Love

2013-06-04 ♥ 16:23:27

Vi tog oss igenom promenaden, sjukt ont i fötterna men ändå en rolig dag med massor av skratt och stoj! Vi gick vilse, gick helt fel och glömde två barn på bussen, men slutligen så kom vi ändå fram och hem levande!

Jag har precis hämtat ett paket innehållande kläder från http://Bonprix.se">Bonprix.se. Jag ska hem och prova dom, sedan spendera resten av eftermiddagen med min kusin. Det är så underbart att alla prov, inlämningar och läxor är avklarade! Stort hjärta till sommarlovet!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0