Earth Hour

2013-03-23 ♥ 12:04:00
Idag är det dags att klara sig utan ström en timme
Det är idag, den 23 mars något dom kallas Earth Hour, det betyder att mellan klockan 20.30 - 21.30, ska man använda så lite ström som möjligt. Släcka lampor, plocka fram ett sällskapsspel och mysa med stearinljus. Låter det inte esomoftast en trevlig och social lördagskväll?
 
Detta gör man för att visa att man bryr sig om miljön, hela världen är med på detta och förra året släckte mer än var annan svensk ljuset under earth hour, i år slår vi det! 
 
Kämpa för miljön, släck ljuset och använd strömmsämst lite det bara går under en timmes tid ikväll!
20.30-21.30, det klarar ALLA!
Anmäl er på WWF. 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0