She is coming to me

2012-02-29 ♥ 19:30:00

Hej vänner,
Har läst NO och gjort förarintyg nu. Snart blir det halv åtta hos mig och middag. Klockan åtta blir det väll mäster kockar och klockan nio vet jag inte vad som går! Nu känner jag att en massa är avprickat från min lista och det känns så himla skönt, det har varit en stressig vecka som snart är slut, matte prov på fredag! Men nog om det.

På fredag kommer gästerna, vet ni vem som kommer?
ELIN, och alla mina andra kusinbarn och några kusiner.

Hela vägen från Norge, jag har saknat henne så. Inte sett henne sedan jul, vilket ändå inte är så långt denna gången! Hoppas det blir lika ofta resten av året och alla andra år också! Hoppas Elin ska bli nöjd med cheesecake och allt och att vi får en riktigt trevlig helg ihop!

Men ha en trevlig kväll nu, jag ska stänga av datorn och ta en lugn kväll vid TVn!
Puss och Godnatt älsklingar


Sunshine

2012-02-29 ♥ 16:12:32

Vad tror ni? Är våren här nu? När vi slutade idag gick vi till Ica och solen sken på oss. Kanske behöver vi inte frysa eller gå i tjocka vinterväder längre? Själv har jag börjat med min vår jacka.

Just nu är jag iallafall på väg hem, väl hemma blir det nog en film och en kopp te, har vi mandlar blir det bakning! Mandel tårta! Men vi får se, jag är ganska slö... Men nu är ju antika Grekland, bokrecension och spanskan avklarad!

WELCOME SUNSHINE AND SPRING! I HAVE MISS YOU!


I am the ready girl på skottårsdagen

2012-02-29 ♥ 07:37:02

Japp, jag är hyfsat taggad. Första lektionen är det Antika Grekland prov och sen på svenskan ska bokrecensionen in! Men jag hoppas allt ska gå bra, det är ju även gympa idag så jag får röra lite på mig idag!

Jag slutar tjugo över tre idag och är hemma halv fem, långa dagar.

En sak till, idag är det skottårs dagen, 29 februari. Inte så intressant kanske men ändå...


PLUGG, solsken och en bättre tid

2012-02-28 ♥ 19:51:14

Jag och mamma har suttit och pluggat hur länge som helst nu! Men det har gett resultat, jag har nu:
• Slutfört min bokrecension
Gått igenom och tror jag kan alla frågor till provet imorgon
Gjort frågorna till förarintyget
• Fått svar på några frågor inom gramatiken
återstår gör:
Läsa tre sidor i NO
Matteprov
Spanska glosor
SEN ÄR VECKAN ÄNTLIGEN SLUT!

Nu ska vi fixa middag här hemma och jag ska ta en dusch, på TV blir det iallafall House och om inget bättre äntligen hemma! Annars läser jag in i det sista till proven och inlämningarna! Denna veckan har varit förfärlig, SJUKT mycket att göra och ingen fritid! Så jag orkar inte så mycket mer heller!

Nu väntar jag på vår, skolsken och bättre dagar!


Just pictures of Lillis♥

2012-02-28 ♥ 15:39:49





Mamma kommer

2012-02-28 ♥ 15:02:33

Nu är jag påväg hem, om ungefär en timma kommer mamma hem till mig och hjälper mig med läxor. Kolla min bokrecension och hjälpa mig plugga till proven. Jag får väll nästan gå hem och städa lite. Kanske äta också. Hinner jag så slänger jag in ett inlägg innan mamma kommer!
Här är dagens outfit, enkelt som alltid:


2730 tecken

2012-02-27 ♥ 21:14:03

Har precis kollat på familjen annorlunda och nu är det chefen undercover. Snart får jag läsa lite på antika Grekland provet, det behöver jag göra känner jag. Bara plugg på hjärnan. När man talar om plugg, min bokrecension blev på 2730 tecken och tror det var runt 604 ord eller något. Såhär det papperet ut:


Gris hund

2012-02-27 ♥ 18:29:05

Här är två bilder på en hund som verkligen låter som en gris när man klappar den! Typ grymtar! Men han är jätte söt... Helmer!


Min bokrecension är nu på 1602 tecken och 340 ord! Ska kämpa på den en stund till och hoppas att den blir längre. Och att den blir bra. Jag har aldrig skrivit någon "riktig" recension innan så jag får hoppas min svenska lärare blir nöjd med den när hon får den!

Idag släpptes ju också den första bilden av Estelles ansikte. En söt prinsessa var den kronprinsessan och prinsen fick!

bild källa


Awesome, jag vann!

2012-02-27 ♥ 16:35:18


Tack så jätte mycket EMMA, Du är awesome och jag älskar din blogg!

Jag har iallafall kommit hem nu och laddat upp med en kopp te och en kopp youghurt, jag ska precis sätta igång och skriva min bokresension nu, önska mig lycka till det behöver jag! Ikväll blir det fläskfilé pch klyftpotatis framför familjen annorlunda!

RESTEN AV DAGEN?


Sista

2012-02-27 ♥ 14:47:58

Nu inleds sista lektionen för idag, NO. 55 minuters lektion är det... När jag kommer hem ska jag sätta igång med bokrecensionen. Blir nog uppdatering när jag kommer hem, men så länge får ni hålla tillgodo med en dagens outfit:


Otur till tusen!

2012-02-27 ♥ 09:03:53


Godmorgon,
Igår hade jag verkligen min ottursdag. Det började med att jag skar mig på mixer saken när jag bakade, sedan brände vi makaronerna när vi skulle äta middag, dom smakade Skit, så jag skulle ersätta den med en avokado. Jag åt en bit av den den smakade också skit, den var möglig! Sen fick jag leva på sallad och pytte lite potatismos!

Nu sitter jag iallafall och slö tittar på sjukhuset innan det är dags att åka till skolan, Frukosten är uppäten och snart ska jag leta fram kläder att ha på mig. Denna natten hade jag näsblod igen, två gånger. Först vid fyra och sedan när jag tog bort papperet vid åtta så började det blöda igen!

Nu får vi och ni alla ha en bra måndag, slutar tjugo i fyra idag!
Puss & Kram älsklingar!


Godnatt fågel

2012-02-26 ♥ 19:53:00


(Bild från igår, fotograf-Jag)
Ja, nu ska vi fixa lite här hemma och sedan blir det TV, kanske kontoret? eller så ska det låta? Men det blir iallafall Wallander klockan nio! Hoppas ni har haft en bra helg, jag har haft en helt okej iallafall. Nu har jag ytterligare en vecka i skolan framför mig, men jag har många bakom mig också, man får se det posetivt!
Puss&Godnatt!


