappa. Kanske blir det ett kortspel mot mormor?

Men jag önskar er alla fina läsare en trevlig kväll med denna härliga kvälls bild från tidigare idag!

Puss och Kram


Prov*check

2011-11-18 ♥ 14:14:11

Har slutat nu, fick sluta 20 minuter tidigare . Nu är det direkt hem och duscha sedan blir det mamma!
So provet avklarat! Det gick inte bra över huvud taget, kunde ingenting!
Jag får bli geografi lärare inte samhällskunskap! *blink*


ORKAR INTE MER!

2011-11-17 ♥ 18:18:07


V

i har för j*ävlans mycket läxor, förlåt mitt språk men det är sant! Har precis läst minst 20 sidor samhällskunskap och jag fattar fortfarande ingenting... Jag tränade som en galning till geografin och sen direkt in på Spanska, engelska och samhällskunskap, nu orkar jag inte mer. Denna veckan har varit jätte jobbig och aldeles för mycket för lilla mig! Men vad kan vi elever göra, ingenting! Det suger! Bara att kämpa lixon, snart är det iallafall helg, en riktigt efterlängtad sådan! Jag ska ta vara på varje sekund, Sen är jag ju ledig på måndagen också men jag får ingen sov morgon! Sen är det bara att kämpa i fyra och en halv vecka till innan det är jullov! LÄNGTAR!
Kände själv nu att detta inte var en kul böjan på ett inlägg så nu byter vi ämne!

Snart hoppas jag på något gott till middag, jag börjar känna mig lite hungrig nu! Jag har ingen aning om vad som går på TV ikväll mer än att det är Lyxfällan klockan nio på trean!


Sista chansen till veckans blogg nu, imorgon kommer vinnaren up (om jag hinner):
(ni kan anmälla er till veckans blogg HÄR ,tryck på häret för direkt länk)

J
ag tror inte att det blir fler uppdateringar idag, jag orkar som sagt inte mera. Ska bara sätta mig och kolla på TV nu i väntan på middag!

Hoppas nu får en härlig Kväll
Puss&Kram

Dagens jag+Katt

2011-11-17 ♥ 15:46:45

Dagens jag och Lillis

Hemma nu, tur att det bara är imorgon kvar! Jag är så sjukt trött och har ingen ork kvar. Ändå måste jag orka göra Samhällskunskap till provet imorgon! Men jag kan inte mycket så jag kommer ändå inte hinna lära mig allting, jobbigt läge! Imorgon har vi även idrott och jag har ingen aning om hur jag ska orka med det, men kläderna är packade och det är iallafall förberätt!
 
Jag har total brist på något att skriva och det är trist att inte komma på det, ge mig gärna lite tips!

Puss & Kram


SÖÖÖT

2011-11-16 ♥ 18:21:04


Håller på med engelska uppgift och hittade denna bilden!
Måste erkänna att jag var ett väldigt sött barn!
Skulle tro att jag var runt fem år på denna bilden!
Katten lever fortfarande hos min mormor!
SÖT ELLER VAD?


Energi kallas det

2011-11-16 ♥ 17:10:24

Energi kallas detta:

Hemma nu och samlar lite energi innan det är dax att träna inför spanskan och samhällskunskap provet som jag inte är det minsta sugen på! Men jag tror det gick ganska bra på geografi provet idag, det kändes så iallfall! Jag svarade på allt och jag tror att det var rätt, nu är det bara att vänta på att våran ordenarie lärare ska bli frisk och rätta proven...

Just nu känner jag mig frusen och trött. Börjar jag att bli sjuk, hoppas inte det. Det är inget jag har tid med nu, jag får inte missa massa i skolan! Imorgon är det redovisning av minoritets språk och missar jag massa saker får jag ju frånvaro vilket jag inte ja lust med. Får dricka massa te ikväll och värma mig i soffan!

På fredag blir det mamma och middag med storebror och hans tjej. Det ska bli mysigt att träffas. Det var längesedan nu och jag saknar honom värkligen! Sen får jag se om jag stannar hos mamma hela helgen eller tills på lördan. Det är bara jag och mamma som ska vara tillsammans på fredags kvällen och det ska bli mysigt, första gången på länge!!!

Jag är ändå ganska glad nu när jag tänker efter, dom har ändrat gränsen på breaking dawn från 16 till 11 år. Det betyder att jag nu får se den på bio och det ska jag helt klart göra! Jag tycker dom är väldigt bra, vad tycker ni?

N
u blir det spanska, men jag orkar värkligen inte mer! Hur många veckor är det kvar till lovet?

Puss och Kram


(dagens blogg hittar nu HÄR ,tryck på häret för direkt länk)


15 November

2011-11-15 ♥ 19:32:28


(En bild från imorse)

Har precis spelat lite sims nu, nya spelet arbetsliv(som är ett data spel). Jag gjorde en ny familj, jag tycker det är kul med tvätt maskin och tork tömlare  mm!

Kom precis på att jag har spanska läxa till på torsdag, måste nog träna lite på dom... Jag har iallafall gjort engelska läxan nu, fyra kapitel i book obout me! Det är nog bland den lättaste läxan vi har haft i sjuan. Jag tycker vi har jätte mycket läxor.
Denna veckans:
Måndag: NO(vad metern kom ifrån)
Tisdag:-
Onsdag: SO prov
Torsdag: Spanska glosor
Fredag: Engelska, SO prov

Just nu sitter jag här och tuggar på ett äckligt tuggumi, hubba bubba tappar smaken så fort! Snart ska jag lägga in mina spanska gloser på glosboken. Sen hade vi inga sidor i So boken att läsa. DEt var inte sidor, det var uppgifter(floder,bergskedjor,halvöar,öar,hav och sund)

Vad har ni haft för er idag?

