-

2013-05-19 ♥ 23:07:16
Jag går in i väggen, bryter ihop, gråter och gör det fyra gånger om just nu. Jag orkar inte med allt och har dessutom alldeles för höga krav på mig själv. Förberedelserna inför konfirmationen och slutklämmen i skolan utgör en alldeles för stor press i mitt liv och det finns inget utrymme för något annat. Stress, press och höga krav får mig att må dåligt. Kommande två veckor ska jag: baka, städa, plugga till SJU prov och en hel del andra lite mindre saker. 
Jag tar en paus och återkommer när jag mår bra igen och när allt lugnat ner sig. 

Ge mig gärna lite peppande och värmande kommentarer det behöver jag verkligen just nu! Ni är grymma.

Kommentarer
Postat av: Stammiss

Malin du är grym! Dunklare allt kämpa du ska fixa detta!❤

2013-05-20 ♥ 07:58:16
Postat av: Mami

Nu är du lite närmare sommarlovet! Hoppas du känn er dig bättre! Tänk på att du duger som du är! Vi älskar dig och det viktigaste är att du mår bra,,, var snäll mot dig själv!

2013-05-27 ♥ 10:12:49
Postat av: mormor

laste detta nyss har inte haft kontakt så ofta Se framåt det är snart lov Ta en sak i sänder och försök att inte tänka på allt, Gör så gott du kan men inte så du mår dålig. Kommer snart hem och hämtar mormorskramen

2013-05-28 ♥ 17:25:10

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0