God natt en underbar dag!

2013-05-16 ♥ 21:43:48

Nu ska jag sova efter en helt underbar dag! Solen sken, värmen var perfekt, det var sista konfa gången och det var ett roligt MRLpass! Dagen kunde inte blivit så mycket bättre, jag hoppas på att det kan fortsätta såhär, det behöver jag verkligen!

Under flera av våra raster idag satt vi ute, och solen snålade inte på sina strålar på oss, så skönt! Jag hoppas att värmen ska fortsätta att sprida sig över Sverige nu. Framför allt i morgon, så att vi kan sitta ute och äta under kvällen, efter att vi grillat. Jag tänkte även att jag skulle börja med att använda shorts under dagen.

Träningen var som sagt toppen, de "regler" vi satte upp med min läkare senast fungerade verkligen och jag avslutade med ett blodsocker på 4,2. Jag mådde inte dåligt pga för högt blodsocker och det kändes underbart! Det kändes som att jag hade dubbelt så mycket energi som i vanliga fall, och jag orkade hela passet utan problem! Svettig var jag, men så skönt det kändes!

När jag cyklade hemåt vid 20-tiden var det fortfarande varmt! Bara t-shirt och kortbyxor, ingen jacka eller mjukisbyxor behövdes! Färjeresan bjöd även på en tur mot solnedgången, så vackert!

Nej, dags att sova snart, jag kommer att sova gott efter denna dagen!
Hur har eran dag varit?


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0