OK

2013-11-05 ♥ 22:27:54
Och inte "OK", som i att jag är okej, fördet  skiter i i ändå! Utan "OK" som i Ostindiska kompaniet. Jag pluggar historia och ifall att någon mot förmodan skulle ha en intressant fakta på lager om just mitt "OK" så är det högst välkommet i detta nu! Även om man har ett intressant fakta angående "triangel handel" så vore det riktigt schysst! 
Förövrigt så var det öppna huset bra! För er som ska söka gymnasium till jul så kan jag bara råda er till att gå till så många intressanta som möjligt, det är verkligen givande och man kan känna av atmosfären ( JA, det kan man göra överallt på jorden om man befinner sig innanför jordens atmosfär, men ni försår) och få svar på alla frågor! 
Dagens tips från coachen!  

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0