Vackert väder

2013-04-30 ♥ 17:59:48

Idag är det vacker väder och jag har varit utomhus hela eftermiddagen idag, hoppat studsmatta och solat, riktigt skönt. Jag tog en pluggfri eftermiddag, det kändes gött! Just nu spenderar jag lite kvalitetstid med mina söta kusiner!


Some good pictures

2013-04-30 ♥ 10:42:33

Nu har vi haft matteprov, det kändes riktigt bra. Vi har också haft "testorientering" inför torsdag, det kändes också ganska bra. Nu är det hemkunskap och sedan bild. På bilden ska kärleksboken sättas ihop, jag tror att det går, även om den inte är riktigt färdig ännu, vi hoppas på det. Idag slutar vi klockan två och imorgon är vi lediga, UNDERBART!


Fullt upp

2013-04-29 ♥ 16:48:17


Trött morgon frukost

2013-04-29 ♥ 09:11:01

Idag var det tungt att gå upp, helgen var också tuff så det blir väl så idag, men som ni märker är jag ändå uppe, en timme senare än tänkt. Men jag är faktiskt klar, nästan. Kläderna är på, frukosten är i magen och håret är borstat, märke ni vad jag inte gjort?

Här har ni iallafall frukosten och blodsockret, som faktiskt låg bra. Värdena under lägret har varit hemska, men mer om det senare. Just nu lever jag i dag, med ett blodsocker på 5,4, yes!


Pyssel

2013-04-28 ♥ 18:01:08

Just nu håller jag på att skriva det sista på kärleksboken, klistrar, klipper och fixar en massa pyssel för att få den att se bra ut. Vi får se hur det blir, på tisdag ska allt nämligen vara helt färdigt.

Jag är som ni nog förstod hemma, jag kom hem vid halv fyra tiden och har hunnit packa upp och äta "lunch". Men nu ska jag fortsätta.


Sista kvällen

2013-04-28 ♥ 00:31:50

Sista kvällen bestod enligt programmet av en bibelpromenad, nattvardsgudstjänst och korv grillning. Kvällen till ära bjöd på en riktigt vacker solnedgång också, det blev en mysig sista kväll även om det var riktigt kyligt. Jag åt tre korvar och drack en cola light.

Inte nog med det så avslutade vi själva kvällen inne i vårt rum med lite kortspel på golvet med täcken och kuddar. Sedan spårade det ur totalt och vi sa olika ord, t.ex. bebis och skrattade så vi nästan kissade på oss. En mysig kväll blev det tillslut ändå alltså!

(Bilderna från kortspelet är tagna av Moa, http://baradiinmoa.blogspot.se)


Årets första kulglass

2013-04-27 ♥ 14:04:09

Åt vi igår, under lunch rasten. Nu skiner solen så det blev en glass idag också, ute. Det är riktigt varm och skönt måste jag säga, sommar på G! Igår åt jag plopp och melon, idag blev det apelsinchoklad och polka. Nu ska jag njuta av solen!


Kristen tro

2013-04-27 ♥ 12:07:22

Vi fick precis ett oförberett prov här. Det var frågor som vi skulle svara på angående sånt vi lärt oss under konfa året om kristen tro. Jag upptäckte att jag faktiskt lärt mig en hel del saker! Nu är det drygt en månad kvar av denna tiden, jag hinner nog lära mig lite till. Tänk att jag snart är konfirmerad, jag kommer sakna alla goa ledare!
Go oss


Tredje dagen

2013-04-27 ♥ 00:20:29

Såhär har dagen sett ut, efter att vi gick upp vid åtta tiden imorse och åt frukost vid halv nio. Först hade vi morgon andakt, följt av samling och undervisning i vår egen konfagrupp. Efter det hade vi lite fritid och lunch.

Klockan tre hade vi aktivitetspass, det blev en promenad på stranden (eftersom det är så exklusivt för oss att vara vid havet) tillsammans med två pastorer. Efter det blev det fika och ett pass där vi övade inför våran avslutnings gudstjänst som är om drygt en månad, där jag ska spela hund, erkänn tufft! Vid kvart i sju var det middag som stod på programmet.

Klockan åtta var det dags för det jag berättade om imorse, körslaget med inslag av melodifestivalen. Det var riktigt skoj, tyvärr vann vi inte, det gjorde "När vindarna viskar mitt namn" med Roger Pontare, den var grymmare än oss måste jag erkänna, hehe. Men det var en grym kväll.

Efter en rast så var det dags för kvällsandakt, det var den bästa sedan vi kom hit, den var faktiskt riktigt mysig och njutnings full, med härlig musik och fina ord! När den var slut så var det iallafall kvällsmacka och dagen avslutades med en godnatt stund i våra egna konfagrupper. Nu ligger vi i sängen redo för att sova, det ska bli så skönt efter en lång dag! Väckning klockan 07.30 imorgon.

Här är några bilder från idag, puss och kram.


Inga ekon här inte

2013-04-26 ♥ 13:00:00
Hej på er, jag hoppas ni har det toppen!
Just nu borde jag ha askul på konfalägret och inte tänka på er, men vem vet, kanske kryllar det av inlägg vid det här laget? Detta är som ni kanske förstått ett tidsinställt inlägg för att inte bloggen ska eka av tomhet och inläggs torka medans jag är borta.
 
Men eftersom jag inte vet vad som händer just nu så vet jag inte vad jag ska skriva! Ha det gött!
Hejdå och trevlig helg!

Körslaget

2013-04-26 ♥ 10:59:20

Igår kväll överraskade konfaledarna oss med en dans, det blev en tolkning av Loreens Euphoria. Utklädda och galna var dom också, riktigt roligt. Men syftet med dansen var att berätta att vi imorgon, i olika grupper ska uppträda med olika låtar.

De har valt att kalla uppträdandet "körslaget" med melodifestivalenlåtar. Vi fick öva under gårdagen och i eftermiddag blir det framträdande framför en "jury" bestående av några konfaledare, den gruppen som bjuder mest på sig själva vinner. Det kommer bli grymt kul hoppas jag!

Vi är som sagt uppdelade i olika grupper med olika sånger, men vår grupp har tagit oss an ABBAs Waterloo, med lite olika rörelser. Vi ska lära oss texten (den svenska) utantill, vi måste öva lite...
Det blir grymt!


Läger dag två

2013-04-25 ♥ 14:16:15

Andra dagen på konfalägret nu, vi bor på en gård vid havet där det blåser i massor hela tiden. Men nu har regnet givit med sig och solen visade sig en stund under förmiddagen.

Jag delar ett rum tillsammans med Matilda och Moa, vilket känns tryggt och vi har grymt kul tillsammans. Vi tog en promenad och köpte lite fika förut, sedan fikade vi i sängen. En lugn eftermiddag helt enkelt. Klockan tre är det samling och någon gruppaktivitet, jag hoppas att det är något roligt!


Converse

2013-04-25 ♥ 13:00:00
Mamma och hennes man kom hem från Egypten härom dagen, då fick jag dessa↓
Mina nya älsklingar!
Tack mamma & Ken!

Nya skor från pappa

2013-04-24 ♥ 13:00:00
Ytterligare några värdelösa bilder!
 
Dessa skorna var det jag köpte när jag var i stan i söndags, pappa mötte upp mig och betalade, hehe, jag står för kläderna och han för skorna, bra deal tycker jag!
Tack pappa!

Packar för fullt

2013-04-23 ♥ 17:25:01

Idag packar jag, imorgon drar vi iväg på konfirmations läger utanför Halmstad någonstans. Men vi åker vid halv fem tiden så det blir skola först, som vanligt.


Tips för att få inspiration

2013-04-23 ♥ 14:50:00
Vet du inte vad du ska blogga om?
Jag har en bra tips som alltid fungerar för mig! Titta egenom gamla bilder i den dator, då brukar det ploppa upp ideér i huvudet på mig iallafall! Om du har gamla bilder från något du såg på en resa, på något intressant du sett eller från när du var liten så kan det vara bra inspiration till ett blogginlägg! Om inte annat så kan man hitta roliga bilder som man glömt av att man har.
 
Här är en bild på mig som jag hittade i datorn, den är tagen på sommaren år 2003↓

Go Girl

2013-04-23 ♥ 10:35:00
Det här med photoshop är en helt underbar uppfinning tycker jag! Igår lärde jag mig hur man gör detta↓
Kanske är jag lite efter, men jag har aldrig tid över till att sitta och leka med photoshop, tyvärr.
Det finns mycket jag skulle vilja göra men inte har tid med. Jag skulle t.ex. vilja hinna läsa, lära mig photoshop och slippa att känna mig stressad angående skolan hela tiden, det vore underbart, men tiden saknas som sagt.
 
Idag har vi idrott, matte, hemkunskap och bild. Veckans bästa skoldag och vi slutar redan klockan två, tidigaste dagen, men efter skolan blir det troligtvis det sista plugget med kärleksboken som jag berättat om, den skulle varit färdig senast idag så det är hög tid att bli klar.
 
Konfirmations korten har förresten kommit och känningarna väntar på posten!
God morgon på er, hoppas ni får en underbar dag!

Dagens outfit 22/4-13

2013-04-22 ♥ 22:23:00
Stickad tröja - Panos Emporio // Linne - New Body // Jeans - Cubus
 
God natt

Studs med Ylwa

2013-04-22 ♥ 19:31:00
Jag kom för en liten stund sedan hem från Ylwa, vi hoppade på hennes studsmatta tillsammans med två andra barn! Jag kan säga att hennes studsmatta har den bästa stutsen av alla studsmattor jag har hoppat på. Men det var kul tycker jag.
Om ni var uppmärksamma på den bilden så såg ni ett plåster på min näsa, det kallas badmintonskada, det slutade aldrig att blöda så jag fick sätta på ett plåster, både jag och Ylwa tyckte att det var riktigt snyggt!
 
