Från igår

2013-06-07 ♥ 13:17:31

Här kommer några bilder från igår, jag ligger en dag efter i inläggen, eftersom det tar drygt två timmar, utan att överdriva, att ladda upp ett inlägg med denna värdelösa mottagning som är här.

Det var iallafall en härlig dag igår, solen sken och jag solade i flera timmar. Lite för länge, eftersom jag brände mig röd lite överallt! Jag fick ta på mig tjocktröja och luva, varje stråle av sol som nådde mig gjorde så ont! Men jag har grundat lite färg inför Turkiet nästa vecka iallafall. Jag njuter till fullo medan pappa och dom jobbar och gräver!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0