GOTT NYTT ÅR om en minut

2011-12-31 ♥ 23:59:00


nyårsaftons naglar

2011-12-31 ♥ 18:01:42

Här är naglarna för kvällen





Inte jätte nöjd, mina nagelband och huden runt naglarna är slut. Ett av nyårs löftena blir att inte riva av eller bita på naglarna!


ProViva Shot!

2011-12-31 ♥ 15:43:10

Har ni druckit dessa



Köpte denna igår när vi handlade, har hört att den ska vara bra mot magen. Men även om magen skulle bli sjukt bra så skulle det nog inte vara vart det. Iallafall inte jorgubb och Lime. Den var INTE god! USCH jag tyckte inte den var det minsta god. Om jag då ska tipsa om något annat som ska vara bra för magen så är det Aktivia youghurt, Dom är dessutom väldigt goda! 

På bilden kanske ni se mina naglar, alltså dax att fixa dom nu. Då får jag ju även inviga min nagel blås apa som jag fick av min syster i julklapp! Såklart blir dom lila, så dom matchar klänningen, visar er senare!


Lite fina bilder

2011-12-31 ♥ 14:26:26


Har varit iväg och grillat korv nu på förmiddagen, till korven blev det julmust och varm oboy. Pappa är kvár ute men jag har kommit hem eftersom det var så jädrans kallt om fötterna , eller tårna om man ska vara exakt! Men mysigt var det sålänge jag var där iallafall!

Under natten har det fallit en millimeters snö, så lite vitt var det när jag vaknade imorse. Men inte så det gjorde någon skillnad. Om man tänker på hur mycket snö det var förra året vid denna tiden så är det inget alls. Men nu när ju är över behöver vi ingen snö!

Klockan sju är vi bortbjudna och det är ju inte jätte långt kvar då jag ska duscha byta om mm. Men det ska bli mysigt att "festa" lite. Men tydlien ska det vara ganska mycket folk så det blir nog trångt och orörligt.

Just nu sitter jag slappt i soffan och funderar på att koka en varm kopp te. Jag kollar även på Sanslösa barnkalas, det är sjukt! Vissa av barnen i programen vill inte ens ha det så, föräldrarna tycker det är roligare!

Hör kommer några bilder jag tog när vi grillade förut:








Ny klänning i garderoben!

2011-12-31 ♥ 01:13:12

Idag hittade vi en del små saker på torget, bland annat lite ansikts kräm, kläder till pappa, bubbel, tråd, mat och såklart en klänning till mig. Ganska nöjd med den, iallafall den bästa jag hittade, jag gjorde en egen lösning då den satt lite långt ner vid halsen... Men det syns inte eftersom jag ändå ska ha en "kavaj" över!
Smyg ledtrådar till klänningen:
Lilla
Från bik bok
90 kr, 70%rabatt. FYND!
Det är det ända ni får veta innan ni får se klänningen imorgon!

Vi var hemma vid halv nio och innan vi plockat upp allt, vips så hade den blivit nio. Då åt vi thai maten som vi köpte med oss på vägen hem, väldigt gott. Den ena var dock väldigt stark, hihi. Men den gick att äta och var ganska god ändå. Efter maten blev det gurka och morötter med dipp.

NU: Lyssna på ljudbok, Camilla Läckbergs Predikanten och aldeles strax sova. Måste ju orka vara uppe länge imorgon, eller idag om man ska vara sån, iallafall på nyårsafton! Kamera batteriet är laddad för att ta mycket bilder imorgon, klockan 12.
IMORGON: Sova länge, grilla vid fotbolls planens grillplats med en "del" av ön. Duscha och sedan gå på fest  och äta god mat (hoppas jag). Sist men inte minst klockan tolv kolla på raketer!

Nu ska en inte så trött tjej sova
GOD NATT

(Gammal bild)


Usch+outfit

2011-12-30 ♥ 15:02:00

Sitter på buss 20 nu, hade tänkt uppdatera på buss 24 men fick ingen ro. Några hållplatseer efter mig kom det på en äcklig j*ävla gubbe, han tog på min axel och typ sluddra "mår du bra". först tänkte jag bara "okej" sen gick han bak i bussen. Efter ett tag kom han fram och satte sig bakom mig (då stängde jag av datorn) Sen tog han fram något och började skvätta något som jag inte vet vad det var. Sen satt han och pratade där bakom och typ petade på en tjej bredvid mig, Jag bara längtade till jag skulle få gå av bussen, äckligt var det iallafall och lite läskigt!

Eftersom jag sa att jag bytt buss kanske ni fattar att det tillslut blev Frölunda torg som blev målet på min resa. Det är ju så jätte stort där nu när dom byggt ut. Så nu hoppas jag bara på att hitta något. Pappa ska möta mig där fyra så vet inte riktgt vad jag ska göra när jag kommer fram, borde vara framme om ungerfär en halvtimme så jag får väll gå och kolla efter en klänning innan pappa kommer eftersom han ändå tycker jag har så svårt att bestämma mig, haha.

Jag hann iallafall få två snabba outfits bilder med mobilen innan jag stack och dom har jag nu fått över till datorn. Här är alltså dagens outit:


Fick även en bild med katten!
Önska mig nu lycka till med klännings jakten!
Puss


Gilla

2011-12-30 ♥ 11:27:58

Vet ni vad jag gillar? detta:

Telias 4G bredband!
Vi satte ihop det igår, har alltså bara använt det sen igår kväll och jag älskar det redan! Snabbt, snyggt och enkelt!

För övrigt har jag precis vaknat och jag måste snart duscha, jag vet ännu inte när jag ska åka så det är bäst att vara klar. funderar även på att hoppa frukost och om en stund gå direkt på lunch. Har inte hittat någon klänning(Jag tror det blir en klänning) än och jag vet inte ens vart vi ska? Frölunda torg eller backa plan? Men om jag hittar en klänning så får ni ändå inte se den förän det är nyårsafton, vill inte avslöja den innan. Så nu hoppas jag bara på att hitta någon/något fint! 

Nu ska jag gå och fika med farmor och två grannar tydligen. Får se om datorn får följa med idag. Det är inte säkert att jag orkar bära den i stan när jag ska prova kläder och allt! Men om jag har med den så uppdaterar jag senare.

Vad är det för dag idag? ä, vad tusan. Ha en bra dag!
Puss


Klart

2011-12-29 ♥ 18:40:31

KLAAAARA!

Nu är pannkakorna klara och det blir middag. Pappa är ju hemma nu! 12 pannkakor blev det. Skulle gjort dubbel men det får jag göra nästa gång.
Ikväll går inget bra på TV så kanske blir det en film? Det ända som jag kan se är svagaste länken (och simpsson men det vill inte pappa se)

Jag ska lägga mig och min rygg i soffan nu, imorgon blir det in till stan och leta nyårs kläder/klänning. Hoppas vädret blir bättre!

Pussar från mig, hoppas ni får sova gott trots att vinden tjuter!


Duktig katt

2011-12-29 ♥ 17:55:27

Här har ni en duktig katt som fick godis belöning efter sin dusch!

jag sitta i duchen och hålla henne, vi blev nog nästan lika blöta men det gick bättre än förra gången!

Just nu är det full fart med pannkaks stekning här hemma. första klar, kanske 12 kvar... Men jag kan ju springa lite mellan stekpanna, TV och dator!

Men det viktigaste med detta inlägget var att säga att min katt är så duktig!
Älslings katt!


Pannkaks recept någon?

2011-12-29 ♥ 16:37:25

Älvsborgs bron är avstängd så pappa måste åka runt, vem vet när han är hemma?
Detta resulterade i att jag fick bestämma och fixa middag, då till mitt problem... Är det någon som kan receptet till pannkakor? Kommentera gärna med erat pannkaks recept NU! Tack på förhand.

En sak till, shit vad ont i ryggen jag har. Kände inget imorse när jag vakna. När jag gick upp sa det bara knak, sen har jag haft ont och inte kunnat gå rakt på hela dagen. AJ! Går här och ajar mig, katten är borta. Tror det beror på att jag tänkte duscha henne idag. Sen jag tänkte tanken har jag inte sett henne mera idag!


gör din egen vaniljlatte

2011-12-29 ♥ 14:44:06

Ja, som jag sa förut hade jag tänkt baka(chokladbollar). Så jag satte på kaffe men ångrade mig så istället gjorde jag en latte

Ganska god faktiskt!
För att göra din egen gör såhär:
1. fyll 1/3 av glaset med kaffe och blanda i vaniljsocker efter smak.
2. ställ mjölk i mikron och vänta tills den är varm, ta sedan ut den.
3. om du har en liten latte visp tar du den annars kan du sätta ena vispen på elvispen och vispa upp mjölken så den blir lite skummig.
4. Häll mjölken i glaset med kaffe och vaniljsocker
5. om du vill kan du sedan hälla lite kanel på toppen, sedan är det bara att njuta!
Lycka till.

Nu ska jag äta min middag, rester. Mackaroner och köttbullar med ketchup!
Puss


SOVMORGON

2011-12-29 ♥ 12:01:54

God morgon,  här är en tjej som tog sovmorgon till elva idag. Sen har jag hunnit kolla på TV och ätit frukost efter det. Jag har nu börjat insee vilken panik jag kommer få när skolan börjar igen, kommer inte kunna vända rätt på dygnet igen. Somna ett och vakna elva, gjort det två dagar i rad nu... Jag kollar på TV fortfarande, dom ända kanalerna som får signal på min TV nu är barn kanalerna (nickelodeon, Disney chanal).

Idag hade jag tänkt att baka, kanske muffins eller något. Det blir iallafall en slapp dag idag efter några långa dagar med mycket fart och flyg! Men det är mysigt det också, med mycket folk och så menar jag. Imorgon måste jag återigen in till stan, jag börjar nu få panik över vilka kläder jag ska ha på nyår. Jag får gå in och leta lite på internet. Jag funderar på klänning, fast det är ju kanske inte jag? Brukar inte ha det...

Nu ska jag fixa lite andra saker, bland annat leta upp en ny bakgrund!  Vad ska ni göra idag?


-

2011-12-28 ♥ 21:16:56


snygga brillor

2011-12-28 ♥ 17:36:24

Nu är jag hemma från bion, jag och Josefin hade trevligt. Vi fikade på ett cafe, salladen var dock inte så god, sen åt Josefin en kärleksmums och jag en varm choklad på bion! Vi var i väldigt god tid så vi fick vänta länge... När bion väl började fick vi väldigt "snygga" brillor, eller inte.   


Filmen var förövrigt inte så bra engligt mig och Josefin, men alla är ju olika. Jag tyckte den var ganska tråkig och lång, typ kolla klockan hela tiden... Men med Josefin bredvid mig var den uthärdig. Sen är det ganska jobbigt att sitta med glasögonen hela tiden, jag tog av dom då och då. Till bion idag var det endast halstabletter och en ramlösa. Ganska nyttig bio för engångs skull!