Innan vi gick till Ylwa så spelade jag badminton med Jessica, sedan kom Ylwa, Andreas och hans kompis, så då spelade vi lite mer badminton, tyvärr blåste det lite för mycket idag. Men jag fick rört lite på mig iallafall, skönt att träna utan att tänka på att man tränar!
 
Första skoldagen gick bra, kul att träffa mina vänner igen, även om några av de närmaste vännerna är på Justin Bieber konsert. Sista lektionen, som var slöjd, var jag helt konstig, jag var nog inte tyst i mer än fyra sekunder på hela lektionen. Skönt att vara tillbaka.

H&M outfit

2013-04-22 ♥ 13:30:00
Jag letade fram lite kläder från H&M som jag inte skulle tacka nej att bära tillsammans en solig vårdag. Ganska neutralt men ändå ett linne, ett armband och ett par skor som lyser upp med färg
Jag har gjort kollaget och bilderna är från hm.se.
 
Ni hittar de olika kläderna här:
Chinos - 299 Kr // Linne - 79,50 Kr // Jeans Jacka - 349 Kr // Armband - 69, 50 Kr // Halsband - 99 Kr // Solglasögon - 49,50 Kr // Väska - 299 Kr // Skor - 99 Kr
 
Klicka på namnet på plagget för att komma till produkten (det är länkar).
 

Vecka 17

2013-04-22 ♥ 09:02:00
God morgon på er,
nu har det hunnit bli vecka 17 och jag ska tillbaka till skolan. Tre dagar iallafall, veckans planer ser ut såhär:
IT'S MONDAY
Ha en trevlig vecka! 

Dagen idag

2013-04-21 ♥ 20:52:19
Jag tänkte ta och sammanfatta dagen nu.
Först på morgonen så var jag ju ute och "sprang", som redan vet. Jag hade ingen power i benen idag, powerwalken blev både kortare och långsammare, dock fläktade det ju lite, vilket var skönt. Men efter det tog jag en skön dusch, till och med hårinpakning han jag med. 
 
Vid ett tiden åkte jag in till stan, jag fick byta bussar flera gånger och åka världens omväg. Men jag glöm fram och det blev några timmar i staden. Jag lämnade tillbaka en tröja, köpte en ny tröja, köpte skor och besökte apoteket. Huvudvärken som fortfarande håller i sig började smyga sig på här, både vätskebrist och trötthet var boven i det dramat.
 
När jag kom hem var det fortfaramde en underbar likväl, jag gick upp till min granne och vi spelade badminton, en riktigt rolig sport faktiskt! Jag och pappa bestämde i samma veva att vi skulle grilla, det blev kyckling och sallad till middag idag, underbart att man kan börja grilla igen! 
 
Jag avslutade med ett högt blodsocker på 9,4. Lite extra insulin och middag så fixar det sig.
Dålig kvalitet, mobil bild. 
 
Imorgon är det åter till högstadiet, ska bli underbart att träffa mina vänner igen!  

Dagens outfit 21/4-13

2013-04-21 ♥ 16:02:00
Jeans Jacka - Lindex // Topp - Ullared // Linne - New Body // Jeans - Cubus

Skor & Skoskav

2013-04-21 ♥ 13:35:00
Hejdå vinter skor, Hej skoskav!
Detta har mina converse precis gjort. Jag får alltid skoskav jätte lätt. Framför allt då när man köpter nya skor som man ska gå in. Förra året hade jag öppna sår på hälarna i flera veckor. Men iår tänkte jag börja direkt, redan innan jag sätter på mig nya skor! SKOSKAVSPLÅSTER är min räddning!
 
Lite onödigt inlägg kaske...

Svar på sista frågan

2013-04-21 ♥ 11:57:00
Här kommer svaret till den sista frågan från frågestunden. Jag bestämde mig för att ta den i ett eget inlägg eftersom jag tyckte att det var en skit bra fråga! Nu till frågan.
 
 Fråga: Påverkar din diabetes din vardag mycket❤?
Svar: Jag har funderat över frågan ett tag nu och kommit fram till att den egenligen inte gör det. I början gjorde den såklart det, men inte så mycket nu längre. Det är klart att en del saker behöver mer planering nu för tiden, men jag tycker inte att det egenligen är något negativt med det. I början var det även jobbigt med kakor och sånna saker, men nu vet jag att jag kan äta det också, imellanåt, precis som en frisk person. Det är ju såklart en påverkan att jag måste ta (och komma ihåg) alla sprutor, men det har blivit en vana och det tar ju heller inte mer än två minuter numera. Även om det jag tycker synd om mig själv ibland för att jag har diabetes, så tänker jag nog inte riktigt på att det egentligen inte är så farligt, behandligen har blivit ganska "enkel" på senare tid, och man behöver inte "skryta" med att man har diabetes. Det finns ju absolut värre saker man kan drabbas av.
 
Så om jag ska sammanfatta svaret:
Min diabetes har såklart påverkat min vardag en del, det är ju inte så konstigt eftersom det är en sjukdom som alltid behöver tas om hand, och som man inte får glömma av att sköta varje dag. Men det blir en vana, eftersom jag ska leva hela livet med min diabetes typ 1 så kommer det att vara min vardag, jag kommer knappt ihåg hur vardagen såg ut innan jag blev sjuk. 
Diabetesen är en och kommer alltid att vara en del av min vardag!
 

Jag älskar detta!

2013-04-21 ♥ 09:53:03
Idag blev det fruost ute på balkongen, i solen! Jag älskar verkligen att sommaren är på G, iallafall våren!
Som ni nog såg på kläderna så blir det en springtur idag också. Riktigt skönt att börja dagen med lite fart tycker jag. Jag känner inte lika mycket power i benen som jag gjorde igår, men vi får se hur långt det blir, max en timme, sedan ska jag nämnligen duscha och åka in till stan.
 
I stan ska jag nämnligen byta en tröja som inte passade, jag ska troligtvis kolla på sommarskor också, jag har bara mina converse och dom börjar gå upp i hälen. Det betyder skoskav! Jag får alltid jätte stora skoskav så jag ska nog ladda upp med lite flera skoskavsplåster också.
Ha en bra söndag!
 

Svar del 2

2013-04-20 ♥ 19:21:34
Här kommer en massa svar på era frågor, de frågor som jag tyckte var allt för privata har jag inte tagit med. En del frågor har jag också ändrat lite, för att de ska bli lite enklare för mig att svara.
varsågoda:
 
 
Tycker du att du själv är söt? 
Vissa dagar kan jag känna mig ganska fin och söt, bort med finnarna bara...
 
På bilder från i somras är du väldigt smal, hade du ätstörningar då? Kram!
Kag hade inte ätstörningar, det kommer jag aldrig att få eftersom jag älskar mat alldeles för mycket. Men tillbaka till frågan, jag hade inte ätstörningar, jag hade långt gången diabetes typ 1
 
Varför äter du nästan inga kolhydrater längre?
Jag äter mycket kolhydrater, jag vet inte varifrån du har fått att jag inte äter kolhydrater? Bara för att man har diabetes ska min inte utesluta eller ersätta kolhydraterna, vilket jag trodde att man skulle göra från början. Läs [DETTA] inlägg. 
 
Vill du bli smalare?
Det skulle inte skada, så ja det vill jag.
 
Vilken är din favorit träning?
Gruppträning på gymmet.
  
Vilken är din favorit frukt?
Äpple och clementin. 
 
Vilken är din favorit grönsak Och varför gillar du just den grönsaken?
Morot är min favorit grönsak, jag vet inte varför, jag har alltid gillat morötter! 
 
Din favorit blogg?
Jag vet inte riktigt, jag läser inte jätte mycket bloggar. 
 
 
Läser du kissies blogg?
Jag kollar in ibland, förut läste jag den ofta. 
 
 
Är du nöjd med dig själv?
Det beror på hur du menar, jag är inte nöjd med min kropp, men det finns annat med mig själv som jag kan vara ganska nöjd med ibland, 
 
Använder du kjol, varför/varför inte?
Jag använder kjol ibland, varför? Eftersom det är fint...
 
Gillar du vargar?
Verken ja eller nej. 
 
Brukar du åka skateboard?
Nej.
 
Gillar du Let's Dance?
Jag tycker det är ganska kul, det är kul att slappa framför en fredags kväll.
 
Är du kär?
Nej, jag är inte kär.
 
Tycker du att någon i din klass är snygg?  
Ja, det tycker jag, alla är snygga, mer eller mindre.
 
Favorit ämne i skolan?
Svenska.
 
Din drömresa?
New york eller Thailand. 
 
Har du en mobil, vilken Mobil?
Ja, jag har en iPhone 4.
 
Kan du läsa baklänges?
Inte flytande.
 
Är du vig?
Nej, jag är inte vig. 
 
Kan du springa fort?
Inte speciellt.
 
Är du lättretad?
Ska jag vara helt ärlig, ja, jag är ganska lättretad. 
 
Vad har dina kompisar för bild av dig?
En bild från konversationen med tre av mina närmaste vänner:
 
Är du snäll eller är du dum?
Snäll hoppas jag.
 
Är du rolig?
Ibland så!
 
Hur skrattar du?
Konstig fråga...
 
Vem är din drömkille?
En man som man kan lita på i alla lägen, som älskar mig som jag är. 
 
