Sisådär

2013-09-23 ♥ 15:29:52
Idag fick jag sluta halv tre istället för fyra då det var ganska lugnt i eftermiddag. Skönt var det iallafall och jag sitter på bussen hem nu. Annars var det en okej dag, ganska lugn över lag. 

När pappa kommer hem i eftermiddag så ska hummertinorna i havet. Igår kväll var vi nere vid vår brygga och förberädde inför dagens premiär. Vi tog upp dom ur vattnet där de legat och "sjunkit" och vi har redan fiskelycka, en ful fisk och tre små krabbor! 
Redo för humring! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0