F Ö R K L A R I N G

2013-06-29 ♥ 13:07:00
Jag känner att jag behöver ta och förklara ett inlägg som jag skrev för ett tag sedan, nämligen DETTA. Jag publicerade det i februari och har flera gånger fått både mejl, sms och kommentarer angående innehållet. Jag har själv läst igenom inlägget igen och kan erkänna att det nog kan vara lite otydligt, så jag ska ta och förklara och förtydliga det lite. 

Såhär är det, jag fick upp en rörig tanke i huvudet som jag sedan skrev ner lika rörigt och publicerade på bloggen, vilket jag kan göra eftersom det är MIN blogg. En operation är inte i nuläget något som finns på riktigt, utan det var mina tankar angående en ev. operation OM, och jag säger om det någon gång i framtiden skulle "forskas fram", vilket jag absolut håller tummarna för! 
 
Jag hoppas att jag bred hjälp av detta inlägg kunde förklara hur det verkligen ligger till!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0