Mc näringsrik

2013-07-21 ♥ 13:39:07

Det blev lunch ute, sedan hur näringsrik och nyttig den var är en annan femma. Eller tia eftersom hamburgaren kostade tio koronor. Men man får väl vad man förväntar sig av snabbmat. Det var som vanligt, och helt okej med andra ord!

Idag är sista dagen vi käkar såhär onyttigt på ett tag. Imorgon börjar vi med godisförbud igen, jag ska även försöka tänka på mindre portioner och mer nyttig mat, t.ex. mycket grönsaker och vatten! Jag gillar utmaningar, så nu gör vi! Tack och hej för denna gången McDonald's.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0