Mys morgon

2013-06-07 ♥ 16:35:33

Imorse (idag, fredag) startade vi dagen med en promenad runt ön, cirka 6 km långt. Jag har haft betydlig mer energi hela dagen efter det, och det är riktigt gött! Vi här även övat cupsong, jag är inte direkt ett proffs, hehe. Kan ni den?

Vi har även spelar en del kortspel, både svälta räv, skitgubbe, bingolotto och dam! Har ni några tips på roliga kortspel? Vädret är med oss även idag, vi har käkat lunch och fikat utomhus, då är verkligen sommaren på gång! Vad har ni för tecken på att sommaren snart är här?
He en fortsatt trevlig dag, vi tänkte snart besöka hästarna!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0