Feel good

2013-06-05 ♥ 11:50:03

Idag skiner solen ute, även om det är molnigt så är dom iallafall fina att titta på (och fota). Värmen sprider sig i min kropp och allt känns bara på topp, helt fantastiskt sköt efter en tuff period! Vetskapen om att det är två riktiga skoldagar kvar till sommarlovet gör känslan ännu bättre! Även betygen är satta så det är inte längre något att påverka!

Idag slutade jag klockan elva, efter en spanskalektion med film, en svenskalektion med en utvärdering och en SOlektion där vi slapp jobba, så det är som sagt slutspurt i skolan just nu! Egentligen slutar vi vid tre tiden idag, men jag ska åka upp till landet och spendera långhelgen där! Förhoppningsvis med fint väder och trevligt sällskap.

Mottagningen är sisådär, så jag får se hur det går med uppdateringen här. Ha det gött!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0