Pipande färdkost

2013-07-12 ♥ 14:27:01

Shit, jag har mottagning igen! Min telefon piper som bara den, och ljudet är underbart. Haha, okej, riktigt så desperat är jag inte riktigt, men så är det iallafall! För att klarlägga lite så har vi lämnat landet för denna gången nu och är på väg hemåt. Det blev färdkost idag också, köttbullemacka, paprika och cola light.

Såklart har vi "Gyllene Tider" i stereon, för nu laddar vi upp och övar in alla låtar. Vi ska hem, duscha och fräscha till oss lite sedan är det dags för konsert, jag är såååå redo!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0