Vem vet vad och varför?

2013-09-19 ♥ 22:54:29
Det blev ingen MRL, min kropp var alldeles för slö och jag har istället säckat runt på hemmaplan i mjukisbyxor och tjockiströja, riktigt gött ibland. Inte ens pluggat!
Idag köpte vi färdig mat till middag, då träningen (eller inte träningen) blev omplanerad och jag skulle ha middag ändå, en av mina favoritsallader eftersom den verkligen är såååå goood! Jag avslutade dagen med ett lågt socker och tryckte i mig en banan. 

Imorgon åker jag till mamma och spenderar helgen där, men på söndag åker jag hem på förmiddagen eftersom min farmor ska fira sin födelsedag med några släktingar då. Annars har jag (och förhoppningvis mamma) planerat en sväng till stan, jag har en del saker som måste inhandlas! 
Sov sött!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0