Hårtork

2013-03-14 ♥ 21:10:26
Jag var på konfan men hoppade över träningen. Jag tog en dusch när jag kom hem och lekte en stund med hårtorken. Jag har även hunnit att plugga en stund, skönt att beta av några plugg punkter också. 
Nu har jag precis skrivit ut lite papper till imorgon och resten av kvällen ska jag spendera framför TVn. Jag ska nog lägga mig ganska tidigt ikväll också, jag är så trött hela tiden... Imorgon är det fredag, UNDERBART! Jag vet inte om jag åker till mamma imorgon eller på lördag, det återstår att se.
Puss och godnatt
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0