När vi satt på buss 24 påväg in till stan så var det en tjej som kollade på busslinje skyllten inne i bussen och hon bara " varför står det 24, är det julafton idag?" haha.

Nu är det skit väder ute igen, det var lite på dagen men det värsta började när jag gick av stora färjan och skulle gå till lilla. Piss blöt blev jag, hatar det. När jag väl kom  hem såg jag att Lillis om möjligt lagt ännu mera granbarr i min säng, det ska hon få städa upp sen. Nej, jag får väll gå och skaka mitt lakan nu om det inte regnar allt för mycket ute. Hoppas det är någon idé eftersom att hon just nu återigen ligger bakom granen!

Tack för idag Josefin, jag älskar dig!
Jag älskar er också!
Puss & Kram 


På bio med Josefin!

2011-12-28 ♥ 14:15:00


Det märks att hon är hemma!

2011-12-28 ♥ 09:20:54

Nu märker vi att Lillis är hemma, titta vad hon har gjort i min säng:

Inte bara i min säng utan i resten av huset också, blir myckert att städa när granen åker ut, men det får pappa göra. haha! Egentligen har jag inte tid att skriva detta inlägget, jag måste snart åka in till stan, jag och josefin ska se tintin i 3D! Bion börjar halv två, tror jag det var och vi ska äta innan dess, mysigt.

Igår fick jag även ett svart fodral till min mini PC, det var riktigt gött att ha med på bussen, jag han till och med skriva en reklam artikel till en skoluppgift, känner mig duktig, nästan iallafall, det var ju trotts allt den lättaste av artiklarna, men nu är den gjord!

Just nu äter jag en macka med rödbetssallad och ett glas, äpple, apelsin och mandarin juice. Jag älskar juice
jag ska se om jag hinner skriva ett tidinställt nu så ni har något att läsa sen!

Jag älskar dig katten!

Ha en bra dag!


bildtext

2011-12-27 ♥ 20:15:00


24

2011-12-27 ♥ 15:02:40

Nu sitter jag på buss 24 påväg till stan, jag ska byta till buss 20 på eketrägatan. Jag har med mig min nya kompis, jag har lite svårt att trycka på rätt tangenter eftersom att den sitter mycket tätare och mindre på denna en på min stora dator hemma men jag är väldigt glad för min lilla acer aspire one ändå! Just nu är det skakit att skriva, bussen är inte direkt stilla när jag skriver, haha. Men ändå, när jag gick hemmifårn fick jag väldigt brottom, glömde helt av tiden och han inte äta eller något, bara packa ner datorn i massa handdukar och sedan ner i väskan! Men jag behövde ju inget mera, jag han inte ens ta min vinter jacka, men pappa ska ju möta mig när jag kommer fram om ungefär lite mer än en timme.

Det ska bli väldigt mysigt att få hem Lillis ígen, men jag tror hon haft det bra hos mormor och Lars iallafall, jag känner mig trygg.

Jag lovade ju dagens outfit, här kommer den:


Nu ska jag snart byta buss så tjenixen för denna gången, jag ska nog gå in på press byrån och köpa mig en dricka och macka innan jag hoppar på nästa buss, Puss&Kram


Letar Bio

2011-12-27 ♥ 13:24:29


Sitter här med en julmust och har precis duschat. Jag sitter och chattar med Josefin, vi försöker bestämma en film att se imorgon! Vi har iallafall lyckats bestämma dag...

Kvart över två ska jag åka in och hämta Lillis, har pratat med mormor och hon skulle försöka få Lillis att vara framme när jag kommer, haha. Lycka till mormor! Nu ska jag ta outfit kort till er! Jag får se om jag tar med mig datorn in till stan sedan, jag har ju inget skydd att ha den i än. Det står nummer ett på min att köpa lista. Nummer två är kläder till nyår! Jag har så svårt att köpa fin kläder!

Jag ska kolla lite på svampbob nu och kanske ta en macka till innan jag åker in till stan!
Kisses


-

2011-12-27 ♥ 11:37:35


Precis vaknat,
Om en stund ska jag chatta med Josefin på facebook, sen ska jag åka in till mormor och hämta Lillis. Om du ser detta mormor, ring mig! Får snart veta vilken bio jag och Josefin ska se i veckan! Längtar tills vi får träffas igen. Om en stund blir det också frukost, jag tror det blir tekaka och rödbetssallad eller skinka.

Idag har jag bestämmt att jag ska ha min nya tröja, den stickade. Till den ska jag ha ett linne under och jeans eller tights, inte bestämmt det än... Jag älskade den tröjan, jag fick den av min faster och hennes man!
Jag ska visa er sen när jag har duschat och frächt upp mig lite, kan inte visa mig såhär!

Men nu ska jag fixa lite här, vi hörs!
Puss & Kram


Aspire one

2011-12-26 ♥ 19:08:58

Ni kan inte gissa vad jag sitter och skriver på nu!
Det är en:

Pappa köpte den på juldagen innan han hämtade mig, samtidigt som han fick tillbaka 800 kr på min blixt! NICE!
Pappa betalade hälften av den och jag betalade hälften. Den har en storlek på 10.1 så det är en mini PC, jag ska ha den bland annat på bussar och i skolan, min bästis Josefin ska också köpa en mini PC så vi kan ha dom ihop i skolan, när vi skriver så mycket i skolan får jag en bubbla på fingret för jag håller så konstigt, det har jag alltid gjort!

Nu kollar jag iallafall lite på MTV och ikväll blir det BARA te och frukt, jag är så himla mätt fortfarande! Till det blir det nog SOS luftens hjältar!

Så nu ska jag stänga av här och bara slappa, det har varit ett par sena kvällar och tidiga morgonar så nu orkar jag inte så mycket mera!

Puss och Godnatt!


Jul hos Pappi

2011-12-26 ♥ 17:05:55

Här kommer alla julklappar jag fick igår när jag firade jul hos min pappa:







ALLT:


Här kommer några kort som jag tog under resten av juldagen, mest kort är det på mina kusiner, dom enda som egentligen vill vara med på kort...





Jätte mysigt hemma hos pappa också. Denna julen har varit jätte kul. Lite besviken på vädret bara eftersom att det inte har varit jul väder och jag har knappt haft några julkännslor...
Men jag här ätit så man spricker och knappt kan röra sig två dagar i rak och jag har fått massa fina julklappar, allt som stod på min önskelista utan en sak, det var ett macro objectiv. Men jag todde inte jag skulle få det så jag är jätte nöjd ändå!

Mina kusiner som bor i närheten är fortfarande här så nu ska jag ta ett glas äpple juice och sedan gå ner till dom, när dom gått hem ikväll ska jag slänga mig vid TVn och bara slappa, idag blir nog ingen sen kväll och imorgon blir det sov morgon. Inatt la vi oss tre och gick upp halv tio! haha!

Puss alla härliga!
Hoppas era jular har varit lika härliga som min!


Jul hos Mammi

2011-12-26 ♥ 13:36:03

Här kommer bilder på allt jag fick i julklapp på julafton när jag var hos min mamma, det är även några andra bilder i slutet:








ALLT:


Jag är SUPER nöjd med alla fina julklappar, tack så jätte mycket!

Här kommer några fler bilder, inte så många eftersom att jag inte hade så mycket att ta på och att jag inte vill visa alla på kort här på bloggen:


(alla klappar som deltog i present leken)

(Jag tester fjärrutlösaren, den fungerade)

Tack för en riktigt mysig och trevlig julafton
(syster, mormor+man, mamma+Man, + två till)

Pappas jul kommer upp senare under dagen om jag hinner.


Tack Gumman!

2011-12-26 ♥ 12:39:00



Dessa två fina julklappar fick jag av min älskade bästis Josefin, jag älskar dig gumman!
Hoppas du också blev nöjd!
Puss


Nytt skal från jbutiken.se

2011-12-26 ♥ 12:28:18

Jag har nu fått skalet jag vann hos http://beattriicee.blogg.se/ i sammarbete med http://jbutiken.se, Jag älskar det! Tycker det är jätte fint, men ser apple märket och det är tunt (och genomskynligt)! vad tycker ni? såhär ser det ut:




 I love it anyway!


Massa fint och Elin

2011-12-25 ♥ 23:19:15

Sitter här med Elin nu.

Vi sitter i soffan och installerar sims, snart ska vi spela. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta lite saker för er.
1. Jag älskar dig Elin
2. Jag har fått jätte mycket fina presenter(som jag kommer lägga upp imorgon eller på tisdag)
3. Jag har haft en fantastisk julafton och en fantastisk juldag.
4. En sak till har jag Fått/köp men det berättar jag inte nu!

Jag har ätit så jag nästan spricker båda dagarna, julbord, julmust och massa godis!
Nu ska jag ladda upp några bilder innan spelet instalerats men somsagt uppdaterar jag inte om det förns imorgon!

Puss & Kram


Redo för nästa

2011-12-25 ♥ 09:28:55


Här är en tjej som är klar och redo för nästa julafton.

Igår fick jag massa julklappar men jag fick ingen lucka att uppdatera någon gång. Jag har ingen lång lucka nu heller. Tänkte bara att det skulle finnas något att läsa. Pappa kommer runt halv elva och innan dess ska jag äta frukost och packa mina saker.

Jag fick iallfall:
Fjärrutlösare, Fotobok, blås apa, en ljuslykta med skumtomtar, kattgodis burk, smyckes skrin, örhängen, 3 nagellack, presentkort i djuraffär, presentkort på nordstan och pengar av mamma. Jätte nöjd!
Vad fick ni i julklapp?

Igår fick jag veta två saker:
1. min ena kusin och två av mina kusinbarn är sjuka, så dom kommer inte.
2. Jag hade fått ett paket på posten i fredags, nyfiken på vad det är? JA!

Nej nu hinner jag inte skriva mer, då blir jag stressad sen. jag tror inte jag uppdaterar idag. Riktig ppdatering kommer upptas på tisdag eftersom pappa är ledig på måndag!

Pussar*


GOD JUL

2011-12-24 ♥ 09:34:04

God Jul

GOD MORGON OCH GOD JUL BLOGGEN. Här har ni en tjej som somnade sent men ändå är uppe. Jag har redan kollat på julkalendern som förövrigt sluta lyckligt, såklart och duschat. Om en stund blir det frukost, såklart tomte gröt och gott bröd! Till frukosten kommer min syster och kanske min bror och då får vi öppna våra julklappar, jippi!