Bakat bakat kaka

2012-02-26 ♥ 19:39:51



Gott kanske?
Detta ska ätas i helgen tillsammans med mina två stora kusiner och deras barn! Riktigt roligt ska det bli! Så ska det vara. Att hela veckan ska man ha något kul att se fram emot! Men sen ska det till detta ovan även bli cupcakes och tårta!


our horses +

2012-02-26 ♥ 19:14:06

Våra Hästar



Hästar som dom gått med i vinter






HELT FANTASTISKT, UNDERBART OCH HÄRLIGT.
 
Mitt favorit ställa, ett ställer där jag verkligen kan andas och vara mig själv. Bara ta det lungt och glida runt! Jag hoppas det blir en lång sommar där i år! Så J**** UNDERBART! 
LÄNGTAR



JAA!

2012-02-26 ♥ 16:02:20

En bild på en smygande katt!

Boken är utläst, tre sorters småkakor är baka de och två kladdkakor! Känner mig ganska duktig faktiskt, bortsett från att jag skar mig och det aldrig slutade blöda! Men nu känner jag att jag behöver gå och ta lite luft och sedan kanske en dusch också?
Fler bilder från igår kommer senare!


Vilken är er favorit klubba?

2012-02-26 ♥ 13:34:05

Vilken av dessa klubbor är eran favorit?

Köpte dessa klubbor igår och just nu sitter jag med en zoo i munnen! Gott är det!
Jag har precis bakat kolakakor och drömmar är i ugen. Medans dom är i ugnen spenderar jag tid på att läsa. Jag läste som en dåre igår och imorse. Det har resulterat i att jag bara har sju sidor kvar! Ska nog läsa slut den nu!
Puss sålänge!


Två små Ekorrar

2012-02-26 ♥ 12:16:38

Här kommer två bilder på Ekorrarna jag såg igår

Tyvärr fel objektiv. Men med lite redigering kanske det kan bli lite bättre? Den översta är lite redigerad! Men var tvungen att visa ändå, eftersom att dom är så söta. Deras små svansar och allt. Men som sagt, bild från igår på de två söta små Ekorrarna!


Godmorgon solsken utanför fönstret

2012-02-26 ♥ 09:14:18

Idag är jag vaken redan klockan nio fast det är söndag, ingen ordentlig sov morgon denna helgen asså...
Till helgen får vi gäster, dom kommer eftersom att jag fyllt år bland annat, därför måste jag ju ha något att bjuda på. Men med tre prov, två glosförhör, en redovisning och en bokrecension tror jag inte jag hinner baka i veckan!
Därför tänkte jag stor baka idag, man jag ju frysa in. Kolakakor, drömmar, sockerkaka, kladdkaka mm. Dags att sätta igång med frukost!
Avslutar detta inlägg med en bild på mig som liten!


På G via mc donalds hem

2012-02-25 ♥ 17:24:47

Japp, nu har vi lämnat landet och ska dra oss hem. Men på vägen ska vi stanna och köpa mat på Mc donalds, MILKSHAKE! Jag har inte fått gjort så mycket läxor idag ändå, bara läst och kollat igenom frågorna till ett av proven. Ska försöka lite nu, bara jag inte mår illa! Men här kommer iallfall en bild på mina fyrbenta (p)älsklingar.


Två ekorrar!

2012-02-25 ♥ 14:00:58

Nu sitter jag i bilen och har läst 40 sidor, faktiskt bara 100 kvar nu. Just nu väntar jag på pappa som är inne och pratar med en gubbe. Dom har pratar i snart två timmar nu! Hoppas han kommer snart så vi kan åka till hästarna! Snart ska jag ta och plugga lite till antika Grekland provet, men nu äter jag en baguette med kyckling och curry röra, till det en fanta!


På G till Landet!

2012-02-25 ♥ 10:26:02

Ja, nu är jag på hån igen, blev bara en timmes sovmorgon idag. Men för att komma till min favorit plats i Sverige så är det värt det! Vi har iallafall precis stannat till och köpt lite till lunch. Snart ska är vi framme vid Göksäter och ska shoppa lite. Jag har en jätte tung väska fylld med kamera, dator, bok och massa övnings häften. Återstår bara att se hur mycket jag hinner göra.

Idag känns det nästan som vår, snön är borta och solen skiner. Hoppas det håller i sig så vi kan få lite sommar snart, jag behöver verkligen det!


Glass och....

2012-02-24 ♥ 21:07:06

en film.
Nu blir det glassbåt och någon film, får se vilken. Har ju precis kollat på minuten, äntligen något att kolla på på fredags kvällen! Blir inte allt för sent ikväll eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon! Finns det motagning så finns det uppdatering! Glöm inte dagens blogg <- Länk.
God natt nu alla fina och sov gott!


Pizza

2012-02-24 ♥ 19:45:42



Två i varje paket och såhär ser dom ut när man köper dom

Lägg på vad du vill ha på, jag har valt detta:


In i ugenen på 225 grader i ca 7-9 minuter och det ser ut såhär:

NU: Önska mig smaklig måltid!
(Bottnarna  finns att köpa på ica iallafall!)


Djungelvrål

2012-02-24 ♥ 18:38:07

Nu är mitt godis förbud brutet. Jag har previs käkat några av dessa:

Men nu är pappa hemma och jag tänkte göra iordning och ta fram lite saker inför pizza bakningen! Gott ska det bli, massa bacon ska jag steka! Det är något av mina favortier. Bacon, snacka om att jag var glad när vi var i Danmark och dom hade bacon till frukost varje morgon!


Eftermiddags lur

2012-02-24 ♥ 16:40:11

Låg och läste förut och vips så sov jag. Tror jag sovit runt en och en halv timme! Skönt var det! Men nu måste jag ju läsa lite extra. Idag tror jag vi ska göra "egen" pizza. Men jag visar er senare vad jag menar... Just nu drömmer jag mest om detta:

Funderar på att börja nu?!
Nu ska jag ta och bubbla en flaska vatten i min älskade bubbelmaskin och sedan njuta av den med min bok, Elsas värld! Men en glad nyhet. Ett av våra tre prov nästa veck aär flyttat till tisdag vecka tio! Yey!


Estelle

2012-02-24 ♥ 14:53:28


Ja, första bilden på vår prinsessa, Estelle Silvia Ewa Mary! Hon är "godkänd" av statsministern också!

