Study

2013-03-05 ♥ 14:40:00
Nu är jag hemma från en ganska slapp dag i skolan, tisdagar är fortfarande lika underbara. Tidigaste dagen på hela veckan och roligaste lektionerna! Nu ska jag ta och fixa lite mellanmål och sedan blir det lite TV och målande av naglarna. Klockan är ju inte så mycket, dagen är fortfarande ung...
 
Här nedan ser ni högen med böckerna som jag tog med mig hem idag
Nästa vecka har vi tre prov och jag kan lova att jag imorgon inte kommer att ha en lugn studiesdag. Jag har med mig matte, hemkunskaps, geografi, samhällskunskap och om , jag säger om jag skulle bli sysslolös så har jag både engelska och biologi i ipaden att jobba med.
 
Låter det inte som en underbar "ledig" dag?
 
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0