Aktiv dag!

2013-01-17 ♥ 23:03:25

Idag har jag rört mig hela dagen känns det som! Jag började med 20 minuters cykling idrottshallen, 40 minuters idrott i gympahallen, 20 minuter cykling till skolan, 20 minuters cykling till konfan, 10 minuters cykling till sportlife och slutligen 60 minuters MRL. Plus motionen man får varje dag genom att gå fram och tillbaka i skolan.

En fantastisk dag helt enkelt! Riktigt skönt att röra lite på sig innan helgen. Imorgon åker jag till mamma efter skolan och ska vara där över helgen, myspys. Umgås med de lite, framför allt Tindra, haha!

God natt, sov gott.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0