Myskväll

2013-06-28 ♥ 22:12:40

Jag, Ebba och Sofia har precis rullat ner till färjan, bokstavligt talat så cyklade vi faktiskt. Men min tanke var att vi rullade på grund av tjockhet, vi är nämligen på väg hem efter en trevlig kväll hemma hos Moa. Hon gödde oss med både tacos, glass, chokladsås, hallon och godis, jag tror minsann att jag sprängs!

Utöver att äta, vilket vi gjorde det mesta av tiden, så hann vi spela lite kubb och lite brainstorm, jag tycker faktiskt det är riktigt roligt med sällskapsspel! Vi som deltog i kväll var jag, Ebba, Ebba, Sofia, Moa, Emma och Matilda. Tack för ikväll det var jätte trevligt!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0