Denna dagen ska jag nog mest ägna åt familjen så jag tror bara att det blir kanske något eller några fler inlägg idag. Får se när jag får små luckor i schemat. Men ni märker väll när det dyker upp något, ni kanske också har saker att göra och inte har tid att sitta vid internet och drälla...

Kameran är laddad så om inte idag så får ni en bild uppdatering under veckan. Jag kan säga nu att imorgon blir det blogg torka, eftersom att på pappas sida finns det småbarn och då är jag "barnvakt" mysigt mysigt.

Men nu önskar jag er en riktigt trevlig JUL AFTON!
FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA, EN RIKTIGT GOD JUL


Bingolotto

2011-12-23 ♥ 20:15:51

Nu är det uppesittar kväll, med mamma, mormor, Lars och Ken.
Första lottot klart men jag vann inget, vilken överraskning, eller?

Men nu ska jag fortsätta, ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss & Kram


Me a simpe day as this

2011-12-23 ♥ 13:07:05

¡HOLA!= Hej på skanska.
Såhär ser jag ut denna enkla, slappa dagen efter en skön dusch. Mamma håller på att dammsuga och snart ska även hon duscha. Efter det ska vi plocka fram något spel och ha en trevlig stund. Idag slutar pappa runt halv två och då ska han komma hit. Det beror på att han har en sån otroligt smart dotter som tar med en kamera med nästan tomt batteri två dagar innan julafton. Det resulterade i att han måste komma hit med laddaren, jag måste ju ha batterier på julafton, annars var det nästan onördig att ta med det?!
Nu när vi ändå pratar om kameran, vet ni en sak? Nej det kan ni ju inte göra... Men idag är det exakt ett år sedan jag köpte min system kamera sony a290, Jag kommer ihåg hur glad jag var och hur länge jag hade önskat mig en och trott att jag aldrig skulle få någon men sen så sa pappa att jag skulle nog få pengar och så i julklapp så jag fick köpa den, Då var jag en LYCKLIG TJEJ!

Nu är iallafall hoppet slut, det är för varmt. Det blir en julafton utan snö detta året, tror ni att det kommer komma någon alls detta året? Jag tvivlar nästan på det... NO SNOW THIS YEAR!

Imorgon får vi alla våra julklappar till gröten (som mormor gör) på morgonen. Det får vi detta året bara för att min mammas mans barn ska vara med på kvällen, det blir alltså en annorlunda jul men jag hoppas det blir bra ändå! Bara jag får se Kalle Anka *Blink*.

Nu ska jag gå upp och kolla hur det går för mammi.
(Glöm inte att ni nu kan gilla min blogg på facebook ---> http://facebook.com/lillamalins

Love ya


tjugotredje december

2011-12-23 ♥ 11:09:26

IDAG ÄR DET DAN FÖRE DOPPARE DAN!

Bild från igår, tyckte den blev ganska cool med fokuset. Fotograf-Malin(Jag)

Idag är det alltså dagen före julafton och jag vaknade gasnak nyss. Just nu sitter jag nera hos mormor och har letat efter Lillis som jag inte sett något av sedan igår! Just idag känner jag mig inte som en "fresch" tjej och måste värkligen duscha. Medans jag sitter här tror jag mamma plockar fram frukost och sen blir det dusch.

Under dagen ska vi bara mysa. Dock måste vi städa lite och sen funderar vi över att baka knäck (Om jag vågar). Men annars blir det väll bara lite spel och lite TV, ikväll måste jag se julkalendern eftersom jag sov imorse, ikväll blir det också bingolottos uppesitta kväll med familjen, mysigt mysigt!

Men Nu ska jag bara påminna er om en sak till, kolla högst upp i min sido meny. Snälla anmäll er så blir jag glad!

Nu ska jag gå till mamma och kolla läget
Kisses from me


Just something i write for you

2011-12-22 ♥ 18:43:38


En bild jag tog på mormors blomma för en stund sedan.

Hej  igen,
Nu har jag fått i min lite mat och glass till efterätt. MUMSIGT! Mamma borde ha slutat jobbet nu och om en stund dyka upp här hemma, Kanske.
Nu har jag sett några inslagna julklappar och nu börjar jag längta, det hade varit gött om det var julafton imorgon istället! Men men, den som väntar på något gott väntar aldirg förlänge, eller?

Lillis har inte kommit fram än, jag skulle gissa på att hon hamnade bakom soffan, som hon gör hemma hos oss när hon blir rädd men vem vet? Vi har inte sett henne sedan dammsugaren iallafall. Men hon kommer väll fram!

Tänkte berätta en sak jag är väldigt glad för:
Jag har vunnit ett iphone skal i lucka numemr 18 hos http://beattriicee.blogg.se/ och hennes julkalender. Hon skrev att jag kommer få skalet nästa vecka någon gång. SUPER GLAD TJEJ, TACK!

Påtal om tävlingar, någon som vet hur man kan få någon att sponsra en tävling i en liten blogg?
Skulle vara kul att ha en tävling, aldrig haft någon "riktig" tävling!
Tacksam för svar på frågan över!

Nej, annars vet jag inte vad jag ska skriva mera, nu ska jag nog gå och spela lite kort eller något. Rastlös? Jupp!  Plus att jag saknar min bästis JOSEFIN! vi måste gå på bio under lovet gumman!

BYE BYE


KOLLA VAD JAG HITTADE!

2011-12-22 ♥ 17:24:00

kollade runt på allt mormors julpynt och hittade denna:

Gjorde denna i slöjden och gav den till mormor i julklapp år 2007! Haha, jag tyckte den var ganska söt!
Duktig jag var va? Jag tror at jag gick i fyran!
Fejset är extra snyggt och grisrosa...


Fegaste katten

2011-12-22 ♥ 16:50:45


Tänkte berätta att jag och min kära katt har kommit hem till min kära mormor nu, eller för ett tag sedan egentligen. Tänkte även berätta att jag nog har den fegaste katten, iallafall för dammsugaren! För en liten stund sedan gick hon runt och luktade på allt, såg ganska kul ut, nu tror jag att hon ligger bakom mormors soffa eftersom att dammsugaren kom fram ich dom är inte direkt bästa vänner som jag och Josefin....

Jag kom precic på att jag är väldigt avundsjuk på min mormor, dom har så himmla snabbt internet, typ tre gånger snabbare än det vi har hemma. Men ändå har vi det snabbaste man kan ha på våran Ö hemma hos pappa. Lite fuskigt? JA!

Nu tänkte jag leka lite med kameran, lite bilder kommer upp på bloggen då och då när jag har något att skriva om!

Puss & Kram sålänge!


Julgran

2011-12-22 ♥ 11:06:25

igår tog vi in våran julgran, här kommer bilder på några kulor:







Suddiga, dåliga bilder. JAG VET.


sjugoandra december

2011-12-22 ♥ 10:50:46


En repris bild från förra julen. Fotograf-Sophia, På bilden- Malin(Jag), Mamma och Mormor.

Godmorgon sköna sovmorgon, Jag var vaken mellan kvart över sju och halv åtta då kollade jag på julkalendern. Efter det somade jag om och nu har jag precis vaknat! Om en stund ska jag gå upp och äta frukost och ta en dusch. Efter det ska jag packa ner Lillis saker, min kamera och julklapparna jag ska ge bort . Mormor ska hämta mig på förmiddagen någon gång, runt två kanske.

Har ni fått julkänslor än? Det har inte jag, det är ganska milt väder ute och ingen snö. Ändå är det dan för dan före doppare dan! Men jag längtar ändå tills jag får och kan ge mina jul klappar, och vem väntar inte på den goda maten som står på julbordet?!

Min mamma jobbar sent idag och kommer hem vid sju, så jag får spendera lite tid med mormor, mysigt! Såg precis att det börjat regna nu, usch. Lillis kommer inte gilla det... Stackarn!
puss och Kram


My Dreem for school

2011-12-21 ♥ 16:59:58


Har ändrat lite i menyn och förberett inför 2012 mm i menyn nu. Även ändrat lite vid kommentarerna.
Under dagen har jag även hittat en mini PC jag vill ha, en vit Samsung 10,1" Mini-PC N145, men 15 timmars batteri tid.  2690kr på Elgiganten. Lite dyrt, när det finns andra för runt 1990 kr när man bara ska använda den i skolan ibland... Får nog leta vidare.
När pappa kommer hem ska vi lyfta in granen och sedan gå till några på ön och lämna en julklapp. När vi kommer hem igen ska granen kläs och vi ska äta lyx mat (engligt mig). Imorgon ska jag till mamma, under dagen. Ska bara få någon att hämta mig och Lillis (eftersom hon ska bo hos mormor över jul! Mormor är vakt åt hela familjens djur hela tiden...  Du är FÖR snäll mormor!

Eftersom att jag snart ska gå så tänkte jag stänga av datorn och jag tror inte att jag startar den mer idag.
Imorgon är första dagen på jullovet, jag tar sovmorgon. Förvänta er ingen uppdaterina allt för tidigt, haha. Kanske ändå går upp och kollar på julkalendern med en varm kopp te, jag får se!

Men iallafall, med tre dagar kvar till julafton och ingen snö så förväntar jag mig inte att det kommer någon i år! Det ända jag gör är att hoppas, det vore mysigt med lite snö så man äntligen kan få plocka fram kameran ordentligt och ha något att ta kort på. Vi får väll se?!

Ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll
Puss och Godnatt från mig!


LOVE YOU CAT

2011-12-21 ♥ 14:54:00



Tre dagar kvar till julafton, idag ska granen plockas in!


FOREVER, I LOVE YOU!

2011-12-21 ♥ 14:28:30

JULLOV!

2011-12-21 ♥ 11:58:04

Äntligen har jag fått jullov! GLAD TJEJ!
JÄTTE SKÖN! Våra lärare blev JÄTTE glada för blommorna och godiset klassen gav dom! Vi fick även veta att våran rektor ska sluta i års skriftet... Nu blir det alltså ingen skola innan nästa år!
Kolla vad jag fick av min gulliga bästis:


Så gullig du är älskling, tack! Under lovet ska vi gå på bio ihop, LÄNGTAR!
Nu ska jag småfixa med designen, hoppas den blir bra!
Puss & Kram
På en stund!


tjugoförsta december

2011-12-21 ♥ 08:22:51

God morgon sista skoldagen innan jullovet! Det är så sjukt skönt!
Jag är iallafall klar nu, jag har duschat och ätit frukost. Det blev inte något annorlunda på klädfronten, det blev vanliga kläder, Jeans, linne och tjocktröja!
Här är jag idag!

Nu ska jag strax gå till Ebba och hjälpa henne bära lite saker till färjan. Kände att jag inte hade något att skriva idag, så jag ska inte skriva mera nu!

