MAAAAT

2013-03-04 ♥ 16:56:19
Äntligen lite mellanmål!
Idag var det korv till lunch, och korv är en av de få saker som jag inte klarar av att äta. Så idag åt jag pizza sallad, morötter, gurka och ett knäckebröd till lunch. Jag tror att det är orsaken till att jag har jätte ont i magen och är jätte hungrig. Men nu fyllde jag precis på förrådet med mellanmål. Två Crisp och extra mycket skinka eftersom jag inte åt protein i bamba!
 
Ett bra blodsocker också! Det har legat bra hela dag, förutom att jag vaknade på 8,6 imorse, vilket inte va så bra, men annars! Ska få en bra fortsättning med blodsockerna resten av dagen också tänkte jag!
 
Jag hade engenligen tänk att gå ut och springa nu, men eftersom min mage bara gör för ont så tänker jag lägga mig i soffan istället. Hålla rummarna för att det går över fort nu när jag har fått mat i magen. Tar nog med en kopp te också.
Vi hörs senare!
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0