Sammanfattar söndag i bilder

2013-07-01 ♥ 00:24:02
God kväll på er, idag har det varit en lång dag. Jag åkte ju som sagt vid elva tiden och när vi cirka fyra timmar senare, efter ett lunchstopp med "fantastisk" mat, nådde vårt mål så åkte vi vidare nästan direkt. Färden gick till en liten ö vid namn Torpön, där vi egentligen bara käkade glass i regnet! Väl hemma hos Camilla igen så spelade vi klubb i Kvällssolen och grillade god middag. Här kommer lite bilder från dagen:
Dagen avslutades med en spelkväll. Nu ska vi krypa till kojs och ladda upp inför en ny dag imorgon, då vi ska besöka Visingsö och Gränna. Sov sött! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0