Puss och Kram


(dagens blogg hittar nu HÄR
,tryck på häret för direkt länk)


Äntligen

2011-11-15 ♥ 16:02:19

Hemma,
J
ag är hemma nu, efter en låååång dag i skolan. Tisdagar är värst!
Snart ska jag sätta mig spela lite sims!

Men först ska jag sätta mig och skriva någta kapitel i "The about me" fick det i läxa att götra det!

J
ag har absolut inget att skriva om nu, så det gör jag inte!
Puss


Dagens smartis...

2011-11-15 ♥ 07:40:50

God morgon,
Alldeles strax är jag påväg mot skolan.
Idag vet jag inte vad vi ska ha, iallafall två NO lektioner och en SO lektion. Den tror jag vi har en svenska och en engelska lektion också...

När jag läste på en sida på internet igår "unikum" som är en sida för massa skolor, kanske har ni också det? Iallafall så hade våran SO lärare skrivit om provet och att vi ska ha läst hur många sidor som helst! Jag har inte gjort det någon gång så det blir att träna efter skolan idag igen. Men jag hoppas på att det är saker jag redan kan!

Jag fick arbetsliv igår, därför att jag lagade fin mat igår, för att jag tränat så duktigt på provet men framför allt för att jag ska opereras på måndag. Jag har fått ledigt från skolan nu iallafall, hoppas inte jag missar något viktigt!

Här har vi iallafall dagens söta smartis
(suddig bild, men hon vill inte vara still)


Miss summer!

2011-11-14 ♥ 19:04:47


Miss u summer'

S
nart är det dax att börja laga mat. Mamma har åkt och jag jag kan nästan allt nu, tror jag iallfall. Hoppas att jag kommer ihåg det hela dagen imorgon och början av onsdag! Men jag hoppas att det ska gå bra. Det sk abli så grymt skönt att släppa detta SO arbetet nu. Bara andas ut och ta det lungt ett tag (efter SO provet vi har på fredag också) men sen!

Om operationen, tänkte bara berätta att jag ska ta bort en födelsemärke, för tredje gången. Har haft en födelsemärke på handen från till för två år sedan eller något, dom bestämde att dela upp det på två gånger eftersom att det var så stort, men andra gången var dom "slarviga" och missade en del av det så nu 1,5 år senare för vi köra på en tredje operation. Men jag blir inte sövd, får bara massa sprutor i hela handen, det är det som är det värsta med det...

Glöm inte att anmäla er till dagens blogg HÄR!
Lägg gärna till mig på blog lovin också, Tack på förhand!

Puss & Kram
/Malin


Dom har kommit

2011-11-14 ♥ 16:26:27

Kolla vad osm kommit till mig

fast vet fortfarand inte om jag får dom nu eller i julklapp... Har inte öpnnat paketet än, det får pappa göra, det står ju i hans namn!

Just nu är nog mamma på färjan påväg hem till mig. Vi bestämmde att hon ska komma hem till mig istället för att jag åker till öckerö. Skönt att slippa gå ut i denna dimman, tycker inte om dimma! Kallt och jobbigt bara... Önskar att jag kunde bestämma vädret och det skulle bli en stor sol. *blink*. För jag är trött på mellan årstider, inget att ha på sig och bara mörkt mm.

Jag äter nu en rulle macka och kollar på unga mödrar. 

Om exakt en vecka klockan nio på morgonen (Måndag 09:00) så ska jag opereras på sahlgrenska, fast inget alvarligt! Men ändå, lite läskigt fast än att det är tredje gången nu!

M
en så fort mamma kommer blir det plugg, Önska mig lycka till!


Härligt

2011-11-14 ♥ 12:17:39

Sitter i bamba nu med mina härliga vänner, någon konstig mat.
Snart är det SO sen NO och slut på dagen. Hoppas vi får träna till provet på lektionen.
Fick precis ett fint meddelande på whatsupp från mamma:


Veckans blogg+ Veckans bild

2011-11-14 ♥ 08:14:00är denna:Lycka till
/Malin


Mamma imorgon

2011-11-13 ♥ 18:51:22

Imorgon börjar jag skolan klockan 10.10 och slutar klockan 15.00. Klockan 16 eller något ska jag träffa mamma på biblioteket, Vi ska träna till provet. Jag vet jag tränar som en dåre... haha

(Jag älskar dig mammi)

Åt precis efterätt och det var väldigt gott, men det ser ut som...

Snart ska jag nog göra mig en kaffelatte och sätta mig i soffan, slaooa sista stunden av helgen!

Som ni kanske lagt märke till så finns det nu en symbol i min sidomeny där det står följ mig på bloglovin,
GÖR DET, så blir jag glad!

Imorgon kommer veckans blogg och bilden upp på bloggen! Gör er redo att anmälla er!

Jag har haft en trevlig och bra helg, det hoppas jag att halla ni andra också har haft, och att ni får en bra vecka. Hoppas att alla era pappor har blivit firade, ordentligt. Det vet jag inte om min blev 'o'.

Ferästen snart kanske våran deckare kommer ut också, den vi gjorde i sexan. Om den kommer ut ska jag självklart köpa den, eller snarare när den kommer ut! Min deckare är klar och inskickad till våran gamla lärare och när alla i klassens är färdiga ska den skickas iväg och bli en bok, jag hoppas den blir bra. Jag har inte läst min på JÄTTE länge och kommer inte ihåg den, tänk om den är jätte dålig nu. Hoppa inte det. Men blir det en bok så säger jag till er, Har jag berättat detta förut? att vi ska släppa en bok?