Har han magrutor?
Neeej.
 
Är du en Belieber?
Neeeej!
 
Gillar du One Direction?
Vissa låtar tycker jag är bra!
 
Vem är roligast i din familj?
Jag, såklart :P
 
Kan du hoppa hopprep?
Ja, det kan jag. 
 
Gillar du smoothie?
Jag älskar smoothie, framför allt med hallon i. 
 
Vart är du född?
I Göteborg. 
 
Var sitter du nu?
I min säng och kollar på TV.
 
 
Sover du i din säng? 
Ja?

Svar del 1

2013-04-20 ♥ 18:04:00
Här kommer några svar till frågorna från senaste frågestunden här på bloggen
Svar till Antingen/Eller frågorna:
 
Godis/glass
Sommar/vår 

Skola/ledig 
Dans/sång 
Svenska/matte 
NO/engelska 
Geografi/religion 
Tv/film 
Gröt/smoothie 
Grovt bröd/vitt bröd 
Nyttig/onyttig 
Spring/cykla 
Träna själv/gruppträning 
Nysa/hicka 
Katt/hund 
Tacos/sallad 
Spindel/myra 
Sola/bada 
Leva/dö 
Diabetes typ 1/diabetes typ 2 
Dator/iPad 
Apple/samsung 
Laga mat/städa 
Duscha/bada 
Läsa/rita 

 

Vår roliga kakbakfilm

2013-04-20 ♥ 16:22:00
Vi bjuder er på en liten film som vi gjorde under vårt bak igår eftermiddags!
 
filmat med Nikon D7000.
[HÄR] hittar ni receptet på kolakakorna!

Så söta

2013-04-20 ♥ 12:34:00
Igår var det ju sista dagen med barnen i skolan, när vi skulle gå så fick vi jätte söta teckingar av dom. De berättade för oss att dom tyckte det var kul att vi varit där och att dom skulle sakna oss, dom sa också att vi fick teckningarna för att vi inte skulle glömma av dom, vilket jag aldrig kommer att göra!♥
Här kommer iallafall de tecknigar jag fick:
 
 
 
 
 
Jag kommer sakna dessa underbara ungar så mycket!
 
 
 

5.06 kilometer

2013-04-20 ♥ 11:39:46
SOLEN STEKER UTE!
Därför ändrade jag min springtur till en rask promenad. Det var riktigt skönt att röra på sig lite på morgonkvisten! När jag gått färdigt så la jag mig i solen en halvtimme och bara njöt av den, det är verkligen skönt idag!
Här har ni resultatet av promenaden:
Nu blir det en dusch!

Tränings dags

2013-04-20 ♥ 09:35:10
Hej på er och god morgon!
Jag har precis ätit upp min frukost, havregrynsgröt med jordgubbssylt och lätt mjölk, så gott! Träningskläderna är på och solen skiner, en bättre morgon för träning får man vänta länge på! Nu ger iallafall jag mig ut för en liten spring tur.
LET'S GO!

Planerad kväll

2013-04-19 ♥ 21:57:26

Min kväll blev som planerat, jag dricker ett glas cola light, kollar på New girl och skriver om hepatit. Det är en salig blandning av olika saker i min hjärna just nu alltså. Men det funkar, jag får bara läsa det jag skrivit dubbelt så många gånger! Nu ska jag fortsätta, trevlig kväll!


Kusnerna ful

2013-04-19 ♥ 17:03:51
Jag har spenderat fredagseftermiddagen med min goa kusin. Senaste tiden spenderade vi framför datorn och min webcam, här är en liiiten del av bilderna:
Så grymt snygga!
 
Men det jag egentligen skulle säga är att vi håller på och redigerar en video till er just nu. Vi kan avslöja att det börjar med baka och slutar med kolakakor (och spyor), resten får ni gissa själva! Men jag hoppas att filmen blir färdig under kvällen, då får ni se. Pussar och Kramar.

Helgens planer

2013-04-19 ♥ 13:00:00
Mina planer inför helgen är följande:
Jag är ensam hemma hela helgen och kan göra som jag vill.
Fredag: Plugg och tv kväll.
Lördag: Träna, plugga och en lugn kväll. Ev. fika med mamma.
Söndag: Plugga och ta det lugnt.
Med andra ord en lugn helg som består av mest pluggade.
 
FÖRÄLDRAR FRITT = PARTY
Låter det inte kul?
Hur spenderar ni helgen?
 

Sista dagen

2013-04-19 ♥ 08:30:00
Idag går jag till jobbet för sista gången. Sorgligt men sant, tyvärr. Sedan kommer jag inte längre att spendera dagarna tillsammans med de underbara lågstadieeleverna och deras lärare. Vad som händer med mig? Jag kommer att återgå till min skolbänk och mina läxor igen, och allt blir som vanligt... nästan.
 
Vi ska under dagen plocka skräp, eftersom mina hjältar, eleverna är med i grön flagg. Vi ska ha fredagsmys och allmänt mysigt sista dagen. Förhoppningsvis kommer vi att leka något kul på rasterna också, en absolut fantastisk sista dag hoppas jag på, såklart. Ebba också.
 
Praktik tiden har varit helt underbar och dessa två veckor har bara flugit förbi, knappt så det känns att vi har hunnit börja ännu. Men så är det och nu är det slut på det roliga. Jag har verkligen blivit välbemött i skolan, av både eleverna och lärarna! Känt att jag verkligen kunnat hjälpa till och fått någon att förstå olika saker, den känslan är helt underbar.
 
Jag har fått chansen att testa på ett yrke som jag mycket väl skulle kunna tänka mig i framtiden. Både lågstadie och högstadie skulle vara spännande, även om högstadie skulle vara en mycket större utmaning, men vem gillar inte utmaningar? Känna att man kan lära någon något och se att alla ens elever lyckas. Undra vad jag skulle bli för en sorts lärare, den som alla älskar eller den som alla hatar...?
 
Nu avslutar jag snart denna praktiken, med både glädje och sorg!♥

Kung över hav och land

2013-04-18 ♥ 19:05:03

Nu är jag på väg hem från konfan, jobbigt regn och motvind kändes underbart, nästan! Men det fick mig definitivt att cykla fortare iallafall...

Här kommer några bilder från tidigare i eftermiddags, jag spelade först king med med min minsta kusin. Sen kom min äldre kusin med sin kompis och då lekte vi hav och land, känns som hundra år sedan jag gjorde det, det var dock bara fyra år sedan. Kul var det iallafall! När jag kommer hem blir det middag!


Majblommor 2013

2013-04-18 ♥ 17:00:00
Nu har vi köpt årets majblommor, år 2013 har färgerna blå och lila, med en gul prick i mitten.
Vet ni varför man köper majblommor?
Jo, de som säljer majblommor samlar in pengar till en förening som senare hjälper barn som har det svårt i sammhället. Man kan som familj om man har det svårt ansöka om ett bidrag från majblomman.
Sedan vet jag inte så mycket mer...
 
Just nu är det väldigt många barn som säljer majblommor "barn som hjälper barn". Det är varje år, under cirka två veckors tid, barn i åldrarna mellan cirka 10-12 års ålder som säljer majblommor för att samla in pengar till barn som behöver det. (För att locka får även försäljaren 10 % av pengarna de tjänar ihop).
 
Majblommorna kostar:
En liten pin: 20 kr
En krans 40 kr
Ett hårt "märke" 60 kr

Mina favoriter

2013-04-18 ♥ 13:00:00
Mina badrums favoriter:
Från vänster:
"Tigi Bed Head Totally Baked" - Ger håret mer volym och luktar underbart!
"Rexona 48h" - Mina två favorit deos! Håller riktigt bra och luktar gott.
"L300 Fresh & smooth" - En ansiktstvätt som verkligen återfuktar huden!
Enkla tips till er!
 

Ny dag, nya utmaningar

2013-04-18 ♥ 09:30:00
Nu taggar vi en ny, underbar dag på lågstadiet.
I eftermiddag är det konfirmations dags, ingen träning, men annars blir det ganska lungt, bortsett från lite plugg när jag kommer hem, såklart! Under går dags kvällen blev det inte mycket inlägg, det berodde på att jag pluggade, jag jag kan faktiskt stolt erkänna att jag fick en massa gjort!
Ha en underbar torsdag!

Nyklippt

2013-04-17 ♥ 19:00:00
Här får ni en liten glimt av mitt nyklippta hår. Det är som ni ser inte speciellt stor skilnad.
Men jag tycker att det var jätte skönt att bli av med de slitna topparna. Jag tycker även att det känns lite "renare", mindre frissigt och mindre elektiskt. Nu är det iallafall gjort, vi räknade ut att det nästan gått ett år sedan sist, vilket är alldeles förlänge. Men ni har säkert märkt att jag har haft massor av andra saker att tänka på.
 
Men vad tycker ni?
Ser ni någon skillnad?

Bye bye hair

2013-04-17 ♥ 14:36:30

Nu är jag på väg in till stan för att fixa frissan lite. Dagen har varit jätte skön, barnen är så roliga att umgås med, jag har till och med spelat king. Efter frisören ska vi handla och sedan blir det lite matlagning när vi kommer hem. Puss sålänge!


God morgon

2013-04-17 ♥ 10:00:00
Tre fåglar promenerade på en liten, liten elledning...
 
Jag hoppas ni alla sovit gott!
Jag har sovit gott, men var sååå trött när jag vaknade imorse. Men upp kom jag iallafall...tillslut. Men jag räknar dagarna till sommarlovet, 58 dagar kvar (14 juni). Idag är det iallafall lågstadiet som gäller, det är så mysigt där, jag funderar nästan över att gå om alla åren, tillsammans med de barnen jag träffar nu!
 