Nu är det äntligen fredag också! Jag funderar över att äta godis ikväll, efter en månad och 24 dagar! Egentligen har jag bara sug efter djungelvrål konstigt nog. Men hårda salta godisar kan nog också gå bra! Imorgon blir det dock inte mycket till sovmorgon heller, jag ska ju till landet. Ska packa väskan full med läxor, dator och böcker. Sen får troligtvis kameran följa med också!
Nu ska jag sätta igång och läsa mina 30 sidor!
Puss


Ännu en uppdatering

2012-02-24 ♥ 06:50:28

Nu har blogg.se fått ännu en uppdatering och då måste jag ju bara testa den!

Jag är iallafall vaken och väldigt trött, tur att det är fredag och bara idag kvar i skolan denna veckan. Snart ska jag gå och fixa frukost och sätta mig vid TV:n! Det ska jag alltså göra nu, fast nu känns det som att jag kommer börja blöda näsblod! Usch då... Ha en bra fredag!


Ny dagens blogg, anmäl er här!

2012-02-23 ♥ 20:30:47

30 ½ sidor om dagen

2012-02-23 ♥ 18:34:30


Läser förfullt! Har precis räkanat ut att Jag måste läsa 30 ½ sidor om dagen fram till torsdag, på torsdagen måste jag även skriva recensionen. Vet inte hur jag ska hinna, har ju tre prov nästa vecka också! Men jag får väll dygna i helgen, och plugga i bilen och över allt! Som ni försår måste jag fortsätta nu!


Återigen PLUGGA, PLUGGA

2012-02-23 ♥ 16:53:19


Hemma!
Ska sätta igång med spanska, eller läsning! Men tänkte slänga in en snabbis här! Har precis ätit mellan mål och det var det jag behövde för att orka göra något! Men jag håller även på med Draw something, någon mer? Vill du spela med mig? Sök efter: Champis . Ska plugga nu, men denna helgen kommer bestå av plugg!


Grattis Victoria

2012-02-23 ♥ 07:30:10


Godmorgon,
Jag får väll börja med att önska Kronprinsessan och kronprinsen grattis till en liten prinsessa på 51 cm och 3280 gram!
Snart ska jag dra mig till skolan, vet inte vad det är idag, matte spanska, NO, slöjd och data? Hoppad dagen går fort idag också! Det är ju torsdag och mer än halva veckan har ju gått nu, bara idag och imorgon kvar. På lördag ska jag till landet, i bilen blir det plugg. Nästa vecka har vi tre prov, en redovisning, spanska och engelska glosor! 
Ha en grym torsdag, hörs senare!
Puss & Kram


2 cupcakes i 1

2012-02-22 ♥ 21:03:17


Nu har jag kollat på sveriges mäster kockar, kolla bilden överJag är ju nästan en, eller...? Snart ska jag sätta mig i soffan och slöt titta på fuskbyggarna, eller kanske läsa lite? Det blir iallafall en hallon smoothie! Imorgon slutar jag vid halv fyra och när jag kommer hem blir det LÄSA, LÄSA, LÄSA. Om nio dagar ska jag lämna in en genomförlig bok resension på en bok jag inte kommit halv vägs i än!
Sov gott nu så hörs vi i morgon!


Some die young

2012-02-22 ♥ 19:53:29




Instagram

2012-02-22 ♥ 18:38:03


Svar på fråga!

2012-02-22 ♥ 16:13:35

Fick en fråga av en tjej:
Har du några syskon?

Svar:
Jag har två halv syskon, en bror och en syster, men jag är ju självklart prinsessan i familjen!


ångesten är över!

2012-02-22 ♥ 15:30:47


Vet ni en sak?
MIN ÅNGEST ÄR ÄNTLIGEN ÖVER!
Jag har fått byta grupp i förarintyget. Jag går nu med mina vänner och en lärare som verkar mycket, mycket bättre! Så nu ska jag njuta, läsa och njuta av en semla! Ännu ett plus är att vi fick sluta en halv timme tidigare idag och därför är jag redan hemma!
Hoppas eran dag varit lika bra som min!


fetisdagen

2012-02-21 ♥ 19:36:39


Idag är det ju fetisdagen och pappa har köpt med sig semlor hem! Till middag blir det köttfärsås och efter det blir det SEMLA! Hoppas ni också har fått semlor hem idag, det är ju bara för gott! Eller vad säger ni?


läskig katt?

2012-02-21 ♥ 18:57:37

Nu tänkte jag gå och ta en snabb dusch innan det blir middag vid TVn, vet inte riktigt vad som går ikväll, klockan nio är det iallafall House! Förarintyget är klart och jag har läst runt 20 sidor. Men innan jag går till duschen lägger jag in två kort på min läskigt söta katt...


hjälp med läxan, av en katt

2012-02-21 ♥ 16:39:42


study or tell i have to study?

2012-02-21 ♥ 15:42:45

Hej nu är jag hemma,
Skriver bara en snabbis såhär innan jag måste läsa och plugga förarintyg, vejnings regler

Men det känns lite såhär:

Eftersom jag egentligen inte orkar! Så nu har jag en undanflykt, jag ska ta något att äta innan jag sätter igång. Men egentligen måste jag plugga direkt, jag har två prov nästa vecka, spanska förhör imorgon och matte diagnos på fredag!


Bänkad vid annorlunda

2012-02-20 ♥ 19:13:00

Om ungefär en timme är det dags att bänka sig vid familjen annorlunda. Tycker mycket om familjen Norrström, sån himla mysig familj! Till middag blir det pytt i panna. Jag har läst från sida 71-102 idag, orkar inte ens räkna hur många det är och orkar inte ens tänka hur många det är kvar, det senare var värre. Men jag ska iallafall dra mig från datorn för idag. Jag har skolan nu och jag ska försöka uppdatera så bra jag kan, men som ni nog förstår blir det mindre uppdatering nu när skolan är igång igen!
Här är dagens outfit:

Byxor-Gina tricot
T-shirt-Bikbok
Kofta-Ullared
Strumpor-Newbody


Recept på blåbärs cupcakes

2012-02-20 ♥ 18:40:00


Långa delen kvar!

