Två på mig från idag

2014-03-18 ♥ 17:17:29


I'm alive
Men jag kommer hålla mig borta, förlåt att jag är så jobbig! Första nationella provet

2014-03-17 ♥ 11:58:37
Vilken lättnad, nationella läsförståelse provet i svenska är avklarat, och jag tror faktiskt att det gick riktigt bra! Det kändes bra och provet var lättare än jag förväntat mig! Det är även skönt att vara hemma redan.

Jag ska under dagen försöka ta tag i lite plugg. Bland annat ska jag läsa ikapp lite historia som jag hamnat efter i. När vi ändå pratar historia så ska jag läsa vidare i min bok om förintelsen, just nu är det Andra Världskriget dom gäller inför kommande Polen reda med skolan! 
Jag tvivlar inte på att det blir grymt! 

På't igen!

2014-03-16 ♥ 18:27:43
Du igen? 
Ja precis, jag igen! 

Sist jag visade mig gick det inte så bra, men jag gör ett nytt försök och hoppas att allt, mot förmodan, går bättre denna gång! För nu är solen tillbaka, med den orken och kanske lusten? Det återstår att se.

Imorgon drar de nationella proven igång, svenska läsförståelse är först ut klockan 8.20 imorgon. Utöver att nationella kommer kräva massor av energi så är det inte brist på andra skolarbeten också, som om det någon gång skulle hända...


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0