Livat i parken

2013-07-14 ♥ 01:45:11

- En förbaskat rolig folkparksfest!
Det vart en okej kväll, det hela avslutade vi med lite "Med andra ord" på hästgården. Showen var bra, men mer om det hela kommer jag att blogga om när jag kommer hem igen! Både Vallarnas teater och kommande resa till Ullared som nu är näst på tur, jag är minst lika laddad på att bränna pengar imorgon som jag varit inför de två tidigare föreställningarna denna helgen!

Jag avslutar kvällen med att läsa souvenirprogramet från kvällen, innehållande lite fakta om skådespelarna och karaktärerna. Sov gött!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0