Dags kompott

2013-11-06 ♥ 22:23:24
Fick idag reda på att en av mina vänner enbart läser bloggar medan hon sitter på toaletten (med locket nedfällt) och borstar tänderna, vilken borde vara runt detta nu. Det gjorde pressen stor, och hur underhåller man någon som bortar tänderna? Vem sa förresten något om att underhålla, jag borde trötta ut er vid den här tiden på dygnet, jag själv har som vanligt svårt att somna...

Gymnasiet var som jag hoppades, alltså inget för mig och jag stryker det från listan redan nu! Jag har två stycken som slåss om första platsen, men jag tänker hålla det inom familjen ett tag till, om ni försåt vad jag menar, jag har två öppnahus kvar att gå på innan jag ska fundera över helheter osv. 

Om ni vill veta mer om min dag så föreslår jag att ni fortsätter läsa här nedan:
Jag har varit extremt trött och olonsentrerad hela veckan (alltså även idag), jag har känt mig uttråkad i fritidsgården och extremt stirrad på (ouppklädd och halvblåst) i bamba, men ändå har det varit en great dag! Dessutom så kollade vi på en video från sjan på musiken (som jag inte var med på), då kallade min lärare mig för barnslig och retard, tänk vilken underbar dag, tack Håkan! 

Här kommer några random bilder från dagen
(Mitt nya gårdskort, jag (retard, oklädd och med konstig min) som hovmästare i bamba, riskonst som lämnades på ett utav borden, gulligt?... Gissa vem som fick torka bort det... ;)
Sov gott!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0