Vet inte om jag ska ha med mig kameran till ÖÖ...
Puss & Kram


Nisse

2011-12-20 ♥ 19:34:29

Satt och lekte lite föut

Är jag inte väldigt söt som nisse? hihi

Ni blir det snart kär och galen och lite annat smått och gott, även lite kvällsmat och ljuset ska tändas. Kanske sk jag även kolla över vad jag kan ha på mig imorgon, har inte hunnit kolla på det än.
Imorgon är det alltså sista dagen i skolan, men det är bara i kyrkan så hoppas vi får sluta fort. Jag början tio över nio, alltså sovmorgon även imorgon! HÄRLIGA TIDER, bokstavligen...
Nu kommer jag inte uppdatera mera idag!

Bara en sak till:
Jag har gjort en "JUST NU" rullande sak i menyn. Har ni sett den? Kolla högst upp i sido menyn så ser du den. Just nu står det ju om FOTO tävlingen, anmäll er till den!

God natt, sov gott allihoppa!
Puss och Kram


Titanic...

2011-12-20 ♥ 15:02:13

Är hemma från skolan nu, haft det nästan för slappt.
För så städade vi våra skåp och sedan vårat klassrum. Efter det Kollade vi på 1/3 av Titanic, efter det var det julbord i bamba. Fast det var inte så gott detta året, det var bättre förra året! Iallafall, efter det fortsatte vi att kolla på Titanic. Det blev väldigt tröttsamt att bara sitta och titta i flera timmar, sen fiick vi som skulle med färjan sluta klockan fem i två för att hinna med färjan så vi han inte se slutet. Vi gick när Rose märkte att Jack var död. Jag tyckte den var bra första gångerna men sen blir den ganska lång!

Har ni hört denna låten, Titanic-Mikael Wiehe:


Vilka har sett Titanic, vad tyckte ni i så fall?
Jag tycker det är läskigt att det är en värklighets baserad film!

Nu är det iallafall bara imorgon kvar i skolan, jag har fortfarande problemet om vad jag ska ha på mig. Jag ska iallafall ha tomteluva men det räcker nog inte... Imorgon blir det även god mat och efterätt när pappa kommer hem, jag tror även att jag får en blomma, haha.

Påtal om mat ska jag nu värma lite rester från i förrgår och äta till mellanmål!

Puss och Kram


AVSLUTAD VECKANS BLOGG

2011-12-20 ♥ 14:46:31

NU AVSLUTAS VECKANS BLOGG!

Vinnaren blev ........  http://eemma.se/

Grattis till dig!
Bloggen drivs av en jätte söt tjej och har jätte mycket tävlingar. Nu över jul en advents kalender, Jätte kul!

Så checka in hos Emma!
__________________________________________________________________________________

En ny Veckans blogg kommer upp om ett tag! 


Ny header

2011-12-20 ♥ 08:23:00

Har laddat upp den nya headern nu, får de hur länge jag har den. om ni inte ser den tryck på F5!
Vilken tycker ni bäst om?
Gamla:

Nya:


Kommentera gärna vad ni tycker!


tjugonde december

2011-12-20 ♥ 07:27:56

Idag har vi hamnat efter med ljuset så det får bli såhär:


Idag blev det visst sovmorgon, vi börjar kvart över nio. Alltså en timme senare, SKÖNT! Längtar redan till vi slutar skolan och jag kan gå hem! Jag har även packat ner titanic nu, får se om någon annan har med den annars får jag väll ta min ändå!

Frukosten idag var ungefär den samma som igår, fast med äpple juice och annat bröd! Lillis fick sitt vanliga bantntnings foder och nu ligger hon nöjt vid mina fötter.

Vill bara passa på att säga hur trött jag är på min header och att jag håller på med en ny, hoppas att den blir bättre och lite juligare!

Hoppas att ni också ska ha en lugn dag i skolan eller på jobbet!
Puss


Hemma

2011-12-19 ♥ 19:27:01

Nu är denna tjejen hemma igen,
Har köpt present till bästisen Josefin men eftersom hon läser tänker jag inte berätta och visa er vad det är! Snart ska jag kolla på julkalendern på svtplay eftersom jag försov mig imorse och kom hem för sent på eftermiddagen...
Imorgon blir det iallafall slappt i skolan. Först städa lite, efter det julbord i bamba och sist blir det Titanic och godis ( för min del kex choklad, cheddar popcorn och loka).
Men ikväll tror jag att det blir SOS västkust eller byggfällan!

Från förra vintern, Kamera: Min Sony a290, Fotograf: Jessica, på bildern: Malin (Jag) och Andreas!


Nu önskar jag er Godnatt!
 Puss och Kram 


Bränn skadad....

2011-12-19 ♥ 15:17:00

... kolla hur det ser ut!

Förstår ni att det gjorde ont eller? Jag vågade inte ta någon salva i det öppna heller, det skulle nog svida!
Men det var bara det jag ville säga, AJ!

Kul och nödvändigt inlägg jag vet!
Hejdå!
Puss


nittonde december

2011-12-19 ♥ 09:13:47


Idag är det det siste riktiga skoldagen, hur skönt är inte det! SKÖNT!
Idag ska vi ha vanliga lektioner men imorgon ska vi kolla på film och städa våra skåp och något klassrum. På onsdag är det även avslutning i kyrkan och en kortis i skolan och säga hejdå.

Idag skulle jag gått upp och sett julkalendern men jag missade den, jag vaknade tio i nio, eller pappa ringde och väkte mig så, suck vilken tur! Pinsamt att försova sig på sovmorgonen! Just nu sitter jag iallafall och äter frukost, alldeles strax ska jag fortsätta med det! Frukosten består av två mackor med rödbetsallad och en aktivia! Imorgon är det julbord i bamba, tror jag!

Efter skolan idag ska jag in till hjalmarbrantings platsen (backa plan) och köpa en present till Bästisen, jag ska träffa pappa där så jag inte behöver åka själv! Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till henne, jobbigt läge!

Nu måste jag göra mig klar!

Ha en bra dag, puss och kram


AJJJJ + julpynt!

2011-12-18 ♥ 17:47:47

Har bakat ny knäck nu. Men ajjj! Jag brände mig två gånger, första gången gjorde inte så ont men andra gången lossnade huden. AJJJJ, vad sjukt ont det gör!
Men nog om det!

Idag har vi städat hela våran våning och det känns riktigt bra, nya sängkläder och allt! Det tog lite tid men det blev klart. Vi julpyntade även med lite tomtar. dessa tomtar fick äran att stå i mitt rum:


Många eller hur?

Nu ska jag hitta någon salva att ta på min brännskada och sedan blir det köttfärsås, pasta och julkalender!

Puss och hejdå!


Beatrice

2011-12-18 ♥ 16:15:42



i samarbete med http://www.jbutiken.se har http://beattriicee.blogg.se öppnat lucka 17, jag är med och skulle vilja vinna detta skalet:
http://www.jbutiken.se/ultra-clear-iphone-4-svart--gra-p-676-c-427.aspx

Klicka på bilden för att komma till inlägget med tävlingen!

Önska mig lycka till!
KRAM


artonde december

2011-12-18 ♥ 12:44:00


God förmiddag,
Idag vaknade jag klockan elva, det beror på att jag fick en kick igår, en städ kick. Är jag sjuk? Halv elva igår kväll fick jag lust att börja städa. Jag städade skrivbord och rensade kläder och gick igenom massa lådor. Jag höll på ända till halv ett! Orolig över mig själv, idag ska städningen fortsätta. Jag ska byta lillis katt låda, damsuga och torka golv. Jag ska också laga knäck och köttfärsås till middag.
För övrigt har inte mycket hänt. Igår kollade vi på så mycket bättre och sedan på Irene Huss nummer 12. Den sista som finns, den var också bra, såklart! Jag älskar filmer. På jullovet ska jag gå på bio två gånger. En gång med pappa och vi ska se Stig Helmer story och sen ska jag se någon film med Josefin också!

Idag är det mindre än en vecka till julafton och fortfarande ingen snö, jag tror inte det kommer någon iår, synd. Tycker det är mysigt med snö på jul! Jaja, jag är inte moder natur... *Blink*

Nu ska jag fortsätta med mitt schema för dagen, lådan står först!

Ha en bra Söndag, missa inte beck och copycat singers ikväll!
Puss /Malin


Liseberg♥

2011-12-17 ♥ 19:15:35

Är hemma nu och titta vad vi vann:

alltså 30 st kex cholader:



4 st askar Anthon Berg choklad:


31 st (20 vanliga, 2 sura, 9 hjul) Algrens bilar:


Sen vann vi dessa små vinster och en ost:


Mums!

Jag tyckte det var väldigt kul. Väl där så åt vi Spanska vofflor och jag drack en julmust. Vi köpte även brända mandlar, korvar, polkagrisar och sill. Vi hade tänkt köpa en jätte stor kanelbulle men ingen av oss (Jag och pappa) orkade det!

Lillis tyckte också om det men hon fick inte smaka, jag har hunnit äta en kex choklad och en halv påse bilar!


Nu blir det soffan och bara slappa en stund. Idag kommer jag inte skriva något mera så jag önskar er en god natt, imorgon är det fjärde advent och idag är det exakt en vecka till julafton!
pussar & Kramar



Bebis Lillis

2011-12-17 ♥ 14:14:00


Just nu borde jag vara på Liseberg, om inget hände på vägen!

Jag kollade runt lite på datorn förut innan vi åkte, då hittade jag denna bilden

Den tog på julafton, alltså ungefär ett år sedan. Hon var så liten då. Hon har vöxt jätte fort. då var hon liten och smal nu är hon "gammal" och tjock, haha. Hon har även fått nästan helt grå päls också! Ser ni det lilla huvudet hon hade den lilla söta katten!
Hon är inte den mest sociala katten men jag älskar min katt ändå!
Det var ju inte min katt från början, det var ju min systers så jag vet inte hur gammal hon är nu. Tack för att jag fick henne!
Jag hoppas hon blir socialare när hon blir äldre, peppar peppar ta i trä!

Hejdå
Puss och Kram


sjuttonde december

2011-12-17 ♥ 11:10:01

Gud vad skönt med sovmorgon, njöt så länge jag kunde!

Som sagt tog jag sovmorgon, jag sov till tio idag. Låter inte så länge men det var riktigt skönt, känns som att jag inte sovit länge på jätte länge. SKÖÖNT var det iallafall!

Senare idag ska jag åka in till stan, först Liseberg och sedan ska vi handla lite på ica också! Jag funderar fortfarande på om jag ska ta med mig kameran till stan eller om det blir mobil bilder! Det får jag se vad jag känner för sen. Vet inte om jag får ha med blixten i sånna fall, tror inte det eftersom att jag inte ska ha fått den än egentligen...

