Ny design inför fotbollen

2013-09-06 ♥ 16:49:44
Som ni ser så ser bloggen numera ut såhär:
Den är inte helt färdig, och kommentarssidan har jag inte hunnit titta på ännu, men eftersom jag var sååå trött på den gamla så bytte jag ändå. Det är även en del grejer på framsidan som behöver ändras lite, men jag kommer pilla lite med designen under tiden. 
 
Vecka 36 är nu slut, när man pratar skola och helgen infinner sig. Jag ska börja helgen med att titta på fotboll, min sjuåriga kusin ska spela och jag har lovat att följa med, det ska blir riktigt roligt! Jag har tänkt att ta med mig kameran och fota lite under hans träning! Efter det, alltså senare ikväll ska jag åka in till mamma och spendera helgen med mormor, eftersom mamma ska jobba! Jag har även tänkt att plugga lite, matten är ett måste, men svenskan ska jag plugga bara för att det är kul! 
 
Hoppas ni får en bra start på helgen!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0