Aktivitets kvinna

2013-05-12 ♥ 18:32:50

Idag har jag varit lite frånvarande här, men desto mer aktiv i verkliga livet. Vi har både vandrat 5 kilometer med hunden och simmat nästan 1000 meter på badhus! Jag behöver verkligen komma igång med träningen igen, så det var en bra start! Imorgon tänker jag ta en långpromenad och äta nyttigt!

Under eftermiddagen var jag som sagt iväg en sväng på stan, det blev ett nytt regnställ och en ryggsäck. Jag kollade även efter en ny fjärrutlösare till kameran, men hittade inget bra. Den dumma jag hade gick sönder, jag är verkligen i STORT behov av en ny, snälla någon köp en till mig! En som man kan fokusera med innan man trycker av och tar kortet, snälla, hehe.

Ikväll blir det grillad kyckling till middag, troligtvis en god sallad också. Imorgon ska vi på "utflykt" med klassen, så jag måste fixa en matsäck också. Men det löser sig!
Här är några bilder från dagen:


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0