På't igen!

2014-03-16 ♥ 18:27:43
Du igen? 
Ja precis, jag igen! 

Sist jag visade mig gick det inte så bra, men jag gör ett nytt försök och hoppas att allt, mot förmodan, går bättre denna gång! För nu är solen tillbaka, med den orken och kanske lusten? Det återstår att se.

Imorgon drar de nationella proven igång, svenska läsförståelse är först ut klockan 8.20 imorgon. Utöver att nationella kommer kräva massor av energi så är det inte brist på andra skolarbeten också, som om det någon gång skulle hända...


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0