God Middag

2011-11-13 ♥ 17:15:17

Hej igen,
J
ag kom precis hem från Ebba. Precis innan jag gick hem var vi ute och tog kort. Tyvärr gick vi ut aldeles för sent, bara suddiga kort utan blixt och konstiga kort med. Ni som tar mycket kort känner nog egen er?
Jag och Ebba gjorde inte så mycket annat egentligen, lyssnade på musik, läste bloggar och kollade på Coola stuff!
Här är iallfalll två bilder, inte så bra men ändå

äpplet säger mig : nobody is perfect

Om en liten stund blir det mat här hemma, fläskfile, klyftpotatis och pepparsås...
Jag är JÄTTE hungrig nu, ska bli gott iallfall. Efter det blir det Chokladpudding och vaniljsås, det är också jätte gott! Haha!

Ikväll blir det "gustavsson tre trappor" och "beck". Hoppas pappa vill se det också.
Jag har gjort två kort till och kanske blir det något ytterligare senare.

Nu ska jag säga er en sak!
Jag vet vart alla länder i europa ligger nu, visst är jag grym?
Men jag har mycket mer att lära innan geografi provet på onsdag och Samhällskunskaps provet på Fredag!

Nu ska jag hjälpa till med maten!

Puss'


Jul korten!

2011-11-13 ♥ 14:21:00

Jag har gjort elva julkort som innan jul ska skickas ut till släkt och vänner!
Det ska göras minst nio till, men jag måste köpa lite saker först.
Vissa är alltså inte riktigt färdiga!
Men här är dom:


Världens bästa pappa

2011-11-13 ♥ 13:10:09

God morgon alla glada på fars dag,
hoppas ni alla haft en bra morgon, det har jag. Jag vaknade halv tolv. Skönt att få sova ut!
Jag har därför inte hunnit göra så mycket, under dagen måste det städas, inte kul men ett måste!
Det blir ingen tårta utan det blir choklad pudding, mumsigt!

Under gårdags kvällen så kollade vi på förortsungar och sen gjorde jag flera julkort, jag har gjort elva nu och måste göra minst tjugo, men jag har ju tid på mig! Jag ska visa alla om en liten stund! Jag blev faktiskt nöjd med ganska många av dom och det är så himla kul att pyssla, Tycker ni om att pyssla?

L
illis tycker inte jätte mycket om sin bantning mat, men hon vänjer sig säkert! Just nu går hon runt i mitt rum och kollar på mig med sina stora ögon, lite läskkigt faktiskt! Men hon är bara så otroligt söt, söt som socker!


Fick ett sms i går eller i förr går om att dom har skickat mina spel, så dom kommer säkert imorgon, undrar om jag får dom då eller i julklapp, hoppas på imorgon!

Nu ska jag börja med att hoppa in i duschen och sedan ta på mig kläder. Får se vad som händer efter det!


Vinnarna!

2011-11-12 ♥ 21:22:06

Här kommer slutligen vinnarna av tävlingarna, ni trycker på bilderna för att komma till vinnarnas bloggar och bara så ni vet så kommer det upp en ny tävling under måndagen!
_____________________________________________________________________

Och själv klart är kvinnan på bilden våran egen kronprinsessa!


Ny mat till Katten

2011-11-12 ♥ 21:10:04

Hej igen,
Som rubriken lyder så har my köpt ny mat till Lillis, denna maten:

lägg märke till detta:

h
aha, lilla tjockis katten. Tyckte bara det var lite kul, Overweight cats!

J
ag kom precis hem till pappa och ska  snart öva en stund inför Geografi provet, jag vet. Kul att göra en lördags kväll men jag vill få godkänt, minst iallafall! Jag tror jag kan alla länder men inte många huvudstäder och inte några floder, hav eller bergskedjor. Hjälp mig gud, minst hälften rätt för E i betyg!

Senare kommer jag att stänga av datorn och inte skriva mera idag. Jag Har suttit ganska mycket vid datorn den sista tiden och jag känner att jag behöver en paus för resten av denna kvällen. Men jag lovar att jag uppdaterar imorgon och att det ändå inte kommer vara något intressant att berätta för er mer ikväll, bara typ "Jag kollar på tv, jag äter godis och dricker julmust" hur kul är det att läsa? Jag vet att jag skriver sånna inlägg ibland, haha!

I morgon är det ju farsdag och jag funderar på att baka en tårta imorgon, men jag får se hur det blir med den saken, om jag orkar och om jag har lust för det när jag vaknar. Jag har tappat lite av det intresset för matlagning och bakning. Egentligen inte intresset men orken och tiden är det nog mera.

Jag kom nu på att det kommer bli ett inlägg till, vinnaren av dagens blogg såklart! Det lovade jag ju!
Den kommer upp innom kort och på måndag kommer det en ny tävling.

Ha en jätte trevlig kväll och en skön natt sömn så hörs vi imorgon, glöm inte att ge era pappor frukost på sängen, det är dom värda eller hur?

Puss och Kram


någon sak

2011-11-12 ♥ 17:18:00
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/22074/lillamalinsbloggse?claim=w383c992x4r">Följ min blogg med Bloglovin</a>

En tjuvtitt

2011-11-12 ♥ 15:07:42


Söta Läsare!

2011-11-12 ♥ 11:11:02

Godmorgon alla söta'

J
ag har nu gjort mig klar för denna dagen, dock är det inte mycket som händer. Mamma och mormor ska åka iväg sen och då ska jag sätta mig och pyssla en stund. Jag ska iallafall göra pappas farsdag kort sen kanske jag börjar med jul kort också det får jag se!

Kollade ni på idol igår? Det gjorde jag. Jag tycker att dom alla är bra på att sjunga men vissa är bättre och vissa är sämmre, men jag tror rätt åkte ut ändå. Nu är det ju inte jätte många gånger kvar så vi får väll se vad som häner och vem som vinner.

Klockan sex ska det komma gäster och då blir det middag och sen under eftermiddagen eller kvällen kommer pappa och hämtar mig, han vill ju ha frukost och sånt imorgon. Just nu är pappa på landet, hoppas han kollar lite extra på hästen och att han berättar för mig sen, tydligen så kanske det hade blivit lite värre igen dagen efter jag skrev att det blivit bra så det är bara att hoppas!