2012-02-20 ♥ 16:42:00

Nu är jag hemma från första dagen efter lovet i skolan. Det gick ganska bra iallafall, slutade tjugo i fyra! Nu har jag bara en sak planerat:

Ser ni bokmärket? Den långa biten är kvar! Jag har ELVA dagar på mig att läsa den långa biten! Fattar inte hur jag ska hinna det, Läsa från sida 71 till sida 405 och sedan skriva en bok recension INNAN FREDAG NÄSTA VECKA! Så nu ska jag gosa ner mig i soffan med boken och en kopp te!
skriver senare!


Malin

2012-02-20 ♥ 13:09:00


ready

2012-02-20 ♥ 09:08:25

Ja då är man redo för skolan, iallafall så redo man kan bli. Bortsett från att jag inte har några "riktiga" byxor på mig än! Jag har iallafall ätit en ordentlig frukost

Borde stå mig till lunch på detta! Nu ska jag ta det lungt en sista stund vid TVn innan jag gör mig helt klar att gå i skolan fram tilll påsklovet! Men jag får tänka positivt om typ 118 dagar åker jag till mallorca! 17 veckor kvar? Men hoppas ni alla har det bra, både ni som ska till skolan och ni som börjar erat lov nu!
*Puss


jordgubbar

2012-02-19 ♥ 19:29:45


Jag är hemma hos pappa nu, vet ni vad jag gör? Äter jordgubbar!
Sen så fixar jag iordning massa koder och användarnamn. Vi har massa saker som vi aldrig kommer ihåg så det försöker jag få ordning på nu och skriva ner det! Sen har jag förlängt mitt spotify konto idag och min mobil surf och ändrat om resten av mitt abonomang också!
Snart blir det så ska det låta och sedan wallander! Efter det blir det sängen eftersom att imorgon ska jag tillbaka till skolan.  *Ångest* Nu börjar ju lovet för många!


i got this

2012-02-19 ♥ 19:08:50


Tröja med ett skärp som jag hade tagit av när kortet togs.

Ett halsband från Italy!

Tre nya skal att skydda min älskling med!

Adobe photoshop 4.0

Presentkort, pengar, gummistövlar+strumpor!
Jätte nöjd!


Klädkällaren

2012-02-19 ♥ 11:25:24


Godmorgon,
Nu är jag vaken. Om typ fem minuter ska vi åka till klädkällaren. Fick massa fina saker igår, men jag hinner inte skriva om igår just nu. Jag måste nämligen göra mig iordning! Jag uppdaterar nog ikväll när jag kommer hem till pappa igen!

Jag vet ochså att det inte står något vid mina kommentarer. Asså, Namn, epost mm. Jag ska fixa det innom en snar framtid!
Ha en bra dag! Puss


Kamera info

2012-02-18 ♥ 10:07:02

Ni finns denna rutan i min meny

Godmorgon,
Jag är nästan klar, när jag fått på mig kläder är jag klar! Men jag vill nästan inte gå ut i detta vädret. Regnigt och eländigt! Regnkläder? Det blir iallafall ennu ett firande av min idag. Firad många gånder nu och minst en gång till väntar! Men nu ska jag göra mig klar och åka. Ha det grymt alla fina läsare!
Puss&Kram



Räkor, revben och katt

2012-02-17 ♥ 21:32:00


Nu sitter jag här med Lillis, allt är fixat för idag och nu kan jag slappa. Bakar bullar, tårta och käkat upp allt också. Mina kusiner och min faster var här och hjälpte till! Lillis ligger här vid mig och snart blir det räkor och för mig revben och baughett! Imorgon klockan elva åker jag till mamma, får se om datorn får följa med. Annars lånar jag mormors eller uppdaterar på söndag!
Ha de gött och sov så gott
^^puss^^


Vatten blomma

2012-02-17 ♥ 20:41:18



Vill du ta en bild lik dessa:

Fotograf: Malin - Kamera: Sony A290
Använd en sånhär:


Spraya vatten på blomman och ta fram kameran!
Enklare kan det inte bli!
(just dessa bilder är dock tagna ute efter regn, vilket fungerar lika bra!)


Vinter bilder

2012-02-17 ♥ 15:03:30

Ja, här kommer några vinter bilder!




Vintern är kall men jag kan inte säga annat än att det blir riktigt fina bilder av den!


Tårta

2012-02-17 ♥ 13:42:49


<3

2012-02-17 ♥ 10:10:04

En bild från i sommar, tagen på landet.

fotograf: min kusin - På bild: Jag, kusin och kusinbarn - kamera: Vet ej. (skannad bild)

Godmorgon,
jag är vaken,påklädd och mätt. Jag ska sätta igång med bullbak, hoppas jag hinner färdigt innan min faster kommer hit! Jag ska göra tårta också. Maräng och vanlig ihop! Gott (hoppas jag). Annas händer det nog inte så mycket idag, imorgon ska jag till mamma!


cupcake nr 2, blåbär

2012-02-16 ♥ 21:18:25

Ja, här har ni cupcake nummer 2.
Musigt var det, har ätit en halv av båda och imorgon får jag äta mer! Nu ska jag sätta mig i soffan, ta ett glas saft, en youghurt och kolla på biggest loser Sverige! Vilka kämpar! Imorgon är det ju faktiskt sista dagen på sportlovet, sen är det ju helg och återigen skola. Nästa lov är väll påsklovet i april? Men jag ska fixa recepten till er imorgon om jag hinner, baka kanelbullar och baka tårta!
Tycker ni denna cupcake ser god ut?
Vilken ser godast ut?


blåbär

2012-02-16 ♥ 19:57:15


Nu har jag bakat två sorters cupcakes. Dom jag visade förut och blåbär. Recept kommer till båda. Egentligen skulle det ju bli kanelbullar men det var så att jästen blivit dålig, men nu har pappa köpt ny så tidigt imorgon blir det upp att baka både tårta och kanelbullar! Men jag har hunnit en massa andra saker idag, känner mig riktigt duktig, fast middagen blev helt misslyckad!


Yey Cupcakes

2012-02-16 ♥ 16:33:48


Mina cupcakes är färdiga, VÄLDIGT söta med ganska goda ändå. Nu ska jag fixa några kort sedan ska jag börja med maten! Jag ska fixa och lägga ut receptet på cupcakesen sen. Kanske inte idag, beror på vad jag hinner med! Dagen har bara 15 timmar...
Tycker ni dom ser goda ut?


Fråga om lärare

2012-02-16 ♥ 14:59:55


Hur mycket vet man egentligen om sina lärare. Känner man dom egentligen?
Vad tycker ni?


Lukten av kanelbullar!

