Första "diabetesresan"

2013-06-10 ♥ 18:11:00

Det är på lördag dags att dra iväg på min första utlandsresa med diabetes typ 1. Tidigt på lördag åker vi nämligen till Turkiet en vecka och jag är så taggad och förväntansfull, samtidigt som jag är nervös och lite rädd. Packlistan och saker att tänka på när det gäller diabetes är lång, här är en del av det som ska packas ner:

För några veckor sedan besökte vi diabetesmottagningen och fick en massa värdefull information, vi har fått utskrivet intyg från min läkare om min sjukdom och en del nya saker har vi fått hämta ut på Apoteket, även en ny kylpåse till insulinet är beställd från Internet.

 

 Vad som annars är viktigt att tänka på är bland annat att maten inte är som hemma, inte hygienen heller för den delen, att värmen påverkar blodsockret och att förvara alla "diabetes stuff" på rätt sätt under hela resan! Men även att packa rätt och att framförallt packa tillräckligt mycket är också svårt, inte bara när det gäller diabetes!

 

Men jag gillar ju utmaningar, så vad vore en bal på slottet! Det kommer bli en toppen resa!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0