Kik- mlj98

2013-09-08 ♥ 15:38:27

I brist på annat att skriva så vill jag bara ta och berätta en sak för er, vad ni sedan väljer att göra med informationen får ni bestämma själva, haha.

Härom dagen hittade jag in på mitt gamla kik-konto och där väntade ett meddelande från en tjej som läser min blogg, och oj vad förvånad och glad jag blev! Det jag ville berätta var att ni mer än gärna får skriva till mig där, både förlag och tankar kring min blogg, en kommentar eller om ni bara allmänt vill ha någon att skriva med så finns jag redo!
Så in och kika mig - mlj98


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0