Just nu kollar jag runt på internet efter mini PC. Någon som har tips på en med :
Bra batteri
Inte för dyr
10-11 tum skärm
snygg
inte för tung.
Tips någon? Jag behöver ha en i skolan som jag lätt kan stoppa ner i väskan och lätt plocka upp också.

Nu ska tjejen som skrivit detta hoppa in i duschen, duscha för andra gången utan plast påse över operations "området". Men jag tycker det ser ut att ha läkt bra fast det ser äckligt ut...

Ha en bra lördag.
Puss


Natti Natti

2011-12-16 ♥ 21:32:00


Nu stänger jag av datorn och önskar er en riktigt trevlig fortsatt kväll!
Här hemma blev/blir det Tacos, glass, godis och julmust!
Hoppas ni också har fått god mat
Puss & God natt!


Tomteluva

2011-12-16 ♥ 20:00:00

Hon tycker inte så mycket om den. Håller man henne i famnen har hon kvar den men så fort man sätter ner henne kryper hon ur den, haha. Jag blev iallafall ganska nöjd(inte med tyget), första saken jag sytt själv hemma. Får se om jag kan få henne att tycka om den, haha

Här är bildern iallafall:

Vad tycker ni?


Smakprov

2011-12-16 ♥ 17:51:50

Här kommer smakprov iform av dåligbild på lillis tomteluva som jag sytt till henne idag:

Bättre bilder kommer i kväll


♥Loka♥

2011-12-16 ♥ 17:13:24

Jag köpte en loka förut på ica (vi fick håltimme på musiken) så då gick vi till ica. Jag kom att tänka på hur mycket smaker det egentgligen finns! Det är ju faktiskt ganska många. Jag tycker att Loka är så gott!! Nästan den bästa drickan. Jag tycker dock inte om alla.  Vattenmelon, krusbär/päron, fläder/citron, Jogub/guava och annanas är inte dom godaste!
Jag tycker att dom nya Loka likes L.A är väldigt goda, specielt peachy peach.

(alla är inte med)


Vilken är eran favorit?
♥♥♥♥♥


Like it

2011-12-16 ♥ 16:19:30
bara två random bilder:


Har börjat med lillis jultomte mössa, en blå boll blir det, haha. Kommer visa sedan om den blir OK.
Mina kusiner är här  nu och vi har precis ätit nybakat bröd, mmmmm vad gott det var! vi fick provsmaka det vi ska ha på juldagen!

Igår kollade jag på tomten är far till alla barn, kanska rörig film, men den var ändå kul. Den gick mellan nio och elva igår, någon som såg den?

Jag mår iallafall lite bättre nu! Men jag ska fortsätta ta det lungt!
Ikväll blir det tacos och inte thai, men båda är ju gott!
Ha det bortsatt bra!
Pussar

sextonde december

2011-12-16 ♥ 13:55:57

Hej på er!

Förlåt för den superdåliga (inte) uppdateringen! Jag har inte hunnit, tiden är för knapp. Igår var jag ju och träffade mamma och kom hem ganska sent. Igår kväll hade jag även jätte ont i magen, vilket jag har fått tillbaka idag, det är därför jag redan är hemma. Jag åkte hem tidigare eftersom att det värkligen gör jätte ont! Hoppas det går över tills imorgon då vi tänkte åka till Liseberg!

Ikväll blir det kanske thai mat och almondo tårta till efterätt! MUMS! Vi har även planerat att kolla på Irene Huss nummer 11, hoppas det är lika bra som dom andra varit. Det blir ju inga flera nu, iallafall inte med Lasse Brandeby... Fast jag vet inte vad jag tyckte om honom ändå...

Just nu sitter jag bara vid TV:n och kollar på min tokiga katt, hon försöker fånga och bita sig i svansen, korkade (hund) katten. Igår sydde jag en tomteluva till henne, men den var för liten och vi har inget rött tyg kvar nu, det var bara en pytte bit kvar...
Nu ska jag gosa lite med henne iallafall.

Sen måste jag försöka göra lite spanska, NO och SO, Usch.

Puss och Kram


femtonde december

2011-12-15 ♥ 07:10:21

Godmorgon

Har egentligen inte tid idag häller men jag tog mig tiden. Jag försöker äta frukost samtidigt som jag skriver här, inte så lätt... Just nu kollar jag på Våra bästa år och snart börjar Tjuvarnas jul!

Idag i skolan har vi massa lektioner, bland annat matte, engelska och data. Vid denna tiden om en vecka sover jag, då är det jullov, snacka om att jag längtar. JÄTTE MYCKET!
Efter skolan idag ska jag träffa mamma och när jag kommer hem ska jag plugga svenska och NO. Därför vet jag inte om jag uppdaterar så mycket. Håll tummarna för att jag lär mig fort.

Nu ska jaf fortsätta äta och kolla på TV:n!
Puss & Kram
Ha en bra torsdag!


Efterätt

2011-12-14 ♥ 19:35:49

Looki vad det blir till efterätt idag

¨
Om en stund blir det kyckling med ris, sen middag idag! Men efter det blir det iallafall denna godsaken över!
Mums, vad gott det ska blir! Det blir iallafall TV:n restan av kvällen och sedan blir det sängen.
Därför passar jag på att önska er godnatt, får se om jag hinner uppdatera innan jag går till skolan imorgon, annars önskar jag er en trevlig torsdag också!

Vad ska ni kolla på ikväll?
 
Här hemma står det mellan bonde söker fru och Lyxfällan, vi får se!
Ha en trevlig kväll och sov gott!
Puss&Kram


Nya filmer igen!

2011-12-14 ♥ 18:10:23

Nu har vi fått hem resten av filmerna vi beställde:

Äntligen, dom förra var jätte bra, längtar till vi ska se dessa. Jägaren två och ännu en gång några Irene Huss. Jag tycker hon är jätte bra, sen är det väldigt kul att det är i Göteborg också, man känner igen vissa platser dom åker runt till!

Nu är iallafall mina julkort klara, vi strök tre stycken från listan, hinner absolut inte med att göra fler, mitt schema är fullt! Baka knäck ska göras under kvällen eller morgon dagen! Nästa punkt på schemat är Spanska, så det ska jag göra nu!

Vi hörs senare, Puss och Kram


Fjortonde december

2011-12-14 ♥ 16:55:36


Hej, jag får väll säga god eftermiddag.
Förlåt att jag inte uppdaterade morse, men jag hann inte, försov mig i över en halvtimme. Det blev väldigt brottom, men jag hann till skolan iallafall. Idag har vi klarat av sista elevensval och sista slöjd lektionen denna terminen, SKÖNT! Bara en vecka kvar till det är lov!

Igår var jag ju iallafall i stan med bästisen(Love you Josefin) Vi åt på mc´Donalds och gick i massa affärer. Vi hade iallafall jätte mysigt! Vi gick förbi rökrean men det var jätte mycket folk och långa kassa köer så vi orkade inte gå runt där inne. Jag köpte iallafall julklapp till pappa och sen lite saker för farmor, annars köpte jag inget specielt. Imorgon måste jag köpa något till Josefin, vet inte vad jag ska komma på... Får försöka komma på något.

Just nu har jag inte tid att blogga egentligen, jag måste göra sex julkort innan den sextonde och imorgon ska jag ju till stan igen, därför måste dom bli klara idag. Jag har även spanska till imorgon och sen ska jag skriva om pyramider och jag kan inget av det!
Måste alltså göra det nu!

Puss på er'


I stan

2011-12-13 ♥ 16:08:00


Är nog i stan nu med josefin, borde vara iallafall. Kanske äter vi, kanske shoppar vi. Ingen vet än. Men vi har det säkert bra, hoppas jag! Jag tror jag kanske har köpt present till pappa nu, jag vet iallafall vad jag ska köpa! Men det säger jag inte nu. Inte för att han läser men ändå...  Ni får vänta som alla andra på att få veta vad som finns i julklapparna. Dock vet jag vad det finns i fem av mina julklappar, fast det ska jag glömma *blink*
Nej, ha en fortsatt bra Eftermiddag!


Två fina bilder, lika? Jag hade precis duschat, haha!


trettonde december

2011-12-13 ♥ 07:04:01

Godmorgon, idag är det lucia eller?

Idag tror jag att det är lucia, vi ska iallafall ha det i skolan, vi missar en av våra två NO lektioner idag. Synd....Inte. Men jag ska inte vara med, jag ska bara kolla på. Det är direkt nu på morgonen så man hinner vakna innan man ska ha en "riktig" lektion.

Nu måste jag göra mig klar och äta frukost innan julkalendern börjar. Jag är ute sent i dag men ändå tar jag mig tid till er, bara för att ni inte ska tröttna! Snällt va? Jag tror inte jag hinner skriva något tidsinställt idag, men det märker ni ju i sånna fall!

Jag fick precis ett sms från min bästis Josefin, vi ska in till stan idag, känns som att jag är där ofta men det är kul. Hoppas det blir lika kul idag, men kan det bli annat när man är i stan och shoppar med kompisar? Jag tror inte det. Jag vet inte när jag kommer hem, blir det sent så blir det inga inlägg. Vi får se, kanse mobil inlägg?

Ha en bra lucia och en bra tisdag
Puss & Kram


Miss'

2011-12-12 ♥ 20:27:00

I say this once, I miss the summer, I miss my Elin and i Miss my horses!
LOVE them with my life!
+ Josefin, bästis!


♥♥♥


Bildbomb på min älskade katt!

2011-12-12 ♥ 18:47:34



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ÄLSKLING♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Vinnaren av veckans blogg+en ny omgång!

2011-12-12 ♥ 16:33:43

Denna gången lottar jag ut tre vinnare

LÄNK 1          LÄNK 2          LÄNK 3

Grattis till er!
Tack alla som deltog!

_________________________________________________________________________________________



Man får anmäla sig hur många gånger man vill!
Lycka till!

Andra kommentarer hänvisas till andra inlägg!

Puss & Kram


Nudlar+Läxor

2011-12-12 ♥ 16:04:46


Håller på att äta nudlar och renskriva en lab raport om gravitation!
Snart avslutas veckans blogg!
Puss & Kram


Påväg hem?

2011-12-12 ♥ 15:01:00




Hejsan,
Just nu är jag nog påväg hem från skolan. Jag ska ha slutat för en minutsedan och för hoppningsvis påväg till färjan för att hinna den! Jag kommer vara hemma om ungefär tjugo minuter och då ska jag starta datorn och lite innan jag kan uppdatera. Men jag vet inte om jag uppdaterar direkt eftersom att jag måste göra läxor. Jag får se...

Men som sagt påväg hem?


