Jag låter själva inlägget tala

2013-06-27 ♥ 13:35:14

God morgon, eller kanske snarare god förmiddag. Idag började jag dagen med en rejäl sovmorgon och en powerwalk. Innan jag hann äta frukost så frågade min syster om jag ville hänga med henne in till stan, och där är jag nu, på väg in till stan. Jag har som sagt inte ätit frukost ännu, så vi får börja med att käka lunch någonstans. Detta blir nog en mys dag.

Jag har total brist på intressanta blogginlägg, som ni kanske märker. Därför bloggar jag sällan och så tråkiga inlägg. Jag kanske lägger ner detta över sommaren, jag ska tänka på saken, just nu känns det bara så meningslöst.


Kommentarer
Postat av: mormor

Hoppas ni får en mys dag
Kommer precis hem från stan var på 5.an och saluhallen

2013-06-27 ♥ 14:16:52

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0