HEEEELG

2013-03-01 ♥ 18:09:00
Äntligen är det fredag! 
Egentligen skulle jag åkt till mamma i helgen, eftersom pappa är bortrest, men mamma är sjuk så jag stannar hemma hos pappa med mig själv och Lillis idag, jag får se hur mamma mår imorgon, mår hon bättre så åker jag dit imorgon.
 
Men i vilket fall som helst så ska jag ta det riktigt lugnt i helgen! Jag måste dock plugga lite SO, men annars ska jag ta det riktigt lugnt! Fast om jag ska stanna hos pappa hela helgen så måste jag in till stan och handla lite i morgon också. Men det visar sig!
 
Äntligen Helg
Trevlig helg allihopa, hoppas det blir en skön helg!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0