Lillis

2011-12-12 ♥ 10:11:00

Här är några "fina" kort på Lillis med fina miner:


tolfte december

2011-12-12 ♥ 07:51:55


Godmorgon på er alla denna måndag morgon.
Jag har precis kollat på julkalendern och aldeles strax ska jag gå upp för att duscha och äta frukost. Vet inte vad vi har men jag hoppas att det finns något gott i skåpen och i kylen.
Idag blir det ju skola som vanligt och när jag kommer hem har jag en del att göra. Vi börjar 10.10 och slutar 15.00. När jag kommer hem ska jag:

1. Ren skriva en lab raport.
2. lära min 40 glosor.
3. Skriva om Isaac Newton
4. Träna spanska

Vet inte hur jag ska hinna, får nog plugga hela natten skulle jag tro. Nästan iallafall. Är det ferästen någon som vet när alla julkort ska skickas för att komma fram innan jul? Jag ska göra sex kort till, det måste också hinnas med innan några dagar innan jul!


Svar till mormor: Blixten är min julklapp, men jag fick öppna och prova den innan så ifall den inte är bra så kan jag lämna tillbaka den!

Have a great monday!
Puss


Lite julklappar inslagna

2011-12-11 ♥ 21:54:33




Det är inte alla men det är några av dom!

Nu ska jag kolla på beck och dricka ett glas glögg, sedan ska jag gå och lägga mig, ny vecka imorgon med nya möjligheter! Men sovmorgon iallafall, 10.10!

Men sov så gott alla!
Puss & God natt


Dagens vill ha!

2011-12-11 ♥ 20:45:00

Jag har precis upptäkt hur himlans dålig den inbyggda blixten i en systemkamera är!
Det är ju helt sjukt hur kass den är.
Kolla här, detta är en bild med den blixten som är inbyggd i kameran:

Allt är jätte ljust och man ser alla finnar mm JÄTTE tydligt!

Detta är en bild tagen med en blixt man köper och kopplar på kameran:

Jag kan inte fatta att jag nöjt mig med en inbyggd!

Detta är verkligen dagen VILL HA!

Vad tycker ni? Vilken är bäst?


elfte december

2011-12-11 ♥ 19:31:35


Idag är det den 11 december och den tredje advent!
Därför passar jag på att önska er en trevlig sådan. Denna helgen har jag varit väldigt oakriv på att både skriva och att läsa bloggar, förlåt för det. Nu ska det bli bättring.

Just nu funderar jag på vad jag ska köpa till en av mina två bästa tjejer i julklapp, kommer inte på något, förslag?

Men som sagt hoppas jag att ni har och att ni får en bra tredje advent!

Pussar till er trogna läsare!


FÖRLÅT!

2011-12-11 ♥ 18:37:26
Förlåt för JÄTTE dålig uppdatering!
Jag har inte hunnit, jag försökte imorse men då fungerade inte datorn och jag fick säkerhetskopiera allt och sedan stänga av och sätta på flera gånger! Jag fick igång den lagom tills jag skulle åka...

Igår var jag iallafall på landet, hästarna mådde bra men dock var det väldigt kallt att vara där så det blev ingen lång stund, bara plockade ihop en del saker som hade blåst runt i stormen och sen hälsade vi på lite släkt. Men det kändes bra att se att hästen inte haltade längre. Dom fick även lite jul morötter!

Idag har jag varit i stan hela dagen, shoppat massa julklappar och massa mat. Nästan alla julklappar är fixade nu, jag tror bara jag ska köpa en till pappa. Aldeles strax tänkte jag slå in några, eller kanske göra klart jul korten. Jag har mycket att göra.
1. Engelska och NO till tisdag
2. Spanska till onsdag
3. Göra klart alla julkorten innan den 15 eller vad det är!
4. slå in alla julklappar
5. Kanske ska jag även till stan med min älskade Josefin på tisdag!
6. Göra ny knäck
Jag har även köpt en sak så att snörena på paketen ska bli fina så jag ska visa er något paket sen, jag lovar er! Jag lovar även att jag ska försöka att uppdatera bättre nu igen! Jag ska nog var hemma och fixa restan av veckan...

Men jag lovar er, jag har tänkt på er hela tiden och tänkt att jag skulle ha uppdaterat och planerat ungerfär vad jag skulle skriva, men det har jag glömt nu...

Ikväll blir det Copycat singers och Beck!



Här är en ful bild på en blomma vi fick för ett tag sedan:

Utvilad tjej

2011-12-10 ♥ 09:11:11

Godmorgon, här har ni en ganska så utvilad tjej efter gårdagens resa.
Jag åkte 16.16 och skulle vara framme klockan 17.53, det slutade med att jag var framme 19.00. Usch! Först kom ingen buss sedan tog bussen en annan väg för att slippa stå i kö i en timme. Efter det kom vi till eketrägatan. Han sa att om vi inte hoppade av skulle vi få stå i kö i minst tre timmar där. Därför blev det spårvagn där ifrån. Väl framme på stationen var tåget sent och jag fick stå ute i blåsten och regnet, när tåget väl kom så skulle inte det dit jag skulle längre så jag fick byta spår! När det äntligen gick var jag helt slut.

När jag kom fram blev det iallafall pizza, sen satt jag och spelade wordfeud hela kvällen mot min faster(jag vann).

Idag blir det antingen landet eller jul shopping(hoppas på shopping).

En uppdatering ni kanske väntat på?
Nu ska jag äta frukost, puss och hej


J*vla skit väder!

2011-12-09 ♥ 17:23:40

Har äntligen kommit på bussen efter att ha väntat i över en halv timme i Pissregn och helvettets storm! Inte nog med det, jag kommer inte hinna pendeln heller. Kan det bli bättre eller? Tror inte det!

Kom även på idag att jag vill ha en mini PC. Som jag kan ha med mig lätt i väskan. Både till skolan och att ha på bussen!! Men det kommer jag nog aldrig att få... Haha!

Nu ska jag fortsätta att sura en stund och fundera på hur bussen ska komma till nilsericssons terminalen när broarna är stängda...

Hoppas ni haft en bättre fredags eftermiddag!

Puss och Kram


nionde december

2011-12-09 ♥ 07:09:36

God morgon denna sega blåsiga morgon!

Väderet är värkligen skit, blåsigt och regnigt och usch! Idag ska jag även ha mjukisar till skolan vilket aldrig händer, men det beror på skridskorna! Jag skulle cykla idag, men jag vet inte vad som h'nder idetta vädret, jag kommer ju blåsa omkull! Men jag får ringa och prata med pappa och se vad han säger!

Idag fyller han ferästen år, Grattis pappa! Jag älskar dig!
Men han fick sina paket idag, oinslagna! haha.

Filmen var iallafall grym igår, jag längtar tills nästa film kommer ur, jag ska genast se den då! DOM ÄR BARA FÖR GRYMMA, ÄLSKAR DOM!!!! Den är så grymt skön och se på!!!

Idag efter skolan ska jag hem en snabbis (kanske hinner uppdatera) Sen ska jag ta bussen och pendeln till min faster, det blir nog altså ingen uppsatering i när jag är där, kanske ett mobil inlägg där bilden är aldeles för liten för inlägget...

Nu ska jag kolla på julkalendern och sedan dra mig mot skolan, jag måste bara kolla några viktiga saker på datorn och sedan skicka några viktiga sms till Josefin(saknade tjej) och  Ebba!

Ha eriktigt bra fredag nu! Det ska jag försöka ha!
Puss&Kram alla söta!


Breaking dawn part 1

2011-12-08 ♥ 18:00:00




Vid denna tiden är jag nog påväg in på bion, bion börjar 18.10 så vi står kanske vid ingången med popcorn och dricka, hoppas jag iallafall!
Jag har också börjat undra om filmen kan vara annat än bra? Jag får se när jag kan skriva om den, det beror på när jag kommer hem. Annars blir det nog inte för än nästa vecka...

Vad tyckte ni som sett den?


Lillis

2011-12-08 ♥ 12:28:00

ingen blogg torka här inte. Tänkte inte skriva så mycket, bara lägga upp några bilder på min kära älskade fina katt! Hur söt får man vara?


puss och hej

Snabbt och onödigt inlägg, men vem bryr sig?


Tänkte göra, men nej...

2011-12-08 ♥ 06:29:01
Jag hade tänkt att skriva tidsinställda inlägg till er!
Men eftersom att något hänt med blogg.se:s "nytt inlägg" sida så går det inte att komma åt den knappen. Hade förberätt och laddat upp några bilder, men tyvärr. Jag är ledsen!

Åttonde december

2011-12-08 ♥ 06:23:23
Här har ni en tjej osm är uppe med tuppen även idag!

Idag är det den åttonde, hjälp vad tiden går fort. Inte så värst långt kvar till julafton nu och jag har inte köpt tillräkligt många julklappar, måste göra det någon eftermiddag, kanske nästa helg? Hoppas att jag får tid till det då. Just nu är det en hungrig tjej som skrever och hon ska aldeles strax fixa frukost, så fort detta inlägget är klart! Idag i skolan vet jag inte vad vi ska göra. Vi har iallafall Matte, Spanska och data... Efter skolan blir det som sagt bio med mamma, breaking dawn part 1. Ser jätte mycket fram emot det den kan ju inte vara annat än bra, eller?

Idag ska jag även köpa godis på lunch rasten (om jag hinner) som jag ska ha när jag åker tåget och bussen mm till min faster. Vi har skridskor i skolan imorgon så jag måste ju hem först och lämna dom men sen åker jag(16.16). Får se vad jag hittar på där. Troligt vis har jag ingen dator med mig, mobil inlägg?

Men nu har jag inget mera att säga denna morgonen, ha en bra torsdag det är bra två dagar kvar och denna morgonen har jag ju iallfall gått upp, ett gott tecken!

Pussar till er alla!

En video på spelet jag gjorde i slöjden

2011-12-07 ♥ 20:32:04

Här är en video på hur man gör med spelet jag gjorde i slöjden. Ingen bra kvalitet eftersom jag gjorde det genom att att ta massa bilder och sedan klippa ihop till en film. Men jag tyckte det var roligt att göra och jag hoppas ni fattar ändå! Kram


Natti Natti

2011-12-07 ♥ 18:35:21
Godnatt alla söta,
Nu är det bara 1½ timme kvar tills jag  att göra mig iordning. Jag var väldigt trött imorse så jag lägger mig lite tidigare idag!
Imorgon blir det BIO, Jag ska se breaking dawn tillsammans med min mamma. Hoppas det blir godis popcorn och läsk. Kanske även en fika innan, mysigt!
På fredag ska jag ta tågen till min faster och vara där över natten, pappa ska på julbord på kvällen så jag får spendera lite tid med fastern, men det ska bli mysigt!

