Dödligt trött

2013-10-23 ♥ 17:53:16
Jag är hemma, och sjukt trött efter den tiiiidiga morgonen och den lååånga dagen! Ju kollar jag på några avsnitt av GA och tar det "bara lugnt". 
Studiebesöket på Ringhals kärnkraftsverk gick bra och var riktigt intressant! Det var film, fika, presentationer och poängpromenad. Dessutom åt vi ju vår medtagna (och högst fantastiska) matsäck! Jag är absolut redo för en paneldebatt gällande kärnkraft imorgon, i mitt fall: emot kärnkraft

Ikväll blir en tidig, tidigt, tidig kväll! Kommentarer
Postat av: mormor

kan behövas efter en TIDIG TIDIG TIDIG morgon

2013-10-24 ♥ 08:06:35

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0