Idag klockan 15.00 ska jag klippa mig, jag funderar på att göra något annorlunda (drastiskt). Vi får se hur detta slutar, hehe. Några förlag från er? Inget flintskalligt tack!
Vi hörs!

lite om konfirmation

2013-04-16 ♥ 22:12:00
En bild från i morse, en sol tittar fram genom diset.
 
Nu kan jag avslöja att första punkten av uppdrag "konfirmation" är struken från listan, under eftermiddagen så beställde jag nämligen inbjudningskorten som ska skickas ut till släkten, innehållande tid och plats för cermonin! Ett steg åt rätt håll alltså!
 
Övrigt att fixa inför konfirmationen är bland annat:
• Klänning♥
• Skor
• "Fest" planer
 
Men det fixar sig!
Sov gott!
 
 
 

Recept på blåbärsmuffins

2013-04-16 ♥ 17:00:00
Du behöver till cirka 20 muffins:
50 gram smör eller margarin
1,5 dl mjölk (vi gjorde med vatten och det funkade utmärkt)
2 st ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
Färska eller frysta blåbär
 
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Smält smöret i en kastrull på spisen, när det har smällt tillsätt mjöken (vattnet).
3. Vispa äggen coh sockret i en bunke till en fluffig smet.
4. Tillsätt "smörblandningen", blanda i mjölet och bakpulvret. Vispa.
5. Ställ ut muffins formarna på en plåt och fyll med smet till lite över hälften.
6. Stoppa så mycket blåbär du vill i varje muffins form (vi hade mycket eftersom vi gillar det).
7. Låt som sola i mitten av ugnen i ungefär 20 minuter.
8. Ta ut dom och låt som svalna.
9. Njut av en god fika, tänk på att blåbär är nyttigt ;)
 
Lycka till med muffinsarna!

Slösa tid på dig själv!

2013-04-16 ♥ 15:41:23
Idag fick vi sluta redan klockan ett, så jag har ägnat förmiddagen åt mig själv, vilket man behöver ibland. Jag fixade en ansiktsmask till ansiktet och lite ny färg till naglarna, vilket de verkligen förtjärnade, jag är värdelös på att hinna måla naglarna. Så nu är det gjort iallafall, det var riktigt skönt att bara ta det lugnt och slösa tid på sig själv, det borde alla testa!
 
Men nu har jag iallafall plockat fram lite mellanmål, det blir avokado knäckebröd och en kopp te. Jag ska faktiskt ägna en tid till att läsa också, slappna av och njuta. Jag har läst drygt 50 sidor i boken nu och jag tänkte läsa ut den innan nästa vecka, när jag går i skolan så finns det inte en chans att jag hinner (eller orkar) läsa.
Såhär ser det ut just nu:
Jag njuter!

Dagen vill ha

2013-04-16 ♥ 13:30:00
 
 
En massa läkerol, jag vill testa alla smaker som finns! De ovan är inte alla, bara förslag.
 
 
Sommarskor, ett måste, men måste ta tag i det.
 
 
Ny fjärrutlösare till min kamera, eftersom min är värdelös!

Recept på kladdkakemuffins

2013-04-16 ♥ 10:00:00
Du behöver till cirka 16 muffins:
200 gram smör eller margarin (mjölkfritt går utmärkt)
4 st ägg
5 dl strösocker
4 dl mjöl
8 msk kakao
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 krm salt
 
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader, över och under värme.
2. Smält smöret i en kastrull på spisen.
3. Blanda äggen med sockret i en bunke, vispa till det blivit en fluffig smet.
4. Blanda i det smälta smöret och resten av alla ingridienserna i bunken. Vispa till det blir en slät smet utan klumpar i (inte för mycket, då förstörs bakpulvret).
5. Ställ ut muffins formar på en plåt och fyll dom till ungefär lite över hälten med smet, använd dig gärna av två skedar för att underlätta lite, det är kladdigt!
6. Ställ plåten i mitten av ugnen och låt som sola där inne i cirka 10-12 minuter. Inte mer! De behöver inte se helt klara ut.
7. Ta ut och låt dom svalna.
8. Njut och ät med ett glas saft!
 
Lycka till med baket!
/Malin

Webcam kul

2013-04-15 ♥ 22:13:00
Detta blev mitt kvällsnöje, kanske märks det att jag börjar bli trött... hehe...
 
Tiden bara springer iväg när jag inte är i min skola, denna dagen försvann lika fort som hela förra veckan, men under eftermiddagen så fick jag skrivit en halv NO uppgift och det känner jag mig ändå ganska så nöjd med. Jag har ju en vecka på mig, lite drygt. På onsdag har vi beställt klipptid till mig, äntligen! Precis vad mitt hår behöver.
 
Eftersom Ylwa ville ha recepten så har jag gjort iordning dom och tidsinställt dom till imorgon, båda recepten kommer alltså upp under morgon dagen. Hoppas ni blir nöjda med dom och förstår vad det står! Det är alltså recepten på kladdkakemuffinsarna och blåbärsmuffinsarna jag pratar om.
 
Jag glömde helt av att svara på frågestunden igår, men jag tar det någon dag i veckan. Ni har alltså fortfarande chansen att ställa era frågor [HÄR].
God natt.
 

Dagens outfit 15/4-14

2013-04-15 ♥ 18:28:00
Fläta - Ebba // Blus - Gina Tricot // Jeans - Cubus
 

Diabetes fingrar

2013-04-15 ♥ 16:30:00
Jag har märkt skillnad med mina händer sedan jag fick min diabetes, speciellt fingrarna. Inte att jag tappat någon känsel i dom. Än. Vilket man tydligen kan göra. Men efter alla stick så märker jag hur lätt mina fingrar fryser, pga dålig blodcirkulation. Jag kan spela fotboll i t-shirt, men på händerna kan jag samtidigt ha vantar och ändå frysa. Det är ett av mina största diabetesproblem just nu. Samtidigt som mina händer måste vara varma för att jag ska kunna sticka i dom så känns det som en omöjlig uppgift. Jag vill inte gå runt i t-shirt och vantar, hur ser det ut egentligen?
 
Jag har alltid varit en person som skippar vinterkläderna så fort som möjligt. Så fort det slutar att snöa så byter jag till vårjackan. Så fort snön smälter bort så tar jag av vantar, även om det är minusgrader. Då kanske ni kan förstå att det är tufft för mig att fortfarande gå med vantar, när det är mitten av april. Egentligen tycker jag inte att det är något problem att gå med vantar, saken är att jag alltid glömmer dom överallt! 
Detta inlägget blev konstigt, det jag egentligen ville säga var att alla stick påverkat mina fingrar.

Kusinbakning

2013-04-15 ♥ 13:00:00
Jag berättade ju för er att jag bakade med min kusin i lördags! Nu har jag äntligen fått redigerat lite bilder som jag tänkte visa er från vår roliga bakningen! Eftersom det är jag och min kusin som bakade så kallar vi det för kusinbak!
Är någon är intresserad av recepten?
Skriv en kommentar och let me know, så lägger jag upp dom här!

Kärleksboken plugg

2013-04-15 ♥ 10:00:00
Här ovan ser ni en del av det som ska bli min såkallade kärleksbok. Det är den jag har som uppgift att göra klart över lovet, det innebär både svenska, engelska, NO, spanska och bild. En hel del att göra med andra ord. Jag har en vecka på mig nu och ungefär fyra uppgifter kvar att skriva, men jag känner ingen motivation till att få det gjort, tyvärr... NO är inte mitt favorit ämne direkt och det är det jag har kvar, jag brukar alltid spara det bästa till sist, men jag ändrade det denna gången, då det kändes som en omöjlig uppgift att få biologin gjort!
 
Men jag hoppas att resultatet blir grymt så nu ska jag se positivt på saken.
Fake it till you make it!

Natti Natti

2013-04-14 ♥ 21:01:11
Nu är jag en nyduschad och fresh tjej igen!
Imorgon är det praktik dags igen, måndag och fredag i en F-3:a och tisdag - torsdag i en 3:a. Men jag tycker att det är så kul så tiden bara springer iväg, inom kort (om en vecka) är det dags att gå tillbaka till högstadiet igen, just nu är det alltså lugnet före stormen! Jag föredrar lugnet.
 
Men nu blir det sista delen av Brottet och sedan ska jag sova, ska bli skönt att krypa ner under täcket, detta vädret gör mig trött och uttråkad! Imorgon hoppas vi på sol! Mitt halsont är mycket bättre, jag har drogat halstabletter hela eftermiddagen!
Sov gott!
 

Ensamma hemma

2013-04-14 ♥ 17:28:00
Just nu är jag och Lillis ensamma hemma. Resten av folket är i stan. Jag stannade hemma och tänkte få pluggat en del, men vi får väl se hur det går med den biten. Just nu håller jag på att fixa lite med bloggen, ni kommer nog att märka av det efter hand, det är som ni nog listat ut designen som ädras lite.
Skriv gärna en kommentar när ni märker skillnad någonstans!

Magnum

2013-04-14 ♥ 15:08:00
Magnum glassarna har alltid legat bland mina favoriter, även om jag såklart tycker att vissa smakar bättre än andra. Så när jag i år såg att det skulle komma flera olika nya sorter så blev jag överlycklig, det blev inte heller värre när jag fick veta vad de nya smakerna skulle smaka!
Magnums nya 5 LOVING KISSES. Jag har provat no.2 LOVING KISS, den var riktigt god, lite fresch och inte för stor! Det är bitar av bär och något annat vitt i, helt underbar! Jag kan inte vänta på att få testa de fyra andra smakerna!
 