Nu  har mer än halva veckan gått och det är två dagar kvar till det är helg, jag har bestämmt att jag ska stå ut med det också, men det ska nog gå! Jag hoppas ni haft en bra onsdag, kanske har ni fått snö?
Det har inte jag, skulle faktiskt kunna tänka mig lite snö snart! Bättre  det än äckligt regn och sånt...

Men som sagt god natt, Puss&Kram

Så arg!

2011-12-07 ♥ 17:02:22

Ska börja detta inlägget med att vara lite arg.
Jag blir så iriterad! Vi slutar skolan klockan 15.20 idag. Men självklart får vi sluta tidigare idag! Vi får sluta lite innan tio över, min färja går då. Det betyder att jag får vänta i en timme innan jag kan komma hem, och istället för att ha lektion och göra det vi ska så ger han han oss det i läxa istället!! Så himlans jobbigt! Men vad kan man som elev göra? INTE MYCKET!!
Nog med argt inlägg, förlåt för det!

Nu har jag kommit hem iallfall och jag sitter vid TV:n en stund. Jag chattar även med mitt kusinbarn Elin som bor i Norge(vi träffas aldeles för sällan) Tur att MSN finns!

Idag på slöjden så blev jag iallafall klar med en sak:

Detta är ett "spel" som man spelar med sig själv, det ser inte kul ut. Det tyckte inte jag och mina kompisar heller när vi började göra det men det är faktiskt ganska kul. Vill ni att jag ska lägga upp en video på hur man spelar det? Det är ett bra tips om man inte har något att göra i trä slöjden!

Berättade jag att vi fick tillbaka geografi proven i går?
På floder och bergskedjor mm fick jag 22/22 och på länder och huvudstäder fick jag 78/76.
Det beror på att jag kunde två som inte skulle vara med, haha + poäng!

Nu ska jag skriva en halv A4 sida om Isaac Newton och sen ska jag läsa sex sidor i svenska!

Något har hänt med blogg.se:s nytt inlägg sida, eller är det bara jag?

Puss och Kram


Sista chansen!

2011-12-07 ♥ 15:31:41
Sista chansen att vara med och tävla om att vinna denna döskallenyckelringen!

Jag är på bilblioteket nu men ikväll så kommer tävlingen att avslutas, det betyder att ni har ungefär en timme på er att anmäla er nu! Man behöver inte ha en blogg för att vara med!

Ni kan välja på att anmäla er i detta inlägget eller här--->[HÄR] 

Glöm inte att ni måste gilla min facebook eller bloglovin sida för att delta, ni får ett plus om ni skriver om tävlingen på eran blogg! Glöm inte skriva vad ni gjort!


Lycka till!

(tidsinställt) Min jul stjärna

2011-12-07 ♥ 13:14:00



Just nu har jag nog typ någon tråkig lektion eller kanske rast, inte vet jag...
Men för att det inte ska bli helt tomt på nya inlägg här på bloggen så tänkte jag visa min nya jul stjärna, den gammla gick i sönder så vi fick köpa en ny, här är den:

Inte bästa bilderna men bilder iallafall!

Sista lektionen är elevensval idag, jag är typ rädd för våran lärare där, han är riktigt läskig! Sen får vi massa läxor(som jag inte hunnit klart med denna veckan, jag fattar inte för den delen heller). Nästa år kommer jag att välja något lätt, typ boklåda sitta en hel lektion och läsa en bok!

Nu ska jag inte störa mera (För jag har inget att skriva)
Tävlingen om nyckelringen avslutas ikväll, anmäl er här ----> [HÄR]

Hejdå'


sjunde december

2011-12-07 ♥ 06:18:52


Ny dag med nya saker att ta hand om. Men vad kan man göra, bara tre dagar kvar till helg. Vi har iallafall slöjd idag, lite roligare än matte som vi dock har första lektionen idag...

Idag var jag uppe med tuppen och har redan hunnit duscha, aldeles strax är det dax att göra frukost, kanske blir det risgryns gröt och skogaholms limpa *blink*. Jag får de, julkalendern börjar ju om drygt en timme. Innan dess ska jag göra frukost och hitta något att ta på mig, jag har typ inga varma kläder till detta blåsiga väder! Jobbigt läge måste jag säga...

På fredag ska vi åka skridskor på med klassen på gympa lektionen, självklart blir det varm oboy och macka(kanske även en bulle). Gott ska det bli iallafall, hoppas jag inte ramlar allt för många gånger, det skulle vara lite pinsamt om hela klassen ser det!

Just nu har jag en jobbig fläck på min dator som inte vill försvinna, rikigt jobbig så nu skriver jag inte mera!

Önskar er en trevlig onsdag, kämpa i tre dagar till nu!
Puss & Kram


Glöm inte anmälla er!

2011-12-06 ♥ 18:44:33

Klicka på bilderna för att komma till rätt tävling!

Bildtext


Tävla om att vinna en orange döskalle nyckelring med skakande ögon. Klicka på bilden för att komma till tävlingen och anmälla er. tävlingen avslutas imorgon!


True love

2011-12-06 ♥ 17:36:04


sluta aldrig att älska dina husdjur för dina husdjur slutar aldrig att älska dig!
Detta är min söta katt, jag älskar dig Lillis!


Testar en sak bara

2011-12-06 ♥ 17:14:00


Hemma

2011-12-06 ♥ 16:07:15

Jag är hemma nu, denna tisdagen gick fortare än vad andra tisdagar gjort hitils. På tisdgarar har vi NO, SO, svenska, lunch, NO, matte och englska! Nästan alla ämnen vi har... haha. Idag hade jag och en komis (Mathilda) ett riktigt Irene Huss snack, Vi snackade hela NO lektionen. Vi skulle prata om alla filmer, vad vi tyckte om dom och vilka vi hade sett. Jag har sett 1-8!

Nu är det inte så långt kvar till lov, denna vecka, nästa vecka och måndag-onsdag. Men sista tre dagarna ska vi inte ha några lektioner, tror jag. Vi skulle göra någon kul med klassen!

NU: Äta mellanmål
SEN: Baka ny knäck?

Pussar&Kramar 

sjätte december

2011-12-06 ♥ 07:05:48

Här sitter jag nu framför TV:n och datorn. Jag har laddat upp med en rejäl frukost!
Detta är bara en snabb updatering innan jag måste gå till skolan, det är åter igen en tråkig tisdag! Två långa NO lektioner och massa annat.

Aldeles strax ska jag kolla på julkalendern och dricka mitt te. Tycker ni om julkalendern och te?
Lillis sitter här hos mig och tigger av min mat...

Igår fick jag jätte mycket kommentarer, det är jätte kul! Jag har inte hunnit svara på alla än, jag får göra det i skolan eller när jag kommer hem i eftermiddag. Fortsätt kommentera, så roligt att få kommentarer!

Nu ska jag inte skriva mera om ingenting!
Ha en bra tisdag!
Puss

Blåser ut det

2011-12-05 ♥ 21:37:00


Nu blåser vi ut ljuset för idag här hemma, det har gått fem dagar av december, endast ca 19 dagar kvar till det är julafton, längar så mycket att får träffa alla (framför allt Elin). Snart bode det även bli julshopning, det är jätte kul att köpa julklappar!
Denna helgen ska jag nog till min faster, hennes man och deras nya lägenhet  på fredagen och kanske till landet och träffa hästarna på lördagen, hoppas på det iallfall. Pappa fyller år på fredag måste komma ihåg att slå in hans present...

Nu ska jag göra mig iordning och sedan krypa till sängs. Hoppas ni haft en bra måndag!

Pussar & Kramar


Lillis leker

2011-12-05 ♥ 19:47:50


Flowers

2011-12-05 ♥ 18:51:33

kommer ni ihåg blommorna jag fick av mamma? dom har nu sakta men säkert dött...
såhär var dom:

Såhär ser dom ut nu:


Bad flower, just died!


På posten

2011-12-05 ♥ 16:26:15
Är hemma nu, påvägen tog jag posten. Kolla vad som kom:

i paketet fans.....

Irene Huss nummer 8, 9 och 10!

Idag gick dagen faktiskt ganska fort, vi kom fram till att vi ska flytta till Merkurius på No:n eftersom att tiden går snabbare där. På spanskan fick vi veta att våran lärare ska flytta till Italien efter jullovet!

Just nu spelar jag word feud med några av mina vänner, jag äger....INTE!

Jag har inget kvar att skriva om, jag har brist på ideér. vad vill ni läsa om?

En fråga, hur får man någon att sponsra till tävlingar i sin blogg, tacksam för svar!


Kramar

Tävling, döskalle nyckelring

2011-12-05 ♥ 14:39:00


Vill du vinna denna?

 vinn denna oranga, plast,döskalle nyckelring med skakande ögen.

Regler:
Följ mig på facebook eller bloglovin.
Väljer du facebook skriv ditt namn, väljer du bloglovin skriv vilket nummer du blev.
(ni hittar gilla knappar till både facebook och bloglovin i sido menyn)

Pluspoäng:
Skriv om tävlingen på din blogg
följ på blogkeen
skriv varför just du ska vinna den


TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ ONSDAG 7/12.

Glöm inte er mejladress

Lycka till!


femte december

2011-12-05 ♥ 07:58:31

Godmorgon kära blogg, idag är det en ny dag och en ny vecka!
Jag har precis kollat på julkalender med en varm kopp te i sängen. 
Idag är det spanska och jag måste värklig träna in i det sista, och det ska jag göra aldeles strax. Jag tror att jag kan dom flesta men det kan ju alltid bli bättre! kanske iallafall?

Idag börjar jag 10.10 så jag behöver inte stressa, men jag behövde ju gå upp och kolla på julkalender, den går ju inte att missa även fast den är tidigt. Jag måste bara äta frukost, ta på mig och kanske duscha jag får se, jag duschade ju igår...

Lillis vill ha mat nu så jag måste gå och ge henne det!

Hoppas ni får en bra måndag,
Jag skriver kanske ett tidsinställt inlägg så att ni ska ha något att läsa senare!
Puss&Kram


Andra advent

2011-12-04 ♥ 19:56:00

Nu har vi tänt ett andra ljus här i vårt hus, bara två stycken "adventar" kvar till julafton, bara tre helger till jul kvar till jul och jag har mycket att hinna innan dess, Bio, Julklapps shopping, Liseberg och Landet. Jag måste även göra klart julkorten och ställa fram några tomtar. Tight schema!  Jaja, får försöka få ihop det!

Knäcken blev helt förstörd, formarna var för gamla och det går inte att ta av dom utan att dom går sönder, det betyder att jag får göra nya när pappa har köpt nya formar, ennu en sak att göra, fast det går ju på max 45 minuter!

Jag önskar er iallfall en trevlig andra advent, Hoppas den var trevlig för er!
själv har jag inte gjort så mycket idag, snart blir det copycat singers och beck!
Hoppas nu får en trevlig kväll och en bra nattsömn!
Puss&Kram!