Igår kväll kollade vi på Titanic här hemma, jag tycker att en är ganska mysig men man känner inte för att kryssa direkt efteråt, haha *blink*. Men det värsta är ju att det är en film baserad på verkligheten och att det Lixom hänt, den har ju en story som finns, eller hur jag ska säga! Den är iallafall bra tycker jag. Men det är ingen film man kan se många gånger på raken, det ska gå något år emellan eller något annars  tröttnar man totalt på den!

Eftersom att jag inte är hemma så flyttar jag fram att visa veckans blogg och vinnar till ikväll eller imorgon.
Ni har alltså ett tag på er till, ni kan anmälla er HÄR! Lycka till.

Nu är det så att jag inte har något mera att skriva om, men jag kommer att visa er bilder på kortet(en) senare när dom är klara. Det lovar jag!

Ha en bra dag
PussSlappar

2011-11-11 ♥ 20:16:28

Har precis spelat kort med mormor och jag vann 2 av 4 gånger. Kanske spelar mera senare. Men nu ska jag kolla på idol, Alexander Bart har så fula kläder...
Till middag åt vi köttfärsås och pasta och snart plockas godis, chips och dricka fram.

Lillis har det bra hemma hos pappa, han är en bra katt vakt.

Imorgon blir det att göra ett kort till pappa och på söndag blir det kanske att göra tårta...

Nu ska jag ägna mig åt idolerna, vem tycker ni är bäst? Själv har jag inte sett alla "avsnitt" så jag har bara hört lite av dom!

Tack för matchen mormor :)


Blogg katt

2011-11-11 ♥ 13:59:06

Jag har fått lite hjälp med bloggandet idag

(hon satt inte stilla med huvudet, därför det blev suddigt)

Men som sagt så blev det ingen gympa idag, det är därför jag redan är hemma, Jag kan åka med samma färja till stan idag som jag brukar komma från skolan med! Nu snackar man om spara tid!
 Men idag när klockan var 11/11-11 11:11 så hade vi musik och vi skulle göra något konstigt som våran lärare skulle filma men han misslyckades totalt och filmen blev typ fem sekunder på någons ben... Så det blev inget minne med det, men vi får komma ihåg det ändå, 11/11-11 11:11, ett datum att minnas!

Mina kusiner och en komis till dom är nere hos farmor nu, kanske ska jag gå ner och vara social en stund innan jag ska äta och åka till mamma.
Jag hinner nog hela vägen innan hon slutar jobbet, kanske iallfall.

En sak till Jag fäller nästan lika mycket hår som Lillis gör, vad gör man åt det? Rör jag mitt hår så åker det av flera hårstrån... Flintis snart eller?


I kväll eller imorgon måste jag försöka fixa ihop ett fars dags kort till pappa, egentligen tre.
Farsdag, pappa fyller år och Jul afton Allt inom loppet av ca en och en halv månader, fattigt...

Idag har massa i klassen tagit varandras mobiler och facerapeat varandra, Taskig humor men ändå, sån är min sköna klass. Igår tog tre kompisar 160 kort med cam wow på min mobil...
Härliga tjejer!

Ha en fortsatt bra dag
Nu ska jag äta något gott, hoppas jag!
Puss och Kram


11/11-11 11:11

2011-11-11 ♥ 11:11:03

Enligt min klockan är det nu
11 November 2011 klockan 11:11
Det händer inte igen förrän om 100 år! COOLT!


Like this

2011-11-11 ♥ 09:17:38

I like tis picture (Jag går i 7C)


Spöke

2011-11-11 ♥ 07:04:00

Är så trött idag, känner mig som ett spökö!

Men det är ju bara en dag kvar innan jag är ledig i två dagar! Jag hoppas att det inte blir någon gympa i eftermiddag, alldeles för trött för det! haha.
Jag väntar på att piggna till och få båda fötterna tillbaka på joden!
Jag har precis tagit en härlig dusch och ska nu äta frukost vid TV:n, Svambob håller mig sällskap!
Efter skolan klockan ett eller halv tre ska jag hem en snabbis innan jag åker till mamma!
Ikväll blir det säkert något gott till mat och sedan blir det väll godis, mumsigt!
Dagens andra ämnen är Svenska, SO(samhälls kunskap), Musik, Engelska och sen kanske idrott.
NU: äta frukost
Snart:mot skolan!

Ha en bra fredag!
Kram


Lagar mat

2011-11-10 ♥ 20:49:23

Jag lagar mat och pappa bygger byrå.
Pyttipanna, köttbullar och rödbetor blir det till middag idag. Det skriver jag att vi ska äta ganska ofta va?
Jaja, när maten är klar så blir det TV:n ett tag innan det blir sängen! En dag kvar innan det är helg, det orkar jag. Denna veckan gick väldigt fort ändå!

Nu är det sista chansen att anmälla sig till veckans blogg, ni hittar den HÄR!

Nu ska jag stänga av datorn för idag, sov gott!

Hihi, random bild? Japp!


What to say?

2011-11-10 ♥ 18:59:38


Beställt

2011-11-10 ♥ 18:15:34

Jag har beställt 2 nya


2 st The sims 3 spel för endast 199 Kr!
Helt fantastiskt Pris!
OTROLIGT KUL!

Fast jag vet inte än om jag kommer få dom i jul klapp eller om jag kommer att få betala dom själv nu, får se vad jag tycker och om jag kan hålla mig så länge...

Me like!


Jag tackar er

2011-11-10 ♥ 17:33:45

Lägger in min första video där jag pratar i bloggen nu!Egentligen tycker jag inte alls om att prata sådär, men jag gör det för er!