2012-02-16 ♥ 12:35:51


Tjobre, massa är fixat nu. Återvinningen, posten, dammsuga, badrummet och alla golven utan hallen och köket. Sen har jag även duschat och bytt Lillis låda. Känner mig riktigt stolt! Nu ska jag ta lite lunch innan jag fortsätter, nästa sak blir baka bullar. Älskar lukten av nybakta bullar som sprder sig i rummet!


today's to do

2012-02-16 ♥ 09:26:19


Vår?

2012-02-15 ♥ 19:49:49


Fotograf: Jag - kamera: Sony a290 - Motiv: Vacker vår sol?

Det blir bara en bild idag, för nu ska jag käka middag och kolla på Per Morberg! Men jag ska visa er fler bilder imorgon om jag hinner. Imorogn ska mycket göras. Får göra en lista snart... Kanske gör det senare och visar er! haha. På fredag kommer min andra faster hit, kanske ska det bakas kanske ska det städas. Men ni får se min lista se, promis!
Pyss


time past

2012-02-15 ♥ 18:06:47


Har ganska nyss lämnat Josefin och nu sitter jag här och pratar lite med pappa om olika stuff! Funderar på att gå och sätta mig i soffan och kolla lite på "112 på liv och död". Ikväll blir det ju "Sveriges mästekock". Vi var ute en stund förut så ni får se när det kommer upp någon eller några bilder här. Kanske imorgon eftersom jag ska vara hemma imorgon!
Vad gör ni? Hur mår ni?


Puss

2012-02-15 ♥ 12:45:43

Här är vi, och vi har fortfarande inte gjort något.

Funderar kanske på att ta resterna av pizzan från igår? Sedan ta på oss kläder och göra något, kanske också är en bra idé? Om vi orkar så långt som att ta oss upp ur sängen.
Vad ska ni göra idag?


Ostfralla

2012-02-15 ♥ 10:45:41

Godmorgon,
Nu sitter jag här med Josefin och vi har precis käkat frukost. Vet inte vad vi ska hitta på senare. Men igår spelade vi iallafall kort och lite annt.


Vi kollar iallafall på TV nu och har en galen Lillis som springer runt som en galning och vill ha uppmärksamhet. Kanske ska gå och klappa lite på henne? Vi har iallafall haft det mysigt. Kanske ska vi går ut och ta lite kort ihop sen? Med stativ och fjärrutlösare?

Vill ni veta en sjuk sak? I går när vi var i nordstan hittade vi I N G E N T I N G!
Uppdaterar senare!


Galenskaparna

2012-02-14 ♥ 15:08:00


Dessa gubbar är för goa. Kollade på dom på "så ska det låta" i söndags. Dom är så himla goa och dom bjuder så på sig själva. Man blir bara på så fantastiskt bra humör och kan inte låta bli att skratta eller le! Dom har hållit ihop i 30 år i år faktiskt. Hoppas dom håller 30 år till! Har ni sett macken? Jag har sett både filmen och serien, båda är så  roliga!
JAG ÄLSKAR NÄR FOLK KAN BJUDA PÅ SIG SJÄLVA, IALLAFALL NÄR DOM ÄR SÅ ROLIGA!

Love ya


the real me is the one who left

2012-02-14 ♥ 13:24:00


Nu åker jag


Biobiljett

2012-02-14 ♥ 12:31:47

Har precis njutit av en god fika med bullar och julmust. Jag fick även en födelsedags present av min granne, en biobiljett. Det blir nog En gång i phuket. Någon som sett den?

Idag har jag plattat hår, syns inte så bra på bilden.

En sak till, Glad alla hjärtans dag till er alla! Hoppas ni firar med mycket pussar och kramar. Iallafall att ni spenderar dagen med någon ni tycker mycket om! Jag ska spendera min dag med Josefin!

Nu ska jag slänga i mig något att äta medans jag sitter och och lyssnar på musik, innan jag ska göra mig iordning och dra mig mot Göteborg!


Snö

2012-02-14 ♥ 09:45:09


Såhär ser det ut utanför mitt fönster, måste ha snöat rejält inatt! Vill inte, Vill inte, vill inte! Det är kallt och jag hade ju planerat att få våren nu. Undrar när den behagar komma till oss detta året? Vi får väll se, jag ska inte leka i snön idag iallafall!

Vid elva kommer en granne förbi för att fika och klockan kvart i två åker jag för att träffa Josefin, det blir därför inte mycket uppdatering här på bloggen idag. Men får försöka ta igen det ikväll när vi kommer hem igen! Håll utkik!

Nu slö tittar jag lite på lyxfällan och snart måste jag gå och duscha...igen. Men jag ska ju inte åka för en två så jag hinner nog slänga in några/något mer inlägg innan jag åker! Ha en mysig tisdag alla fina läsare, Vad ska ni göra idag då? 


Frysta hallon

2012-02-13 ♥ 18:00:26


Fotograf: Jag - Kamera: Sony a290 - model: frysta Hallon
Har spelat sims och bestämt att Josefin ska sova här imorgon till onsdag. Och att vi ska till stan innan imorgon. Det blir mys mys! Men en sak som inte är mys mys är att snön är tillbaka igen, ganska rejält mycket också. Ett vitt lager på marken, får hoppas det inte håller i sig länge! Ikväll blir det familjen annorlunda!


operationen

2012-02-13 ♥ 16:18:30

Fått frågan om hur det ser ut där jag opererade i november! Därför tänkte jag att jag kan visa er det.


roses

2012-02-13 ♥ 13:50:22




painted nails

2012-02-13 ♥ 11:16:04

Nu har jag fixat naglarna och haft en ansiktsmask. Jag ska gå och duscha nu så resterna av ansiktsmasken försvinner. Såhär ser iallafall naglarna ut

Haha, inte så fina men ändå. Jag håller även på och smsar med Josefin, vi planerar en sova över och en tur till stan med en fika och shopping. Roligt skulle det vara! Sen har jag en till helt ointressant sak att säga. Jag hittade precis ett ärr på min mage... haha.


smoothie

2012-02-13 ♥ 09:54:53

Godmorgon suneshine,
Har precis fått i mig frukost. Smoothie blev det, jätte gott

Idag blir det nog bara att ta det lite lungt, kanske baka eller måla naglarna? Kanske kan jag också få på mig lite  kläder i tid och ta med mig kameran ut i det fina vädret. Får se hur dagen blir för min del. Idag känner jag mig iallafall helt frisk, alltså var det väldigt kort varit, skönt! Ska se om jag kan komma på något tips att lägga upp till er sen också!
Puss


Middag -> kontoret

2012-02-12 ♥ 19:24:11

Ja, här kommer dagens middag. Jätte gott var det! Ska se om det blir någon isglass till mig sen. Kanske inte, fick en överbliven liten julmust till maten...

