H Ö S T L O V

2013-11-01 ♥ 22:36:10
Fredag idag. Jag har varit högst frånvarande här under veckan, men det finns en förklaring. Jag tänkte dra dagarna i relativt korta drag. 

Måndag
Hela dagen var lugn, jag pluggade mest. Framåt midnatt fick jag världen flow och pluggade nog svenska i närmare två timmar, nyttig dag. Dessutom var min kusin på besök med sina barn.

Tisdag
Jag startade tisdagen med en underbar frukost
Tomat med örtsalt, te, Aktivia hallonyoughurt och två crisp med avokadomos (avokado, citron, salt).
Sedan fortsatte det med ännu en lugn dag, lite plugg osv.

Onsdag
Jag träffade en nyfunnen kompis och vi gick en go promenad i det härliga vädret. Dock gick jag aningen för "lättklädd" och drog på mig värdens halsont, som senare tog sig till nästa level och orsakat världens snorigare näsa, det hänger fortfarande i. 

Tordag
Hela dagen spenderades på Ullared, och vi var inte ensamma! Eftersom jag inte kände mig på topp var det en ganska jobbig, men jag fick ändå handlat en hel del. 

Fredag
Nu är vi tillbaka där vi började, idag är det fredag. Imorse var jag hos diabetesläkaren, han var nöjd med ett Hba1C på 47 och han var mer nöjd än jag själv och vad jag någonsin kunde drömma om att han skulle vara. Han är godis för mig, kind off. Egentligen skulle mina ögonbottnar ha fotats också, men ögonkliniken stängde innan vi han dit. Så det blir gött, jag behövde lin syn idag.

Under eftermiddagen/kvällen var jag hemma hos Matilda, med några vänner. Det var halloweenparty! 
Vad tycker ni om mig i svart hår? 

Trevligt var det och mer bilder från kvällen kommer att visas vid tillfälle. Men nu är jag otroligt trött och längtar efter min goa säng, och några avsnitt Grey's Anatomy

Jag hoppas jag mår bättre imorgon och då åker jag ev. till mormor. Håll tummarna med mig. Jag äter alvedon, halstabletter och tar näsdroppar om vart annat. För att inte nämna antalet näsdukar som går åt. 

Sov gott.
Now i'm back! 


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0