Lägg märke till Lillis miner :D


Finnar

2011-11-10 ♥ 16:47:00

Vad använder ni mot era finnar, finnar är värkligen inget jag tycker om!
Jag har prövat hur mycket saker som hälst, det känns som att dom fungerar ett litet tag och sen får jag massa finnnar igen!
Men för ett tag sedan läste jag på internett att Helosan ska vara bra.
Jag provade och det har fungerat bra hitils.
Jag tar det på kvällen efter att jag tvättar ansiktet.
Har ni några bra produkter att tipsa om?


Good for me for now!


God eftermiddag

2011-11-10 ♥ 15:41:39


Jag har slutat skolan! En inte allt för jobbig dag ändå. Vi fick 40 minuters hål timme! (ingen data)
Imorgon vet vi inte om det blir någon gympa, det beror på dom hittar en vikarie (hoppas inte det) om dom inte gör det får vi sluta klockan ett istället för halv tre, det skulle vara gött! Idag har ju vädret varit helt okej, inte allt för kallt och inget regn, hoppas det håller i sig tills det kommer snö!
NU: skriva en sammanfattning om "boken sms från soppero".


Nästan rädd

2011-11-10 ♥ 12:06:45

Nu är jag nästan lite rätt, jag vet inte vilken lärare men det är min skola! Vet Inte om jag tror på det, men det står ju i tidningen så...
Klicka på denna länken:
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2617639/larare-uppges-ha-slagit-elever-i-flera-ar
Skriv vad ni tror/tycker.
HJÄLP?


Kul eller vad?

2011-11-10 ♥ 09:06:15

Såhär kul har vi på rasterna i våran skola... Härliga tjejer<3


Sov morgon

2011-11-10 ♥ 07:29:29

Idag tog jag sov morgon, eller nej jag försov mig. Därför hann jag inte skriva något inlägg på datorn idag, det får
Bli ikväll!
Jag har iallafall ätit frukost och ska snart gå...

Vad ska ni göra idag?
Hoppas er dag blir bra iallafall!

Idag har vi lång dag, med tråkiga lektioner. Men som sagt uppdaterar jag när jag kommer hem från skolan.

Idag har jag plattat håret vad tycker ni? Och dagens out fit:


KuuuuuL

2011-11-09 ♥ 22:08:00

Vet ni en sak?
Det är så himla kul att logga in på bloggen och se alla era fina komentarer. Blir lika glad när det står senast hända, typ 2 kommenterade inlägg. Eller vad det står.
KUL ÄR DET IALLAFALL, BLIR SÅ GLAD!

Malin GLAD!


Nu ska jag gå och lägga mig. Ha en bra natt!


Saknar ni lite?

2011-11-09 ♥ 21:23:27

Hej Igen,
jag är gansak trött på mellan års tiderna. Det är för varm för vinter jacka och för kallt för vår/Höst jacka. Det finns inte mycket att fotografera, inga blommor ingen snö... Men vad ska man göra, bara leva med det! Jag ska iallafall sätta mig och slappa en stund nu, Har precis ätit middag och jag fick en liten jul must idag! Men jag ska  kolla på Bron eller vad det heter nu. 
Jag lovar er att när det blir snö så får nu en massa bilder, Okej?

här är en repris bild från i vintras, nyss efter att jag köpte min kamer!  
 
snö, snö, snö, snö

Puss&Kram
Malin


Tack så jätte mycket

2011-11-09 ♥ 20:14:48

Är påväg hem från gården nu, jag vann över Sofi (såklart). Måste bara säga att jag och Sofi inte borde ses så mycket, vi flummar alldeles FÖR mycket!

Iallafall så vill jag tacka för alla era fina kommentarer, jag blir jätte glad!
Puss och Kram till er alla!


Biljard time

2011-11-09 ♥ 18:32:44

Spelar biljard med Sofi på fritids gården, jag är grym!


Systrarnabackstrom.blogg.se

2011-11-09 ♥ 18:15:03

Är med och tävlar om att bli dagens blogg på denna fina bloggen:
Systrarnabackstrom.blogg.se


Twix

2011-11-09 ♥ 16:46:26

Jag är nu hemma från skolan. Sista lektionerna gick faktiskt ganska fort. Idag på Förarintyget lärde vi oss att sätta ut en position, eller vad det heter. Jag tror att jag fattade hur man gör. Men jag tycker fortfarande inte att det är så värst roligt...
Men nog om det. Jag har kommit fram till att jag är i en choklad period, jag är konstant sugen på choklad och vad gör man åt det? Jaja, nu är det iallafall dax för en energi Twix innan jag åker till fritids gården. Fast jag ska såklart äta lite potatis mos innan!

Imorgon är det torsdag, jag hade totalt glömt att vi har spanska till imorgon, men jag tror att jag kan det. Men om jag glömmer såå gör det inte så mycket. Spanska läraren är så snäll, tycker mycket om henne.

I helgen blir det att jag åker till mamma på fredag till lördag och sedan pappa lördag till söndag. Det är ju fars dag på söndag, det har ni väll inte glömt?! Jag sak ge pappa två filmer och ett kort...

Fåminner om veckans blogg som ni hittar HÄR!
Lycka till


Slöjd

2011-11-09 ♥ 10:16:47

Har slöjd just nu och gör ett halsband!
Snart är det dax för spanska och sen är det lunch. Efter lunch har vi två lååånga och ganska tråkiga lektioner.
Men nu ska jag jobba dom sista fem 20 minutrarna av slöjd lektionen!