Snart blir det iallafall Kontoret, tycker Ove är för skön, kolla fyran klockan åtta! Annars händer inget mer idag, ska inte bli allt för sent ikväll. Lillis ligger fortfarande och slaggar på mitt skrivbord, lilla slappis. Nu ska jag gå mot soffan och gosa ner mig där lite innan det börjar.
Vad har ni gjort idag?
Vad ska ni göra imorgon?
  
Puss och Godnatt!


Recept på Drömmar

2012-02-12 ♥ 19:07:21


rymdskepp

2012-02-12 ♥ 16:33:58

Detta är ett rymdskepp jag fick av min sexåriga kusin igår när jag fyllde år

Haha, duktig han är va? Jag fick två teckningar också. En där Lillis jagade en mus och en på en drake! Dom sa att det var istället för en blomma. Just nu sitter jag fortfarande i pjamas och jag tänkte gå och duscha nu, sedan blir det one piece! Lillis ligger bredvid datorn uppe på skrivbordet och hårar ner allting för mig, idag har hon varit otroligt slapp och knappt rört sig mer än till mat skålen en gång.

Ikväll blir det fläsk fliée och klyftpotatis med beanäsås, min favorit mat! Sen kanske jag kan lura till mig en isglass efter maten, jag har ju faktiskt fortfarande lite ont i halsen, fast det är mycket, mycket bättre! Men nej, duschen väntar på mig!
Puss


Vinnaren

2012-02-12 ♥ 16:03:00


Bakgrund

2012-02-12 ♥ 14:22:15



VILL DU HA EN NY BAKGRUND TILL DIN BLOGG?
Jag kan tipsa er om en sida där ni enkelt kan kopiera en kod och klistra in i er stilmall.
KLICKA HÄR


FÖDELSEDAG

2012-02-12 ♥ 13:37:33

Japp, nu är man 14 år!
Mådde mycket bättre igår, bara ont i halsen. Så vi fick gäster som firade min fjorton årsdag med mig! Jag fick fina saker som jag önskar. Men det blev ändå inte som jag tänkt mig. Jag hade tänkt baka tårta och kanelbullar men pga sjukdom fick vi köpa båda delarna, tråkigt men det fungerade.
Jag fick iallafall. Spegeln, skrivbords underlägg, miniräknare, pengar, kuddfodral och överkast

Tyvärr fick jag näsblod på över kastet, och lite i Lillis päls. Får se om det går bort! Lillis var iallafall med under gårdagen. Hela dagen var hon vaken, lilla katt. Till kvällen var hon rejält trött och slocknade som en stock! Trött katt

Nästa lördag blir det att fira födelsedag ihop med systern hemma hos mamma!


FÖRLÅT

2012-02-12 ♥ 11:14:04

Förlåt att jag inte uppdaterar!
Jag har inte orkat eller hunnit, men idag mår jag iallafall bra, bara ont i ryggen pch snorig. Ingen feber mm. Igår fyllde jag ju år. Jag berättar mer om allt senare, jag ska försöka göra en ny header nu också. Tänkte visa er de vanligaste katt namnen:


Ha det grymt!


Slagit till på riktigt

2012-02-10 ♥ 21:24:14

Ja, nu har sjukdomen slagit till ordentligt, feber, illamående och sjukt ont i halsen! Var bara med på tre första lektionerna i skolan idag och missade dom två sista, mådde och mår så himla dåligt. Idag har jag ätit sex stycken piggelin och ingenting annat innan pappa kom hem vid sex tiden då jag tvingade i mig lite potatismos... Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på Irene Huss

Hoppas ni mår bättre än jag gör, jag ska faktiskt sova nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon då det är mening att vi ska få gäster eftersom jag fyller år.

Sov gott

 


Spegel

2012-02-09 ♥ 19:59:02

Japp, nu är min nya spegel uppe på väggen(garderoben)

Lägg märke till glassen i min hand och den snygga lampan över


Nu ska jag käka köttfärsås och kolla på lyxfällan. Efter det blir det sängen för att få lite extra sömn och försöka friskna till, jag vill verkligen inte vara sjuk på min födelsedag!

Hoppas ni haft en bra dag!
Sov gott
Puss&Kram


Check

2012-02-09 ♥ 17:25:32

Vad tycker ni om denna tjejens uppdatering?!
Jag är värkligen lesden men jag har inte orkat, tror jag håller på att bli sjuk.

Ont i halsen-Check
Ont i huvudet-Check
Hostig-Check
snorig-Check
Ont i magen-Check

Men jag har iallafall fixat lite med designen, vad tycker ni om den? Klar är den såklart inte. Men jag ska ha en presentation i menyn, men jag väntar med att göra den tills jag blivit 14 (på lördag). Men kanske skriver jag bara född 1998?

Jag har iallafall käkat en glass för att lindra halsen lite

 Jag har drogat halstabletter och pappers nässtukar denna dagen kan jag lova.
Men dagen har förövrigt varit bra. Två hål timmar. Slöjd, Engelska, matte, no och dom två lektioner vi var lediga hade vi Data och spanksa. I NO fick vi förövrigt sluta 30 minuter tidigare!


HEJ HOPP, SNYGG KROPP!

2012-02-08 ♥ 13:54:30

De är mitt motto, följ de hela livet och du kommer garanterat* att bli bajsig!
* jag kan inte garantera något..

"hon. Den. Där. Tjejen. Är. Omogen."
Ha, där har ni feeeel!
Muhaha..

Tjaaa, jag är Malins nya katt.
Malin älskar mej.
Massor.
Nä.
Jag är en fågel.
Kraks!

Nä, jag är en människa, en Moa faktiskt.
Allmänt grym är jag också.

Här finns jag!
Www.baradiinmoa.blogspot.com


Två timmars hål

2012-02-08 ♥ 12:36:04

Tjenare, nu kan jag kryssa so, svenska och spanska. Egentligen ska jag ha idrott (skridskor) nu, men läraren är sjuk så det är inställt. Så istället sitter jag i hallen vid skåpen tillsammans med Victor, Hanna och Josefin. Har precis ätit bullar och druckit varm oboy, gotti gotti. Om en och en halv timme är det dags för förarintyg igen!

Nu ska jag ha det lite soft i skolan. Hoppas alla har det bra idag!

 


NO prov, check åt h*......