Idag är det söndag...

2013-04-14 ♥ 11:12:00
...Mitt halsont har inte gått över, men jag tror att det är på väg åt rätt håll iallafall!
Jag har ätit havregrynsgröt till frukost i två dagar nu, jag har aldrig tyckt om det, men alltid velat tycka om det, eftersom det är enkelt (och nyttigt). Igår morse så gjorde pappa det, jag gav det en chans och det var gott! Iallafall med jordgubbssylt på!
 
Idag är vädret riktigt tråkigt, grått och regningt. Dimman har också smugit sig på under morgon timmarna, inte trevligt alls. Men jag ska försöka att komma ut på en promenad senare, annars känner jag mig så äcklig, instängd och tjock, hehe. Men det blir nog bra med det, regnjackan på. En dusch är prio ett under dagen!
Trevlig söndag!
 
Glöm inte att ställa frågor i min frågestund som ni hittar [HÄR]. Jag kommer nog att svara på frågorna under eftermiddagen och kvällen! Alla får ställa hur många frågor dom vill!
 

Dagens efterrätt

2013-04-13 ♥ 22:41:00
Under dagen har jag fortsatt att ha ont i halsen och jag har fortfarande inte kommit ur min onepiece, en slapp dag, enkelt sagt. Men jag har ändå gjort lite små saker, som att baka med min kusin och göra kvällens efterrätt. Till middag grillade vi, årets första grillning blev kortlett och majkolvar! Men efterrätten som jag ansvarade för blev en slags cheese cake, gjort på philadelphiaost, kesella och lite annat gott, såhär såg den ut:
 
Nu blir det en lugn kväll framför tvn med Irene Huss, jag ska ta en kopp te och hålla tummarna på att halsontet försvinner imorgon, efter en god nattssömn, hoppas, hoppas, hoppas!
Sov gott!
 
 
 

Gårdagens nya

2013-04-13 ♥ 19:41:00
Detta är det som jag hade med mig hem från stan igår. Pris och affär mm står på bilderna här plagget visas:
Jeansjacka↑
 
Ljusblå skjorta↑
 
Blus↑
 
Cardigan↑
 
Förlåt för dålig kvalitet på bilderna, men det var mörkt igår kväll när jag fotade!

De nya loka smakerna "likes old school!"

2013-04-13 ♥ 16:57:00
Igår köpte jag och testade de tre nya lokasorter "Likes old school!". De har i mina "kretsar" varit mycket omtalade så jag kunde inte låta bli. De tre nya sorterna jag köpte och drack under gårdagen var:
LIKES OLD SCHOOL!, STRAWBERRY Ice Cream.
LIKES OLD SCHOOL!, Lemon PIE.
LIKES OLD SCHOOL!, Chocolate SHAKE.
 
Vad tyckte jag nu då?
Jag började med att testa den som smakade chokladmilkshakesmak, och första tanken var WOW, vad god den var! Men sedan fick jag bara smaken av väldigt konstgjord och en konstig. Det var som att bubblorna och chokladen kom i två olika smak "vågor". Så först fick jag smaken att den var väldigt god, de första tre klunkarna kanske, sedan blev den bara mindre och mindre god för varje klunk man drack. Ingen hitt från min sida alltså.
 
Sedan testade jag den med jordgubbsglasssmak och det var klart den som var godast av de alla tre. Men det kändes som att något saknades i den, jag kan inte förklara eller komma på vad det var. Även den var som att bubblorna och jordgubben kom i två olika vågor, först smakade det bara bubblor och sedan smaka det jordgubb. Första klunken var även i denna "WOW" men övergick sedan till en mera "nja, sådär" känsla.
 
När jag tillsist testade den med smak av citronpaj, kanske var jag då inställd på att jag inte tyckte om någon av de nya smakerna. Men den föll mig inte alls i smaken. Den smakade alldeles för speciellt för min smak, någon blandning av vanlij som inte passade ihop.
 
Sammanfattningsvis så höll de nya smakerna inte upp till mina förväntningar. Jag förväntade mig en fantastisk upplevelse efter allt jag läst och hört, men jag håller inte med dom. Det smakade konstgjort. De nya smakerna är inget för mig, jag håller mig till de gamla smakerna, som jag förövrigt älskar. Jag har alltid sagt att jag älskar alla lokasmakerna, men jag får fundera över det lite nu.
 
En sak som jag ändå tycker om med de nya smakerna är att man kan dricka "choklad" utan att blodsocker värdet hamnar i himelen, för någon med Diabetes typ1. Jag kommer nog att köpa dom ibland, men det är inte så att jag kommer gå och längta efter dom hela tiden.
Punkt.

Malinspecial

2013-04-13 ♥ 13:33:00
Jag har kommit på en ny favorit, knäckebröd med philadelphiaost och avokadoskivor på. En god och enkel frukost. Det är bara så gott! Jag njuter varje sekund när jag äter den, jag kanske har konstig smak, men jag tycker faktiskt att det är så himla gott!
Visst ser det gott ut också?

Nej, nej, nej!

2013-04-13 ♥ 10:14:17
Förlåt för noll uppdatering igår, men jag kunde inte logga in på mitt bloggkonto! Men idag är jag tillbaka. Jag vaknade med världens halsont idag, hemskt känns det. Jag fick börja dagen med att skaffa nya vänner, nämnligen dessa två, Herr Zyx och Fru Tea:
 Under går dagen var jag efter jobbet, som jag slutade klockan ett, inne i stan och shoppade lite. Det blev ingen klänning, men en jeansjacka och lite annat. Jag ska visa det lite senare tänkte jag. Idag ska vi även grilla och jag ska ta det lugnt, inget halsont på måndag, det är bara en veckas praktik kvar, och det tänker inte jag missa!
 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost!
Vad ska ni göra i helgen?

Konfa Bowling

2013-04-11 ♥ 21:21:43

Idag på vår konfirmation så spelade vi bowling, jag kan säga att det inte gick speciellt bra, men det var ju ett bra tag sedan jag spelade också! Jag kan säga att jag tycker skorna är riktigt snygga också, haha!


Dagens vill ha

2013-04-11 ♥ 17:00:00
 
 
 
Sommar och sol!
 
 
 
Ett par palladium eller ytterligare ett par converse.
 
 
 
Nya "skräp" hörlurar, eftersom jag råkat göra sönder mina "ljudboks hörlurar"...igen.
 
Det var denna dagens vill ha behov, jag behöver shoppa, hehe, Ullared!♥

Granatäpple och hallon te

2013-04-11 ♥ 14:00:00
Hej på er,
Jag tänkte ta och tipsa er om ett av mina favorit te sorter.
Det är såklart ett lösviktste, eftersom att jag tycker "påste" ofta blir för starkt.
Jag dricker ofta te (på vintern), eftersom det är så gott att både värma sig med och "smaka på". Jag har ju såklart hunnit testa en hel del olika sorter också, detta är inte mitt absoluta favorit te, men det ligger i topp 10 iallafall.
 
Med en skvätt mjölk i så smakar det ännu bättre!
 

Pannkakor till Pappa

2013-04-11 ♥ 11:00:00
Härom dagen ville min far ha pannakakor, han har egentligen pratat om den länge, så då blev jag den underbara dottern som gjorde pannkakor till sin pappa! Som han sedan fick njuta av, varma med jordgubbssylt och socker på, även jag åt såklart en pannkaka till efterrätt!
Här får ni både bilder och ett enket recept, för svårare är det egentligen inte:
Ser det inte gott ut, det var gott iallafall!

Dags för dag fyra

2013-04-11 ♥ 07:00:00
God morgon på er,
Idag är det dags för dag fyra på jobbet, dagarna bara flyger förbi och snart har halva praktik tiden gått! Det är riktigt roligt att vara på lågtadiet och jag hoppas verkligen att eleverna tar vara på den underbara tiden, den varar inte för evigt. "Mina" elever har idrott nu på morgonen, sedan vet jag inte vad som händer mer under dagen, vi slutar redan klockan ett, underbara lågstadie tid!
Ha en underbar torsdag, en dag till fredag! 

Bara så Lillis

2013-04-10 ♥ 18:51:24
Den gröna bilden hittade jag på weheartit, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, det är ju bara så Lillis. Ser sur ut och verkar hata hela världen. Jag kunde verkligen inte låta bli att ladda upp det!
Vad tycker ni?

Konfirmation klänning

2013-04-10 ♥ 16:02:36
Det här med konfirmations klänningar är inte lätt! Jag har så höga krav på den, den ska vara fin, sitta hyfsat och kännas lagom helt enkelt. Jag har provat två klänningar i affär, ingen jag gillat. Jag har fått tre hem skickade, en från Miinto, en från Ellos och en från Nelly, inte heller någon där jag kände "wow" för. Min jakt fortsätter, på fredag ska jag leta efter en fin känning inne i stan och eventuellt ska jag annars beställa en fjärde efter helgen. 
weheartit.com
Hjälp mig...

Dagens vill ha

2013-04-10 ♥ 11:00:00
 
 
 
Ett pandora armband, och berlocker såklart.
 
 
 
 
Amika hår ojla
 
 
 
 
Ullaredsresa

Dag tre

2013-04-10 ♥ 07:14:15

Gårdagen, dagen och morgondagen spenderas genom att agera lärare för en trevlig andra klass. Måndagar och fredagar agerar jag och Ebba lärare för första till tredjeklassare. Det är så stor skillnad mellan lågstadiet och högstadiet, mycket lugnare och mer lyssnande elever, inte lika pratigt liksom!