Här är halsbandet:


Good morning bad day

2011-11-09 ♥ 06:42:20


 God morgon alla (förhoppningsvis) glada människor!
Idag är det en så kallad "bad morning". Jag är bara allmänt trött och allt är bara jobbigt. Men såfort jag kommer till skolan blir det bättre, och piggare! Just nu hinner jag egentligen inte skriva detta eftersom att jag måste duscha, äta frukost, packa väskan och ta på mig innan jag ska dra till skolan. Jag vill ju inte missa färjan (07.45) det skulle bli lite jobbigt! Idag i skolan vet jag inte riktigt vad som väntar. Jo, just det. Förar intyg. NEEEJ! men jag får hoppas att jag överlever. Efter skolan ska jag till gården, pappa ska komma hem senare och jag kände inte för att vara hemma själv idag... Men nu måste jag faktist duscha.
Jag hoppas att ni får en härlig morgon/dag!
Kramiz!


abir.blogg.se

2011-11-08 ♥ 22:39:43

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg på denna bloggen abir.blogg.se


Mumsiga blev dom!

2011-11-08 ♥ 20:37:14

Hej igen,
har käkat upp våfflorna nu (redan) och dom var väldigt goda, gärnet gjorde ett bra jobb! Det ända är att det bara är den översta av våfflorna som blir frasiga... Men dom var goda ändå. Bättre än fisk och bamba, *blink*. Men jag tänkte inte skriva så mycket mera idag. klockan nio ska jag kolla på House och sen ska jag göra mig i ordning och lägga mig(hoppas somna tidigare idag). Så jag avslutar detta inlägget med att önska er alla en GOD NATT, Vi hörs ju imorgon igen, hoppas jag om ni vill fortsätta läsa!
Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare!
PuSs & KrAm! <3

Tänkte vara såhär snäll och visa er detta:


    


Dags att grädda!

2011-11-08 ♥ 19:44:00

Det är nu dax att inviga det nya våffel gärnet!
Det vi hade innan tog en timme att grädda en våffla typ, hoppas detta är bättre. Jag börjar iallafall att bli ganska hungrig så det blir riktigt gott! Smeten är klar och gärnet är igång, bara väntar på att värmen ska komma(bokstavligen).

Drömmer om våfflor med grädde, sylt och vanilj glass!
Önska mig lycka till


Våga Fråga

2011-11-08 ♥ 18:53:38


En sån "symbol" ser ni förhoppningsvis under alla mina inlägg nu. Trycker ni där kommer ni till en sidas om heter blogresponse. Där kan ni ställa en fråga till mig. Det går självklart bra att skicka ett mejl till mig eller en kommentar om ni hällre vill det. Men som sagt finns det nu ett sätt till!
Hoppas det fungerar för er annars får ni säga till!

Ps.
Ikväll blir det våfflor till middag! :D
Ds.


BLOGLOVIN!

2011-11-08 ♥ 16:19:44

Jag har fixat bloglovinen nu,
Gilla mig gärna där.
Jag kan gilla tillbaka :D


8 November

2011-11-08 ♥ 16:00:41


(Jag och Lillis idag)
Jag har kommit hem från skolan nu och håller på att äta lite köttfärsås och sphagetti!
Om en stund kommer min kompis Ebba hit, hon är hemma och lämnar sina saker och äter lite. Det var ju inte jätte gott i bamba om man säger så... Som vanligt? Haha.

I
dag har vi fylla i en lapp i skolan, Den handlade lite om hur vi trivs i skolan och hur vi tycker fritiden är i våran kommun med mera. När man var klar med den och skickat iväg den så är man med och tävlar om en Ipad, sex stycken present kort med 500 kr/st på nordstan och 50 st bio biljetter, så nu är det bara att hoppas!

Glöm inte anmälla er till veckans blogg HÄR, ni har tills fredag på er!

I
morgon kväll tror jag att det blir gården med den "härliga" Sofi, trevlig tjej! Hoppas det blir så iallafall!

Tänkte bara tipsa till er som ska lära sig om bland annat europas länder, huvudstäder, floder, flaggor eller en del andra världsdelar och saker så tipsar jag er om seterra(tryck för att komma dit och ladda ner det) Den är jätte lätt och rolig att träna på, vi ska ju ha geografi prov, den hjälper mig mycket!

Nu har jag inget kvar att berätta för er, ha det gott.


Film

2011-11-08 ♥ 14:22:41

Har engelska lektion nu och vi kollar på film, Austalia!
Detta är våran sista lektion och sedan ska jag hem. Jag har jätte ont i magen, tror jag måste äta. Efter maten ska jag vara med min kompis Ebba!!!


Frukost

2011-11-08 ♥ 07:16:25
Slänger  in ett snabbt inlägg innan jag måste sätta mig och äta min frukost som idag består av Flingor i hallon youghurt, en hönö kaka och ett glas äpple juice.
Jag är väldigt trött idag eftersom att jag värkligen inte kunde somna igår, jag somnade halv ett. För det första sprang katten runt och busade och för det andra så blev jag pigg. helt Plötsligt bara, jag  var ju trött hela kvällen men nepp, inte när jag skulle sova. Jag ägnade tiden mellan 22 och 22.30 åt att läsa ut en bok som vi var tvugna att läsa i skolan "sms från soppero" Tycker faktiskt att den var ganska bra, men  jag vet inte om den rekomenderas....

Dagens frukost:
  

Jag önskar er alla en härlig dag!


Natti

2011-11-07 ♥ 22:12:00

God natt alla söta,

Nu vill jag bara önska alla en god natt och att ni får sova gott. Jag ska iallafall krypa ner i sängen snart och få min "skönhets" sömn! Jag ska ju orka en hel veckas skola nu! Men inte så jobbigt ändå...

Detta var ett helt onödigt inlägg, jag vet. Men ville bara önska god natt!

Hörs imorgon
Puss och god natt 


Ensam mamma söker

2011-11-07 ♥ 20:15:33

tänkte bara berätta nu i reklam pausen att det blev ensam mamma söker.
Två bra program samtidigt suger!

Vad kollar ni på en kväll som denna?


