Som sagt...

2013-03-11 ♥ 13:13:59

... En helt värdelös dag. Jag kan säga att den inte blivit bättre... Jag mår helt kasst. Jag är på väg hem nu och hoppade över de två sista lektionerna, jag hade inte klarat av de verken fysiskt eller psykiskt så det var lika bra.

Mitt huvud snurrar, jag ser suddigt och jag kan inte tänka klart, när jag kommer ska jag dricka lite te och försöka sova en stund. Jag hoppas på att bli frisk till imorgon så jag inte missar en massa saker.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0