Nu äter jag iallafall lite frukost och laddar inför dagen i skolan. Lillis och pappa håller mig sällskap idag, det bli hallon, yoghurt och knäckebröd, blodsocker på 7,9.

Ha en bra dag vänner, glöm inte, du är bra!


HbA1c

2013-04-09 ♥ 16:20:25
Jag har fått en fråga om vad ett HbA1c egentligen är, så jag tänkte ta och svara på det nu.
 
Ett HbA1c är ett prov som liknar ett blodsocker, man tar det när man besöker sin diabetesmottagning för kontroll, det är nämnligen ett effektivt sätt att se hur behandligen av diabetesen fungerar över en längre tid. Ett HbA1c är nämnligen ett värde som talar om vad man haft som medelblodsocker de senaste två till tre månaderna.
 
När man drabbas av diabetes får man ett kraftigt förhöjt HbA1c värde, målvärdet är att ligga på runt 52, men ett väl godkänt värde kan ligga både lite över och lite under det. Om man ligger på 52 så är medelblodsockervärdet 9,3, vilket låter högt, men eftersom man direkt efter måltid oftast stiger över 10,0, innan insulinet hinner verka så är det helt normalt.
(detta gäller en diabetiker, en ikke diabetiker ska ligga på runt 30)
 
När jag kom in till sjukhuset den den 5 september 2012 så hade jag ett HbA1c på 139 mmol/mol.
Vid nästa återbesök då ett test togs den 24 oktober 2012 så hade det sjönkt till 63 mmol/mol.
På ett återbesök den 15 januari 2013 så hade det sjönkt ytterligare och låg på 40 mmol/mol.
Senaste återbesöket, nu den 3 april så låg det på 42 mmol/mol.
 
Här är en liten bild som kanske gör det lättare att förså, denna har jag fått från mitt diabetesteam:
 

Dagens vill ha

2013-04-09 ♥ 13:00:00
 
 
 
En datormus, eftersom min har gått sönder
 
 
En snygg damkavaj i svart
 
 
Ett par snygga chinos i Beige

Jag glömde två års dagen!

2013-04-09 ♥ 10:00:00
Jag har totalt missat att min blogg http://lillamalins.blogg.se har fyllt två år, närmare exakt den 1 MARS 2013 fyllde den två år gammal. Jag bläddrade härom dagen egenom en massa gamla inlägg som jag skrev i början av mitt bloggande på denna bloggan, jag tycker det är riktigt roligt att se och läsa. Jag ser själv hur jag utvecklats, både på mitt sätt att skriva, mitt fotograferande och mitt utssende.
 
Här ser ni några foton av mig som jag la upp i början av mitt bloggande, alltså drygt två år gamla och några bilder på mig som är ganska nytagna, visst är det stor skillnad:
 
 
Det är riktigt roligt tycker jag att ha alla dessa gamla inlägg kvar, som man sedan kan läsa och skratta åt, i början hade jag sällan bilder, använde massa förkortningar och korta texter, typiskt ungt skrivet.  
 
Grattis till min blogg på två årsdagen i efterskott!
 

Diabetes kortfilm - Mars

2013-04-08 ♥ 22:20:00
En helt vanlig ovanlig familj
Här har ni den tredje delen, mars, som är inspelad av familjen Nyman. Den handlar om en familj med en dotter som har diabetes. Man får följa dom ett helt år och detta är alltså den tredje delen. 
För er som missad de tidigare två delarna så hittar ni de här:
Januari
Februari

Egoboost by Isabella Löwengrip

2013-04-08 ♥ 19:08:00
Ett av paketen som jag fick hem idag kom från Bokia, det innehöll en bok som jag hade beställt, nämnligen denna:
Egoboost - Isabella Löwengrip (Blondinbella).
 
Jag har en kompis som tycker den är grym, och jag har bara hört och läst en massa gott om den, en riktig boost för en tonårstjejs självförtroende. Så jag tänkte att jag skulle ge den en chans ilalafall!
Jag återkommer med ett tyckande när jag läst ut den!

Om mig

2013-04-08 ♥ 16:46:00

1. Fullständigt namn?- Malin Linnéa Johansson

2. År?- Född år 1998

3. Vart bor du? - Hemma

4. Färg på ditt hus? - Bege

5. Hus eller lägenhet? - Hus

6. Klass? - 8C

7. Vilket år tar du studenten? - År 2018

8. När gick du upp i morse? - Sju

9. När ska du sova? - Mellan tio och elva

10. Vad har du ätit idag? - Knäckebröd, morötter, pasta och köttfärssås

11. Dagens klädsel? - Mörka jeans och en rosa, långärmad stickad tröja

12. Dagens smink? - Mascara

13. Dagens roligaste? - Att vara myrdrottning

 

Socialt:

14. Har du vänner?- Världens underbaraste

15. Har du ovänner? - Inte direkt

16. Vem chattade du med senast? - På facebook, med pappas flickvänns son

17. Har du pojk-/flickvän? - Nepp

18. Vem pratade du med sist? - Min pappa

19. Vem fick du senast sms ifrån? - Ebba Olsson

 

Favorit:

20. Film? - Kriminalare

21. Låt? - Massa olika

22. Mat? - Tacos

23. Dryck? - Ramlösa/Loka

24. Färg? - Blå, vit och svart

25. Stad? - Jag trivs i mitt Göteborg

26. Land? - Sverige, Spanien och Grekland

27. Ämne i skolan? - Svenska

28. Människa? - Vet inte riktigt

 

Senaste:

29. Gången du shoppade? - I fredags

30. Gången du bakade? - I lördags

31. Gången du stulit något? - Aldrig

32. Gången du rökte? - Aldrig

33. Gången du drack? - Cola Light

34. Personen du kramade? - Lillis

35. Gången du kysstes?- -

36. Personen du dampade på? - Mina vänner, hehe

37. Personen du bråkade med? - Det var la pappa, för länge sedan

38. Personen du blev ovän med? - Jag vet inte

39. Gången du fick skrattattack? - Igår

40. Personen du snackade på skype med?- Använder inte skype så mycket

41. Gången du grät ? - Någon månad sedan kanske

42. Gången du var kåt? - -

43. Personen du sa snygg till? - Matilda Banck, när hon hade en klänning på sig

 

Antingen eller:

44. Svart eller vitt? - Vitt, nu är det ju sommar

45. Hund eller katt? - Katt

46. Ute eller hemma? - Hemma

47. Tvspel eller datorspel? - Datorspel

48. Singel eller upptagen? - Upptagen

49. Hångla eller kramas? - Kramas

50. Lunarstorm, msn eller playahead? - Vet bara vad MSN är...

51. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad

52. Blont eller svart hår? - Båda

53. Har du blåa ögon eller bruna? - Båda

54. Choklad eller lakrits? - Choklad & Lakrits

55. Coca cola eller fanta? - Coca Cola Light, annars fanta

56. Pizza eller kebab? - Kebab

57. Randigt eller prickigt? - Randigt

58. Blatte eller svenne? - Va, haha

59. Älska eller bli älskad? - Båda

60. Leva eller dö? - Leva

 

Antal:

62. Personer du älskar? - Min familj, släkt och mina vänner

63. Personer du hatar? - Nämner inga namn

64. Glassar du ätit på en dag? - 4 st

65. Gånger du haft minnesluckor? - Aldrig

66. Gånger du varit hög? - I blodsocker, många gånger, hehe

67. Personer du saknar just nu? - Elin, Moa, Matilda, mamma, mormor och många mer.

68. Gånger ditt hjärta brustit? --

 

Vem:

69. Kommer du inte överens med? - En gammal vän

70. Vill du kyssa nu? - Ingen

71. Ska du träffa imorgon? - Ebba, pappa och alla skolbarn

72. Sjöng du senast för? - Mig själv, just nu

73. Skickade du senast gb till i pea - va?

74. Spelade du tvspel med senast? - Någon månad sedan jag spelade Buzz

75. Vill du ta med på resa nu? - Mina vänner

76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Alla som krigar

77. Förtjänar att dö? - Ingen

78. Är söt? - De flesta

79. Vill du sova jämsides med i natt? - Lillis

 

Vad:

80. Gör dig glad? - Att umgås med folk jag tycker om och att lyckas

81. Gör dig ledsen? - Krig och bråk

82. Vill du helst göra nu? - Något roligt

83. Önskar du att du slapp göra? - Tömma sopptunnor

84. Vill du ha nu? - En datormus

85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Jag vet inte faktiskt

86. Längtar du till? - Att det ska blir varmare

87. Tycker du om dina betyg? - Jag är ganska nöjd med de flesta

88. Ångrar du i ditt liv? - Alla dumma misstag

89. Är det bästa som hänt dig? - Jag vet inte riktigt

Just denna gjorde jag i början av mitt bloggande på denna blogg. Ni hittar svaren jag gav då [HÄR]. Man kan ju jämnföra lite, ganska kul faktiskt att det ändrats lite.


Mysklass

2013-04-08 ♥ 14:22:00

Vi fick sluta redan klockan två idag, riktigt skönt att mjuk starta veckan. Jag och Ebba har iallafall hamnat i en helt underbar och trevlig klass, med goa elever och trevliga lärare! Under dagen så fick vi rätta böcker, leka myror och hjälpa de som behövde hjälp!

Det ligger nu två paket här hemma hos mig som väntar på att bli öppnade, jag vet vad det är eftersom jag själv beställt de, men ändå, lika spännande varje gång man får paket på posten (inga kläder denna gången). Nu ska jag snart starta datorn och skriva lite riktiga inlägg tänkte jag.


