Tips på saker att prata om

2013-05-12 ♥ 13:57:00
Ska du hålla en muntlig presentation i svenska om valfritt ämne eller tala om något valfritt någon annanstans? Isåfall kan du fortsätt att läsa här. Jag har själv inför varje munslig redovisning problem med att komma på något bra att prata om, så jag har tänkt på detta nu, här kommer mina bästa tips!
 
Prata om  något du själv brinner för, då vet du vad du pratar om och kan känna dig lite tryggare i ämnet. Visst vet väl alla att man inför en presentation eller redovisning kan vara så himla nervös? Men om du vet allt om det du ska berätta så kan man känna sig lite tryggare. Man kan även förmedla en bättre upplevelse till lyssnarna om man själv är intresserad. 
Prata om något aktuellt som rör alla, t.ex. en skolsituation. En fråga som du tycker är viktig och kan argumentera och prata om en stund. Om man vill kan man ju även försöka att få med de andra i klassen på ett hörn (glöm bara inte att det är din redovisning). 
Det var det jag kom på för tillfället, hoppas det kan hjälpa någon!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0