Random

2011-11-07 ♥ 18:44:49
Halojsan! (börjar inlägget med en random bild på mig)
Pappa har precis kommit hem efter en stor handling, altså finns det nat i kylen igen!
Jag har suttit en stund nu och redigerat bilder, men jag laddar inte upp dom nu...
det var gamla bilder, så jag tror ni har sett dom redan!

Skolan idag var iallafall ganska trevlig idag, provet som var till på onsdag blev fram flyttat en vecka. Det betyder att det blir mer med tid att öva!  Det ända som hände iag var att vi hade spanska, SO, No och elevens val. Vi fick även inviga vår nya Bamba (Matsal) den är otroligt barnslig, cirklar i olika färger på väggarna och konstiga (barnsliga) bord. Dagens mat var inte häller så god, Makaroner och någon konstig kyckling med sås!

Ikväll kommer BÅDE Ensam mamma söker och Sos västkust. Samtidigt, såklart! Skit!
Igår blev det först Starke man (som jag inte äns visste gick) och sen blev det beck, mannen utan ansikte. Så det blev ganska sent i går, kvart över tolv.
Men nu ska jag spela sims, igen!

"Puss"

"tävlig"

2011-11-07 ♥ 15:39:46
Är hemma från skolan och tänkte göra en tävlig!
Jag tänkte köra en väldigt lätt början.
Vem är hon?
Försten som gissar rätt på denna enkla person får en länkning.
Skriv bara en komentar med ditt namn, din blogg adress och vem detta är!
Kommer att köra en sånhär "tävling" varje vecka, från måndag till att någon gissar rätt.
Det kan vara en person eller något annat som kan gömma sig under suddet!
Sen får först den som gissar rätt en länkning och sen en till, Veckans blogg altså!
Så skriv er blogg, även om ni inte gissar först på vem det är så kan ni vinna en länkning!
Personen AVSLUTAD, Veckans blogg kvar!

7 november

2011-11-07 ♥ 09:59:19

Nu är jag påväg till skolan.
Sov morgon idag var jätte skön!
Får se vad som händer i skolan idag.
Jag får iallafall träffa klassen igen.

Om jag åker hem efter skolan så skriver jag mera då, händer det något i skolan så uppdaterar jag från mobilen....

Men jag visar dagens outfit:


It´s over

2011-11-06 ♥ 21:52:00
Allt slappande, alla sköna sovmorgonar och alla sena kvällar är nu över för denna gången!
Sista kvällen, dock blir den inte allt för sen!

Under lovet har jag hunnit:
Landet
Ullared
Danmark
Och en massa slappande!
Så sjukt skönt att vila upp sig, men det blir svårt att komma in i vanorna igen.
Men ska jag vara ärlig, helt ärlig så jag har jag faktiskt sakna massa folk i min klass!
Jag tycker inte det ska bli allt för jobbigt att gå tillbaka imorgon...
Sen är det ju den kortaste dagen vi har(10.10-15.00)
Kommande veckan är följade planerat:
måndag:
Tisdag:
Onsdag: Geografi prov
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:
(säkert gården någon kväll)
Ganska tomt som ni kan se...
Jag är nöjd med mitt lov, det var skönt att bara slappa!
Har ni haft ett bra/trevlig lov?
Vad har ni gjort?

PUSSAR & KRAMAR
/Malin

PROBLEM

2011-11-06 ♥ 20:41:32
Vad ska ni se klockan nio?
Två saker på samma gång!
Hatar, värkligen hatar när två program man vill se går samtidigt.
Kanske Pan am, på trean först och sen när det är slut Beck?
Någon som vet vilken Beck det är?
Jag får se.
Jag har iallafall precis kollat på Gustavsson 3 trappor, Tycker det är lite pinsamt att kolla på sånt med föräldrar, haha.
Any way, jag tycker det är riktigt snyggt klippt och ganska roligt!
Men jag ska gosa ner i soffan nu

Puss och Kram!

The sims 3

2011-11-06 ♥ 19:36:29
Jag har spelat lite sims under dagen.
På samma familj som sist!
Hon har träffat en tjej(chefen) och adopterat två barn, en kille Felix och en tjej Nelia.
Josefin har blivit befodrad ganska mycket och tjärnar nu mer pengar.
Såhär såg det ut:
Såhär ser det ut efter idag:
Jag har bara spelat två gånger på denna familjen.
Och jag använder INGA fusk!
Familjen:
Josefin Fredriksson
Emma Fredriksson
Felix Fredriksson (Josefins barn)
Nelia Fredriksson

haha, nördigt eller? Vet ju inte vad jag ska skriva!
___________________________________________________________________________

Nu ska jag träna till ett prov
vi sak ha prov i geografi, europas alla länder, bergskedjor, hav, sjöar och huvudstäderna!
HJÄLP
man behöver ha hälften rätt för att bara bli godkänd!

Fem sanningar

2011-11-06 ♥ 15:43:00

Lill(a)is ♥

2011-11-06 ♥ 14:13:01
Klickade runt lite på datorn och hittade detta kort på Lilla Lillis.
Det var lång innan hon kom hem till mig, kolla bar apå det lilla söta huvudet!
SÅ GRYMT SÖT ÄR HON!
Tänk vad hon har förändrat sen hon kom.
På detta kortet är hon större men hon har knappt någon päls och hon är mycket vitare!

Every body is beautiful <3

2011-11-06 ♥ 12:21:06

Kunde såklart inte vara utsövd halv tio, haha. Jag somnade om vid tio och vaknade först halv tolv! Inte kul ikväll, men men.

Jag tror jag måste hitta på något idag, annars blir dagen låååång.

Har brist på vad jag ska skriva, tips?

5 sanningar?


(bild från weheartit)


Är det sant

2011-11-06 ♥ 09:10:27

Jag är vaken innan klockan tio på en ledig dag, händer inte ofta.

