Sh'baaaam

2013-06-26 ♥ 19:44:22

Hej hopp, jag har precis varit på gymet och testat på Sh'bam! För det första var det gött att komma igång med träningen igen, och för det andra så var det faktiskt en riktigt rolig slags träning.

För er som inte har en aning om vad sh'bam är så kan jag berätta att det är en slags dans som man utför i grupp. Man kör i 45 minuter och man rör sig konstant, nästan iallafall. Det var ganska så svettigt men det får ändå en timmen upp av mig!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0