SOMMARLOV

2013-06-14 ♥ 11:45:30

Nu är det äntligen dags för ett efterlängtat och väl förtjänat SOMMARLOV! Avslutningen var endast drygt en timme med sång och musik. Efteråt samlades vi utanför kyrkan för att säga hejdå och lämna avslutningspresenter till våra lärare, så det blev lyckat! Massa kramar blev det också, mysigt, för nu dröjer det ju tills vi ses igen! Till vår stora besvikelse så fick vi inte våra betyg idag, skolan hade strulat till det så vi får vänta...!

Jag har packat färdigt nu och min väska väger drygt 13,5 kilo. Imorgon är det dags att åka, klockan 03.30 ska vi åka hemifrån, knappt lönt att gå och lägga sig ikväll. Men det ska bli mysigt, kameran är laddad och jag ska fota varje steg jag tar, men inte bokstavligt!

HA EN RIKTIGT GO SOMMAR!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0