2012-02-07 ♥ 19:47:36

Som sagt, NO provet är gjort och det kändes inte det minsta bra, kunde ingenting och allt kändes bara fel! Hoppas jag får över tjugo iallafall och slipper göra omprov! Dagen slutade iallafall bättre, IKEA och shoppa. Blev ett överkast till sängen, spegel, lampa, ljus, återvinnings lådor och några "köks" lådor. Idag han jag inte göra om designen, får se hur jag har det imorgon. Spanskan måste göras imorgon eftersom den är till torsdag! Imorgon på idrotten är det skridskor! Lite kul iallafall


Nu blir det att göra middag, SJUUUKT HUNGRIG TJEJ HÄR! Efter middagen blir det äntligen hemma, house och sova som gäller!
Do nice, have a surprice!


IKEA shopping

2012-02-07 ♥ 17:26:00

Nu borde, ska och hoppas  jag vara här:

Jag ska köpa bland annat lådor, spegel, lampaa, överkast, kuddfodral och skrivbordsunderlägg. Sen ska jag leta efter gympa kläder och ett par byxor, något jag verkligen behöver ha. Hoppas det blir mycket shoppat!

write ya later, Bye bye


Kallt? eller vad?

2012-02-07 ♥ 12:30:00

Gud, usch så kallt det är ute, havet är halvt fruset, iallafall inne i sunden.

Hoppas det inte håller i sig så länge detta året. Ska sommaren typ försvinna helt eller?
Vad gillar ni bäst?
SOMMAR/VINTER?


Elak katt!

2012-02-07 ♥ 06:20:35


På bilden ser ni en riktigt elak katt som rev mig på läppen igår så det började blöda. Fotograf: Jag, Kamera:Sony a290.

Nu är jag vaken och egentligen ska jag inte sitta här, jag ska äta frukost ta på mig och träna in i det sista till NOn. Idag kommer jag inte hem efter skolan men jag skriver tidsinställt till er! Men nu kollar jag lite på en plats på landet och sedan blir det våra bästa år. Vad har hänt med alla program på TV? Men nu måste jag fixa för att komma iväg till skolan senare! Ha en bra dag!


söta örhängen!

2012-02-06 ♥ 19:37:50

Hej igen, här kommer ett lite längre inlägg än det förra. Jag har spenderat eftermiddagen och början av kvällen med pluggning. Nu har jag upphåll och sedan blir det återigen pluggning. Låter som ett boring life, vilket det värkligen är i stunder! Men en sak är ganska kul, Idag kom julia med posten! kolla vilka söta örhängen man fick med:

(dålig bild, hade svårt att få helfokus)

Snart blir det alltså mat och sedan familjen annorlunda (plugget får vara i reklamen)
Visst tycker det är dumt att ha prov på morgonen(vi har 09.10 eller något) men jag tycker bara det är skönt att få det gjort. NO är det ämnet jag har svårt för. Allt som rör NO fastnar inte i min hjärna, in i ett öra ut i ett annat! Hoppas det går bra iallafall, önska mig lycka till!


Just nu

2012-02-06 ♥ 16:55:57

NO // Saft // Bullar // One piece // soffa. ALLT som behövs för att träna till NO prov!

 


vad föredrar ni?

2012-02-06 ♥ 13:10:00


Önskar er en bra måndag

2012-02-06 ♥ 08:18:27


God morgon,
Snart är det skolan som väntar på mig, en vecka till! Snart ska jag gå och ta en dusch och sedan packa väskan. Efter skolan blir det plugg till NO provet, kommer få sitta hela natten och hela kvällen! Tråkigt! Ha en bra måndag kära vänner!

Imorgon tänkte jag göra om hela min design igen eftersom att den dampar med mig, blir så trött på det! Vi får hoppas det blir bättre!


Dödsängeln

2012-02-05 ♥ 21:05:22

Nu blir det detta resten av kvällen här hemma:

Har precis drukit lite te och nu ska jag sätta mig vid TVn och kolla på Wallander. Efter det blir det sängen för att orka gå upp till skolan imorgon, skönt är det iallafall att vi har sovmorgon till 10.10! Men nu är Ebba är i Thailand, (lilla fuskis) får jag ju åka ensam till skolan i en hel vecka! Men såg ni sista ordet. EN VECKA, sen är det faktiskt sport lov, eller februari lov om ni föredrar det ordet! KÄPA EN VECKA TILL, Det klarar jag, peppa, peppa, peppa.

Sov gott alla fina och fantastiska läsare, vi hörs imorgon!
Har eran helg varit bra?


Vinnarna och ny omgång

2012-02-05 ♥ 19:21:41





___________________________________________________________________________________________


KEMI PROV!

2012-02-05 ♥ 17:17:41


Undra vad min knas katt gör nu?! Snart ska jag åka hem till henne. Jag har precis tagit en fika med mormor och det var gott, jag är ju lite av ett kakmonster. Vet ni en sak till jag nyss kom på?! Jag har kemi prov på tisdag! På tisdag, jag har inte tränat något och mina böcker är i skolan, SKIT! Ska jag plugga hela natten mellan måndag och tisdag eller?

Men ni glömmer väll inte anmäla er till dagens blogg, en vinnare utsees när jag kommer hem ikväll.

Klicka på bilden gör att komma till inlägget och anmäla er!


Sedan tio

2012-02-05 ♥ 12:08:39

 

Hej på er, idag har jag varit vaken sedan klockan tio och jag har hunnit äta frukost, ta en dusch och pussla lite! Vi har kommit ganska långt faktiskt! Vet inte riktigt vad vi ska göra under dagen, ingenting bestämt än! Kanske blir det en hemma dag eller kanske IKEA?

Glöm inte anmäla er till dagens blogg, ni hittar det några inlägg ner eller i menyn under kategorin "dagens blogg". Vinnaren eller vinnarna kommer att dras ikväll!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men här är iallafall dagens outfit:

 


Melodifestivalen

2012-02-04 ♥ 20:31:26

Pusslet blev inte klart och nu har vi slagit oss ner vid melodifestivalen. Fyra låtar har gått och tycker det varit sådär asså... Men måste jag välja en får det väll bli den fjärde, Vilka av er kollar eller kollade? Vad tycker ni om programledarna än sålänge? Helena, Sarah och Gina

 


Kreativa

2012-02-04 ♥ 17:58:45

Hej igen! Nu sitter jag hemma hos mamma och myser. Vi var ute och handlade en liten sväng förut. Förut käkade vi tacos och sen har mamma käkat godis och jag kakor! Men just nu är faktiskt jag och mamma väldigt kreativa (säger man så?) Vi håller iallafall på att pussla, ett pussel med 540 bitar. Det är ganska svårt ska jag säga er!


