At home

2013-05-09 ♥ 19:41:00

Nu är jag hemma och jag måste säga att vädret varit helt okej hela dagen, under eftermiddagen kom det en rejäl regnskur men annars har det varit helt okej väder. Som sagt var lunchen god, det blev fruktsallad över och det får bli min kvällsmat!

Imorgon ska jag åka och hämta ett paket vid 10 tiden, sedan ska jag försöka att redigera alla de flera hundra bilder som jag har i kameran för tillfället. Jag ska även försöka att förbereda en del inlägg, både under kvällen och morgon dagen!

Nu blir det en Loka och fruktsallad framför TVn en stund iallafall. Ta det lite chill efter en lång dag!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0