Plugg och annat fix

2013-03-27 ♥ 20:45:00
Min fritid är nu begränsad, men jag ska snart sluta att klaga på allt pluggande. För idag har jag fått gjort en hel del, jag har målat färdigt två bilder, klistrat massa saker på färgade papper och beställt en ev. konfirmations klänning! Det ända jag vill få gjort mer idag är att hitta en bra svensk dikt att analysera.
 
Imorgon går vi på påsklov, efter det har vi två veckors prao och direkt efter det tre skoldagar innan vi drar iväg på konfirmations  läger, med andra ord ett ganska soft april! Det ska bli underbart! Jag letade precis, tillsammans med de orden, fram lite extra energi till att hitta en dikt!
 
Sov gott vänner!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0