2011-12-04 ♥ 13:37:01

2011-12-04 ♥ 12:25:00












fjärde december

2011-12-04 ♥ 09:05:23

God morgon på den fjärnde december!

Endast 20 dagar kvar tills det är julafton och 19 luckor kvar i kalender...
Jag har precis lyckats hälla ut en halv flask vatten över hela mig, blött! Halva mig och halva sängen badar i en pool.
Jag har precis kollat på julkaldener och tycker nog att den blir bättre, men jag tycker att den är så kort. Har inte julkalendrarna för typ två år sedan varit en halv timme? Jag kommer inte ens ihåg va det har varit för kalendrar dom senaste åren... Men Charlie är söt iallafall, haha.

Nu ska jag nog försöka få i mig lite frukost om jag orkar ta mig upp ur sängen. efter frukosten får jag se vad som händer, INGET, värkligen inget planerat!

Ja, som sagt nu ska jag ta mig upp. Innan skolan imorgon måste jag duscha... Men nu är det ju inte jätte många veckor/dagar kvar i skolan, jag tror att vi slutar på onsdagen innan julafton(fredag)! Inte mycket innan, usch, hoppas sista veckan blir slapp!

Puss


Ny veckans blogg

2011-12-03 ♥ 16:45:55

Vi kör en ny veckans blogg redan nu. Jag vet ännu inte när den avslutas.

Inlägg som inte har med tävlingen att göra tas bort direkt, så snälla skriv dom i ett annat inlägg!
______________________________________________________________________________________

Nu tänkte jag sätta mig vid TV:n och äta middag, fläsk file och klyftpotatis med b-sås, MUMS! Blir även till att prova knäcken! Jag provade att ta en förut men pappret fastnade, formarna var riktigt gamla men jag hoppas dom släpper sen ändå!
Jag har haft en bra lördag.
Sov gott
Puss och Kram
/Malin


Knäck

2011-12-03 ♥ 15:30:45

Nu har jag gjort knäck, den har ännu inte stelnat så jag vet inte hur den smakar, hoppas den blir god!

MUMS!

Som ni kanske sett så har nu det även kommmit upp en knapp så ni kan gilla min blogg på facebook. Den ligger under, blogresponse och bloglovin knappen!


amandapersson

2011-12-03 ♥ 15:14:00


 I samarbete med iphone4skal jag är med och tävlar om att vinna ett iphone4 skal hos Amanda
Titta in hennes blogg och var med du också: Direkt länk till tävlingen.

Jag vill vinna skalet för att jag tycker att detta skalet var väldigt fint och därför att jag tycker det är väldigt roligt med olika skal till min iphone 4! Funderar även kanske på att ge bort det i julklapp till en av mina kommpisar!

Kramar!


Facebook.

2011-12-03 ♥ 14:02:28
Min blogg har nu fått en egen sida på facebook.
Ni kan nu följa snabba uppdateringar där!
Inom kort kommer det att komma upp den gilla på facebook knapp!
Snälla gilla
lillamalins blogg
på facebook!

Fika

2011-12-03 ♥ 12:19:02

(med blixt)

(utan blixt)


Precis fikat lite och jag ändrar just nu ändrar jag lite på min önskelista. Dags att mejla den till några släktingar eftersom att det inte är så långt kvar! Men ändringarna får ni inte veta *blink*. Jag håller även på att försöka göra klart förarintyg läxan. måste även börja med spanksan till måndag snart! Orkar inte...

Jag ska iallfall baka knäck snart, jippi!
haha

Puss

tredje December

2011-12-03 ♥ 09:03:34

Nu är det tredje december och vi tänder ljuset för tredje gången, julkalendern på TV:n och regn ute, farför ingen snö? USCH! Jag ligger i sängen och kollar. När kalendern är slut så måste fixa frukost och öppna min lucka i kalendern.

Igår hade vi det jätte roligt, vi skrattade hela kvällen och pratade om allt och inget, värkligen ALLT och INGET! sen åt vi tacos och drack massa läsk, jag tog även några godis bitar. Vi var ett riktigt trevligt gäng med goa vänner. Jag hoppas att det görs om snart! Jag tog bilder med min kompis kamera, så jag tror jag får dom på tisdag, får se om jag laddar upp något kort då.
Tack för igår ikväll fina tjejer!

I
dag är vädret piss, det blir nog till att vara hemma och baka knäck, det blåser och regnar för mycket för att gå till liseberg som vi hade pratat om! Det blir nog helt engelt ännu en ny slappig lördag, fast skönt det också!
Vad ska ni göra idag kära läsare?

Nu:
Frulle (frukost)
Sen: Knäck bak eller slapp dag!

P&K

Tidsinställt (på filmkväll)

2011-12-02 ♥ 19:02:00

                                                            (skrivet 17.15)

Här kommer en kort uppdatering:
Skrev detta inlägget med lite uppdatering så att bloggen inte ska bli helt tom!
Just i detta nuet kanske jag kollar på film, äter tacos eller något annat, vem vet?
Jag är iallafall på filmkväll och myser med mina kära vänner, vi har säkert jätte mysigt...
Jag ska åka hem vid tio och lägga mig hos katten, hon sover nog säkert i soffan just nu, eller i soffan bredvid pappa:

Söt bild, eller hur?

Imorgon måste jag gå upp för att se julkalender, någon som vet när den börjar på helger?
Annars vet jag inte vad som händer imorgon, kanske vara med någon eller slappa?

Jag fick iallafal 27,5p /31p på lag och rätt provet(det provet jag inte han träna så mycket på).

Jag hoppas att alla haft en trevlig vecka, en trevlig kväll och att ni får en trevlig natt!
Puss & Kram


Hejsvej!

2011-12-02 ♥ 16:32:35


Det tog en nästan en halvtimme att ladda upp denna bilden, vet inte vad som hänt med mitt internett. Men skit samma nu är den uppe!

Nu är det äntligen helg och det är riktigt skönt! Just nu håller jag på att fixa lite bilder för min kompis som hon ska ha till ett arbete i skolan. Om någon timme ska jag åka hem till en tjej kompis och ha filmkväll. Ett riktigt härligt gäng är vi! Jag vet ännu inte vad det blir eftersom att vi alla har lite olika film smak...  Jag kommer endast att uppdatera med ett tidsinställt inlägg under kvällen, men det är ju alltid något!

Idag på gympan var det iallfall dans, men jag var bara med på första saken, sen var det bugg och det fungerade inte med min hand... Annars gick denna fredagen ganska snabbt, ovanligt nog!
Hur har eran fredag varit?

Jag ska äta lite pepparkakor och sen ska jag byta om
Puss och Kram!


Vinnarna!

2011-12-02 ♥ 14:57:00








Tryck på veckans blogg/veckans bild för att komma till vinnarna, en ny tävling kommer upp på måndag!


Andra december

2011-12-02 ♥ 06:49:34

Godmorgon,

Idag är det andra december och äntligen fredag, som jag har längtat! En dag innan helg, och ni ska veta hur länge jag tänker sova imorgon!
Ikväll blir det även filmkväll med ett trevligt gäng tjejer, det blir tacos och kanske lite godis. Kul ska det bli iallfall! Det börjar 18.00-22.00 så under den tiden blir det inga inlägg. Innan blir det nog något men efter sommer jag inte uppdatera eftersom att jag kommer hem halv elva och kommer vara HELT slut!

Idag har vi bara fem lektioner varav en är idrott som jag inte ska vara med på, det är dans, par dans.

Just nu inviger jag min tekopp med en kopp vaniljte och honung, stor nog var koppen i allafall och jag är super nöjd att jag köpte den!

(dålig bild, jag vet)

Om ca en halvtimme börjar julkalendern och jag hoppas att det händer lite mera idag, jag hoppas också att jag får något gott i julkalendern idag. Under lucka 3! Jag är ju hos min mamma på julafton så jag ligger en dag före, haha!

Men nu ska jag läsa lite bloggar, och sen ska jag njuta av mitt te och kolla på julkalendern!
ni glömmer väll inte eemmas.se och hennes julkalender?
Lucka ett var en valfi sak från uffessakerochting.se!


IDAG AVSLUTAS VECKANS BLOGG! anmäl er här:
http://lillamalins.blogg.se/2011/november/tavling-v38.html#comment


Puss och Kram





A bad uptate day

2011-12-01 ♥ 21:01:44
Idag har jag inte haft den minsta lilla tid att uppdatera bloggen, allt har gått i ett under dagen!
Efter skolan så åkte jag och min kompis in till nordstan, Vi gick  nog i de måsta affärer och kollade på ALLT och INGET! Sen åt vi på Mc donalds och shoppade lite julklappar.
Bland annat så köpte jag denna fina te koppen, jag har alltid tyckt att dom små kopparna är för små

(med blixt)

(utan blixt)

Julkalendern:

Julkalendern "tjuvarnas jul" var ganska kort (en kvart) så jag har inte så mycket att säga om den, men det kan nog bli bra skulle jag tro. Vad tror ni?

T
yvärr hinner jag inte uppdatera mera nu, jag tänkte ta något gott att dricka och kanske en dusch!

Sov gott
puss och kram!



ABSOLUT SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG, DEN AVSLUTAS IMORGON.
ANMÄLL ER HÄR:
http://lillamalins.blogg.se/2011/november/tavling-v38.html#comment

första december!

2011-12-01 ♥ 06:55:11
Äntligen är det första december och jag har laddat upp frukost, en varm kopp te och väntar med spänning på att årets julkalender ska börja. Kvart över sju till halv åtta, kort eller? JAPP!


Efter skolan idag ska jag till nordstan och shopa födelsedags present mm. Sen ska vi äta nyttig mat på Mc donalds! Vi slutar tre så det blir ganska sent men en stund blir det iallafall! Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska köpa till min pappa, hoppas jag kommer på något smart.
Någon som vet att man kan köpa till en pappa på hans 45 år dag?

I
dag är jag värkligen uppe i tid, pappa väkte mig tjugo i sex för att jag skulle hinna duscha och uppdatera bloggen, jag har nu hunnit med båda! Men jag var faktiskt inte så värst trött ändå, förvånad själv... haha.

Nu ska jag fylla på min tekopp och vänta på att den ska börja så att jag kan öppna mina luckor!
24 dagar till julafton!

Puss Och Kram
Ha en bra dag i skolan och på jobbet!


eemmas julkalender!

2011-12-01 ♥ 06:31:56


Tänker nu vara med i emmas julkalender och tävla om fina priser?
Det tänker jag!

Tryck på bilder för att komma till hennes blogg och vara med i julkalender!

http://eemma.se/
http://eemma.se/
http://eemma.se/


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0