Ta allt med ro!

2013-09-25 ♥ 21:46:42
Efter att dagens arbetspass var slut bestämde jag mig för att sova hos mamma i natt. Tindra var ensam hemma och jag tog med mig henne ut i skogen. 
Det var en härlig promenad där jag kunde rensa hjärnan, Tindra älskade det också och jag lovar att det inte var sista skogspromenaden! 

Jag gick vilse, men på ett trivsamt sätt. Tystnaden och den friska luften gav ett underbart lugn och jag hade kunnat vara vilse för evigt! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0