Nu är egentligen lovet slut, idag är ju en vanlig helg dag, och imorgon börjar skolan!

Att göra idag:
*Duscha
*Byta säng kläder
*Byta i kattens låda(kanske)
*Slappa
*Slappa
*Slappa
Och åter slappa

Just nu ligger jag i sängen med en sovande katt, vet inte hur hon kan vara så trött?

Nu hoppar jag in i duschen.
Hoppas ni får en bra början på dagen!


Älsklingarna

2011-11-06 ♥ 00:59:56

Mina kära hästar mår båda bra igen.
En "vän" var där i helgen och skickade mig ett sms, tack för det!

Jag fick det glada beskedet (jag ville ha):hon haltar inte längre! Ren lycka kallas det!
Hoppas det förblir så!

Katten har somnat och jag ska också sova nu, mina ögon går i kors snart...
Så jag säger god natt och jag menar precis det, hoppas ni får en GOD natt!

Pussar till er!


Hemma

2011-11-05 ♥ 21:45:41

Nu är jag och katten hemma, har precis kollat på "så mycket bättre".
Katten är någon stans just nu...
Men hon var här för en stund sedan.

Tack för hjälpen med passningen mormor!

En sak, katten hatar att åka bil, färja och katt väska!


Snabba bilder...

2011-11-05 ♥ 20:17:20

...från Danmark!


Stena Danica

2011-11-05 ♥ 16:39:29

Jag är på färjan nu och har kommit in på svenskt vatten.
Jag har inte haft tillgång till internet under tiden i Danmark!
Men vi har haft det bra, fasta kvällens mat var inte god, men andra kvällens var underbar!
Vi har badat massa, dom varma bassängerna och jag är vänner!

Tyvärr har jag nästan inte tagit några kort alls, bara några få tråkiga!
Men jag visar inte dom just nu.

Jag sitter och äter toblerone och dricker Loka!
Imorgon ska jag ta en riktig slapp dag, vara hemma och ladda inför skolan....
Fast det ska bli kul att träffa klassen...

När vi kommer till Göteborg ska mamma hämta och köra ut oss till färjan, Lillis kommer med om hon inte ligger under soffan hos mormor!

Men jag ska inte skriva mer just nu,
Ha det gott!


Päls skal

2011-11-03 ♥ 07:57:20

Hade inget att skriva om så jag visar ennu ett nytt skal, med fusk päls!
Jag och mamma köpte likadana och dom kom hem till henne igår!
Jag tycker dom är lite mysiga, jag tror vi betalade 69:-/st och sen frakt på 24:- för båda skalen.
Nu vill jag gärna höra, vad tycker ni?


Påväg mot stan, påväg mot Danmark!

2011-11-03 ♥ 07:14:28

GODmorgon läsare!
Jag sitter nu på bussen påväg till stan.
Färjan går klockan nio och är framme 12.15. Vi ska äta på båten mellan klockan 9-10.
Kg kommer att blogga i Danmark om det finns gratis wifi, annars får ni vänta tills jag kommer hem.
Men jag kommer nog att skriva iallafall ett inlägg på båten, tror jag!
Annars får ni ha en trevlig tid!

Puss och Kram

Här kommer dagens outfit, nya byxorna:


NÄSTAN allt jag köpte!

2011-11-02 ♥ 20:45:09

Tänkte inte skriva något om allt just nu, är set något ni undrar va det är eller undrar vad det kostade så är det bara att skicka en kommentar till mig och fråga!
Vissa bilder är lite konstiga...
Jag har iallafall haft en jätte trevlig dag!
Vi åt på buffé och gick runt, det var inte över drivet med folk. Vi fick inte vänta när vi skulle in och sånt!
Tack mamma, mormor och syster!

Här är iallafall bilder på det nästa jag köpte:


Påväg hem

2011-11-02 ♥ 17:09:02

Hejsvej,
Är påväg hem från Ullared nu!
Jag har STOR shoppat, värkligen!
Får se om jag orkar visa vad jag köpt ikväll, och imorgon åker jag till Danmark!
Jag orkade inte uppdatera imorse när vi åkte till Ullared. Men det blev iallafall minst 5 timmar på "ullis".
Jag har iallafall köpt lite kläder, bland annat jeans, BH, typ en tunika och ett par vantar! Sen köpte jag massa andra saker. För över 1000:- hihi...

Ha det gött
Puss


Systern

2011-11-01 ♥ 17:55:36

Hejsan,
Jag är just nu hos min syster och hennes katt och hund.
Vi dricker lite julmust och käkar lite jordnöts ringar:D
Senare ska vi äta tacos, mumsi!
Nu ska jag bli lite social med min syster!

Ha en trevlig kväll, imorgon uppdaterar jag påväg till Ullared, vi ska åka vid tio tiden!
Puss&Kram


Söt

2011-11-01 ♥ 10:26:42

Kolla vilken söt, en av årets julklappar 2011

 

 


Panik

2011-11-01 ♥ 09:45:30

Jag får panik!
Varje gång jag har startat TV:n i ungefär två veckor så har jag fått göra en kanal sökning. Det finns ingen stans att spara kanalerna... Innan behövde man inte göra något för att dom skulle sparas!

Sen har jag fått skit mycket finnar i pannan, fy vad jag hatar det! Blä, blä, blä, blä, usch och fy!

Imorgon blir det iallafall Ullared och det ska bli kul, shopping!
Men det kommer vara så sjuk mycket folk!
Lite saker jag ska köpa:
* Pyssel, till julkort
* Advents ljus
* Låda till katt mat
* Säkert lite kläder(om jag hittar något)
* Sen massa små saker man hittar :D
Det ska iallafall bli jätte, jätte kul!

Nu ska jag fixa frukost och sedan ta en dusch, känner att jag behöver det...

Ha en bra morgon och förmiddag, får se när jag kan uppdatera igen.


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0