Tråkigt skrivet...

2012-02-04 ♥ 11:44:19

Vaknade vid kvart i tio och kvart i elva åkte jag med färjan. Nu har jag kommit hem till mamma och sitter på hennes veranda! Vet inte vad vi ska hitta på, något kul hoppas jag på. Idag är det iallafall svin kallt ute, -16 grader visar min mobil nu, usch! Är bara lite avundsjuk på min kompis som åker till Thailand idag, ha det då bra Ebba! Men jag har inget mera att skiva just nu, tråkigt inlägg, förlåt!


Dagens blogg

2012-02-03 ♥ 21:14:00


         Kommentarer som inte har med detta att göra kan ni kommentera i ett annat inlägg, tack!Vinnare utsees på söndag
Lycka till /Malin


sprängas?

2012-02-03 ♥ 19:40:34


Det var vad jag precis åt, känner mig som en svullen ballong. Propp mätt och slapp, så det ska vara efter att man har ätit pizza, eller? Om en stund är klockan åtta, vet inte vad vi ska kolla på, vet inte ens vad som går idag? Mums glass blir det iallafall senare, eller kanske en smoothie?
Äntligen är det iallafall helg, vad ska alla göra i helgen?


Klipp

2012-02-03 ♥ 17:53:08




kusiner och katt

2012-02-03 ♥ 14:43:31


Foto: Jag, Kamera: Sony a290, modeller: Kusiner och katt

Nu är mina kusiner här och även idag hade jag tänkt baka. Jag tror vi har bestämt vad det ska bli! Men det får ni inte se nu. Äntligen är det iallafall helg och ikväll blir det pizza! Imorgon ska jag åka till mamma, hoppas det blir trevlig sen är jag där resten av helgen! Vad ska ni göra i helgen?


43/43 yey

2012-02-03 ♥ 12:11:03


recept på något gott?

2012-02-03 ♥ 07:15:36


(arkiv bild)

Jag nu ska jag dra mig mot skolan och kämpa den sista dagen innan helgen. Men fredagar är ganska cool i vår klass! Jag är bara lite avundsjuk på en klasskompis som åker till Thailand imorgon! Nu börjar jag få panik, har SO prov om media om ungefär en timme och jag kan knappt något alls. Har inte orkat träna så mycket och sakerna vill inte fastna i min hjärna. Jag får träna påvägen till skolan, eftersom att vi tydligen ska få betyg till sommaren...

Men nu ska jag packa ihop mig och sra mot skolan. Efter skolan (slutar klockan två) ska jag baka med mina kusiner. Men jag uppdaterar så klart när jag kommer hem innan baket. Någon som har tips på något gott man kan baka och frysa in? eller småkakor?


Recept på enkla kanelbullar!

2012-02-02 ♥ 19:45:00


KANELBULLAR

2012-02-02 ♥ 18:45:17


Japp, självklart kanelbullar!
Dom är klara nu och jag tycker jag lyckades ganska bra för att vara första gången jag bakat kanelbullar. Men självklart lärde jag mig något till nästa gång, större formar eller mindre bullar. Men dom jäste mycket när dom jäste i formarna! Men det var iallafall ett jätte enkelt recept, det kommer strax upp till er också!


låten tröjan du hatar

2012-02-02 ♥ 18:23:01


   


Jäst och Kanel

2012-02-02 ♥ 16:38:44


(webcam)

Musiken på högsta ljudet och ännu en gång förberedelser för bakning! Kan ni gissa vad det är om jag ger er ledtrådarna Jäst och kanel? Men det är vad jag ska göra nu och en tid framöver! Egentligen behöver jag öva till SO provet imorgon men jag får göra det medan det jäser eller något!

Vad gör ni?


5 tips

2012-02-02 ♥ 11:22:00


-

2012-02-02 ♥ 06:51:35

Godmorgon,

Idag blir det skola och det blir nog bak efter det idag också, kanske får ni ett nytt recept? Idag efter slöjden har vi 40 min rast och då får det bli ICA för att handla "baksaker". Annars får vi se vad som händer under dagen, vet inte faktiskt. Vet knappt vilken dag det är, torsdag? Mer än halva veckan har iallafall gått och snart är det dax för helg igen, skönt! Men jag ska inte störa mer idag. Ieftermiddag kanske jag ger första designtipset!

Ha en trevlig och skön dag
Puss och Kram


Fråga

2012-02-01 ♥ 21:35:00



En månads UTAN godis

2012-02-01 ♥ 20:24:58

Som rubriken!

(google)
En månad utan allt detta godis som finns idag! Känns väldigt bra, men nu fortsätter det. Inget godis på ett tag till, jag ska nämligen tävla med två kompisar om vem som klarar att INTE äta godis på längst tid, hoppas jag vinner annars måste jag ge bort 20 kr!

Men jag ska iallafall kolla på TVn en stund nu och sedan läsa lite till SO provet på fredag. På fredag eller lördag ska jag till mamma, har ännu inte bestämt vilken dag det blir!


lätt recept på kolakakor!

2012-02-01 ♥ 18:24:00


Isbak

2012-02-01 ♥ 17:05:38

Isen ligger lite nu, det flyter iallafall runt isbitar, jag sa ju i morse att det var kallt! Just nu ligger det på runt tre minus grader!


Jag ska iallafall baka nu, fyller ju år om ett tag och måste ju ha något att bjuda på, men jag visar er vad jag bakat senare!

Vad gör ni alla andra?


låten äcklig

2012-02-01 ♥ 11:50:00


spotify top





81 dagar

2012-02-01 ♥ 07:01:38


Nu vill jag har sommaren tillbaka!
God morgon i allafall, nu är jag vaken och har ätit. Egentligen ska jag gå upp och ta på mig kläder och packa väskan innan jag ska gå till skolan, men min säng är så varm och det är så kallt utanför, COOOLD! Men det är ett måste, har ju förarintyg idag, dumma kossa...

Ha en bra onsdag, efter denna dag har mer än halva veckan gått, och idag är det 81 skoldagar kvar till jag går ut sjuan, låter inte så bra... Men bättre än 100 dagar. Men jag hoppas det går fort, fort och jätte fort. Det går nog fort till jag fyller år iallafall, bara 11 dagar kvar!


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0