Lusten går i vågor

2014-06-22 ♥ 23:54:36
Jag fick plötsligt en fruktansvärd lust att skriva ett inlägg och dela med mig av lite saker till er. Läste precis de senaste inlägget jag skrev här, och hjälp vad de hänt mycket saker! Jag har varit i Polen, vilket var en fantastisk och hemsk resa, gått ut nian med allt vad de innebär och en massa små saker däremellan! Jag har fått smak för att läsa igen, jag har fiskat i massor och åkt massor av båt!

Men jag vill inte skriva ett långtoch  uttråkande inlägg här nu, jag har funderar över att starta en ny blogg och börja om på nytt, men samtidigt vill jag inte lämna alla minnen jag har här. Jag ska på saken och se vad jag kommer fram till. 

Imorgon går jag in på andra veckans sommarjobb, och på tisdag ska jag till Diabetesmottagningen. I princip hela sommaren är planerad in i minsta minut, jag är stressad över hur jag ska hinna allt! 
Jag återkommer så får vi se.


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0