Diabetes är så ovisst.

2013-04-08 ♥ 11:10:00
 Diabetes är en sjukdom som jag nu förstått är ganska oviss. Man vet inte tecken på att man är drabbad, man vet inte hur man får det, man vet inte vad det är och man vet inte vad som händer när man har fått det. Man vet med andra ord ingenting om diabetes.
 
Folk tror att man får det för att man äter för mycket godis, folk tror att jag levt fel, ätit för mycket godis och därför drabbats av diabetes typ 1. Det är delvis rätt, det finns en sorts diabetes som man kan drabbas av för att man lever fel, diabetes typ 2 (även kallad åldersdiabetes). Men hur många vet skillnaden mellan diabetes typ 1 och typ 2 om man inte är läkare eller drabbad?
 
Diabetes typ 1 och diabetes typ 2 är egentligen inte helt samma sak, och enligt mig borde de ha olika namn.
Diabetes typ 1 får man inteför att man levt fel och om man drabbas kan man inte själv påverka, vid typ 1 så måste man ta insulinsprutor, då produktionen uppehört helt.
Vid diabetes typ 2kan man ha orsakat det själv genom att leva fel (finns även ärftligt). Man klara sig med tabletter om man lever rätt, eftersom bara insulinproduktionen delvis slutar.
 
Men eftersom ingen vet vad diabetes är, så vet de inte heller skillnaderna mellan diabetes typ 1 och diabetes typ 2 så därför blir DIABETES ett gemensamt namn. Dessa bilder finns lite över allt i alla olika färger och former, dom gör mig upprörd. Diabetes står det bara, inte typ 1 eller typ 2.
 
 
 
 
(Just dessa är från weheartit.com)
 
Jag vet inte så mycket mer om åldersdiabetes, men jag vet att diabetes typ 1, min diabetes typ har en massa problem. Här är några av mina diabetes "problem":
(Lantus är ett långtidsverkande insulin som man tar två gånger om dagen)
Ni ser på bilderna vart de kommer ifrån.
 
Jag hoppas ni förstod min poäng med detta inlägget, alltså:
1. Diabetes är ovisst för folk på många sätt.
2. Diabetes typ 1 och diabetes typ 2 är inte samma sak.
 
Här kommer två bilder till som jag tycker passar in i detta inlägget.
(Från weheartit.com)
 

Mot "jobbet"

2013-04-08 ♥ 07:31:05

Nu har jag fått i mig lite frukost. Jag ska ta på mig lite kläder och ta lite mascara, sedan är jag klar för en dag på jobbet. Ebba kommer och plockar mig om drygt en kvart, så ska vi gå tillsammans.

Idag och två veckor framöver så är det praktik som står på schemat. Jag ska alltså spendera två veckor tillsammans med Ebba och ett gäng lågstadieelever, spännande ska det bli iallafall!
Ha en toppen vecka alla läsare!


Mina rum

2013-04-07 ♥ 20:23:00
Jag har fixat ihop en video på båda mina rum till er. Vi är dock på gång att göra om mitt rum hos mamma, men såhär ser båda rummen ut just nu iallafall!
 
 
Vad tycker ni?
Gillar ni denna sortens videos?

Brills

2013-04-07 ♥ 17:53:48
Det blev som jag ville, ännu en dag med vackert väder. Jag har under dagen fått skrivit lite NO, men mesta dels spelat sims, det var så länge sedan jag gjorde det så det var ganska roligt faktiskt! Under eftermiddagen spelade jag lite mer fotboll med mina kusiner, jag tror inte jag har spelat såhär mycket fotboll i hela mitt liv som jag har gjort denna vecka.
 
Jag letade även fram mina kära Björn Borg brillor, som ni kanske såg på bilden, ignorera att jag ser ut som en jag vet inte vad, hehe. Men nu ska jag ta det lite lugnt. Redigera en liten film och dricka lite cola light.
Glöm inte  att ställa en massa frågor i frågestunden som ni hittar [HÄR]

Frukost time, mmm

2013-04-07 ♥ 11:47:05
Idag blir det lite lyx frukost, youghurt, knäckebröd, morötter och en klementin. Frukosten är väldigt svår att räkna insulin till om jag inte äter som vanligt, men vi får se. Ibland får det bli lite fel!
 
Idag ska jag som sagt plugga lite, men jag ska nog även vara med Ebba, fota lite och sncka. Jag hoppas att vädret är som det är idag, värmen är tillbaka nu på morgonen och jag vill kunna vara ute större delen av dagen! Njuta sista dagen av lovet, för imorgon är det ju faktiskt dags att gå upp tidigt på mornarna igen. 

Dagens outfit 6/4-13

2013-04-06 ♥ 23:10:14
Medans jag sitter och tittar på Irene Huss så kan jag passa på att visa två dåliga bilder på vad som varit dagens enkla outfit, iallafall en stund, eftersom jag hemma gick i mina "skräpjeans".
Linne - New Body // Blus - Missäy // Jeans - Cubus // Jacka - Ullared

Dagens foton

2013-04-06 ♥ 20:59:13
Här kommer det fem bilder från våran fotopromenad tidigare idag. Alla är foton fotograferade med manuella inställningar, jag lär mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografering och bak

2013-04-06 ♥ 20:01:00
Jag spenderade eftermiddagen tillsammans med min kusin Jessica och Ebba. Vi fotade, bakade chokladmuffins och spelade badminton med en klädnypa, vilket gick sådär. Ebba har gått hem och snart tänkte jag titta lite på "smartare än en femteklassare". Jag tar en lugn lördagskväll, imorgon blir det en lugn söndag med lite NO pluggande.

Östra sjukhuset

2013-04-06 ♥ 15:03:00

Nu är jag på väg hemåt igen, jag hoppas att det är bättre väder hemma, det är kyligt här nu, usch. Jag är iallafall på mitt andra byte just nu, två byten kvar innan jag är hemma i lugnet.

Här ser ni mitt fjärde hem:


Lördag

2013-04-06 ♥ 09:43:23
Här var Lillis i torsdags
Jag och Lillis har vaknat och ätit frukost (iallafall jag). Idag är det lördag, vilket betyder inget lördagsgodis, hehe. Jag och mina två kusiner ska ge oss ut och spela fotboll nu, eftersom jag ska duscha innan jag åker till stan så blir det att spela i onepiece idag, mysigt värre, även om det ser roligt ut!
 
Även idag ska jag in till stan, det blir en titt på byxor igen, lite lunch och sedan vidare till Östra Sjukhuset en sväng, dagen kommer flyga förbi, drygt fyra timmar är restid, vilket egentligen inte är så farligt med tanke på hur jag åker fram och tillbaka. Nej, FOOOTBOOOLLS TIIIIIME! Vi hörs!

Diabetes Armband & Halsband gratis

2013-04-05 ♥ 19:05:11
Idag fick jag hem mitt diabeteshalsband och diabetesarmband, gratis från Diabetes Wellness. De ser ut såhär:
Halsbandet fick man välja om man ville ha med svensk eller engelsk text, jag valde svensk och det står "JAG HAR DIABETES testra mitt blod före behandlig". På armbandet står det både på engelska och svenska "JAG HAR DIABETES / I HAVE DIABETES", man fick välja om man ville ha vuxen eller barnstorlek på det.
 
Jag tycker det är riktigt bra att man har lite "upplysnings" smycken på sig, även om det inte så så fint så är det bra att ha ifall något skulle hända! En stor eloge till Insamlingsstiftelsen Diabetes Wellness Network Sverige som skickar ut det gratis, man står bara för portot, läs om hur du gör [här] riktigt smidigt!

At home

2013-04-05 ♥ 16:58:42
Jag har precis kommit in från lite fotboll. Jag behövde rensa mina tankar lite och min kusin ställde upp som min fotbollspartner idag igen! Det har varit en lång dag och den är fortfarande inte slut. Jag ska snart slänga lite återvinning och lägga in lite tvätt. Middagen för ikväll är iallafall redan klar!
 
Men snart är det dags för mig att gå på två veckors prao, två veckor i en lågstadieskola blir det. Ska bli kul att testa på faktiskt, men jag måste nog vila upp mig innan, hehe. Jag börjar ikväll med att lägga mig tidigare än vanligt, före 02.00 med andra ord. Imorgon blir det nog en tur till Östra igen.
Vi hörs senare!

Teddybjörn

2013-04-05 ♥ 11:36:26
Eftersom jag inte är hemma börjar jag få lite bildbrist, så idag får det duga med en bild på min nallebjörn. 
 
Jag har precis kommit hem från en tur på stan, snart blir det lunch innan jag åker vidare till nästa ställe. Jag kommer inte att hinna skriver så mycket här idag, men så är det ibland. Fortsätt att ställa frågor i frågestunden, jag får se om jag svarar i videoinlägg eller i ett textinlägg, vad tycker ni?
 
God morgon på er!
 

Dags att dejta kudden.

2013-04-04 ♥ 23:30:00
Inatt sover jag hos min faster och hennes man, pappa är inte hemma och jag ville inte sova ensam inatt... Så det fick bli så, mysigt att umgås med dom också tycker jag! Vi såg en rolig film förut, "Min stora grekiska semester".
 
