Modevisning

2013-09-28 ♥ 16:34:32
Under morgonen och förmiddagen var jag och min kära mor i stan. Såklart så shoppade vi lite. Men andledningen till att vi åkte dit var för en modevisning med höstkollektionen från olika affärer i Nordstan. Då det är lättare att visa bilder än att berätta så tänker jag göra det nu!
barnkollektionen visades av otrolig söta små barn som snodde hela showen! 
 
Efter showen så träffade vi min broder och käka lunch tillsammans, mysigt värre! Efter ytterligare några timmars shopping så åkte vi hem och just nu jobbar jag på en svenskaessä och lite matte...

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0