Imorgon har jag många planer, jag får se hur det slutar. Jag tänkte eventuellt leta efter ett par chinos i stan. Jag ska till Östra sjukhuset en sväng och jag ska åka en massa pendel och buss, spännande värre, hehe. Men eftersom jag ska orka (och hinna) allt imorgon så är det dags att sova. Utan Lillis i sängen, därför får jag nöja mig med bilden av oss två från igår, den ser ni här ovan.
 
sov gott 

FRÅGESTUND

2013-04-04 ♥ 15:59:00
 Hejsan,
Jag tänkte dra igång en frågestund här på bloggen nu. 
 
Nu får chansen att ställa alla frågor ni har till mig, om det är något ni undrar om min diabetes, min vardag eller om katten Lillis kanske. Vad ni än kan komma på, inga frågor är för dumma. Fråga, Fråga & Fråga! 
(Jag svarar inte på allt för privata frågor och du får vara anonym) 

Vår = Glädje

2013-04-04 ♥ 13:19:49
Det här med vår är något underbart, och det gör mig verkligen glad! Hela förmiddagen har vi varit ute, spelat fotboll i linne och solat på en filt i gräset. Sommar känslorna är verkligen på väg, med lite tur hinner man bada innan första maj i år! Snart är det dags för lite lunchpaus innan det är en tredje fotbollsmatch på gång!
Har ni en trevlig torsdag?!
Puss
 
Krya på dig pappa, jag älskar dig...♥

God morgon skatter

2013-04-04 ♥ 09:38:26
God morgon, hoppas ni sovit gott!
Idag är min faster, min kusin och mina kusinbarn här. Idag blir det nog en fartfylld dag med mycket lekplats och fotboll, tur att vädret är så vackert! Men först blir det frukost, en avokado knäckemacka och en klementin, för äntligen har mina kära klementiner kommit som jag vill ha dom! Ett blodsocker på 4,8 också, dock efter ett lågt värde inatt på 3,0.
 
Glöm inte att alla är värdefulla!

Fem fakta om mig

2013-04-03 ♥ 19:58:00
 Jag älskar Loka och Ramlösa, utan det är livet tråkigt.
 
Jag älskar läckerol, utan det är lördagar tråkiga. 
 
Jag måste ha något att skriva på vid sängen, jag får alltid en massa idéer till olika saker när jag ska sova, som jag måste skriva ner innan jag somnar för att inte glömma av det. 
 
Jag älskar musik, om jag inte får lyssna på musik så känns allt tyst och tråkigt. 
 
Jag har tvångstankar om att volymen på TVn måste vara jämn, talet på volymen ska helst vara typ 5,10,15,20,25 osv. 
 

Diabetesmottagningen

2013-04-03 ♥ 16:43:57

Det var ju inte farligt, min läkare var ju till och med nöjd ju! Det känns underbart! Hba1C på 40 och bra värden, enligt honom. Min läkare är verkligen cool, han sa att vi fick ringa till honom när han var i Grekland, på hans semester, han är verkligen en läkare som är engagerad och gift med sitt jobb, så underbart att han bryr sig!

Vi bokade även en tid med min diabetessköterska, inför vår kommande Turkiet resa i sommar. Vi fick en tid där i slutet av maj, och nästa tid hos läkaren blir i slutet av juni eller början av juli. Jag är glad att jag fick just den läkaren och den sköterskan jag fick!

Här är jag utanför diabetesmottagningen:


A simple photo

2013-04-03 ♥ 09:40:29
God morgon,
Idag vaknade jag med ett blodsocker på 4,7. Toppen alltså, men lite lågt för att börja dagen med en promenad, i det vackra vädret. Jag får börja dagen med frukost Istället och ta promenaden efter det. Under dagen ska jag duscha och om jag hinner förbereda några blogg inlägg. Klockan 15.15 ska jag vara på diabetesmottagningen.
 

Fotografering från idag

2013-04-02 ♥ 21:24:00
Här kommer några bilder från min fotografering med mina kusiner tidigare idag. Visst är dom underbara!
 
 
Min första fotografering med manuella inställningar!
Sov gott!

Återbesök

2013-04-02 ♥ 18:16:33
Imorgon är det återbesök på diabetesmottagningen, Östra sjukhuset som står på schemat. Imorgon klockan 15.15  så utsätter jag mig själv för att bli dödsdömd. Inte riktigt så illa kanske, men det känns nästan så
 
Varför?
Jo, varje gång vi har varit där så har mina värden varit toppen och min läkare har varit toppen nöjd med det. Men nu, återbesök i påskveckan är inte en toppen idé tycker jag, det borde vara förbjudet, men tyvärr är det inte det.
 
Värderna då?
Jo, dom är värre än någonsin. Det är inte mycket som är rätt. De två sista dagarna har alla värden varit mellan 4-7, men påskafton och dagarna innan var inte något vidare. Här ser ni en sammanställning om värderna under den senaste veckan:
Ser hemskt ut, eller hur...?
 
Men vad tusan, det är som det är och han får säga vad han vill, det ändrar inget, påsk är påsk även för en diabetiker... Han får räkna med svajiga värden i dessa tider. Även vikten är inte som den ska, men jag är på väg där också!
 
Som sagt, en dålig tid för ett återbesök som diabetiker.
Carpe Diem

Lov är bra

2013-04-02 ♥ 15:44:24
Det är underbart med lov, idag har jag både hunnit skriva färdigt en diktanalys, handla för farmor och fotat med mina kusiner i bergen. De bilderna ska jag redigera ikväll tänkte jag. Nu ska jag gå ut en stund till med mina kusiner, vi ska hoppa lite studsmatta och troligtvis spela lite fotboll.
Puss och Kram

New in

2013-04-02 ♥ 13:15:00
1. En tröja från klädkällaren, 99 kr.
2. Två stycken nagellack från klädkällaren, 15 kr/st.
3. Två stycken t-shirts från Cubus, 2 st /149 kr. Från mormor.
4. Armband från klädkällaren, 59 kr.
5. Stickad tröja från klädkällaren, 169 kr. Från mamma.
6. Ögonskuggor från klädkällaren, 39 kr.

Min morgon

2013-04-02 ♥ 11:16:32
Tro det eller ej och få ingen hjärtattack, men det första jag gjorde när jag vakande imorse var att dra på mig mina träningsskor. Det blev drygt en halvtimmes powerwalk för att rensa hjärnan (och sänka blodsockert). När jag kom hem så förberedde jag frukosten som jag sedan åt på balkongen.
Det blev ramlösa, morotstavar, paprikastavar, knäckebröd med philadelphia ost och äppelklyftor.
I ipaden läste jag nyheter från aftonbladet och i telefonen lyssnade jag på spotify.
Jag älskar våren!
 
Idag ska jag plugga en del, duscha och vara ute i solen så mycket som möjligt.
Vi hörs!
 
 
 

Verkligen vår!

2013-04-01 ♥ 19:57:45
Jag kom precis in från en promenad
Idag är det verkligen vår! Jag åt lunch utomhus och jag gick en promenad utan jacka, i bara tjock tröja. På min promenad kunde jag även sitta en stund bland klipporna och sola utan att frysa, hur underbart låter inte det? Det var helt underbart kan jag säga!
 
Nu blir det tacos framför "Dicte", en lite mysig och slapp hemma kväll helt enkelt!

Vill allt!

2013-04-01 ♥ 17:59:00
Det är så mycket jag vill göra just nu, som jag verken har tid eller ork över till. 
 
Jag vill verkligen läsa på och lära mig mer om det här med att fota manuellt, fotagrafering är ju något jag verkligen brinner för och tycker är roligt. Min Nikon D7000 och jag skulle nog kunna åstadkomma mycket fina bilder, om jag bara hade fått mer tid över att lägga mer på "oss". Jag har både böcker och internet med information och hjälp till att lära mig mer och bättre, men jag har som sagt ingen tid. 
ipad kvalitet 
 
Jag vill lägga ner mer tid, engagemang och kärlek på min blogg, till er. Jag har förtilfället en massa rubriker till inlägg på telefonen med en massa tankar och idéer i huvudet som bara väntar  att få bli skrivna och publicerade här. Men vägen från telefonen och mitt huvud till bloggen känns så oändligt lång när jag sitter och pluggar eller sitter framför TV:n. Min ork och tid är det ända som hindrar min blogg från att spira med färska och roliga inlägg varje timme, istället fylls bloggen med de tråkiga mobilinläggen, som jag egentligen inte vill publicera. 
 
 
Jag vill umgås mer med mina vänner, både efter skolan och på helgerna, men även där är orken ofta slut. Efter en hel skoldag eller en hel skolvecka så är jag ofta väldigt trött och när jag kommer hem vill jag ofta bara dö. Även tiden kommer in där, efter skolan, som om jag inte var trött då, så har jag ofta massor av läxor som hänger över mig och bara väntar på att få bli gjorda! Jag längtar till sommarlovet, då vi kan umgås massor och "slösa" tid på varandra. 
 
Jag vill, jag vill, jag vill...
Denna listan skulle kunna bli riktigt lång, men jag väljer att sluta här. 
 

Ute lunch

2013-04-01 ♥ 14:17:56

Jag och mamma har idag tagit den första ute lunchen i solen 2013. Sallad och kycklingspett på Mums i Torslanda! Lite kyligt men ändå så skönt och friskt.


Smoothie frukost

2013-04-01 ♥ 09:52:59

Godmorgon,
Idag startar vi dagen med en hallon smoothie, en bra start helt enkelt. Enkelt att göra också, bara blanda yoghurt och hallon tills man får en bra konsistens, om man vill vara lite mindre nyttig så tar man lite extra socker i den också.

Om dryg en halv timme så ska vi åka till klädkällan, kollar på lite kläder och saker. Jag har inte duschat ännu, dags att sätta fart!


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0